Bullmastifi napadli človeka!

MIŠA · 609283

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #300 : 21 Maj 2006, 10:37:44
Aha... tako je to :)
A samo Čopova? To pomeni, da si vsak lahko mestno jedro razlaga drugače, če ni označeno kje je, kar pa verjetno je in je samo Čopova premalo. Vsaj še tržnico je treba vzet in tudi oba bregova Ljubljanice, kjer je ogromna gužva.

Na avtobus gre lahko pes z nagobčnikom v Lj., ne?

Ti odloki so verjetno na netu... Sej bo treba prebrat posebej za vsako občino, če bomo hoteli na izlet s psom!  :o
To ni ravno realno... :-\

http://blueberry.moj-album.com/

http://www.youtube.com/watch?v=CbKsgaXQy2k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY&feature=related

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #301 : 21 Maj 2006, 10:42:45
Bolha ja sem bila rajši tiho, ker se mi ni dalo prerekati s tisto gospo. Drugače pa nikjer v zakonu ne piše, da bi moral čisto vsak pes imeti v mestu nagobčnik, samo nevarni (agresivni) psi, ki so že dvakrat napadli in ogrizli. Verjetno pd strogi center mislila stari del LJ? Je pa zanimivo še to, da včasih imam mojo na haltiju (ker v tem primeru bo hodila tako kot je treba in nič vlekla) in me pa spet drugi ljudje sprašujejo zakaj ima nagobčnik, ker pač ne poznajo haltija ;).
O nagobčnikih se je že pisalo pod temo: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1394.0

lp

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
Odgovori #302 : 21 Maj 2006, 10:50:30
Ja, na Bus gre lahko samo z nagobčnikom, pa še to se lahko voznik spomne, da te ne spusti gor, ker zgleda nevaren. Če bi policaja vprašal, ko bi ti kazen pisal, ker nima pes nagobčnika, bi center še malo razširil. :D Te mestne odloke sem pa že jaz iskala in jih na netu nisem našla.

Aska verjamem, da se ti ne da prerekati. Mene tak način komunikacije spravlja ob živce in čist ven padem, zato se zadnje čase malo bremzam, ker sem ugotovila, da se mi ne splača sekirat in da samo mojemu zdravju škodujem. ;D Saj, ljudem nikoli ne paše tako kot je, vedno se morajo pritoževati. Že nekaj časa nazaj, sem bila na sprehodu s Kano in je bila spuščena pa sem videla, da gre en gospod in sem jo privezala, pa je bil gospod ful hvaležen, je rekel, da je lepo od mene, da psa sploh ni videl. Ko sem pa to naredila pred enim drugim gospodom, mi je pa rekel, zakaj sem jo privezala, da njega to nič ne moti. Ja, kako naj pa jaz to vem? :o
Lp

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #303 : 21 Maj 2006, 10:51:54
Aha Čopovo si mislila. No moja tako po Čopovi kot drugje v term starem delu lj in prav tako na tržnici (tudi ko je gužva) nima nagobčnika, je pa vedno na vrvici. Videvam pa še preveč spuščenih psov vseh pasem tako malih kot velikih.  Pa tudi, ko smo šli z šolo po mestu s psikot vajo čez mesto, niso imeli nagobčnikov.

andreja pes na avtobus in druga javna prevozna sredstva ne sme brez nagobčnika.

Opažam, pa da so res nekateri sedaj še bolj občutljivi na pse, še posebno na velike. Mojo imajo itak eni kar za volka ;).

lp

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #304 : 21 Maj 2006, 12:36:32
danes zutri na sprehodu......tele mame definitivno nevejo kaj bi. gremo mi na sprehod in po vasi so psi privezani in prideta 2 mami in ena reče u kako lepi bež psi :D in pol reče zakaj so pa privzani? pa midve ja pač zaradi varnosti pa se začne prov dret na naja da sva mučiteljice in naj takoj spustim psa itd. in lepo jaz vredu ok spustim rondota itak sem vedela, da nikamor ne bo šel če sta direkt od mesarja pršle in potem se ta ista mama začne še bolj p!"%it in me sprašvt če sm gledala trenja, da morjo bit psi skos privezani...ja pa hudiča no ..ampak jaz sem se samo smejala in pripela rondota itak ga nebi pustila spuščenega samo zanimal me je kaj bo potem naredila- in gremo naprej in potem se zadere za mano no sej ta mularija sploh se ne more odločt al bi mel pse spuščene ali ne :o :o :o in doda še no sej potem pa taki glasujejo za tisto svinjarijo evrovizijsko. prov smešni so te tastarejši ljudje, posebno vodiški ki očitno zanalašč pozabljajo kaj so rekli 3 sekundice nazaj. glede policije pa ja...pri nas rečelo v vodicah da bojo poklical une policaje na konjih  :o :o :o :o res grozno... ;)

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #305 : 21 Maj 2006, 12:57:07
Na obali sploh ne smejo na javni potniški promet z nagobčnikom ali brez... Ni tako samoumevno  ;) :(

Pa še moje izkušnje po zadnjih dogodkih: stanje nespremenjeno, nihče mi nič ne reče.
Pazim, da je na takih mestih, kjer je veliko ljudi na vrvici, če mi pa skoči pogledat do kakega človeka in me ne uboga na prvo, se jim pa opravičim in pripnem psa.
En je tako pogledal, da mi je šlo kar na smeh. Ko pa je k sebi prišu, je pa povedal, da kaj takega še ni doživel in da bi morala dobit Nobelovo nagrado ::)
Še zdaj se nasmejem, ko se spomnim na ta dogodek.

Upam ,da ne bo v bodoče kakšnih neprijetnih presenečenj. Je pa tudi res, da me moja beštja zelo uboga in ali so ljudje tiho in samo gledajo ali pa me sprašujejo kako sem to dosegla...

Never argue with an idiot; first he will drag you down to his level, then he will beat you with experience :P

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #306 : 21 Maj 2006, 13:04:05
Pa kaj se sekirate zaradi sitnih bab. Lepo prijazno ih pozdravite, poskrbite da jih psi ne bodo nadlegovali, potem pa naj jezikajo kar jim duša poželi. Kaj pa veste, mogoče jih kolena bolijo ali pa včeraj ponoči niso mogle spati, pa se morajo zdaj nad nekom znesti. Po moje jim prav dobro dene, če opazijo, da so vas s pripombami glede psov razjezile.

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #307 : 21 Maj 2006, 19:16:53
Midva z Lonijem grema skoraj vsak dan mimo ene starejše gospe in mi je zadnjič razlagala,da se boji psov,kr sta jo že 2 psa napadla,pol mi pa reče če je Loni hud pa jst da ni,kr res ni..Pa je šla zadnjič do Lonija, Loni se je vsedu in ona ga je lepo začela božat :o pa tak potem reče,da še dolg ni v bližini videla tako prijaznega psa...Aja,pa prvič ko sem jo videla na sprehodu mi je rekla,da še v življenju(more bit stara že čez 80 let)ni videla tako velikega psa :o

Šapa

• *
Odgovori #308 : 21 Maj 2006, 19:26:01
Čudno, meni se pa na sprehodih ne dogaja čisto nič neobičajnega. Nobenih velikih krogov, nobenih zoprnih pripomb
je pa razlika ali imaš ti puhaste medvedke na vrvici ali pa pita... po eni strani imam že zato, ker se noben ne upa vtikati v psa raje pita na vrvici, kot pa kaj drugega... vsaj mir imaš pred ljudmi, ki bi tako radi pobožali prijaznega kužka...  :)

TIM

• *
Odgovori #309 : 21 Maj 2006, 20:34:32
Jaz pa zadnje čase sploh več ne vem kam naj grem na sprehod, ker vsepovsod kam grem ljudje govorijo glej ga krvoločneža. :-\

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #310 : 21 Maj 2006, 20:52:30
Citiraj
je pa razlika ali imaš ti puhaste medvedke na vrvici ali pa pita...
Ja, samo da niso na vrvici, ampak se veselo prerivajo med ljudmi.
Vsaka stvar ima dobre in slabe strani. Res je moteče, če se ljudje vtikajo v pse. Pravzaprav počnejo naravnost nemogoče stvari, recimo zelo pogosto stegujejo prste ko tečejo psice mimo, tako, da gredo s prsti skozi dlako. Včasih je kakšen neroden, pa vtakne prst direktno v gobec. Ali pa psico nenadoma prime za dlako na hrbtu ali pa kar za rep, ko teče mimo, ne da bi jo prej vsaj poklical...Res je sicer, da moraš kaj takega pri samojedih pričakovati, vendar nisem opazila, da bi si pri drugih odraslih samojedih upali delati take oslarije. Pa imam vseeno raje to, kot pa da bi se jih bali in bi jih morala zaradi tega privezovati.

Šapa

• *
Odgovori #311 : 21 Maj 2006, 21:14:43
jah pač tebi so všeč luškani medvedkasti psi v katere se lahko vtakne vsak mimoidoči, jaz si pa niti v sanjah nebi omislila takega psa... že to, da hoče vsak pobožati mojo Kimico, ker je luškana in oh in sploh za premečkat, mi ni všeč. mar bi bila ti vesela če bi te vsak mimoidoči pobožal po laseh, te prijel za roko in bognedaj pošlatal za rit? ne vem no... jaz tega ne odobravam. tudi pes ni igračka...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #312 : 21 Maj 2006, 21:31:35
Tud moji velik folka še vedno, čeprav ni več tako kot takrat ko še malce manjša bila, molijo roke direkt pred gobec. Ali pa govorijo glej ga volkca sredi LJ???. Danes spet en ata mi razlagal kako bo kmalu nov zakon, ko vsi psi nagobčnik bodo morali imeli, pa jeimel en dru gospod enega majhnega psa zraven, pa mu rečem, da takrat po tem zakonu ga tud tile bodo morali imeti, pa ga ta ata niti ne pogleda, samo tak mi reče, ja ti ja tud ja, samo pomojem ni mislil tega res, ker tak čudn pogled naredil. No sej mi je čisto vseeno kaj govorijo, dokler moja ne bo (in upam, da ne bo nikoli) agresivna ipd, bo brez nagobčnika, je p res naj bo majhnen ali velik, vsi psi imajo kosmaa ušesa......lp

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #313 : 21 Maj 2006, 21:45:24
Pravzaprav jih imam rada zaradi tistih njihovih lastnosti, ki niso prav nič medvedkaste. Po pravici povedano, meni so najbolj všeč takrat, ko so popolnoma oskubljene in so veliko bolj podobne volkom kot medvedkom. Ampak kaj češ, so kakršne so. Nesramne dotike zelo stoično prenesejo, nekako tako, kot da bi jim mršil dlako veter.
Če imate raje pse, ki so videti hudi in se ljudem zdijo nevarni tudi prav, samo zakaj se pa potem pritožujete, če se jih boljijo?

Šapa

• *
Odgovori #314 : 21 Maj 2006, 22:02:10
Če imate raje pse, ki so videti hudi in se ljudem zdijo nevarni tudi prav, samo zakaj se pa potem pritožujete, če se jih boljijo?
no, moja Kimica in moj Timi se zdita popolnoma nenevarna na prvi pogled tako, da tale opazka ne drži  ;) je pa res, da nista moja, ampak od moje mame. in ne APBTji mi niso všeč samo zaradi videza, ker si psov ne izbiram po videzu, ampak po karakterju. niti se ne pritožujem, ker se ljudje bojijo izgleda mojega psa. mi je popolnoma vseeno, kaj si drugi mislijo. dokler je v urbanem naselju na povodcu mi nima kdo kaj težiti. ;) mene moti, da se mi v Kimico in Timija vsak vtakne oz. ju hoče vsak pobožati. pes ni igrača in tudi psom ne mora biti preveč prijetno če jim vsak, ki ima 5min časa teži... pa to ne leti zdaj na tvoje psice, ampak govorim nasplošno. z vsemi temi oddajami in ne vem še čim samo čas zapravljajo... lahko bi raje ozaveščali ljudi, jim povedali kakšen je pravilen pristop do psa in da morajo preden se psa dotaknejo vprašati lastnika. neglede na pasmo psa...

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #315 : 22 Maj 2006, 12:56:14
Nikjer drugje ljudje niso tako nepoučeni o vedenju psov, o tem kako se psu približati in pravzaprav o najosnovnejšem bontonu na tem področju, kot ravno pri nas. Že na Hrvaškem recimo se mi niti enkrat ni zgodilo, da bi kdorkoli pipnil psice brez predhodnega vprašanja. In otročički so bili očitno vsi po vrsti lepo naučeni, kako se približati psu in z njim vzpostaviti kontakt. Pravzaprav je glede na to, kaj ljudje s tujimi psi počnejo pravi čudež, da je nesreč tako malo. Prav pogosto se da videti mulčke, ki zanalašč (ne mogoče zato ker bi jih bilo strah) in za zabavo cvilijo in kriče tečejo pred psi. Kaj se zgodi če se tak mulec spodtakne in pade pod psa, ki premore nekaj nagona plena? Da o otročičkih, ki se jim zdi najbolj varno tujega psa najprej zgrabiti za rep ne izgubljam besed (če pes ni posebej navajen na take nesramnosti, se instintivno obrne okrog in ga zgrabi za roko....)

S tistimi hudimi psi nisem mislila ravno direktno na tebe ampak na splošno. Če si omisliš recimo terierja tipa bul, katerega koli, je prav vseeno, ali si ga omisliš zaradi videza ali zaradi karakterja. vedeti moraš, da se bo večini ljudi zdel nevaren in da se veliko ljudi teh psov boji. Ne glede na to, kako prijazni so v resnici. To je dejstvo, ki ga moraš vzeti v zakup, preden se odločiš za takega psa. In moraš imeti temu primerno debelo kožo. Prav tako, kot sem jaz morala vzeti v zakup, da je samojed večini ljudi videti kot plišasta igračka in se do njega tako tudi vedejo.

Šapa

• *
Odgovori #316 : 22 Maj 2006, 13:44:34
S tistimi hudimi psi nisem mislila ravno direktno na tebe ampak na splošno. Če si omisliš recimo terierja tipa bul, katerega koli, je prav vseeno, ali si ga omisliš zaradi videza ali zaradi karakterja. vedeti moraš, da se bo večini ljudi zdel nevaren in da se veliko ljudi teh psov boji. Ne glede na to, kako prijazni so v resnici. To je dejstvo, ki ga moraš vzeti v zakup, preden se odločiš za takega psa. In moraš imeti temu primerno debelo kožo. Prav tako, kot sem jaz morala vzeti v zakup, da je samojed večini ljudi videti kot plišasta igračka in se do njega tako tudi vedejo.
se strinjam ja... saj se smejim raznim izpadom ljudi, ki delajo ogromne kroge okrog psa  :) pripomb zaenkrat še ni bilo glede pasme... bile so zaradi izgleda psice oz. njene izčrpanosti, ker vsak mene obsoja češ kaj je naredila iz psa  :-\ ampak tudi to ignoriram. če koga zanima mu razložim Brinino zgodbo, če pa ne grem pa pač stran. psa sem vzela zaradi sebe in ne zaradi drugih  :)

glede bontona pa res ja... ljudje ne vedo popolnoma nič o psih. do zdaj sem samo enkrat doživela, da je ena ženska pristopila do Brine tako kot je treba. pa še ona se ukvarja s psi že dolgo tako, da je to povsem logično  :) vsi ostali grejo pa direkt nad psa z rokami tako, da moram biti zelo, zelo pozorna, ker Brini ne zaupam toliko, da bi jo kar spuščala do vsakega človeka... je zlorabljen pes z neznano preteklostjo tako, da ji nikoli ne moram zaupati 100%  :) je pa vsak dan boljše in me vsak dan preseneča...

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #317 : 22 Maj 2006, 15:55:05
Samo na žalost se popolnoma ne opomorejo nikoli. Imela sem tako psico, zelo podobno samojedu, saj se je popravila, bila je skoraj normalna in drugače zelo dobra psica, ampak v določenih situacijah jo je zajela panika, takrat je ali okamenela (kar je bilo v redu) ali pa divje napadla. Z leti sem pogruntala verjetno vse možne situacije, ki so sprožale tak odziv, se jim izogibala, ampak psica nikoli ni bila 100%, nikjer je nisi mogel pustiti same, sploh pa ne privezane. Ker je bila povrhu vsega še luštna za videt, se je zgodilo, da so se, če sem samo malce odmaknila pogled, začeli nanjo obešati otroci. Dobesedno. Otroke je sicer imela zelo rada, ampak vseeno, kadar jo je zgrabilo, je samo trgala.

Šapa

• *
Odgovori #318 : 22 Maj 2006, 16:25:08
to, da bi Brina kar naenkrat začela trgati dvomim... je pa ne podcenjujem, zato jo imam pod nadzorom. pa čeprav so me že prepričevali, da je to mučenje živali, ker mora biti na povodcu  ::) no, nima veze... zaenkrat zelo lepo napreduje. 2 tedna nazaj, ko sem jo dobila prve 3dni ni spustila nikogar blizu - še na mojo mamo je renčala. ampak je vedno samo renčala, zaganjala se ni v ljudi. pa tudi renčala ni na vse - na sprehodu je ljudi pustila popolnoma pri miru, edino če se ji je kdo približal in ogovoril mene (ali pa njo) ji ni bilo všeč... no ampak po dveh tednih se je to umirilo. naprimer včeraj je spoznala 7 novih ljudi in niti na enega ni zarenčala pa so jo vsi božali  :) sem pa vseeno zelo previdna... in mislim, da bom morala biti dokler bo z mano. na srečo se nihče ne obeša po njej, mamice svoje otroke stran vlečejo, nihče ne sili vanjo in nasploh ima mir :)

*LuNa*

• *
Odgovori #319 : 22 Maj 2006, 16:55:13
Da o otročičkih, ki se jim zdi najbolj varno tujega psa najprej zgrabiti za rep ne izgubljam besed (če pes ni posebej navajen na take nesramnosti, se instintivno obrne okrog in ga zgrabi za roko....)
Jaz imam še slabše izkušnje: otročiči psa zagrabijo za gobec! Starši pa seveda mirno klepetajo in sploh ne gledajo, kaj dela njihov otrok. Groza. Če bi pa pes zarenčal ali celo ugriznil, bi pa seveda zagnali tako paniko.

Psarna Lunca's - vzreja labradorcev
http://luncas.vovk.si

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Odgovori #320 : 22 Maj 2006, 17:03:58
V takih primerih grizem in renčim jaz hihi  :P

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #321 : 22 Maj 2006, 17:07:11
Odvisno, kaj se je prej z njo dogajalo. Belo je prejšnji lastnik na smrt premlatil vselej, ko je prišel pijan domov. Če je zavohala čisto določeno kombinacijo alkohola in cigaret, se ji je naredilo rdeče pred očmi. Poleg tega se je na smrt bala ketne, prašičje kletke....
kadar ni bilo ničesar od naštetega je bila pa povsem prijazno pasje bitje.

Šapa

• *
Odgovori #322 : 22 Maj 2006, 18:08:37
Odvisno, kaj se je prej z njo dogajalo.
nikoli ne bom izvedela... v bistvu niti nočem izvedeti, ker me je preveč groza tega  :-\ važno, da je zdaj pri meni  :) zaenkrat sem si vzela čas, da psičko spoznam in da vidim kako na določene stvari/ljudi reagira. zaenkrat nama gre odlično  :)

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #323 : 22 Maj 2006, 20:37:41
Če je bila samo zanemarjena bo v redu, če so jo tudi pretepali pa verjetno nikoli povsem. Držim pesti.

Šapa

• *
Odgovori #324 : 22 Maj 2006, 21:05:08
Če je bila samo zanemarjena bo v redu, če so jo tudi pretepali pa verjetno nikoli povsem. Držim pesti.
v bistvu se palic boji... ampak ne odreagira agresivno če vidi človeka s palico. raje se umakne. sem pa opazila, da veliko težje sprejme ženske kot pa moške  ??? kar je sicer žalostno... ne predstavljam si ženske, ki bi tako grdo ravnala s psom  :-\  no ja... vse je možno. ima pa zelo, zelo dober somin in si zapomni človeka s katerim se je že spoznala. bojim se edino, da bi srečale koga iz njene preteklosti...  :-\

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #325 : 22 Maj 2006, 22:09:20
v bistvu se palic boji... ampak ne odreagira agresivno če vidi človeka s palico. raje se umakne. sem pa opazila, da veliko težje sprejme ženske kot pa moške  ??? kar je sicer žalostno... ne predstavljam si ženske, ki bi tako grdo ravnala s psom  :-\  no ja... vse je možno. ima pa zelo, zelo dober somin in si zapomni človeka s katerim se je že spoznala. bojim se edino, da bi srečale koga iz njene preteklosti...  :-\
Spomnim se enkrat na bolj na začetku, ko je rondo prišel k nam sva enkrat mislim, da je bilo v Stožicah srečala enega možakarja. Rondo je se začel trest in renčat...tisto tresenje je bilo prav tisto iz straha ne tisto, ki se trese ker že nekaj komaj čaka.še isti trenutek, ko sva zamenjala smer se je popolnoma umiril. Oči je potem šel tja zraven samo gledat sestro ko je jahala in je gospod takoj rekel kako je korajžen. in potem, ko smo se peljali z avtom domov in smo šli mim tega možakarja, ki je tam sedel na klopci in gledal jahače že spet začel renčat možakar je pa skos samo grdo gledal....v psa. sploh nočem nič razmišljat o tem.

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Lanabela

• Pravi Pesjanar
Odgovori #326 : 23 Maj 2006, 13:18:31
Citiraj
Jaz imam še slabše izkušnje: otročiči psa zagrabijo za gobec!

Po mojih izkušnjah je to za psa manj moteče kot če ga nenadoma zgrabi za rep, ker pes vidi, kaj se bo zgodilo, nenaden poteg za rep pa ga preseneti. Vsaj moje psice povsem mirno prenesejo, če jih kdo prime za gobec, če pa katero nenadoma prime za rep, pa vsaj rahlo cvikne.

Citiraj
da bi srečale koga iz njene preteklosti...  Undecided

Bela ni hotela hoditi po določenih ulicah v bližini njenega starega doma - je ni bilo mogoče premakniti, ko se je enkrat vkopala. Prav tako ni hotela slišati svojega starega imena. ko je enkrat prišel na dvorišče pivski bratec od bivšega lastnika, je odšel cel samo zato, ker sem imela psico na vrvici. Palic, metel...samih po sebi se ni bala, vendar samo do trenutka, ko je kdo ni poskusil udariti. Takrat je napadla.

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #327 : 24 Maj 2006, 08:36:20
No ravnokar sem v Večeru prebrala da se je zopet zgodil napad, psička pasme Pitbul je napadla nekega Mariborčana pred vhodom v hišo, lastnik je s prijatelji klepetal nekoliko stran od dogodka. Psička ni bila na povodcu in kar je še huje ni imela ovratnice, ob napadu se seveda ni odzvala na lastnikove klice, jo je moral zgrabiti za vrat in zapreti v avto. Pa kaj nekateri oprostite izrazu imbecili nalašč škodijo psom in jim uničujejo njihov sloves človekovega najboljšega prijatelja >:(. Kaj si nekateri res ne morejo samo dvigovati svojega EGA in morajo to za njih početi ubogi psi >:(!

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
Odgovori #328 : 24 Maj 2006, 10:30:42
Tukaj je tudi članek v Večeru o napadu pitbulke v Mariboru.

http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?kaj=6&id=2006052405068388

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #329 : 24 Maj 2006, 10:41:18
 :o Če prav razumem je v celi zgodbi najbolj pomemben poškodovan mobilni telefon ::) no comment...

Lp nina