Dragi ljubitelji AM-jev, sem kar nekaj časa premišljeval ali naj reagiram ( explodiram ) na provokacijo oz. prispevek g. MALFA, saj je s tem ko je vrgla slabo luč na psarno FROM ANAYA'S LAND posredno užalila tudi mene, ki sem ponosni lastnik njihovega psa KASKAE FROM ANAYA'S LAND. Zato bom poskušal razložit kakšna vzrediteljica je dejansko g. Mateja !
Nekega dne sem zasledil oglas, da se odaja mlad 10-mes. AM, ker lastniki ne zmorejo več skrbet zanj. Ker nisem ravno bogataš sem se odločil, da ga kupim, cena je bila ugodna ( 200€ ), jaz pa sem si zelo želel imeti še enega psa. Rečeno storjeno, psa pripeljem domov, nakar ugotovim, da ima hudo drisko. Ker nisem vedel kaj naj storim, sem klical vzreditelje, saj sem mislil, da psu ne ustreza hrana, prejšnji lastniki pa so ga hranli z eno hrano za katero nikoli nisem slišal, seveda sm psa odpeljal tudi k veterinarju ki je priporočil drugo hrano, če pa se nebi izboljšalo bo dobil zdravila.
Mož g. Mateje mi je takoj drugi dan osebno prinesel ustrezno hrano, zraven pa še ampule ki jih dodaš hrani za izboljšanje črevesne flore. Poleg tega sem g. Matejo kar nekajkrat klical po telefonu, vedno se je oglasila, če ne pa je poklicala nazaj.
Večkrat je tudi ona nas klicala, kako je s psom in g. Miloš ga je tudi parkrat prišel obiskat in nam dal obilo nasvetov kako moramo skrbet in ravnat s psom.
Ko smo se odločili, da bomo psa razstavljali so nam pravtako zelo pomagali saj je bilo to za nas kot bi padli z lune

G. Mateja, kljub temu da je imela svoje 4-pse na razstavi, je našla čas tudi za nas in mi pomagala počesat in uredit KASA, saj sva oba taprava houdreta ( CACY ve, he-he

)
Še vedno smo v kontaktu, kadarkoli rabim kakšno uslugo.
Torej, če povzamem:
Če bi bila g. Mateja tako slaba vzrediteljica bi lahko rekla kaj me briga psa niste kupili od mene, kaj zdej težite ?
Od mene dejansko ni do današnjega dne dobila niti centa, in tudi zaračunala mi ni nikoli ničesar, čeprav bi lahko !
Ni ji vseeno kaj se dogaja z njenimi psi, čeprav jih je že zdavnaj prodala, je vedno pripravljena
BREZPLAČNO pomagat !
Če to ni primer vzornega vzreditelja potem ne vem kaj je !
Čeprav mi je znano celotno ozadje te " afere ", ga v tem prispevku ne bom omenjal, sploh pa ne z IMENI IN PRIIMKI !
Glede tega koliko je gospa Mateja " obogatela " z vzrejo AM-jev si lahko ogledate na njeni spletni strani, vsak ki ima vsaj 4-razrede O.Š. bo znal izračunat koliko jo stane oskrba 4-ih odraslih AM-jev, plus razstave, kotitev, ki se lahko zakomplicira, zdravstvena oskrba psov in vsi drugi stroški ki so vam dragi pesjanarji še kako znani.
lep pozdrav od :
JANEZ in KASKAE from Anaya's land