Hm šele zdaj izvedela, da je bila zdaj že pokojna psička člana tega foruma prav tako napadena s strani ene od teh bullmastifov. In to že par let pred napadom na Megliča. Žalostno.
Tudi en moj pes je bil napaden od njihovega bulmastifa- cca 5 let nazaj. Bila sta samo z enim - samcem in odvlekel ju je na vrvici čez širino PSTja direktno v mojega 13 letnega smca in semu zagrizel v vrat (toliko o tem da vrvice vse rešijo

). Kot je bilo za par običajno sta mirno in pasivno gledala kako otresa psa

, niti poskušala ga nista stran potegnit

, niti odprla ust

.
Jaz se nisem mogla vmešat fizično, ker sem bila z vsemi 4 psi ,ki sem jih takoj ko sem videla da bo napad dala ostale 3 v prostor,kjer so pač trenutno bili (toliko otem kdo je bolj nevaren- oseba s 4 spuščenimi psi ali en z enim privezanim

) , pa nisem hotla tvegat, da bi slučajno prišli pomagat reševat spor ( kar bi bila večja (čeprav izredno majhna) verjetnot, če bi šla pomagat jaz ). Tako sem počakala, da ga je za hip spustil in ga takrat poklicala stran (Pri vetu je potem dobil je 6 šivov na vratu in imel več dni probleme z zadnjim delom , ki mu je itak pešal). Tipčka sta šla potem dalje, ko da ni bilo nič

. In glede na zakonske predpise- moj pes prost , tudi meni ni preostalo drugega
Sem videla že dosti pasjih pretepov v svojem živlenju,ampak takega odnosa lastnika pa še ne

Sej vem da je zlobno

, ampak ta tip si res ni nič drugega zaslužil , kot to, kar se mu je zgodilo.
Takrat mi je bilo edino žal ,da ni bilo to pet let prej,ker bi sprostila svojega psa iz povelja in bi butastega bula spravil tja kamor ga VURS 5 let ni uspel

. Tako pa je bil žal že toliko star,da se še branit ni mogel več.