Avtor Tema: Novofundlandec [Newfoundland]  (Prebrano 1868795 krat)

lacrima negra

• *
  • Ursinus Velutus Vaya con dios
    • http://lacrimanegra.moj-album.com/
Re: Novofundlandec [Newfoundland]
« Odgovori #2460 : 29 Januar 2007, 14:46:14 »
Neyka obljuba dela dolg, evo še slikice od tamale

Kast

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2461 : 29 Januar 2007, 14:52:27 »
Letos res ni problema, ker niti ni snega in še to tisti dan, ki ga je nekaj zapadlo je bil tak suh, da se ni sprijemljal, tako da Soča ni imela kakih problemov. Lani pa je bila čisto druga pesem. Ponavadi jaz ne kompliciram in ji potem ko prideva domov stalim kepe, ki se naberejo na nogah. Se mi pa zdi, da sem nekje zasledila, da nekateri namažejo dlako z oljem ali ne vem več s čim, da se sneg ne prime oz. da se ne delajo kepe. O nakupu čeveljcev pa nisem še razmišljala, mogoče pri vas, ki imate letos precej več snega bi to res prišlo v poštev.

Aja, ampak naj bodo rdeči  :D

lp

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2462 : 29 Januar 2007, 14:53:26 »
Joj, Sabina, potem ste vidve ogrele občinstvo za naš sprehod v nedeljo. Da pa ne boš mislila, da ste samo vi teptali nam sneg po zagorju, smo ga mi tudi vam v soboto in to po trboveljskih hribih (na 1. juniju). Pa razen sneženih kepic na tacah ni bilo nič problemov, še te kepice so popadale dol, ker je bilo precej sonca in se je sneg bolj kot ne topil....Med blazinice se nam pa ni nič nabilo. Katja, hm, pri taki zimi boš čeveljce bolj malo rabila....
Kaj se nisi še navadila?  :D  8)

Po pravici povedano, NE. Ampak na morju, ko sem svoj špeh kazala v kopalkah, je bilo bolj grozno. Včasih sem se debeluška skrila še med boj debele, pa me noben ni opazil  >:D, s tem bumbarjem pa so me opazili (in moj špeh) vsi... :-[

Lacrima negra, tale tamala ima pa tak lep mil pogled - takšen bombonček je. Tole bi pa mi čisto "premučkali". Kakšen puhec! Nelly, saj dva dodatna njufka bi imela itak preveč, a ne?! :P

Kast

• *
« Odgovori #2463 : 29 Januar 2007, 14:54:15 »
Marjana, ta mala je pravi srček, kakšna čupca  :o

Kast

• *
« Odgovori #2464 : 29 Januar 2007, 15:03:17 »
Katja123,   na tvojem mestu bi kar Šerugovo vprašala, če lahko naredi tudi čeveljce za tvojo damico http://www.opinfos.com/slo/04/seruga/index.html

Bruno, jaz pa imam občutek, da odkar imam Sočo in otroke, mene nihče več ne pogleda, al imam kak šlauf preveč al ne,... tako da se počutim čisto neopazno med njimi ;) ... in se sploh ne sekiram kako izgledam.

katja123

• *
« Odgovori #2465 : 29 Januar 2007, 15:06:54 »
Saj jaz tudi nisem razmišljala o čeveljcih do včeraj.  Sploh ni hotela hodit. 5 m, pa na tla in smo čistili, pa spet 5 m, pa ponovi vajo. Pa ne pusti si čistit. Noro, nismo prišli nikamor.  V čeveljcih bi pa lepo maširala.
Kast, definitivno rdeče.  :P

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #2466 : 29 Januar 2007, 16:40:46 »
Bruno hehe, poznana situacija. Ponavadi so vsi pogledi obrnjeni proti nam... vcasih je prav zanimivo hoditi po mestu in poslusati komentarje v stilu: "glej, sreca na vrvici", "waw kak medo", "kaka mrcina", "pejt gremo na drugo stran, lej kak velik pes gre" itd.. ;D ;D No, se vseeno pa zmaga izjava nekega gospoda, ki me je vztrajno prepriceval, da to sigurno ne more biti pes, da so me nahecali in vrtal vame, ce res ne potrebujem kaksnega posebnega dovoljenja za posedovanje taksne zverine  :o Seveda po 15 min masiranja in vztrajnega prepricevanja, da je to res pes kar stoji pred njim.. nisem mogla da nebi na vprasanje kje smo ga dobili odgovorila da ne vem tocno.. nekje v osrcju kocevskega roga  :o :P :P

Hja, 2 bi bila res prevelik zalogaj zaenkrat. Se eden zraven pa zaenkrat tudi... se bojim, da bi skripale finance (pac ni tukaj samo nakup), primanjkovalo casa, prostora.. na racun mojih egoisticnih zelja pa nocem da bi bil kateri za kaj prikrajsan. Ko bodo pogoji, da bom obema lahko nudila maximalno takrat mi se kaksna kepica ne uide ... do takrat se bomo pa samo slinili ob slikcah in sanjali "kako lepo bi bilo, ce bi bilo.." in naredili vse, da se te sanje enkrat uresnicijo... ;) Bruno ti samo pomagaj mojega nahecati, da naj pusti lego kocke in zacne zidati pravo hisko  :P :P :P (upam, da ne bere pesjanarja  ;) )

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2467 : 29 Januar 2007, 19:07:54 »
Na slikce bi z veseljem kej prpomnla ampak sem brez komentarja  :-* Mislim pa, da bo čas da si omislim sponzorja da mi zgradi pesjak ali dva (raje 3), potem še enega da mi pse kupi in še tretjega da mi jih financira  :o čas bi se pa že našel  ;D  :-* :-|~ :-|~ O0

Glede čeveljčkov oz. kar gamaš, še za zavesice sem že razmišljala ampak na koncu je zmagalo Neonovo navdušenje nad tekom (se vrže na tla in spravlja razne povoje, nogavice...s tac) Mu pač doma vse spucam, na sprehodu ga pa ne šmerglam če se po tleh meče in se je prav lepo navadil na kepce, doma pa gremo v pesjak po brisačo pa sledi čohanje in pucanje  :)

leonora

• *
« Odgovori #2468 : 30 Januar 2007, 09:32:12 »
O,ti moj ljubi jezus,kakšen gobček  :-*  :-* .Marjana,jaz sem kar solzna,slinasta pa še bolj  :-|~ .
Jaz je ne bom prišla pogledat,ker boste potem imeli eno družinsko članico več(pa verjetno bi mož še vse tri otroke za mano poslal  :o )
No,nam lepljenje veke ni uspelo,ker je vedno zlezla nazaj  :( .V ponedeljek gremo na operacijo.Upam,da bo mož uspel dobiti dopust,da naju bo peljal,jaz se že danes tresem  :( .

lacrima negra

• *
  • Ursinus Velutus Vaya con dios
    • http://lacrimanegra.moj-album.com/
« Odgovori #2469 : 30 Januar 2007, 09:45:33 »
Neyka, ti imaš pa ja še možnost, da si dobiš sponzorja, pri tvojih letih in izgledu,  ga boš pa že še dobila, za nas poročene je bolj problem, kar imamo, imamo. :P Hecam se, da ne boš kaj zamerila, vem kaj si želela povedat, res škoda, da taki kot si ti nimajo pogojev za več njufijev, no pa ti si še mlada, vem, da si boš slej ko prej tudi to uredila, verjemi mi, sama sem bila na istem, da bi pesjak naredil, je bilo za mojo mamo, kot sedmo čudo, hrana za psa, kaki briketi, kar od kosila ostane, no pa takrat se jih itak še ni dobilo, zelo dobro te razumem, ampak moja želja je bila tako velika, da mi jo nihče ni mogel preprečiti, verjamem, da je tvoja tudi, velikokrat pa sem ti že rekla, da se lahko obrneš name, z veseljem ti bom pomagala pri izpolnitvi tvojih želja, če boš le želela in bo v moji moči.

No naši copatkov ne nosijo, malo preveč parov bi jih bilo, sem pa slišala, da  ljudje mažejo z vazelinom tačke in da zelo pomaga, se pa v specializiranih trgovinah dobijo tudi posebne priprave oz. mazila za tačke, prav v ta namen.

Leonora, ti kar pridi pogledat, boste pa vi imeli eno družinsko članico več, vsaj vaši njufiki ne bo dolgčas, kar se pa operacije tiče, pa se nič ne boj, kakor vem so te zadeve rutinske in ni razlogov za skrbi, no pa saj vem, lahko drugi še tako zagotavljajo kako ni nič hudo, skrbi so še vedno.

lp, Marjana

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #2470 : 30 Januar 2007, 10:13:50 »
Jaz sem o čeveljčkih razmišljala predvsem zaradi soli, vendar mi ni preveč jasno, kako bi Janka prepričala, da bi to obdržal na nogah. Zato sem bolj zadovoljna z vazelinom za blazinice, ki jih ščiti pred vsem, njega pa tudi ne moti.

Pri nas tudi vsi buljijo v Janka, tak ka sem se že počasi navadila. Vedno znova pa me preseneča, kako zelo se ga znajo ljudje bojati, pa čeprav gre lepo poleg. To, da on še mravlje ne bi pohodil, pač na prvi pogled ne morejo vedeti. Je pa res ena dušica.

Kak so pa mali njufi zlati  :-|~.

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2471 : 30 Januar 2007, 10:31:26 »
Šnufi, pri tebi se ga vsaj bojijo, pri meni pa samo planejo vanj...in to me najbolj preseneča. Izgleda, da Bruno že na daleč izgleda tako prijazna kepa, da ga vsak more še malo počohat. No, Nelly je znana situacija, se prav tako občasno sprehaja z Atumom po mojem kraju.

Leonora, ne boj se operacije, mi vsi vama bomo držali pesti, da bo šlo mimo tako, kot je treba. V ponedeljek vsi držimo pesti in šape za vaju!!!

Kast

• *
« Odgovori #2472 : 30 Januar 2007, 10:56:29 »
Leonora, držim pesti in Soča tačke da bo vse ok. S toliko podpore bo ziher šlo vse gladko.
lp

elf

• *
« Odgovori #2473 : 31 Januar 2007, 12:31:05 »
I ja i Ben se pridružujemo dobrim željama!

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2474 : 02 Februar 2007, 09:22:46 »
Lili, mal se pa lahko danes pohvaliva, a ne? Včeraj smo namreč opravili malo šolo ;D!
Brunč je bil tako navdušen nad skupino psov, ki je ni videl že dva meseca (odkar sem zbolela nisva bila v šoli), da imam danes prav žulj na roki od povodca - sicer sem pričakovala hujše obnašanje, a par potegov mi vseeno ni ušlo... :-[
Lp, Gabi

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #2475 : 02 Februar 2007, 12:59:05 »
Bruno, Atum in seveda vajina vodnika - iskrene čestitke za opravljen izpit.
Nas pa še čaka ???, kajti sedaj imamo počitnice  8) in niti ne vemo kdaj bo zopet šola, saj moramo imeti še kar nekaj ur, potem bo pa sledil izpit.

Lp Sabina

alki92

• *
« Odgovori #2476 : 02 Februar 2007, 13:49:42 »
ČESTITKE! Atumu in Brunotu seveda. No pa tudi "šeficama"  :D

Kast

• *
« Odgovori #2477 : 02 Februar 2007, 13:54:38 »
Gabi, a zdaj ko je doplomiral, ga boš kar Brunč klicala  :D
Čestitke tako vama kot Atumu in LIli.

Taske pridne in lepo vzgojene njufke rabimo ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #2478 : 02 Februar 2007, 14:05:15 »
Ah, ne, bo kar Bruno, včasih, ko ga pa z Stankotom "opravljava", mu obesiva pa tudi to ime, he, he.... No, recimo včeraj, ko sem ga doma hvalila, ker sem mislila, preden sva šla v pasjo šolo, da me bodo domov pripeljali z rešilcem....pa ni bilo tolk hudega. Hvala za čestitke, ampak jaz bom zadovoljna šele takrat, ko me res ne bo več Bruno "presenetil", do tam je pa po moje še dolga pot....

Sabina, nič se ne pohvališ, ful imaš lepe slikice od Sone v albumu (januar). A tam dol ti gledaš na Savo ali kaj? Na dveh slikicah se mi je zazdelo...

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
« Odgovori #2479 : 02 Februar 2007, 14:26:43 »
Bruno, res kar nekaj slikic je v mojem albumu. Sono skoraj vsak dan slikam, potem pa vzamem tiste najbolj lepe. Doma smo pa čisto blizu železniške proge, vmes imamo cesto, nato pa reko Savo.Vendar Sone ne bom peljala nikoli tam kopat, ker je preveč deroča, pa tudi kar dosti umazana.
Ja, pogled na Savo, kjer si z mačkonom Lumpijem krajšata čas

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2480 : 02 Februar 2007, 21:53:50 »
Nevem iz katerega razloga nisem dobivala obvestil za odgovor na temo  ??? pa sem vse spregledala ampak bolje pozno kot nikoli pravijo...

Neyka, ti imaš pa ja še možnost, da si dobiš sponzorja, pri tvojih letih in izgledu,  ga boš pa že še dobila, za nas poročene je bolj problem, kar imamo, imamo. :P Hecam se, da ne boš kaj zamerila, vem kaj si želela povedat, res škoda, da taki kot si ti nimajo pogojev za več njufijev, no pa ti si še mlada, vem, da si boš slej ko prej tudi to uredila, verjemi mi, sama sem bila na istem, da bi pesjak naredil, je bilo za mojo mamo, kot sedmo čudo, hrana za psa, kaki briketi, kar od kosila ostane, no pa takrat se jih itak še ni dobilo, zelo dobro te razumem, ampak moja želja je bila tako velika, da mi jo nihče ni mogel preprečiti, verjamem, da je tvoja tudi, velikokrat pa sem ti že rekla, da se lahko obrneš name, z veseljem ti bom pomagala pri izpolnitvi tvojih želja, če boš le želela in bo v moji moči.

Temule sem se pa nasmejala kot že dolgo ne  ;D ;D Hvala za lepe besede :) boš že še videla kako te bom izkoristila  >:D ;) :-* hehe hecam se :P uglavnem tudi pri meni je želja veliiika in trenutno je situacija takšna da si še enega pesjanarja ne morem privoščit predvsem časovno. Že Neona mi v kriznih situacijah mami sprehaja  :) kaj naj rečem...najbolj proti da pride pes (sploh tako velik) k hiši zdaj ga ima pa SKORAJ najraje  ;D Nimam pripomb res mi ful pomaga pa tut poslušat so me doma začeli v mojih pridigah o pomembnosti prave hrane, rodovnikov in nasplošno pasje razprave  ;D očitno so sprejeli da je to še edino o čemer se znam pogovarjat  ;D ;) ;)  :-* Uglavnem ni nam hudega. Še eden pa bo. ALi pa dva...enkrat. Ko bo zanje čas.

Pri nas tudi vsi buljijo v Janka, tak ka sem se že počasi navadila. Vedno znova pa me preseneča, kako zelo se ga znajo ljudje bojati, pa čeprav gre lepo poleg. To, da on še mravlje ne bi pohodil, pač na prvi pogled ne morejo vedeti. Je pa res ena dušica.

Kak so pa mali njufi zlati  :-|~.

Šnufi, pri tebi se ga vsaj bojijo, pri meni pa samo planejo vanj...in to me najbolj preseneča. Izgleda, da Bruno že na daleč izgleda tako prijazna kepa, da ga vsak more še malo počohat. No, Nelly je znana situacija, se prav tako občasno sprehaja z Atumom po mojem kraju.

Pri nas je nekaj sprednjega. Starejši ljudje...ježeš kaka zver (večinoma - v bližini živi tudi "babi" ki sama ne gre k njemu - če ga pred trgovino pustim - ko pa sem zraven je pa čohanje in oh in sploh Neon je pa tudi čisto odpiljen nanjo. Redko me vleče ampak ko potegne za njo me pa prestavi skoraj tako kot me je takrat ko sem Atuma držala  :o :o - nor je na stare ljudi uglavnem). Tamali pa kej v stilu lej medo gre pa do mene in večinoma so celo toliko vzgojeni in vprašajo če ga lahko pobožajo. To je pač malo mestece GG. V Kamniku so naju večinoma ignorirali ena mamca pa kar fotoaparat ven in a ga lahko slikam - zbiram slike kužkov. Pri vetu je iak legenda (odpiranje pip pa te fore in njegov "boli me za vse" način ne glede na to kaj se počne z njim). Zanj pa imam naprošen tudi prostor v mali palačinkarni (noter - in ja za psa velikosti Neon). Uglavnem nič pretresljivega mi je tako čisto všeč.  ;D :)

Lili in Gabi čestitke za opravljeno malo šolo!

Sabina lušne fotke...

in ko smo že pri fotkah sva bila danes na sprehodu in vzela s sabo še fotkiča ::) Nastalo je nekaj uporabnih fotk, čeprav so vse snežene ful temne  :'(

Pozer

Nekaj kar bi lahko bila krasna fotka  :'(

Let's Plaaaaaaay

In še poosebljenje lepote (obvezno z mokrimi dodatki čeprav sem jih poskušala obrisat  ;D)

No ja upam da tole sploh kdo bere  ;D in skrajni čas je že da si grem iskat sponzorja preden mi kdo od klicateljev za naše leglo (še vedno  :o) ki jih pošiljam k Marjani zapleni psičko  ;D ;D

lp Neyka &

Kast

• *
« Odgovori #2481 : 03 Februar 2007, 09:36:57 »
Neyka, kako ta tvoj medo uživa 

šnufi

• *
  • Janko
« Odgovori #2482 : 03 Februar 2007, 11:30:36 »
Čestitam Atum in Bruno za izpit :-*, pa seveda tudi vajinama šeficama. Mi imamo v marcu B-bh izpit.

Neyka, res lepe slikice. Koliko mate vi še snega, mi ga pa nimamo nič, imamo pa obilo zvončkov. V Prekmurje je očitno že prišla pomlad.

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #2483 : 03 Februar 2007, 17:43:10 »
Noooo moj zlati kužek danes praznuje svoj tretji rojstni dan  :-* :-* :-* Nisem čisto prepričana kdaj je minil ves ta čas se pa spominjam vseh lepih trenutkov! Neon  :-* glej da me boš spremljal še dooolgo let in mi požrl še kakšen živček  :-* in pustil še več lepih odtisov v mojem srcu.  :-*

Ker vem da slik včeraj ni bilo dovolj ( :-[) še ene par današnjih.

Doooolg sprehod:

Tortica kot ponavadi ni bila nič posebnega:

Je pa okusnega zgornjega dela zelooo hitro zmanjkalo  ;D

Za darilo pa bo zvečer dobil še eno ogromno kost iz krače  :)

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #2484 : 03 Februar 2007, 17:58:42 »
Neon,vse naj naj!!  :-* :-*

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #2485 : 03 Februar 2007, 19:02:52 »
Neon vsenajboljse, se veliko zdravih in veselih let... pa Neyki kaj zivcke kravzljaj  :P  :-* :-* :-* :-*

Hvala vsem za cestitke. Pa je sla se ena moznost druzenja z pesjani po gobe... saj upam da kmalu spet zacnemo  ;)

Mi smo pa danes izkoristili soncne zarke in obiskali se zadnje koscke snega. Obiskali smo Cemsenisko planino.. Atum cisto vesel, utrujen nic... samo da je sneg  :o :o

Sneeeeeeeeg.....

En potret bucke

Kdaj bodo ti "cohalci" prisli blizje... jaz potrebujem ze novo dozo cohanja  ;)

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #2486 : 03 Februar 2007, 19:18:31 »
Čestitke Atumu in Brunu in obema šeficama!

Neonu pa vse najboljše in čim več vsega, kar si sam želi, hehe!  :P  :-*

Leonora, tudi jaz držim pesti za Bibo!

Marjana, najbrž ni treba prav posebej pisat, kakšni občutki se mi porajajo ob gledanju teh fotk...  ;D

Lp

leonora

• *
« Odgovori #2487 : 03 Februar 2007, 19:47:44 »
Najprej vsem hvala za vzpodbudo,v ponedeljek ob dvanajstih pa držite pesti in tačke pa .....  :-*
Bruno,Atum-čestitam  :o  :o ,pridni ste vsi,tudi vodnice  :-*  :-*
Zdaj pa-NEON vse najboljše za tvoj rojstni dan  :-*  :-*  :-*

Pa še dolgo,dolgo preživljaj lepe dneve v svoji družini  :-*  :-*
Hčerkica pošilja en koš slinastih  :-*  :-* ,jaz pa dva.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #2488 : 03 Februar 2007, 20:41:47 »
Neon medvedek vse najboljše!Če bi jaz za rojstni dan dobila to,kar imaš ti...SNEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Lepe slikce!

Kast

• *
« Odgovori #2489 : 04 Februar 2007, 06:07:18 »
Neon  , pa še na veliko veselih in zdravih pasjih let  :-*

Soča pa vsem tistim, ki hodite na sneg, vam zavida. ::)