Šapa, kdaj gre pa Brina na sterilizacijo in operacijo seskov? A so ti mogoče že povedali, kako bojo seske popravili? Meni se zdi to zelo zahtevno, če bojo vse naenkrat naredili, si predstavljam, da bo po celem trebuhu prerezana. 
jaz je ne bom izpostavljala narkozi večkrat, kot je potrebno. je to bolj tvegano in se najbolj bojim komplikacij zaradi narkoze, kot pa česarkoli drugega. datuma za operacijo še ne vem, ker zdaj čakamo, da se ji po gonitvi umirijo hormoni in se jo potem lahko sterilizira. kako bo potekala operacija mi bo razložil kirurg, ko se bomo šli menit za datum. trenutno ne vem veliko, ker, kot sem povedala, čakamo, da mine nekaj časa po gonitvi. bo samo ena operacija in bodo takrat naredili vse - jo sterilizirali, popravili seske, izpulili nekaj prelomljenih zob, očistili zobni kamen, izrezali bulice... nočem je za vsako figo peljati naknadno pod narkozo. nima smisla... rekli so mi, da se bo opravilo vse naenkrat in da je tako najboljše.
A Kali spušèate tudi ven iz terarija(mislim prav "ven")
brez nadzora ne. večkrat gre z mano ven na sonce, ampak je vedno pod nadzorom.
Kako pa te že kaj uboga? Predvidevam da je prej še niso nevem koliko uèili 
uboga res presenetljivo dobro. v enem mesecu in pol je osvojila ukaze sedi, tačko, drugo tačko, hop (na posteljo, dol iz postelje, na mene s sprednjimi tacami,..), čakat in tudi odpoklic ji gre zelo dobro. v glavnem napredujeva... je pa res, da ni znala narediti nič na ukaz

no z vztrajnostjo in klikerjem se daleč pride...

zdaj jo učim tudi, da ignorira pse okoli nje in tudi s tem napredujeva. sicer počasi zaradi neodgovornih lastnikov, ki sredi mesta ne znajo imeti psov na povodcu, ampak vseeno... viden je napredek. na začetku me je vlekla k VSAKEMU psu, ki ga je videla (včasih je bil samo zvok laježa dovolj, da je začela cvilit in vlečt). no zdaj je s tem nehala na srečo... sicer jo včasih še vedno prime, ampak to se zdaj zelo redko zgodi.