Avtor Tema: Šapin živalski vrt  (Prebrano 29011 krat)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Spol: Ženski
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Re: Šapin živalski vrt
« Odgovori #90 : 07 Junij 2006, 22:09:41 »
Šapa,

tudi iz naše pasje trdnjave ti pošiljamo čestitke ob prvem mesečnem ljubileju in še na mnogo, mnogo veslih in zdravih skupnih mesecev, ki se bodo prelili v leta in leta.  ;D

Miša

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #91 : 07 Junij 2006, 22:13:05 »
Šapa tvoja Brina je res prava lepotička, res čudeže si naredila in to v samo enem mesecu dni, res vaju je bilo lepo spoznati še v živo...lp

Šapa

• *
« Odgovori #92 : 08 Junij 2006, 03:28:13 »
Yure, Miša in Aska hvala za lepe želje tudi vam  ;) Aska tudi tebe je bilo lepo spoznati. me je Brina prav presenetila, ker te je izredno hitro sprejela. očitno že ve, kdo je v redu človek  ;)

BonaDea ogromno se da narediti. človek mora imeti samo voljo do tega pa se vse da  :)

Šapa

• *
« Odgovori #93 : 10 Junij 2006, 21:12:32 »
Včeraj je Brina spoznala še nekaj mojih prijateljev in jih je dokaj lepo sprejela. seveda malo zarenči na začetku, ampak ni panike. je bilo kmalu vse ok  :)  sem jim pa pokazala njene slike iz Zonzanija in so vsi čisto zgroženi. prej so mi vsi govorili, da je fuuuul boga in ne vem kaj še vse, zdaj so pa končno videli kako se je spremenila in kako se je njeno stanje izboljšalo  :o ;D evo še ena slikca od včeraj:

se je pa en moj frend včeraj 10min trudil in Brini metal igračke, kotalil žogico pred njo, skakal okoli nje... res se je potrudil, ampak ga je Brina ignorirala. sploh ni reagirala na igračke... no ja... saj bo enkrat  :)

Tosy

• Pesjanar
« Odgovori #94 : 12 Junij 2006, 20:40:26 »
Ful lepo se ji že dlaka sveti in vse. Res super, da je prišla v tvoje roke... :-* Sicer se mi pa zdi, da se na vsaki sliki Brina zlije z okolico, hehe. :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #95 : 13 Junij 2006, 16:07:59 »
Šapa,

kako ima Brina žalosten pogled. Kot, da bi želela skozi oči izliti vso svojo bolečino...se vidi, da ji gre pri tebi tako dobro, da se psica šele sedaj zaveda, kaj vse je v življenju zamudila.

Miša

Šapa

• *
« Odgovori #96 : 13 Junij 2006, 16:23:08 »
kako ima Brina žalosten pogled. Kot, da bi želela skozi oči izliti vso svojo bolečino...
k temu malo pripomore tudi vnetje učk  ;)  sicer mi je uspelo to vnetje že dokaj pozdraviti, ampak ji kar naprej teče iz učk  :-\  ima pa veliko manj rdeče učke, kot prej. bo tudi to kmalu za nama... pogled ima res žalosten na trenutke, ampak je pa postala prav živahna psička. na sprehodu je vedno bolj samozavestna, poskakuje naokoli, hodi z dvignjeno glavo in prevoha vse, kar ji pride pod nos.  :)  stanje se izboljšuje..

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #97 : 13 Junij 2006, 17:23:25 »
Joj Šapa svaka ti čast! Kaj si naredila iz te psičke  :) Res je simpatična. Pa na nekaterih slikicah ima pa prav vesel pogled  ;) Pa smejati se zna tudi  :P http://i23.photobucket.com/albums/b356/saska_zajc/P0000013.jpg  (http://i23.photobucket.com/albums/b356/saska_zajc/P0000013.jpg)

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
  • Spol: Moški
    • American Cocker Spaniel & Cane Corso
« Odgovori #98 : 14 Junij 2006, 19:41:27 »
Joj Šapa svaka ti čast! Kaj si naredila iz te psičke  :) Res je simpatična. Pa na nekaterih slikicah ima pa prav vesel pogled  ;) Pa smejati se zna tudi  :P http://i23.photobucket.com/albums/b356/saska_zajc/P0000013.jpg  (http://i23.photobucket.com/albums/b356/saska_zajc/P0000013.jpg)

LOL! :D

Res je prava "smejka"

lp Jure

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #99 : 14 Junij 2006, 19:44:13 »
Ziher ji je Šapa en dober vic povedala zato da je loh pol slikala  :P  ;D

Tosy

• Pesjanar
« Odgovori #100 : 14 Junij 2006, 20:39:20 »
Moji imajo ponavadi tak izraz ravno takrat ko so zapihani... :o

Šapa

• *
« Odgovori #101 : 17 Junij 2006, 00:47:11 »
evo danes sva bili z Brino spet pri mojih prijateljih... nastalo je kar nekaj slikc  :)

najprej je glodala kost iz kože in ob tem zelo uživala...

ko sem ji rekla naj mi da to kost mi je pokazala tole...

čez čas je opazila mačko na drugi strani in jo z zanimanjem opazovala...

takole sva pa utrjevali ukaz sedi in čakat...

na koncu si je zaslužila še bikovko, ker je bila res pridna...

takole jo je malicala...

zdajle sem jo pa glih skopala in je zaspala... spi kot dojenček na moji postelji  :) hehe... sem pa videla, da hitreje sprejme tiste, ki do nje pridejo s prijaznim pristopom. danes je spoznala še 3moje prijatelje in je 2 zelo lepo sprejela. oba sta šla mirno proti njej in jima je takoj dala tačko. ta tretji jo je pa samo s strahom od daleč gledal pa je zarenčala na njega. se vidi takoj razlika... vendar še vseeno lepo sprejme veliko večino ljudi  :) vedno bolj pridna in zaupljiva je  :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #102 : 18 Junij 2006, 22:38:01 »
hehe... sem pa videla, da hitreje sprejme tiste, ki do nje pridejo s prijaznim pristopom. 

Ni edina. Tudi naša Zoya je takšna. Če gre ona do vhodnih vrat in obiski najprej njo pozdravijo, jih spusti tudi v kotilnico, če si tega želijo. Če pa ljudje nimajo najprej nje v vidu pa ni šans vstopiti v dnevno sobo. Mislim, da psi z vonjem ocenijo človeške namere, zato se mi zdi takšno obnašanje sprejemljivo.

Slikce so pa lepe, pa Brina se je tudi lepo nastavljala objektivu  ;)

Enga  :-* zanjo. Ti pa dobiš sladoled, ko prideš v naše kremplje  :P

Miša

Šapa

• *
« Odgovori #103 : 19 Junij 2006, 01:24:54 »
Ti pa dobiš sladoled, ko prideš v naše kremplje  :P
ooooooo a reees  :o  sicer ne vem s čim sem si ga zaslužila... ampak hvala vseeno  :D obožujem sladoled  :P

Šapa

• *
« Odgovori #104 : 21 Junij 2006, 03:57:24 »
evo takole pa Brina umira zaradi vročine:

težko prenaša vročino... še dobro, da imam klimo v sobi  :)

pa še ena lepa od Kali:

:)

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
    • moje zverce
« Odgovori #105 : 21 Junij 2006, 20:24:00 »
Šapa, kdaj gre pa Brina na sterilizacijo in operacijo seskov? A so ti mogoče že povedali, kako bojo seske popravili? Meni se zdi to zelo zahtevno, če bojo vse naenkrat naredili, si predstavljam, da bo po celem trebuhu prerezana. :(
Si jo pa lepo poredila, prava lepotica je. :-* :-*
Lp

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
« Odgovori #106 : 21 Junij 2006, 20:30:44 »
Gmm :-\...

Čist porezana...

A Kali spuščate tudi ven iz terarija(mislim prav "ven")

lp Jure

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #107 : 21 Junij 2006, 20:41:45 »
Vav Šapa...nevem katera je lepša  :-[ Kali je super! Ful je norih barv pa tut prov mejhna ne zgleda (mejhne kače pa js nismo za skupaj  ;)) Brina je pa tudi zdaj že ful ful lepa. Si predstavljaš kakšna super lepotička bo ko ji še seske popravijo  :P Pa ful ma nore učke  :-* :-* Dejansko spominja na Neona ko se v najhujši vročini sparkira nasredi asfalta in čaka da ga pridem rešit iz vročine  ::)

Kako pa te že kaj uboga? Predvidevam da je prej še niso nevem koliko učili  :-\

Šapa

• *
« Odgovori #108 : 22 Junij 2006, 05:33:07 »
Šapa, kdaj gre pa Brina na sterilizacijo in operacijo seskov? A so ti mogoče že povedali, kako bojo seske popravili? Meni se zdi to zelo zahtevno, če bojo vse naenkrat naredili, si predstavljam, da bo po celem trebuhu prerezana. :(
jaz je ne bom izpostavljala narkozi večkrat, kot je potrebno. je to bolj tvegano in se najbolj bojim komplikacij zaradi narkoze, kot pa česarkoli drugega. datuma za operacijo še ne vem, ker zdaj čakamo, da se ji po gonitvi umirijo hormoni in se jo potem lahko sterilizira. kako bo potekala operacija mi bo razložil kirurg, ko se bomo šli menit za datum. trenutno ne vem veliko, ker, kot sem povedala, čakamo, da mine nekaj časa po gonitvi. bo samo ena operacija in bodo takrat naredili vse - jo sterilizirali, popravili seske, izpulili nekaj prelomljenih zob, očistili zobni kamen, izrezali bulice... nočem je za vsako figo peljati naknadno pod narkozo. nima smisla... rekli so mi, da se bo opravilo vse naenkrat in da je tako najboljše.

A Kali spušèate tudi ven iz terarija(mislim prav "ven")
brez nadzora ne. večkrat gre z mano ven na sonce, ampak je vedno pod nadzorom.

Kako pa te že kaj uboga? Predvidevam da je prej še niso nevem koliko uèili :-\
uboga res presenetljivo dobro. v enem mesecu in pol je osvojila ukaze sedi, tačko, drugo tačko, hop (na posteljo, dol iz postelje, na mene s sprednjimi tacami,..), čakat in tudi odpoklic ji gre zelo dobro. v glavnem napredujeva... je pa res, da ni znala narediti nič na ukaz  :-\ no z vztrajnostjo in klikerjem se daleč pride...  :) zdaj jo učim tudi, da ignorira pse okoli nje in tudi s tem napredujeva. sicer počasi zaradi neodgovornih lastnikov, ki sredi mesta ne znajo imeti psov na povodcu, ampak vseeno... viden je napredek. na začetku me je vlekla k VSAKEMU psu, ki ga je videla (včasih je bil samo zvok laježa dovolj, da je začela cvilit in vlečt). no zdaj je s tem nehala na srečo... sicer jo včasih še vedno prime, ampak to se zdaj zelo redko zgodi.  :)

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #109 : 22 Junij 2006, 13:42:43 »
Super je brati kako Brina napreduje  :D Kar tako naprej  :)

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #110 : 22 Junij 2006, 14:23:03 »
Uauuu!
Super si! Čestitam!

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
« Odgovori #111 : 22 Junij 2006, 19:39:08 »
Aha, a pa to jo tako v ograjen prostor spuščate(Kali) ???(mislim na ograjen vrt, al kar tako nekam pač)

Ja res je super brati kako Brina napreduje :).

lp Jure

Šapa

• *
« Odgovori #112 : 23 Junij 2006, 02:35:09 »
Aha, a pa to jo tako v ograjen prostor spuščate(Kali) ???(mislim na ograjen vrt, al kar tako nekam pač)
tole je slikano na travniku blizu moje hiše.. ni ograjen. Kali ni tako hitra, da bi mi lahko ušla  ;)

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
« Odgovori #113 : 23 Junij 2006, 03:00:17 »
Aha :).

Sej to me je zanimalo ;).

lp Jure

Šapa

• *
« Odgovori #114 : 30 Junij 2006, 03:50:18 »
naš ZOO se je spet malo razširil... prvi je k nam danes prišel Maxi, majhen tigrast mucek (http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=1775.0) (<-- klikni), ki je pred kratkim iskal dom. bil je v začasnem domu pri moji teti (ona ga je tudi našla in na flaško gor spravila) in se je moja mama zaljubila v njega in ga bomo obdržali  ;) evo nekaj slikc:

druga mačkica k nam pride naslednji vikend. Penca iz Horjulskega zavetišča:

ona je sivčica (BTW enobarvni mački so zakon  :D )... evo še ena slika male bibice:

preimenovana bo v Mini (tako da bomo imeli zdaj še dva mačka na M - Mika, Majlo, Muri, Maxi, Mini  :D )... zdaj je pa to res že limit pri mačkih... 5 bo kar dovolj   :)  čeprav me ob vseh teh muckih, ki letos iščejo dom prime, da bi kar vse odnesla domov, ampak ne gre...  :'(

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #115 : 23 September 2006, 22:11:10 »
Šapica...pogrešamo te... :(

Miša

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
« Odgovori #116 : 24 September 2006, 17:45:32 »
Ja :(...
A je kej novega s tvojim živalskim vrtom?Maš že mucko?

lp Jure