Avtor Tema: American Staffordshire Terrier  (Prebrano 337195 krat)

sarci

• *
  • Spol: Ženski
American Staffordshire Terrier
« Odgovori #480 : 09 September 2009, 18:32:50 »
Tenkju :)
evo se par fotk Bachota iz pasje sole :)

Nasel je tudi mini krtka do katerega je bil izredno nezen :)

foto by simi

Ajk

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #481 : 17 Oktober 2009, 21:23:24 »
Pozdravljeni,

Dne 27.11 dobimo novega člana v našo družino amstaff-a, zanima me kakšno velikost box-a bi bila najbolj primerna, da bi nam prišel najbol prav tudi ko naš ljubljenček odraste.

Hvala za odgovore  :-[ :-[

čara

• *
  • Obožujem pse!
« Odgovori #482 : 18 Oktober 2009, 11:17:07 »
Odvisno za kaj rabiš boks. Če rabiš za prevažanje v avtu-potem kak clipper 5 ali Atlas60, mogoče 50, Atlas Car 80 . Če pa misliš imeti tistega mrežatega za razstave in pa doma-pa čimvečjega Jaz bi vzela vsaj L (L=87x58x67, XL=107x68x75, XXL=118x78x85).

Za prevoz je pomembna varnost-najbolj varni so boksi z IATA certifikatom-Clipper, Atlas Proffesional ali pa po meri narej ALU boks.

Ajk

• *
« Odgovori #483 : 18 Oktober 2009, 11:30:00 »
Odvisno za kaj rabiš boks. Če rabiš za prevažanje v avtu-potem kak clipper 5 ali Atlas60, mogoče 50, Atlas Car 80 . Če pa misliš imeti tistega mrežatega za razstave in pa doma-pa čimvečjega Jaz bi vzela vsaj L (L=87x58x67, XL=107x68x75, XXL=118x78x85).

Za prevoz je pomembna varnost-najbolj varni so boksi z IATA certifikatom-Clipper, Atlas Proffesional ali pa po meri narej ALU boks.

Hvala za odgovor, box bomo uporabljali večinoma doma.
Lp.

tjas

• *
« Odgovori #484 : 20 Oktober 2009, 11:03:28 »
OJLA,

imate v soboto ali nedeljo čas po 14:00 uri, da bi se dobili v črnučah z našimi pesjanarji.
Pišem namreč diplomo o primerjavi pasem SBT in AST, tekom sprehoda bi malo fotka naše pesjanarje.
Kdo je za in ker dan vam odgovarja, potem ko bo večina za en dan se bomo tisti dan dobili.

Hvala!

Tjaša

tjas

• *
« Odgovori #485 : 22 Oktober 2009, 12:31:51 »
Prvotno smo se odločili za soboto, ker naj bi bil vreme boljši se pravi v soboto ob 14:00 v Črnučah pri Panda baru! :)
Če bo lilo kot iz škafa oddpade in se dobimo v nedeljo. ;)

Aja pa še to, če bi kdo prišel brez psa, ste tudi vabljeni.  8)

sarci

• *
« Odgovori #486 : 27 Oktober 2009, 12:56:32 »
Najavljam leglo, mladicke je pricakovati dne 30. novembra. Vceraj smo na UZ videli 6 kepic :)

Sola Dils Jolly Joker    ×     Galaxy Long Step

tjas

• *
« Odgovori #487 : 27 Oktober 2009, 18:43:47 »
nekaj fotk iz srečanja  :o vsem, ki niste prišli je lahko zelo zelo žal  :P

tjas

• *
« Odgovori #488 : 27 Oktober 2009, 19:35:33 »
pa še današnji sprehod  :)

sarci

• *
« Odgovori #489 : 18 November 2009, 18:54:26 »
Ena fotka nosecke :)

Yo

• *
« Odgovori #490 : 19 November 2009, 08:24:48 »
Zdaj pa še čisto malo manjka, a ne? Glej, da se zadereš z balkona, ko bo čas za to  ;D ;D ;D

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #491 : 19 November 2009, 08:29:15 »
To jih pa bo velik  ;D  :-*
Želim vam mirno kotitev!  :)

Ajk

• *
« Odgovori #492 : 22 November 2009, 17:42:47 »
Evo našega novega družinskega člana  ;D ;D

Ajk

• *
« Odgovori #493 : 05 December 2009, 17:38:18 »
Vem, da se bo nekaterim zdelo neumno vprašanje sam "kdor jezika špara kruha strada"  :-[

Zanima me, katere brikete dajete svojim kužkom Amstaffom. (proizvajalec, izkušnje itd.)

Hvala in lp. vsem skupaj

sarci

• *
« Odgovori #494 : 11 December 2009, 12:22:24 »
Lustkan :) S kje pa je mali?
Jaz moje hranim z Royal Caninom in jim je super.. smo pa sprobali od Platinuma, Orijena, Eukanube .. ampak jim najbolj odgovarja RC, pa tudi Platinum jima je super odgovarjal, pa radi sta ga jedli, ampak je Dixi na koncu dobila neko alergijo in je ful dlake izgubila pa tace so jo srbele skos.. tko da smo menjali pa je zdej ok.. za Jolly in Miskota mi je bla pa to zmerej super hrana. In tudi kolega ki je imel prinasalca je rekel da mu je bila ful vsec.

Vidim da tukaj se nisem objavila slikic malih kepic.. v torek so bili stari 14 dni :)

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #495 : 11 December 2009, 12:57:30 »
Cukri  :-* :-* Sara, kdaj bos zacela sprejemat obiske? Bi jih prsla pogledat, ce lahko  :-[ :)

Ajk

• *
« Odgovori #496 : 11 December 2009, 17:24:47 »
Hvala za odgovor, mali je iz psarne "best of London", sigurno ti je znana, imam pa še eno vprašanje koliko obrokov in koliko količinsko dajete mladičem starim 3 mesece, mi mu dajemo 3x dnevno in po 90g (merice) na obrok.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #497 : 11 December 2009, 18:16:34 »
Ooo moja šibka točka  :-|~

sarci

• *
« Odgovori #498 : 12 December 2009, 10:47:22 »
Cukri  :-* :-* Sara, kdaj bos zacela sprejemat obiske? Bi jih prsla pogledat, ce lahko  :-[ :)
Ja itak da lohk prides :), obiski se bodo zacel cez cca 2 tedna .. i'll let u know :)

Ja trikrat na dan je cisto dovolj :) Lahko mu das pa ene 120 g ce ti poje vse.. :) Itak ful pokurijo hiperaktivci :)

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #499 : 12 December 2009, 12:00:50 »
Ja itak da lohk prides :), obiski se bodo zacel cez cca 2 tedna .. i'll let u know :)
Okej, super  :)

Paddy

• *
« Odgovori #500 : 12 December 2009, 15:10:34 »
Lp, sem Peter, tu sem se predvsem registriral, ker sem se v zadnjih mesecih zaljubil v ameriškega stafforda. In mam prav sanje o njih pa skos berem na internetu o njih ( tako sm tut naletel na ta forum). Zanima me če je na koroškem kakšen lastnik teh psov, ker bi jih res rad bolj spoznal. Sicer nakup psa zdaj ni mogoč, ker imam 7 let starega labradorca, ki smo ga k sebi vzeli starega 1 leto ( bolj rečeno moji starši) pa je zaradi slabih izkušenj pri prejšnjem lastniku zelo agresiven do dominantnih psov, ki se mu ne vdajo. Bi pa zelo rad spoznal te pse za prihodnost, ker vem, da takšnega psa ne moreš kar tako kupit, ne da bi znal z njim ravnat.

Se zahvaljujem za odgovore.

Ajk

• *
« Odgovori #501 : 18 December 2009, 13:57:17 »
Lustkan :) S kje pa je mali?
Jaz moje hranim z Royal Caninom in jim je super.. smo pa sprobali od Platinuma, Orijena, Eukanube .. ampak jim najbolj odgovarja RC, pa tudi Platinum jima je super odgovarjal, pa radi sta ga jedli, ampak je Dixi na koncu dobila neko alergijo in je ful dlake izgubila pa tace so jo srbele skos.. tko da smo menjali pa je zdej ok.. za Jolly in Miskota mi je bla pa to zmerej super hrana. In tudi kolega ki je imel prinasalca je rekel da mu je bila ful vsec.

Vidim da tukaj se nisem objavila slikic malih kepic.. v torek so bili stari 14 dni :)

Kere briketa pa jim daješ od RC?
Hvala za odgovor in lp.

Seruga

• *
« Odgovori #502 : 20 December 2009, 22:59:28 »
moja mala lepotička  ::)

(http://www.Slikomat.com/slika/4167942.htm)

sarci

• *
« Odgovori #503 : 23 December 2009, 15:26:13 »
Jolly imam sedaj na RC Starter puppy ker trenutno doji in je ta hrana prilagojena za dojece psice in mladice, drugace pa je na Maxi Adultu.. Dixi sem imela do pred kratkim na Maxi Junior, pa je sedaj tudi ona na Adultu, prav tako Bacho.

Ena slikca male lepoticke

Pa se cestitka :)

tjas

• *
« Odgovori #504 : 26 December 2009, 16:37:45 »
Prosim vse lastnike SBT in AST, da rešite anketo.

Pišem namreč diplomsko nalogo, kjer primerjam ti dve pasmi. Na strani boste našli v wordovem dokumentu anketo, katerega si morate shraniti na računalnik in nato rešiti, spet shraniti in naložiti na to stran ali pa mi jo poslati na moj mail [email protected].

Za odgovore se vam iskreno zahvaljujem.

https://sites.google.com/site/anketadiploma2010/system/app/pages/recentChanges

tjas

• *
« Odgovori #505 : 10 Januar 2010, 07:28:37 »
oj,

prosim da link od ankete posredujete svojim znancem in kolegom da jo rešijo, tudi tisti, ki nimajo rodovniških psov!

p.s. tisti, ki je še niste rešili, prosim da jo.  ;)

Hvala!  ;D

Jean

• *
« Odgovori #506 : 03 Februar 2010, 16:48:01 »
Prvič berem to temo. Se oglasim zato, ker včeraj sem imela priliko spoznati Bachota, ki me je prav očaral s svojo prijaznostjo.  :) Nisem sicer poznavalka pasme, osebno sem bolj nagnjena k ovčarskim pasmam, ampak naredil je lep vtis name.

Kmalu po tem srečanju  sem slišala grozne novice o smrtnem napadu bulmastifov. Vsi vemo, da bodo zdaj vse "nevarne" pasme, kamor najbrž ljudje bi dali tudi AmStaff, na črni listi.  :(  Če sem odkrita, moram priznati, da naša avstralka, ki je po značaju precej nezaupljiva do tujcev, predstavlja večjo nevarnost neznanim ljudem kot Bacho.

blob

• Pod Lupo
  • *
« Odgovori #507 : 03 Februar 2010, 18:42:50 »
O pozdravljena Jean!  :D
No da povem, z Bachotom sva bila danes res na 'tapeti' ko ga je skušalo neko malo ščene napadet. Jaz sem pa zraven poslušala kakšno zver imam na štriku  ::) :-\

Jean

• *
« Odgovori #508 : 03 Februar 2010, 18:53:40 »
 ::)

Ja, že berem razne komentarje in zahteve o prepovedi nevarnih pasem, med katere lahko uvrstimo "pitbul terierje, bul terierje, old english mastife, rodesian ridgebecke, rottweilerje, staffordshire bul terierje, bulmastife, dobermane, itd." Pod itd pa najbrž Cane Corso...Poznam posamezne primerke teh "nevarnih" psov, in ponavljam, tisti, ki jih poznam, so bolj miroljubni in neproblematični kot naši.

Dina

• *
« Odgovori #509 : 12 Februar 2010, 09:20:14 »
Živjo :)

Vprašanje za lastnike Staffordov - ali je v vzgoji in šolanju Stafforda kakšna posebnost (logično imam v mislih šolanje izključno s pozitivno motivacijo, kliker, nagrada, pohvala...), kakšna občutna razlika kot pri šolanju drugih pasem oz. na kaj je potrebno biti še posebej pozoren?

lp