MIŠA · 609182
Noben problem ni narediti take slike. In so čisto luštne za v album. problem nastane, če se take slike uporabljajo kot "reklama" za to, kako ljubki in skrajno nenevarni so kužki. zaradi tega, ker so starši pustili otroka in psa skupaj brez nadzora se je zgodilo že preveč nesreč, tudi zelo hudih.
...sicer se ne bom nekaj vmešavala v tole debato, samo meni se zdi, da je takih fotografij premalo - jaz sem bila navdušena, ko je SKY na forumu pokazal sliko svojega psa in nekajmesečno deklico zraven - občutek je res zelo prijeten in pozitiven. Seveda, je pa treba zraven pripisati, kako in koliko lastnik dela s psom (treningi, šolanje, itd.). Drugače ljudje mislijo, da je vse to samoumevno...Ampak kapo dol, pred takimi!
Ma ja sej je vse super, ko so slike objavljene v pravem kontekstu. Sky je slike objavil v border temi, ko smo debatirali o odnosu otrok pes in to pri točno določeni pasmi. Tele slike pa so nametane kar tako in njihov namen naj bi bil prepričati ljudi v to da psi niso nevarni?! Mene ne motijo, rekla sem le, da imajo pri ljudeh, ki so že itak prestrašeni takšne slike kontra efekt!
Brez komentarja................... ...ravno tako kot upam, da prav vsak pedofil pristane v arestu med samimi nabildanimi, pohotnimi pedri.
"In Italy there are currently 92 restricted breeds (including corgis and border collies) that cannot be owned by minors or convicted felons."What? That can't be right.http://www.theglobeandmail.com/news/opinions/article900674.ece