Hojla!
Ne vem, če je že kdo omenil, ker nisem šla brat celega threada, imam pa en predlog za morebitno "posodobitev". Opažam namreč eno zadevo, za katero vem, da je izvedljiva, ker jo imajo nekateri drugi forumi, vendar je tukaj še niste uvedli.
Moti me, da moram zmeraj pri odpiranju ene teme, ki jo prebiram, klikniti na zadnjo stran in potem poiskati post, ki sem ga nazadnje prebrala, prav tako če kliknem na naslov teme, se odpre prva stran. Ne bi bilo slabo, če bi forum prilagodili tako, da registriranim uporabnikom poleg ali naslova teme ali odgovorov prikaže št. novih odgovorov od zadnjega obiska in da ne glede na to, ali klikneš na naslov teme ali stran, se prikaže zadnja obiskana stran. Še najlepše poleg omenjenega pa bi bilo, da se pri odprtju želene teme/strani ustavi kar pri prvem neprebranem postu.
Primer: redno prebiram temo Nemške doge. Januarja se mi je pokvaril računalnik in sem bila več kot 1 teden brez njega. V tem času se je pri Nemških dogah zelo dosti pisalo in sem morala iti nekaj strani nazaj iskati zadnji post, ki sem ga prebrala. V omenjenem primeru posodobitve bi me pri odprtju threada avtomatsko vrglo na zadnji prebran post.
Upam, da boste razmislili kaj v tej smeri...
Lp,
B.