Avtor Tema: Aljaški Malamut [Alaskan Malamute]  (Prebrano 1633394 krat)

Kia

• *
  • Spol: Moški
Aljaški Malamut [Alaskan Malamute]
« Odgovori #840 : 23 Avgust 2006, 20:47:52 »
no, zdej smo že na naslednem imenu in sicer artur al pa arthur.....da ga lahko kličem king ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • AM Aska
« Odgovori #841 : 23 Avgust 2006, 21:24:01 »
Kaj pa ime Luk ali Lar?

Kia

• *
« Odgovori #842 : 23 Avgust 2006, 21:26:25 »
zdej če doma noben ne bo meu več kakšnih pripomb ostanemo pri arturju  :)

S1b

• *
« Odgovori #843 : 24 Avgust 2006, 18:10:58 »
kia dej mu ime fafko al pa cukr, sta mi ful lušna imena za malamuta pa še tko posebna  :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #844 : 24 Avgust 2006, 18:16:32 »
Oj Sib tedva imena pa res nista primerna no..Kia že tak in tak ziher ve kako mu bo ime, a ne? Je pa potem že bolje, da mu je Artur ime. 

Kia čakamo na fotke :)

lp

Kia

• *
« Odgovori #845 : 24 Avgust 2006, 18:22:27 »
ja bo kr arthur ostov....slikce bojo pa takoj ka se mi jih bo dal iz fotkiča na komp prenest pa pol na net vržt...

S1b

• *
« Odgovori #846 : 24 Avgust 2006, 18:22:40 »
ne vem no men se zdita kjut pa taka unikatna... no karkoli boš izbrau je dobro samo, da ne bo predolgo :)

lp

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #847 : 24 Avgust 2006, 18:27:20 »
No Kia potem naj sedaj ostane Artur, ne preveč spreminajti imen, da se ga ga pesek navadi. Sej ni tako slabo to ime, vsekakor mnogo lepše od prvotno mišljenega....lp

Malko

• *
« Odgovori #848 : 24 Avgust 2006, 19:29:43 »
Živjo.
Čestitam za novo pridobitev Kia.
Sem bil nekaj časa nazaj na morju z Malom. Hvala za slike T.M.T. , si naju ujela z Malom na morju. Dobre slike so.
Je bil pa Mal ful priden na morju, zelo. Ko je pogruntal, da je voda slana, da ni užitna, je ni več hotel pit. Sem pa hodil okoli s 3 litri vode za psa, nase pa pozabil za pit  :D .  Je pa hecno, vode iz trgovine, po pomoti je bila z okusom jabolk, ni hotel pit, pije pa iz vsake luže in potoka, potem se pa lahko zamislimo kaj mi pijemo  :-\

Bom dal pa v kratkem fotke gor.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #849 : 24 Avgust 2006, 19:56:45 »
O Malko pa le nekaj glasu spet o tebi tukaj ;) ;D ;D  No le kar hitro ostale fotke na album daj, da jih nisem potem brezveze skenirala ;) ;D..lp

S1b

• *
« Odgovori #850 : 24 Avgust 2006, 20:42:30 »
waaa kva je lep pa velik :o, ja ja mi hočemo še slikic :)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #851 : 24 Avgust 2006, 21:34:22 »
Malko sem se že bala da te ne bo več gor.KRASNA fotka Mala...ampak čez Mala v živo ga pa ni...kdaj sta pa šla domov?Se ti mogoče kaj sanja,kdo je bila tista punca z malamutom?Mi je žal,da nisem prašala :-[.

Kia lepo...slikice več kot dobrodošle ;).

kimy

• *
    • Kimyeva spletna stran
« Odgovori #852 : 03 September 2006, 12:36:24 »
Pozdravček vsem lastnikom AM

No, po dolgem času se javljam tudi jaz. Javljam pa se zato, ker bi rad izvedel, seveda, če kdo od vas ve (prepričan sem, da mi boste pomagali) za rejca iz Iga pri Ljubljani. Namreč skušam ugotoviti potomstvo našega Kimya. Njegova mama ima potomce na Igu, zato bi vam bil zelo hvaležen, če bi mi pomagali s kakšnim podatkom.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #853 : 04 September 2006, 23:11:49 »
Blond kaj je sedaj z srečanjem?

Drugače, je pa Aska med najinim dopustom na gorenjskem uživala tudi na Pokljuki in nekaj fotk je vidnih na temle linku: http://aska-zivali.moj-album.com/album/4550031/

lp

Blond

• *
    • Najvecje in najcenejše oglaševanje
« Odgovori #854 : 05 September 2006, 09:09:09 »
Aska lepe slikce s Pokljuke.

Srečanje ? Pridemo takoj, samo sporočite kdaj in kje.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #855 : 05 September 2006, 21:51:43 »
Blond glede srečanja predlagam prav Pokljuko. Tam je dosti poti kamor bi z našimi polarčki jo lahko mahnili, pa še prav lepo je tam. Če bo srečanje tam, se nam po vsej verjetnosti pridruži še en AM-jček Nor. Predlagam datuma 16. ali 17. september.
A bosta z Luno s šolanjem kaj nadeljevala? Midve bova hodili sedaj po dolgem premisleku nič več k reševalcem (ker pri tem moraš res vse posvetiti samo temu in imeti ful cajta),  pač pa na rekreacijo poleg agility-ja. Tako, da je danes prvi šolski dan rekreacije že za nama...lp

Blond

• *
« Odgovori #856 : 06 September 2006, 09:42:28 »
Aska pri nas pride v poštev samo in izključno nedelja ali pa kak praznik.
Je pa Pokljuka kar daleč... mi se zadržujemo na Pohorju, prejšnji teden na Rogli, Lovrenških jezerih, Ribniški koči. Tudi zelooo lepa tura tako za pse kot za nas  :)

Ravno danes se nadaljuje šolanje tudi pri nas. Kaj več ti bom lahko povedal jutri.

Šolski dan rekreacije ??? Kaj vse si ne boste še zmislili  ;) kaj počnete na rekreaciji ??? daj malo bolj podroben opis tega.

LP
Blond

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #857 : 06 September 2006, 16:33:35 »
Blond sej SLO je majhna, tako, da tudi do Pokljuke ni tako daleč ;). Tako, da če nista za Pokljuko (17.9.), potem pa predlagam lokacijo Kamniška Bistrica in to v nedeljo 24.9.
Kar se rekreacije tiče, je to program, kjer se utrjuje znanje iz OŠ in se ga nadgrajuje in poleg tega še druge aktivnosti počne, kaj več pa piše tukajle:
 http://www.kin-drustvo-lj.si/default.asp?mID=Menu2&pID=Menu2_07

lp

Kia

• *
« Odgovori #858 : 10 September 2006, 12:18:01 »
evo slikce od Arthurja:

slika 1 (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaEdFqrJedbteHxMrcpvkD9y2CccwHTPAQYlT1PGgyJSleYVfCVrfGw-I4kk0DSP7oEE69NZBOKsIoZUgZr9Exthb6bxWB2PYKn-zcTbIBizOFNxiWzPpSGo)

slika 2 (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaBgxJcy1WIPq6fT0ml4ntUGsHcWeg9KI3hZg0nIyYVfNKxNnNgwAEQR6_SOVKDBnI2T3rQjM0blDqKqBZPjsmv3ql_7m5UjUFBaStDjiK0ZEdPyyyUtTGg4)

slika 3 (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaDQW_N_k-B17jk-S3OHnFv9G3rq5nnn1Pb0vHZPKZ9mCyUupA-fUwjTYOCQGRcrhQOQr9keZWFuSgfZpqNd52uxDXG5td1uK-yzDFGqc3wIAHvfL99G2PIE)

slika 4 (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaB4U-kSb7VkyGgJWWa6WV1UXdMJQK6C8J6xqdjAScDWxXDQCyp529D-6SE5_TqC2Qa7dQ-D_Dfn1CINm0A1y1u0xvsynT0zxu5agn-JR2-KcRbm3P07FmK8)

uhl gor, uhl dol :P (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaLzand0VGzOZXoxxHj-MmDiefXj_FVBZq-2OVhEdhsPpdEJnePh7s7mPwTvz3tDg_knLJccJDXD7aZ1r7YpT7IdbjCmJ7mTL9RqbVKHoo2XDptpvTUOo9w0)

slika 5 (http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o51jxon3lvUoaN-bDWt9PXPOwZsZcMZSVhoUieuOPUiqcqZa91_tAUWGxtXvyQ9sLLUuB9mJ-JBmJ4YlglWq6YyRA_t3b7FLtIo2zJ9oP4hw-_jy2dRI3t-1b3MUZcehQBs)

popravljeni linki; zoe

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #859 : 10 September 2006, 14:30:31 »
Joj kak cukerček :) :) Kia kar veselo nas bombandiraj s fotkami, več jih je bolje je ;) ;D ;D ;D
Moram pa malce Asko pohvaliti, da se je kar solidno odrezala danes na predstavitvi šolanih psov v Tivoliju, kjer je danes potekala akcija, očistimo ljubljano pasjih iztrebkov. Obenem pa smo še mi naše pasje zverinice predstavili v poslušnosti in reševalci pa s svojimi pokazali primere kako to izgleda...Res fino...lp

Blond

• *
« Odgovori #860 : 11 September 2006, 11:22:06 »
Aska a to ste imeli včeraj ?
Škoda da nisi povedala. Sem bil včeraj cel dan v LJ pa bi z veseljem prišel pogledat.
je bilo zagotovo kaj videt

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #861 : 11 September 2006, 17:30:48 »
Blond ja včeraj se je to dogajalo. Ob 11 uri se je vse skupi začelo v Jakopičevem drevoredu v Tivoliju. Šlo se je za akcijo oz osveščanje ljudi, da pobirajo kupčke za svojimi štirinožniki. Vse to je organizirala MOL. Kaj se je od samega začetka dogajalo vse, ne vem, ker mi, ki smo prikazali poslušnost, smo tja prispeli šele okol 12.30,,takrat enkrat , ko smo bili na vrsti, ker prej pa še v klubu smo bili. Reševalci so bili pa že prej tam , samo so takoj za nami imeli svojo predstavitev. Potem pa mislim, da je bilo počas že konec vsega. Ne vem, ker nisem ostala tam potem več dolgo, ker me je čakalo potem še pesjanarsko srečanje polarčkov (več pa o tem si prebereš v temi Sibirski husky). Slik pa žal ne bo od tega sračanja, ker mi je digitalc popolnoma zahinavil :(...Lp

Blond

• *
« Odgovori #862 : 12 September 2006, 08:11:03 »
Škoda... drugič moreš kak dan prej povedat.
Jaz sem bil cel dan v Mostecu (rekreacijski center al nekaj takega).

Bi zagotovo prišel pogledat.

No pa ob drugi priložnosti.

Kaj pa na CACIB v Maribor pridete kaj pogledat ? Morda bo tudi sodeloval kdo ? 23 in 24. 9

Lepo bi vas bilo videt.

Blond

Blond

• *
« Odgovori #863 : 12 September 2006, 10:40:58 »
Evo še nekaj slikic iz našega zadnjega kolesarjenja po Pohorju

http://1luna.moj-album.com/album/4892911/

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #864 : 12 September 2006, 16:17:29 »
Kaj pa na CACIB v Maribor pridete kaj pogledat ? Morda bo tudi sodeloval kdo ? 23 in 24. 9
Verjetno, da prej ne kot da pridem. Bom še videla.

lp

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #865 : 13 September 2006, 16:41:46 »
Blond tukaj pa link do enih par slikc od nedelje:
http://gallery.facelock.net/tivoli

lp

Blond

• *
« Odgovori #866 : 13 September 2006, 17:08:11 »
fuuul dobro... je blo pomojem fuul zanimivo.

Aski pa se vidi, da je Lunina sestrca  ;)
Samo meni ni jasno zakaj je Luna ostala tak majhna. Pa najbolj pogumna je bila v leglu  ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #867 : 13 September 2006, 17:20:35 »
Ja sej je bilo zanimivo :)

Drugače pa se ne sekiraj, če je Luna malce manjša. Res je bila pa med najbolj pogumnimi v leglu, kar pa Aska ni bila. Samo kot srečujem druge psice AM, bolj ugotavljam, da Aska za psico je med večjimi (so pa še večje tudi), pa tudi konstrukcijo ima tudi zelo močno (je bolj po očetu ;) ;D). Res pa se vidi, da sta sestrici :)....

Lp

Blond

• *
« Odgovori #868 : 18 September 2006, 14:58:00 »
Aska v soboto popoldan bomo mi na CACIBu.
V nedeljo pa nažalost ne bomo utegnili.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #869 : 18 September 2006, 22:47:53 »
No sej pri meni tudi v poštev pride samo sobota popoldnan, ker tako prej v soboto kot v nedeljo nimam cajta..lp