mel... te čiso razumem kako se počutiš. Sem prebrala še na ostlih dveh forumiih. Meni se je podoben a ne tako hud napad zgodil lani. mešanec z NO je napade Geri, ki je podobne velikosti kot tvoj Ori. Seveda je bila tudi moja reakcija takoj dvigniti Geri v naročje. Držala sem jo nad glavo da ni mogel do nje medtem pa z nogama brcala okoli sebe. Z mano je bla sicer tudi kolegica ampak logično si v podivjanega psa ni upala in je samo pač kolikor toliko brcala okoli sebe. Ko sva se stisnili ob ograjo je še nekako šlo saj je lahko napadal samo od spredaj, tako da naprej nisem mogla. Čakala sem samo da se nas kdo usmili in pomaga. Na srečo so pritekli na drugo stran ograje GLUHI otroci (ostali mimoidoči niso NIČ storili, fantje ki so igrali zraven nogomet pa so kričali da se bosta igrala

). V glvnem gluhi otroci so vzeli Geri čez ograjo in tekli po drugi strani ograje dlje stran, medtem pa tudi kolegica, ki je čez par metrov prijela Geri spet čez orajo in stekla v stanovanje- smo bili dokaj blizu doma. jaz sem medtem stala sama s psom. Pes kar ni nehal, še vedno je skakal po meni, renčal, šavsal vame... jaz sem se z vsemi štirimi branila, celo z roko toukla po gobcu čeprav sem vedea da ni najpametjneje... Na koncu je ena stara tetka prišla mimo in prinesla vejo. Ko sem psa dobesedno pretepala z vejo povsot kamor je padlo pa ta še kar ni nehal. To stanje je trajalo skoraj pol ure nakar se je pes nekako presrašil saj so začeli še mimoidoči z avti trobit in kričat.
Seveda sem takoj reagirala.. pes zraven šole z gluhimi oroci, pa še sprehajalna potka v bližini... šla sem najprej do zdravnika. Ker sem študent nimam tu svojega zdravnika. V študetski ambulanti so me poslali stran češ da oni niso pristojni za to, klicala sem naprej... edini odgovor ki sem ga dobila je naj se pridem cepit za steklino

MISLIM!! Pes me ni nič pogrizel, imela pa sem modre noge, vse popraskane od šap in zob, čeprav koža nikjer ni bila prebita. Šla sem na policijo, podala prijavo, kolegica je bila priča... kaj so rekli policaji? ČE me pes NITI UGRIZNIL ni kaj da se razburjam

...
Klicala sem VURS še preden sem šla na policijo... ker lastnik ni bil znan so rekli da nimajo kaj. klicala sem Gmajnice naj pridejo po psa. v trenutku ko so prišli po psa se je pojavila lastnica- ki je bila ves čas napada v bližini ampak ni pomagala- iz tega sem sklepala da pes ni njihov. Na policiji sem predala njene podatke. Pes je bil že enkrat prej odpeljan v Gmajnice, prijave napada pa še ni bilo... torej rekli so mi da ji lahko naložijo samo kazen ker je bil spuščen!
Na koncu sem zapravila grooomno časa in volje dosegla pa nič. Upam da boš imela več sreče!
Me pa zanima kje- na katerem koncu LJ (če se prav spomnem si iz LJ) se je to zgodilo?... že prebrala da je blo v Kosezah. Spraševaa pa sem ker je tudi mene napadel boksar- scer samička- predvidevam da je v tvojem primeru samec- več o tem napadu piše v temi:
http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1717.0