in ni upravičena, ker preprosto za to ni argumentov, so pa dokazi, ki jasno govorijo o nasprotnem.
Sem tule že uporabil primer Avstrije,praktično, sklepam , da njihovi organi niso tako slabi kot naši, in se zakonodaja dejansko izvaja, vendar je referendum brez dvoma uspel , torej je bila potreba javnosti po dekleraciji potencialno navarnih pasmah. Sedaj se sicer tudi tole lahko označi za splošno histerijo in manjek strokovnosti vendar sama pogostost uporabe takšne zakonodaje daje določen praktično vrednost.
Tudi sem bil sam v Angliji kar nekaj časa, in po videnem in slišanem lahko rečem da prepoved pasem deluje, vsaj ne pomnim da bi slišal za primer kjer so pitbuli spet poškodoval človeka.
In kot sem rekel, prepoved pasem je zame zadnja , ekstremna opcija, vsekakor pa podpiram seznam potencialno navarnih pasem z ukrepi povezanimi s tem in tule je jasno da ne bomo videl skupnega stališča,
In tega problema z natikanjem nagobčnikov psom odgovornih skrbnikov ne boš rešil, in ker tega nočeš razumeti si po moje povsem upravičeno označen za karkoli pač že.
kakor ne bo preprečil ugrizov v domačem okolju, se zavedam različnih okoliščin , ampak nagobčnik efektivno zreducira potencialno navarnost smrtne poškodbe s strani psa, ki jo lahko prizadene v javnosti, ni idealna rešitev ampak je glede na trenutno situacija po mojem mneju tudi najbolj efektiva
Če bi bile zadeve idealne , bi ljudje odgovarjal za svojega psa, ker pa je realnost ponavadi drugačna, in je narod načeloma ignoranten, je za dobro okolice potrebno razbit par jajc. Sicer pa koliko vem nagobčnik ni v trenutnem predlogu, zato je panika odveč.
ER misliš da vse veš
Oh vem ,da nič ne vem imam pa kar dokaj izoblikovano mnenje na podlagi lastnih izkušenj in bližnjih srečanj , tudi sem dokaj prepričan da sledim splošnemu popularnemu mnenju. Ne? počakajte dokler ne bo pri nas kakšen pitbull raztrgal otroka. Pa ne, da bi imel zoper pitbule ali bilokakšno drugo pasmo iz seznana, če je v rokah lastnika ki ga obvlada
P.S.Večina dobrih vodnic je žensk ker obvladajo,tudi družino,službo in delo doma.Pa še več psov hkrati.Ker vodja krdela mojih psov sem JAZ.In ne psi.
Nikjer nisem trdil nasprotnega, me veseli da ti tkole uspeva
Vstavi Navedek
davor-sex šop, vibratorji takih in drugačnih velikosti, zmogljivosti,metuljčki, stoli......ti ne težijo...po uporabi umiješ in pospraviš, ne širijo bolezni na tebe in ne varajo.
in kaj ima tole z to temo, aseksualost gor ali dol, potem pa sem jest otročji in nesramen
martinca motiš še, slabe imaš ti to podatke, čeravno ves trud, ki si ga vložila da pobrskaš po mojem profilu in citatih je vsekakor pohvale vreden, vseakor ne pomnim da s