Jaz sem do sedaj uporabljala večinoma superge Adidas in so mi čudovito služile, zdaj pa mam Salomon, na znižanju kupljene-prav tako perfektne, sem jih imela tudi na Uršljo goro
Za pohode v gore, kjer je pa dejansko skalovje mam pa pohodne čevlje Kilimanjaro-kupljene ko so jih šele predstavljali in so bile v akciji komaj 50€, potem redna cena pa je bila kar nekaj čez 100eur. Ko bom pa dejansko aktivna v agiju...si bom pa privoščila od Ditte nepremočljive čevlje-stanejo hmmm če se ne motim 40-80eur, nisem siugrna.

Merrell so mami po 1 leti odstopili-podplat-za tak denar, bi pričakovala da 5 let držijo!
V glavnem poglej kje majo znižanja, pa kaki novi modeli, ki imajo akcijo, naletiš tudi na 50% ceneje ali še več (kot jaz!).
Oblačila pa-trenerke, pa kake hlače z žepi, z malo bolj močnim materialom, vojaške hlače. Za direkt po dežju hodit (občasno tudi kar po reki ali potoku, ko rešujem psa ali igračo) pa mam Ditta hlače (30eur) in škornje + Planam oranžno vetrovko ali McKinlex wind stoper, ki ima tudi dober vodni stolpec, si bom pa tudi to kupla od Ditte drugo leto.
Kot obvezna oprema (ker nimam samega od sebe pridnega psa in se rabim za pridnost potrudit!) pa še rukzak ali torba čez rame (flexi, kratek povodec, igrača, za pest priboljškov, kliker, telefon, ključi, halti, robci, ker skoz šmrkam). Fajne so jopce z žepi.
Za zimo pa bom kombinirala zimske hlače za bord in pa trenerko, čez pa Ditta hlače. Objno ima visok vodni stolpec.
še to...jaz superge nosim več let, tudi 5+. Zato se mi defenitivno splača dat 100eur za šuhe.