živijo
Tudi mi resno razmišljamo o kastraciji Kimya. Zadnjič je bil pri nas veterinar s katerim smo se posvetovali pa nas je prepričeval, da se tako lep pes res ne kastrira. Zdaj pa res ne vem kaj naj naredimo.
Prosil bi Satin, če lahko napiše kako se imenuje tisti sprej, ki ga uporablja ona pa tudi Sammy bi prosil, če mi lahko napiše ali so Sammyu odstranili jajčka, ali so samo "podvezali". Kakor so meni razlagali, se s podvezo ne naredi dosti, ker naj bi to preprečilo le osemenitev ne pa njegove sle.
Sicer živimo v delu naselja (novo naselje na Otočcu), kjer res ni veliko psov. Sosedi imajo prinašalko, ki je sterilizirana zato ne pričakujem ne vem koliko problemov (no vsaj zaenkrat), je pa bil problem zadnjič v šoli. Tam je bila tudi ovčarka, ki se je gonila .....

celo uro sem samo zadrževal Kimya in to je tudi vse kar sva naredila. Nič od njega , 0, zero
Rad bi slišal vaša mnenja, sicer se pa strinjam s Sammy, ko govori o povečanju teže po kastraciji. Tudi nam je vet povedal, da se pri Kimyevi (stanuje namreč blizu in ve, da se Kimy veliko giblje) aktivnosti ni bati za povečanje teže.
Pozdravček vsem skupaj