Avtor Tema: Obalno društvo proti mučenju živali  (Prebrano 94473 krat)

nezkaaa

• *
  • Spol: Ženski
  • ZgAgA
Obalno društvo proti mučenju živali
« Odgovori #120 : 27 Maj 2008, 21:39:54 »
no, danes so pa v zavetišče dobili nove cukre........eden iz med njih je tudi bernardinec Shark, ki je tak scrkljanec....star okoli 5 let...sva ga s cimro peljali ven, pa sem malo probala kako teče, pa ga moram pohvalit, da zelo lepo teče zraven, hoje sploh ne bom omenjala, ker je res super...bi se pa samo čohal, je pa zelo težek, ko se ti nasloni na nogo, češ božaj me :D

Data je pa danes dobil novega pujska(plišastega seveda :) ) in ima sedaj novega sostanovalca :)

Šapa

• *
« Odgovori #121 : 27 Maj 2008, 22:40:19 »
Shark je faca, ja.. Sem ga imela jaz tudi danes na sprehodu. Ogromen, ampak taaaak cuker  :-*

SHARK:
Bernardinec, star okoli 5 let, umirjen in skuliran pes, prijazen, išče nov dom.

TIA:
Okoli 6 mesecev stara psička, srednje rasti, prijazna, simpatična, išče nov dom.

Jean

• *
« Odgovori #122 : 27 Maj 2008, 23:15:40 »
Ali rabite pasjo hrano? Sem dobila nekaj vrec na tekmi (Purina Dog Chow), vam z veseljem podarim ce bo kaj v pomoc. Hrana zal ni najbolj kakovostna ampak nekaj je.

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #123 : 27 Maj 2008, 23:24:33 »
tam bojo veseli.....ti bojo hvaležni

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #124 : 28 Maj 2008, 06:27:51 »
Shark je res pravi lepotec, pravi faconar :D

Tia je izredno živahna, ne zna biti niti malo pri miru.

Drugače je nastalo kar precej slikc, katere sledijo, ko mi jih uspe pomanjšati in dati v mojalbum ;)

lp

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #125 : 28 Maj 2008, 14:06:57 »
ja...in ko se Tia in Odri odločita, da te bosta prelupčkali...nimaš kaj, kot da samo čakaš, da bo konec :D

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #126 : 06 Junij 2008, 01:47:52 »
no, če ne veste....Boomer in Flash sta dobila nov dom, Odri pa baje odhaja jutri.

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #127 : 06 Junij 2008, 07:47:23 »
no, če ne veste....Boomer in Flash sta dobila nov dom, Odri pa baje odhaja jutri.
Super to :o :o. Upam, da tudi ostali dobijo čimprej nove domove :)

Še par slikc:
Shark:

Tia

Mali

Sasha

lp

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #128 : 06 Junij 2008, 14:42:47 »
oh joj teli pesjančki....

ta prvo, ko pridem v zavetišče zahteva Sharky, da ga priidem pozdravit...že po zvoku avta nas prepozna in skače gor in dol po kletki in se umiri, ko ga ppobožam, pol bi ga pa kar božala, ko je tako mehak......ampak moram it še Dato pozdravit....tako, da bi prosila naslednjič, ko gre katera v zavetišče, če lahko pelje ven še Data, ker je pri meni še onemogočeno zaradi koena (še ne prenese dovolj gibanja :( )

A Saškica je šla ven.....vaaaaav.... :o noro dobro....

ja, sej vem, da je odlično to, ampak jih kar pogrešam....sploh Odri te tako lepo pogleda in nasloni glavco na koleno in se boža...pa ko se igra...šmrk šmrk....pa Flash...mali pobalin, ki se ti uleže med noge  in ga moraš čohat, pa dobiš še kašnega ljubčka....pa Boomer...hja..nisva imela revanša :( ampak samo, da uživa....šmrk šmrk šmrk

grem se malo pomirit, da ne bom spet jokala.....sem nekaj preveč čustvena ratala, odkar hodim redno v zavetišče :)

Lp

Šapa

• *
« Odgovori #129 : 08 Junij 2008, 00:55:19 »
Danes smo preživeli en lep dan v Kopru  :) Sicer deževen dan, a vseeno lep  ;) Evo azilaše:

SHARK:

DATA:

Nekaj novih mačjih mladičkov:

Muca Mina:

Slike bullčkov so v njihovi temi, vse slike so pa, kot vedno V ALBUMU ZAVETIŠČA (http://s291.photobucket.com/albums/ll285/zavetisce/)  :)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #130 : 08 Junij 2008, 12:57:20 »
Ja, kako ste pridne....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ampak važno, da so šli vsi medoti na sprehod.....pa zelo lepe slikice, sploh od Datkota.....

Šapa

• *
« Odgovori #131 : 09 Junij 2008, 00:50:22 »
V obalnem zavetišču se trenutno nahajata dva čistokrvna dobermana, dve leti star samec Shark in tri leta stara breja psička Mamba.

SHARK je razigran, vesel, poln energije, prijazen, skače naokoli, lovi žogico, vizuelno je prekrasen, ljudi ima zelo rad, obožuje čohanje pa taaak lep pogled ima... Čudovit pes. Primeren je za bivanje v stanovanju, rabi odgovornega in aktivnega lastnika, če pred oddajo še ne bo kastriran bo to obvezno opravil novi lastnik.

MAMBA je pa taka mala punčkica, lepa psička, prijazna, še malo zadržana, rada se čoha, sem na koncu dobila tudi lupčka od nje. Psička je v dokaj slabem stanju, že precej breja in bo kmalu imela mladičke. Po kotitvi, ko pride v boljše stanje bo tudi sterilizirana. Primerna je za bivanje v stanovanju, rabi en res dober dom, ljubeče lastnike, kjer bo lahko uživala do konca svojih dni. Dom bo iskala šele čez nekaj mesecev.

Mladički bodo v nove domove odšli ob primerni starosti, seveda bodo imeli vsi rep in ušesa, pogoj za oddajo je seveda sterilizacija in kastracija ob primerni starosti.

Še slike obeh skupaj:

Oba sta zelo navezana en na drugega, zato bi bilo seveda idealno, da bi šla v nov dom skupaj...

Še podatki zavetišča:

Benčičeva ulica 2C
6000 Koper

Mobitel: 031/349-823 ali 041/626-448
Email: [email protected]

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #132 : 09 Junij 2008, 23:36:14 »
kako sta lepa....ojoj......sploh Shark....uuu, zdaj sta pa kar dva Sharka tam :D :(

Šapa

• *
« Odgovori #133 : 12 Junij 2008, 11:53:45 »
TIA IMA NOV DOM!  :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #134 : 12 Junij 2008, 11:58:15 »
O super :o

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #135 : 12 Junij 2008, 14:19:23 »
ooooo pa je šel še zadnji dojenček.....fuuuuul dobro

Jean

• *
« Odgovori #136 : 13 Junij 2008, 20:45:19 »
A je Tia tista, ki je bila pred kratkim sterilizirana? Eno taksno smo srecali pred 14 dni ko smo pripeljali hrano. Zelo srckana.

jake13

• *
« Odgovori #137 : 15 Junij 2008, 10:12:12 »
Am a kdo ve zakaj spletna stran društva ne deluje?

Al je to samo pri meni?

lonja

• *
« Odgovori #138 : 15 Junij 2008, 18:06:28 »
Manjšii problemi z domeno...se trudijo čimprej spravit v delovanje...upam, da bo kmalu :)
LP,
Sandra

lonja

• *
« Odgovori #139 : 17 Junij 2008, 22:05:12 »
evo stran že dela :)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #140 : 20 Junij 2008, 19:28:54 »
Oj,

v zavetišču je pa 8 novih bulčkov....ki so bili odvrženi nekje v Izoli v enem od smeti....no, najmanjši med njimi Miško Balboa :D je pa sedaj v oskrbi pri meni in moji cimri, toliko, da ga spraviva na isto velikost, kot so njegovi bratci in sestrice....

slikica sledi, samo, da pogruntam, kako jo spraviti na računalnik...

lp

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #141 : 20 Junij 2008, 19:59:39 »
no, slikica je mičkeno slaba...slikan je pač z mobijem

je pa tigrast (ala Snif)

nyssa

• *
  • winter joy
« Odgovori #142 : 21 Junij 2008, 13:06:11 »
Bravo, Nežka, vidve s cimro sta pa res face  :D  8)
Malemu Balboi (  :D fajter, kaj?  :D ) želim veliko začasnih trenutkov pri vama, pa da vaju bo fajn poštimal  ;D

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #143 : 22 Junij 2008, 15:47:23 »
Bravo, Nežka, vidve s cimro sta pa res face  :D  8)
Malemu Balboi (  :D fajter, kaj?  :D ) želim veliko začasnih trenutkov pri vama, pa da vaju bo fajn poštimal  ;D

hehehe....hvala.....je naju že poštimal....

je pa res, da se mu je stanje kar malo poslabšalo, ko je dobil četrtinko tabletke proti glistam - je imel zgleda reakcijo al kako naj to povem....ni dobro prenesel strupa glist, ki so odmrle v njem, da je moral na veterino, kjer so mu dali infuzijo in ga kolikor toliko urihtali...še dobro, da je bil takrat pri ge. iz zavetišča, da je pazila nanj in je normalno in trezno odreagirala, ker mene bi tako ali drugače panika zagrabla...in je sedaj 24 ur na opazovanju doma....joj joj...je že bilo tako čudno, da malii še ni bil cepljen...cimra je sedaj še zbolela in je trenutno še vedno v varstvu pri gospe, jaz pa imam ponedeljek in torek še ene neodložljive opravke tu v Lj, in bo do takrat upam še pri njej....potem ga pa zopet jaz dobim v roke, in ni vrag da ne bo Terminator :D

Smrček

• *
  • Little star :*
« Odgovori #144 : 22 Junij 2008, 16:03:18 »
Joj vsi so revčki (blagor tistim ki so najdl nov dom upamo da je dober)

Šapa

• *
« Odgovori #145 : 23 Junij 2008, 21:38:35 »
Novi prišleki:

MAXI:

PIKA:

BLISK:

MLADA PSIČKA (sem pozabila ime). Je imela še sestrico zraven pa je bila že oddana.

Oldtimer ROKI:

Dobermanska banda...

MAMBA, ki je ne fali dosti do kotitve:

SHARK, njen mož:

Ter DATA:

Ostale slike TUKAJ (http://s291.photobucket.com/albums/ll285/zavetisce/?start=all)  :)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #146 : 24 Junij 2008, 14:11:08 »
Tema dvema psičkama. za kateri dve si pozabila ime, sta Marička in Lučka :D

drugače pa Šapa...lepe slikice...sploh od Datkota :-*
no, jaz jih grem pa jutri malo pogledat, da vidim, kako so kaj napredovali vsi po vrsti....pa se bom malo oglasila pa poročala, če so pridni :D

Šapa

• *
« Odgovori #147 : 25 Junij 2008, 13:31:03 »
Še nekaj muc:

Tale je pa sploh krasen:

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #148 : 26 Junij 2008, 14:22:15 »
No, kot sem obljubila....poročilo od včeraj....na žalost sem prišla tja v vročini in nisem nobenega peljala....mi je pa malo hecno, da ne prestavijo že teh sprehodov oz podaljšajo odprtje zavetišča, ker je vročina nekje do petih, šestih...in jih potem veliko ne gre na sprehod...uglavnem brezveze je tole za sprehode od 12 pa do 19, ker je res prehudo, že za nas, kaj šele za pesjančke....no, moja kritika glede tega....

uglavnem...Saškica me je že prišla povohat :D oddali so tudi Lučko, Marička pa še kar ostaja in čaka na tistega  pravega....
ta novi prišleki pa...khja....eni plašni, drugi pa sprva zastrašujoči, kasneje pa slinasti:)
Snif in Mali sta bila zellooooo vesela božanja, medtem, ko me je Data prvo malo postrani gledal, ker ga nisem tolikoooo časa peljala ven, ampak mi je odmeril in sva se crkljala.....

škoda res, da nisem niti imela veliko časa, samo urico....in bi lahko peljala samo Datkota ven....ampak sem jih pa zato toliko več precrkljala :D

sparks

• *
« Odgovori #149 : 26 Junij 2008, 14:57:46 »
No, kot sem obljubila....poročilo od včeraj....na žalost sem prišla tja v vročini in nisem nobenega peljala....mi je pa malo hecno, da ne prestavijo že teh sprehodov oz podaljšajo odprtje zavetišča, ker je vročina nekje do petih, šestih...in jih potem veliko ne gre na sprehod...uglavnem brezveze je tole za sprehode od 12 pa do 19, ker je res prehudo, že za nas, kaj šele za pesjančke....no, moja kritika glede tega....
In kaj predlagaš, odprtje zavetišča do polnoči? Delal bo pa tam kdo?
Zavetišče je odprto od 8h do 21h, kar se mi zdi veliko več kot marsikatero drugo. Če si v tem času nekdo ne najde ure (manj ali več) primerne, da psa pelje ven, potem pa res ne vem kakšen urnik bi si morali izmisliti...