lep pozdrav.
S Spiritom sva se tudi začela it bikejoring, ker mu peški nisem več pariral

.
Jaz sem že na škrge dihal

, on pa bi še kar norel

.
Sedaj pa je dosti lažje (zame

), on pa se tudi malo bolj natrenira kot prej. Čeprav hodiva, (sedaj tekava

) po isti poti, sva sedaj s kolesom dosti hitrej. Kdo bi si mislu

.

Sem ga še kar uspel navadit, da ne skače za vsako stvar na stran, tam kjer pa so klasične postojanke ( bivališče psov), pa ga že malo prej na drugo stran vodim in mu dam ukaz FUJ, ko začnejo psi lajat.
Me kar uboga, le včasih moram malo za vlečno vrv potegnit, pa hitro spet dobi pozornost zame in tečeva naprej.
Je pa res, da sva nekaj mesecev tekala preden sem se upal it na kolo. tako, da do sedaj še ni blo dobenega problema.
Sem pa zadnjič skoraj živčni zlom doživel

in le milimetri so ločili mojo nogo v polnem zamahu od pesove glave, pa ne Spiritove, ker se je res vzorno obnašal

, ampak od nekega mešančka, ki ga imajo pri neki hiši kar spuščenega.č
Do sedaj nisem imel nekih problemov z njim, saj se je malo bal Spirita, pa še jaz sem kak indijanski krik

v njega spustil in se je umakni. Nazadnje pa kar ni odnehal in se je na koncu že v Spirita začel zaganjat, ( me je res presenetil, ker je bil skrajno kul

), ampak je pa mene začelo najedat, kes se mi je zdelo da ga hoče ugriznit. Pa sem razjahal kolo seveda ob glasnem preklinjanju in zamahnil z nogo, ravno takrat pa se prikaže lastnica in ga hladno pokliče ko da ni nič. In tudi ko se njej zakričal, da bom naslednjič ko njenega psa srečam neprivezanega na cesti zapeljač čezenj ni rekla nič, le obrnila se je in odšla v hišo ko da ni nič.
In potem zaradi takih brezvestnih lastnikov psov užitka poln bikejoring postane neprijeten.
Ampak , kot sem že dejal, Spirit je priden vlečni pes in bova že našla kako pot, kjer ne bo takih izpadov.
Je pa na začetku in tudi sedaj pomagalo, da sem kupil dobro oprsnico in pa elastično vlečno vrv s pasom od gospe Šeruge. Kajti ko te 40 kg. vlečni pes potegne ni nobene šale.
Upam, da bom v kratkem naredil kako slikico bikejoringa in vam jo pokazal.