Ja, to mene tudi moti. Ce ti zna pes hodit poleg, dober, ga lahko zaradi mene spusca v parku, ne pa sred trga. Pa se v parku, ko koga vidi hodit nasproti se psa priveze.
Poznam en mlad par z neko dogo ( ono xxl veliko hehe). Ni me je strah, ampak! Ce grem jaz z pekinezerjem mimo, mi dela srce na polno. Pa dober, je vzgojen, priden in vse, ampak vseeno. Sred trga so ljudje, so psi, imej psa na povodcu - ze na povodcu me je strah, da ne bi cuknu. Z bokserko je na sreco se nisem srecala, bog ve, kaj bi doga naredla, ker moja bokserka je razigrana medtem ko se pekinezerju j*** za druge pse ponavadi. Upam, da tisti par tole bere

To mene ful moti, psi so kosmati za usesi, nikoli ne ves.
Isto to, se komu ne ljubi nosit povodec, ker pes itak lepo hodi. Daj konec povodca v zep in hodi, ce lepo hodi, bo konec povodca ostal v zepu do doma! To delam jaz, ko je moja ze cisto zmatrana, ko sem ziher, da je nic ne briga vec ( pa vseeno, ce kdo pride, dam roko v zep, da primem povodec), drugace pa itak oponasam Popaya hahahaha

Evo, moti me tudi tole : No, do sedaj sem ze ugotovila, da se najdejo tudi kontra lastniki, ampak se vedno obstaja prevec teh - ko grem z bokserko na sprehod, pa da se srecamo z kaksnim majhnim cuckom, to grejo kilometer okol naju. Sej ne vem, al moja zgleda ko zmaj, al pa js zgledam kot 13 letni froc, ki ne zadrzi psice. In v tistem, ko se zacnejo vidno umikat, gledat na debelo, kaj bo, moja ponori, drugace pa ne. Tut kolegica pravi ( ima bullterierja ), da se ji umikajo, kot, da smrdijo

Tudi, ko nisem imela bokserke, ko je bil z mano samo pekinezer, se NIKOLI nisem umikala. Sem pa res ze na dalec vprasala, ce kaj naredi. Potem je sledil pozdrav in nadaljevanje poti.