Avtor Tema: Mokra hrana za občutljive  (Prebrano 2688 krat)

mayorki

• *
Mokra hrana za občutljive
« : 06 Februar 2012, 16:55:41 »
Pozdravljeni,

Zanima me katera bi bila najbolša mokra hrana za občutljivega psa pasme Yorkshire. Trenutno smo na animonda integra sensitive(zootik), katera se meni ne zdi najbolša, vendar imamo samo s to dobre izkušnje. Ali naj ostanemo na tej ali priporočate kakšno drugo.

Hvala

botticelli

• Vzreditelj
  • *
  • Spol: Ženski
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #1 : 06 Februar 2012, 21:10:45 »
Kuhano meso plus kuhana ajdova kaša + kakšna zelenjava skuhana in lahko prebavljiva - sveže doma pripravljeno. za občutljive pse ni ujšega kot postane konzerve, pa naj jih še tkao promovirajo. ko ima pes težave mu nikoli ne dam konzerve.

m_tejch

• *
« Odgovori #2 : 07 Februar 2012, 17:59:41 »
Mi je dal odgovor od botticelli malo za mislit, namreč jaz se sprašujem zakaj moj pes po vseh konzervah driska, pa drugače ni extremno občutljiv. Odlično jih prenaša, ko je na antibiotikih (po operaciji,...), drugače pa na noben način, pa mi je ful čudno, sensible konzerve ponavadi vsebujejo samo purana in riž, nobenih konzervansov, žit idt ampak mojemu vseeno na pašejo, če mu pa skuham purana pa riž ga pa odlično. A ni to čudno  ???...Mislim, da je edino nature diet v preteklosti prebavil brez težav, ampak pri teh je pa problem, da velikokrat dobiš pokvarjene, zaradi embalaže...sicer tudi nimam neke potrebe, da bi mu jih dajala, je praktično že 9 let na briketih (in kuhano), ampak občasno bi mu jih pa že zato ker je alergičen na prehransko pršico pa škrbast  ::)...

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
« Odgovori #3 : 07 Februar 2012, 18:18:37 »
recimo moja miniaturka jorkica :) ki prebavlja vse, dobi po vseh konzervah ki so v pločevinki drisko. prvo kot prvo je postano meso, drugo pa je da se očitno pločevina luži not. Edino isto nature diet pa renske je bolje, samo tudi to ne vedno.

Če bi pa imela občutljivega psa, je zadnja hrana ki bi jo dajala konzerva, prej bi dala suhe brikete če že kdo ne more kuhati.

andariell

• *
  • Spol: Moški
    • Spletni pasji nakupovalnik
« Odgovori #4 : 07 Februar 2012, 21:27:17 »
V kolikor je na pršice alergičen, toplo priporočam ZiwiPeak, ki ni briket, ampak posušeno meso. 100% naravno in vakuumsko pakirano.

MajaO

• *
« Odgovori #5 : 13 Februar 2012, 10:33:19 »
od konzerv renske in natures menu