Čara, mene na kakšnem takšnem stolčku že ne boste videli.
V bistvu mi dol visi kdo so funkcionarji, dokler organizacija kolikor toliko v redu deluje kot servis članic. Bi pa od njih pričakovala, da zastopajo interese članov in ne svoje osebne, najmanj pa to, da ne delajo škode lastnikom psov in psom samim. Tudi je neokusno, če predsednik na niti ne preveč provokativno vprašanje popi....i, še huje pa je če se laže tako nespretno, da se mu laž črno na belem dokaže že naslednji dan.
Pričakujem, da bodo tisti, ki so zakrivili vzrejni pregled v Gmajnicah za to odgovarjali na disciplinski in izgubili vsaj vse funkcije v klubu, še bolje pa bi bilo, da bi izgubili tudi licenco za sodnika.
Isla, jaz peticije ravno zaradi tega ne mislim podpisati - stvari ne podpisujem s figo v žepu. Čeprav zakona v tej obliki, kot je napisan sedaj pravzaprav niti ne kršim.
Tyna: ljubitelji psov nismo manjšina, bili bi lahko tudi politično dovolj močna skupina,, na katero bi morali resno računati, če bi se vzeli skupaj. tako pa tisti, ki imajo majhne cucke privoščijo "potencialno nevarnim" še večjo omejitev svobode, tisti ki imajo eno mrcino bi tistemu, ki ima eno več iz srca privoščili da mu jo vzamejo....taki smo, kaj češ.