Avtor Tema: Aljaški Malamut [Alaskan Malamute]  (Prebrano 1632746 krat)

zoe

• Moderator
  • Spol: Ženski
    • Ginny
Aljaški Malamut [Alaskan Malamute]
« Odgovori #270 : 08 Marec 2006, 20:04:47 »
Killer040, poglej si tole stran in konataktiraj vzreditelje  ;) http://www.hopipoint.net/puppies_slo.html

Pa fino bi bilo še, če si prebereš tole temo in čim več tem na tem in ostalih forumih.

lp pa poročaj kako bo šlo

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #271 : 08 Marec 2006, 20:06:18 »
Zoe d5rugače ima Hopi point's že vse rezervirano.

Aska v nedeljo se pa lepo imej ;) in čohaj še zame ;)

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #272 : 08 Marec 2006, 20:08:01 »
Aha, fino za mladičke. Ima še katera psarna zdaj leglo?

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #273 : 08 Marec 2006, 20:28:36 »
T.M.T. Sej ne vem, če sploh so zaželjeni taki obiski, glede na to , da jih imajo že vse oddane, sej pri njih so že daleč pred leglom rezervirani, mi na mail še nič niso odgovorili, verjetno imajo ful dela z mladički in vsemi ostalimi psi :)..Če pa bom šla, pa jih še v tvojem imenu mal počoham ;D...

killer040  vidim, da si tud na internetu že dal oglas, da iščeš. Trenutno ni nič drugih legel, vsaj jaz jih nisem zasledila, če pa zasledim, ti javim...

lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #274 : 08 Marec 2006, 20:36:27 »
Zoe sem brskala po netu in našla nič.

Me pa nekaj zanima.Kako,da Hopi point's kot najbol znana psarna AM v Evropi ni objavljena na spletni strani Slovenskega kluba za špice in pratipske pse?--->http://www.slovenski-polarni.net/vzreditelji.html

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #275 : 08 Marec 2006, 20:40:50 »
T.M.T. to se tudi meni zdi čudno, ravno danes sem to stran spet mal si ogledala, pa tud nisem zasledila Hopi point's, čudno to res...lp

trigi

• Administrator
  • Spol: Moški
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
    • Moja Najljubša Stran ;)
« Odgovori #276 : 08 Marec 2006, 21:14:16 »
Glede na kuhnje ki se dogajajo pri nas je možno da so skregani z klubom  :-\ Pa jih zato niso objavili ...

Lp, Črt

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #277 : 08 Marec 2006, 21:17:32 »
Te kuhne je itak ful preveč, tako, da ziher zaradi tega jih ni na oni strani...lp

killer040

• *
« Odgovori #278 : 08 Marec 2006, 21:46:24 »
če bo kdo prodajal ali pa zasledil da kdo prodaja aljaškega malamuta (mladiča) naj mi sporoči.

Hvala!

[email protected]

Malko

• *
« Odgovori #279 : 12 Marec 2006, 19:59:25 »
Bomo ti povedali, če kaj najdemo.
Drugače ti pa svetujem, da obrneš okoli internet. Tako sem ga jaz našel.
V Sloveniji seveda.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #280 : 13 Marec 2006, 22:43:10 »
Sib imaš kaj novih fokt od tvojega pesjana?..lp

S1b

• *
« Odgovori #281 : 13 Marec 2006, 22:48:50 »
Čau aska, bom probu čimprej slikat pa gor nalimat slikce :) ! A ti maš kake nove slikce od aske ?

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #282 : 13 Marec 2006, 23:08:57 »
sib nekaj jih imam, samo moram prvo nesti k fotografu jih razviti in potem jih poskenirati, potem pa pridejo v moj album :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #283 : 13 Marec 2006, 23:10:45 »
killer040  kakor sem brskala po netu, nisem nikjer zasledila legel malamutov razen teh pri hopi point, samo, da so tam že vsi rezervirani, če kaj zasledim, ti javim...lp.

Blond

• *
    • Najvecje in najcenejše oglaševanje
« Odgovori #284 : 14 Marec 2006, 11:15:43 »
Dober dan in lep pozdrav vsem tudi na tem forumu.

Me zelo zelo veseli, da se te zadeve tako razvijajo. Vsaka čast lastniku in moderatorju.
Bomo tudi tukaj malo poklepetali.

LP
Blond

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #285 : 14 Marec 2006, 13:27:12 »
Se opravičujem za off topic.Aska ceneje te pride,če daš film razvit na CD in si potem sprintaš slike če želiš ;).

Mimogrede kaj novega od Marije al Faraj?Jaz komaj čakam nove slike na njihovi strani :-*

S1b

• *
« Odgovori #286 : 14 Marec 2006, 13:58:36 »
Pozdravljen bond  ;D, danes sem videl enega črno belega AM, ki je bil sicer manjše postave in je bil res pravi cuker  ;D. Baje so se njegovi lastniki preselili v ivančno tako da ga slikam takoj ga prvič vidim  ;D. Se mi pa ful zdi da so črno-beli malamuti redki vsaj pri nas...

kanmačka

• *
    • moj album
« Odgovori #287 : 14 Marec 2006, 16:06:41 »

killer040 mogoče bo tu kaj sreče če nisi še nič vprašal

VZREDITELJ:

EDITA ŠPAN

--------------------------------------------------------------------------------

tel.: +386 31 565 902

e-mail: [email protected]

Naslov: Spodnje Gorje 203

Pošta: 4247 Zg. Gorje

Miloš Gorjanc in Mateja Garafolj - psarna ANAYA'S LAND Spodnje Brezovo 25, 1294 Višnja Gora, tel.: 041/657-012, E-mail: [email protected] 

Dušan Jontes - psarna POLAR RAINBOW Pod graščino 24, 2380 Slovenj Gradec, tel. 02/882 93 06

Marijan Ozbič - psarna WOLF OF SNOW-STORM Lokavska 3, 6210 Sežana, tel. 041 540 953 E-mail: [email protected] 

Vzreditelja

Barbara in Damir Sejdič
Dole pri Škofljici

Mail: [email protected]

tukaj je par vzreditelji za pasmo aljaški malamut-mogoče omajo oni kaj v pričakovanju

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #288 : 14 Marec 2006, 16:11:58 »
Se mi pa ful zdi da so črno-beli malamuti redki vsaj pri nas...

Pri nas v naselju je eden, sicer ni ravno prijazen fante, sploh do samcev ne, ampak je pa najlepši malamut, kar sem jih kdaj imela možnost videti.

Lp nina

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #289 : 14 Marec 2006, 16:20:00 »
Citiraj

Bratova punca ima dva aljaška malamuta, vendar nista rodovniška, tako da imata lahko vmes tudi kaj husky-ja.

killer040

• *
« Odgovori #290 : 14 Marec 2006, 20:07:33 »
Hvala za podatke!
Bom še malo povprašal drugače sem pa že veliko ur presedel za računalnikom oziroma internetom in iskal

S1b

• *
« Odgovori #291 : 14 Marec 2006, 21:43:57 »
Joj moj sib je čist v puberteto padu! Ne boste verjel kero sramoto mi je danes naredu... Greva lepo na sprehod ane tko čist po eni zapuščeni poti... Pa je blizu nogometni stadion ane . Pa so danes imeli tekmo ane pa so se ful neki drli pa tko vidiš siba ko gleda proti stadionu in začne laufat ko norc proti njemu.Jest sem kriču k prf/$nen, še bolj k moja mami ko zve za neopravičene  ;D. Ampak sib se ni niti mal obrnu in pride do ograjenega stadiona, najde luknjo in direkt na igrišče lol... Pa tko vidiš pol gledalce k se smejijo. Mene tok sram, da sm si mislu mah drek ko ga j... in skori šu brez njega domov... Pa me je moja kulturna zavest premamila in sem šel na igrišče po njega. Ga lovim po igrišču, jaz ves blaten ker je padel dež.En trener verjetno južnaškega rodu se dere DRŽI PSA JEBO TI JA MATER lol... pa tko en sodnik reče primte ga za ovratnico... Pa ga je hotu en prjet za ovratnico pa se mal odmakne pa sprašuje a bo ugriznu, pa jaz od daleč rečem ne bo... V tistmu trenetku je pa sib skoču na njega in ga umazu. V tistmu trenetku sem pričkoval hud udarec v glavo od umazanega igralca lol... Pa se pač opravičim pa se nasmeje pa reče da je kul. No končno ga ujamem pripnem, pa začnejo gledalci ploskat LOL... No na koncu se je vse dobro izteklo in je bilo vse v redu in en sodnik ga je celo pobožal in rekel  kdor ne mara živali ne mara tudi ljudi(to je letelo na tistga albanskega trenerja). Vglavnem sib me nič več ne posluša tako da bo odslej na povodcu, je pa res da z njim vedno doživim nekaj norega hehe  ;D .

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #292 : 14 Marec 2006, 21:50:12 »
Ja fant je hotel svojih 5 min slave in jih je dobil :D! To moraš razumet zdej je velik pes, ki že dvigne taco ko je treba označit teritorij, torej si po pasji logiki lahko dovoli tudi kaj drugega! Bosta pa vsaj najbolj znan par v Ivančni, tole še leta ne bo šlo v pozabo ;D! Verjetno ma še kakšno na zalogi, zato bodi pripravljen še na kakšno situacijo v kateri boš upal da se bo zisti hip pred tabo zemlja odprla in te skrila ;D, smo nekaj podobnih zadev dali skozi ;D :P

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
    • Astor na spletu :)
« Odgovori #293 : 14 Marec 2006, 22:06:20 »
Sib: tole pa je zabavna zgodba!!  :o ;D
Astor mi je sicer že počel neumnosti - ampak tolikšnega kaosa pa še ne. Bi bilo prav zabavno videti v živo vajino prigodo.  ;D Ti pa drugače nisem čisto nič fouš - po moje bi se tudi jaz hotela vdreti v zemljo.  :-[

S1b

• *
« Odgovori #294 : 14 Marec 2006, 22:09:34 »
hehe  :D, no sej takrat se mi ni zdel smešno sam zdele se z celo familjo režim k se spomnem kaj se zgodil  ;D, drugače bo pa res pomoje jutri cela šola tako da me bo verjetno še kak prfoks zafrkavu  ;D

Jasmina

• *
    • Johny & Very
« Odgovori #295 : 16 Marec 2006, 13:01:45 »
sib sem zdaj prebrala kaj se ti je zgodilo :D :D :D :D
evo, s tem je dokazal da je kralj ;) ;)

quantum

• *
« Odgovori #296 : 16 Marec 2006, 16:10:29 »
Jaz pa samo na hitro nekaj vmes vskočim, da vas vprašam kakšne šampone uporabljate za kopanej vaših psov. Glede na to, da imajo vaši malamuti tako gost kožuh ???

S1b

• *
« Odgovori #297 : 16 Marec 2006, 16:41:41 »
sib sem zdaj prebrala kaj se ti je zgodilo :D :D :D :D
evo, s tem je dokazal da je kralj ;) ;)

mrtvi kralj če bo še enkrat to naredu  :D, quantam jaz sem do zdaj svojega skopal le enkrat z šamponom friskies-breskva, ki zelo diši in tudi nobene alergije ali česar koli podobnega po njem nima...

Blond

• *
    • Najvecje in najcenejše oglaševanje
« Odgovori #298 : 17 Marec 2006, 10:25:47 »
Sib zanimiva izkušnja ta z nogometom.

In enako izkušnjo smo imeli mi... sicer ne z LUNO ampak z našo Kajo (Istrski gonič). Nogometna žoga ji je bila zelo zelo zanimiva in glede na njeno hitrost je ni mogel ujeti nihče. Bolj so igralci letali za njo večje veselje je imela.

Ko se je pa naveličala pa je prišla domov.  Tekmo pa so malo podaljšali   ;)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #299 : 17 Marec 2006, 11:01:33 »

Hopi point's ima enega prav fletkanega samčka (http://www.hopipoint.net/slike/puppies16.jpg)-črnega seveda.Pa tudi njihov Dobbin meni zelo na črno potegne :).Jih je pa v sloveniji res zelo malo črnih :-\.Sicer so pa sivi lepši (vsaj meni :-[).Ampak oče (http://www.hopipoint.net/slike/1.jpg) Mistijinega legla je pa krasen :-* (sliki na desni sta Mistijini ;))

Aska si ti bila pri Hoppijih? :)