Sib sej nismo tako tiho, sej eni kar pridno pišemo

..Super, da se lepo rana na gobčku zacelila je, pa tudi , če bo res kaj brazgotine ostalo, bo itak pod dlako skrita

. Psihično pa lahko za stalno mu ostane. Probaj delati čimveč na pozornosti in mogoče prosi kakega znanca, ki ima tudi psa in vadiš pri njem, tolko časa, da bo mirno šel mimo tega psa. Vem , da je težko, sej a mogoče ti uspe. Ali pa, ko pravočasno vidiš, da se vama približuje kak pes, takrat poskusi z motivacijo, bodi mu čimbolj zanimiv, seveda ga potem fejst pohvali, ko bo mirno mimo psa šel in seveda slediti mora nagarada.
Pa veliko uspeha. Glede odpoklica je bil pri moji že prav soliden, samo trenutno je v puberteti in če nima zraven kakega pridnega psa/čko, ki uboga, je rajši ne spuščam več, ker se gre drugače lepo igrice, češ lovi me, no je pa odvisno kje bo spuščena, če na znanem kraju potem bo tako, če pa ni znan pa bo kar sledila, samo da bi mi hotela pobegniti, to se pa še ni zgodilo, vedno je v preži, kje sem. V šoli pa je njen odpoklic super, samo pustmo šolo, ker tam je razred zase, tam bo pridna, tudi mimo psov bo že lepo šla ne da bi se kaj zmenila zanje, samo izven šole, jo pa še vedno kdaj pa kdaj popade, da bo za najmanjšim listkom, katerega vetrček premakne letela, kaj šele da ne bi si želela do kake pasje družbe katero vidi, čeprav mi vedno bolj uspeva, da ravno vedno ne rine do vseh pesjanov, včasih mi že celo uspe, da jo pravi čas zmotiviram, ker ima dobre oči in hitro opazi štriinožce
Kar se pa izpadanja dlake tiče, je moja s tem opravila že pozimi (konec januarja in začetek februarja), takrat cele gore kupov dlak je bilo, ma sem jo tud po večkrat na dan česala, pa ni blo ne kraja in konca, na koncu bila prava oskubljenka, taka , da je znani ljudje niso prepoznali. Potem je bilo do sedaj , ko je topleje mir z odpadanjem dlake, samo sedaj ji tko po malem malce ta povrhnja dlaka odpada, samo to ni nič narobe, pač toplejše vreme naredi svoje, sej dlaka se ji drugače še vedno ful sveti..
Drugače pa Sib lahko sam kaj več pišeš pod to temo in bo ziher kaj več se pisalo tudi tukaj

lp