Hi, iz lastnih izkušenj lahko povem, da je ta hrana DLG suuuuper

. Sama Piki uvajam že več kot en teden in jo mešam z hladno stiskano v smislu, da zjutraj dobi brikete DLG - okus ribe, zvečer pa hladno stiskano Lukulus. Tako bova nadaljevali do konca meseca dokler ne porabiva Lukulusa. Potem bo samo na DLG.
Do hrane DLG sem prišla čist slučajno, ko sem iskala zamenjavo za hrano Lukulus, saj so bili kakci drobljeni in Pika se je kar malo mučila z odvajanjem kakcev. Pa sem iskala po spletu in naletela na hladno stiskano DLG s piščancem. Preverila sem še na pasji.net, če jo imajo in spregledala, da je okus riba briketirana in ne hladno stiskana. Da so briketi sem opazila šele doma, ko sem odprla paket 5 kg. Pred uporabo sem se zato posvetovala z Nino in z Črtom in zdaj sem full vesela, da sem šla v to. Enkratno in prav čudim se, kje sem bila toliko časa, da se zanjo nisem odločila že prej.
Kajti danes sem vsa presenečena ugotovila, da si je Pika prvič po 4 letih sama izpraznila analne žleze kot je to treba. Do sedaj sva ji čistili vetka in jaz. Danes pa glej ti ga no, poleg lepo oblikovanih kakcev in ravno prav mehkih, opazim še njihovo lesketanje kar mi je dalo misliti, da si je verjetno izpraznila vrečke. Pa res je bilo tako, kar se lepo vidi ob zadku, brez, da je treba kaj stikat vanjo.
Če kdo od vas okleva ali bi poskusil s to hrano DLG, mu priporočam, poskusite in hitro boste videli ali kužku odgovarja ali ne.