Lunette · 253606
Zakaj. saj pes loči različne vaje. Šolski poleg, kadar se to od njega zahteva, ohlapen povodec - drugo povelje, pri srečavanju na ozkih prehodih drugo povelje za hojo za vodnikom, dodaš lahko še vleko pri canicrosu.....
... zakon ste !
Šolski poleg, kadar se to od njega zahteva, ohlapen povodec - drugo povelje, pri srečavanju na ozkih prehodih drugo povelje za hojo za vodnikom, dodaš lahko še vleko pri canicrosu.....
Ma seveda ustreza . Izven poligona pa kar povej; saj imaš izpit za psa spremljevalca, katerega namen je .......... lepo druženje ob in na izpitu Koliko pomeni BBh (ker ga nimam ) v praksi, pa kar povej kje bova preverjala izven poligona. Ti s šolanim, jast z vzgojenim
No super, ko prilepis ti svoje, prilepim se jaz mojega solanje in vzgoja se pa ne izkljucujeta, ves... javi se ko prides na morje
Primerjava ni pravična, vodnica "po Koehlerju" je še povsem na začetku in še ne more delat brez povodca na neograjenem terenu.
Kolikor propagiraš vedno pripetega psa ter Koehlerja
in še ne more delat brez povodca na neograjenem terenu.
poligon ni ograjen teren ?
se pravi je Lanabela stopnjo višje
Ok ok. Da gremo na primer. Tak čist življenski.
Ne nujno.
Ne, Laki je nekaj stopenj naprej od Boreberdla.
je nujno, po zakonu
Res? Po katerem?
Zakaj pes začne vlečit? In kako ter zakaj neha vlečit? Pa da vzamemo v zakup, da ima vodnika, ki ne bo poligonski navdušenec.
Lej stopnja više. Gospodična ne uporablja povodca.
nisem nek znalec, ampak se mi zdi da imaš ti tle dosti več napak
Zakaj pes začne vlečit?
....da če bi v prvem kroženju šla naprej, bi pes še vedno na mestu krožil
Ker želi spostaviti dominanco (vem da boste tle delale prevale ) in iz zelo preprostega razloga : ker jim to tako paše, saj tako pridejo kam želijo in to delujepoleg tega pes sam ne vleče, potrebno sta dva, eden, ki vleče ter drug ki binglja zadaj in špana povodec
Ne razumem, zakaj pri ucenju vaj, solanju, morate pse butati, ce ni potrebno?! Kaj tako malo iz uzitka?! Kaj ste u iber sadisti?! Ce ni potrebno, ZAKAJ!?