Saj meni tudi dvigne pritisk... Naprimer danes. Večerne igralne urice: Theba, Bela (labradorka) in Noli (ZP) letajo in norijo po travniku. Pride mimo gospa s pudljem (ravno tako spuščenim), ki bi se jim pomoje kar pridružil (vsaj po obnašanju sodeč). Ženska pa hitro zgrabi psa, ga prime v naročje (takrat pa itak največji firbec udari na dan: kaj pa je to tam v naročju sploh Bela, Theba ji bolj sledi) in se začne dret na nas, naj damo pse na povodce (njen je pa lahko brez)

. No srečno je odbrzela v avto, Thebo sem prijela (če ima kdo v naročju kaj svetlega, majhnega in kosmatega je najbrž prepričana, da je naš maček, ker z nosom rine dokler ne povoha, potem pa pusti pri miru) da nebi rinila za njo, pa ni niti poskusila... No ne vem. Vem da moja trapa ve kje je meja. Zna se igrati s psmi vseh velikosti in oblik, je nežna in nikomur ne naredi nič. Prej bi rekla, da je smotana, ker bi se igrala tudi s takimi, ki renčijo, kažejo zobe,... ona pa kar z repkom maha in vabi v igro

jaz pa jo odpeljem stran. Ljudje so zelo nepodučeni o psih, pasmah in obnašanju. Jemljejo psičke v naročje, da jih ja nebi kakšen velikan napadel, s tem pa (po mojem mnenju) povzročajo, da se mali bojijo velikih... poznamo tudi majhne pse, ki se jih ne bojijo, ker so jih že od začetka puščali v bližino velikih. So pa tudi majhni psi, ki so napadalni. Zanimivo bi bilo dobiti točne podatke o ugrizih psov. Katere pasme največkrat ugriznejo (napadejo) in to spraviti v javnost...Pri moji pesjanki so bile do zdaj največje posledice (ljudi, ki so ji prišli blizu), pohojene noge in poslinjenost... Sem se razpisala

malo me še povišan pritisk daje
lp
T.