Avtor Tema: Moje ljubljenke  (Prebrano 44163 krat)

Barbe||*

• Gost
Re: Moje ljubljenke
« Odgovori #90 : 25 April 2006, 21:05:56 »
ja kaj nima veze????????????????????? Če jih bom videla vsak dan...kaj kr neki bluziš? Moja babica k bo vzela 2 mladička jih bo zihr trpinčla, pol naši sosedi, ki bodo vzeli 2 jih bodo tut verjetno ja...pa moja prijatelca tut seveda... mislim sej so ljudje nesramni sam ne taki k jih jaz poznam že celo življenje......

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #91 : 25 April 2006, 21:11:55 »
Barbe...mislim da bo čas da se nehaš zdirat nad vsemi ki ti dajo kak nasvet in da prebereš še kakšno temo na forumu. Verjemi, obstaja še marsikatera zanimiva iz katere se tudi marsikaj izve. Za mladičke pa itak želiš vse najboljše jaz tudi za naše (rodovniški novofundlandci) pa se kljub pogodbi in resnemu preverjanju kupcev lahko zgodi da bomo kakšnega zakiksali in oddali mimo. Tudi pogodba ni popolna garancija. Potrudi se za dobre domove, vendar z rezervo vzami da se zna kak mucek znajti nazaj pri tebi ali v takih in drugačnih težavah, pobegnit od doma, lahko še kaj slabšega.

Prden napišeš odgovor in me nekam pošlješ preberi moj post večkrat in boš (če ne prej) skapirala da ti nisem napisala nič zlohotnega in same iste reči kot že ostali (predvsem Šapa prej), ki pa so vse doboronamerne.

Res ti pa svetujem da ne gledaš vsega kot pljuvanje po tebi, ker si ti nazaj napisala že marsikatero krepkejšo in popolnoma neupravičeno kot pa mi tebi.

Barbe||*

• Gost
« Odgovori #92 : 25 April 2006, 21:14:19 »
Dobr torej mi povej kaj naj naredim? Kar naprej me v neki prepričujete pa sploh ne veste v kaj?
TOREJ KAJ NAJ NAREDIM?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #93 : 25 April 2006, 21:21:26 »
Spravi leglo na svet, poskrbi zanje maximalno, jih steriliziraj in kastriraj, novi lastniki naj ti krijejo stroške (samo tako si lahko 100%, da so sterilizirani in kastrirani)  in steriliziraj vse mačke, ki jih imaš doma.

Mimogrede v soboto smo dali kastrirati enega mačka in je cena 16.500 v Lj. Tako da ... glede na pisanje sklepam, da si še pri bolj mladih in ti priporčam, da začneš šparat ;)

Lp nina

Barbe||*

• Gost
« Odgovori #94 : 25 April 2006, 21:24:02 »
bodo jih kar lastniki dali...nevem zakaj ne bi bila 100% da jih bodo dali stelirizirat če bom jih vsak dan vidla...pa lastniki niso taki da bi me neki goljufavali...

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #95 : 25 April 2006, 21:29:37 »
Dobr torej mi povej kaj naj naredim? Kar naprej me v neki prepričujete pa sploh ne veste v kaj?
TOREJ KAJ NAJ NAREDIM?

Mi vemo kaj ti pravimo, tebi sem pa že rekla da preberi kaj pišemo. Dobro od Ninci si očitno zastopla pisali smo pa tko vsi bol enako kot ne.

Barbe||*

• Gost
« Odgovori #96 : 25 April 2006, 21:41:09 »
Upam da je bil cilj vseh vas da dam Cupy stelirizirat in da za mladičke boskrbim da ne bodo končali v zavetišču....enim očitno to ni moglo bit jasno čeprav sem že kar dolg nazaj to jasno napisala, ampak seveda potem ste mi dopovedovali da moje mačke nimajo možnosti lepega življenja in nevem kaj še ker očitno nočete dojet tega...
...najprej mi napišete da moram za mucke maksimalno poskrbet in jaz sem povedla da bom pol pa mi rečete da to žal ni mogoče...
kej bolj bednega še ne no...ampak OK upam da ste vsi imeli dober namen, čeprav se mi je večkrat zazdelo da je vaš edini cilj da mi pregriznete besedo..
CUPY BOMO DALI STELIRIZIRAT IN ZA MUCKE BO MAKSIMALNO POSKRBLJENO KER VEM IZ LASTNIH IZKUŠENJ DA JE TO MOGOČE, če pa imate vi tako slabe izkušnje pa vam žal ne morem pomagat...malo več zaupanja v ljudi pa bo...

Lep pozdrav
                                        Barbara

Neyka

• Pesjanar
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #97 : 25 April 2006, 21:46:39 »
Še enkrat v res preprostih besedah...

Napisano ti je bilo da za mladičke kar se da lepo poskrbi in jim poišči karseda dobre domove, Cupy pa potem steriliziraj. To očitno maš namen.

In nihče, res nihče ni rekel da se jim bo slabo godilo (boh ne daj) in še manj ni nihče napisal da mi želimo njim slabo življenje.

Iz lastnih izkušenj govorit ob prvem še neskotenem leglu je pa mal težko se ti ne zdi? Nihče ti ni rekel nič slabega, samo to, da bodi realna in da se lahko marsikje zalomi pa če si še tako skrben, zato bodi preprosto zelo pozorna!

Bolj preprosto res ne znam napisat. Barbe tebi bi priporočila samo še dobro branje postov brez videvanja očitkov in slabih želja v vsaki besedi.

Šapa

• *
« Odgovori #98 : 25 April 2006, 22:02:57 »
je že Neyka vse lepo povedala... malo več zaupanja v ljudi? žal sem ga izgubila že dolgo nazaj...

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #99 : 17 Maj 2006, 14:42:12 »
to ti njim povej...sej imajo še psa... ;) je mešanc med njufkotom in labradorcem torej še on rabi hrano...  :-\

No ko sem jaz tega psa vidla .. se mi ni zdel niti malo podoben novofundlandcu. Prej labradorcu .. ampak še temu ne. Ima preveč špičast nos. Pa saj ni važno. Glavno da še živi.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #100 : 17 Maj 2006, 14:46:54 »
Nastja poznam mešanca med bernardincem in koker španjelom pa ni niti približno podoben bernardincu (je majčken večji kot kokeršpanjel)  :D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #101 : 17 Maj 2006, 17:08:38 »
Omg .. upam da je bila bernardinka mama  ;D ;D

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #102 : 17 Maj 2006, 17:10:30 »
Ja mama je bila bernardinka  :D Najbrž se je mogla uležti da je lahko imela potem mladičke s kokeršpanjelom  :D  :P

ninci ne bit huda sej ne bomo več smetili teme s prispevki ki ne pašejo sem  ;)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #103 : 20 Maj 2006, 17:02:25 »
Ok, mladički so tule. So trije, en isti kot Cupy, en črno-bel, en črn. Verjetno bom vzela črnega.

Še ena novost: na Barbarino vselje je breja še May.

Lep pozdrav, Nastja

Šapa

• *
« Odgovori #104 : 20 Maj 2006, 17:14:41 »
Še ena novost: na Barbarino vselje je breja še May.
ja itak no... ::) ::) STERILIZACIJA!!! pa kaj a je tako težko dati tistih 15.000sit za sterilizacijo? je treba štepati mladiče v nedogled?  ::)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #105 : 20 Maj 2006, 17:17:13 »
Ja ta mačka je bila breja pri pol leta in je Barbara rekla da ne more bit več breja. Sedaj pa je. Pravi pa da je že pri koncu ker ima napete seske. In da ima čisto mali trebuh. Rekla je da predvideva da bo samo eden. Bom pa povedala kako je.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #106 : 20 Maj 2006, 17:43:22 »
Vsaka je že čisto pri koncu,tako da ne more na sterilizacijo ::).Mladički bodo pa čez 1,5 mesca :(

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #107 : 20 Maj 2006, 18:04:56 »
Ja no .. baje je May že čisto pri koncu. Od Cupy mladički so pa stari 14 dni.

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #108 : 27 Maj 2006, 16:17:46 »
Mladički od Cupy bodo kmalu stari en mesec. May pa je skotila dva mladička. Dolgodlaka, enega črnega in enega oranžega.

Sunshine_1

• *
« Odgovori #109 : 27 Maj 2006, 23:06:42 »
Slikce???

Super Nastja, da bosta dva pri tebi :) Pričakujem(o) slikce :)  :P  ;)  ;D

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #110 : 28 Maj 2006, 11:14:19 »
Mam slikce ja. Od Aljota jih dobim danes (oranžkota). Od Janija jih pa že imam.  :D

Sunshine_1

• *
« Odgovori #111 : 28 Maj 2006, 15:37:26 »
A jih boš pripopala?  :D Ful me zanima, kakšni so :)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #112 : 28 Maj 2006, 21:17:32 »
Ok .. zdej pa pomagejte.
Barbe|| se boji da se bo mačka peveč zredila (po sterilizaciji) in je rekla da ji bo dajala tablete za hujšanje.  :-\

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #113 : 28 Maj 2006, 22:00:28 »
Ajoj, ti ji sam reči, naj ji daje manj za jest in je problem rešen. Pa omeni da bojo prišparali na hrani, ker jo bo rabila manj  ;)

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #114 : 29 Maj 2006, 06:32:47 »
Ja sej sem ji rekla.  :D Pa nej dela s svojo mačko kar hoče. Če si jo bo uničla .. bo pol sama jokala

Šapa

• *
« Odgovori #115 : 29 Maj 2006, 10:37:24 »
ahhh... otroc  >:( kje so pa starši? in ne NI prav da z mačko dela kar hoče. pa saj to ni igrača! shujševalne tavblete?? pa kje ima glavo ta punca?

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #116 : 29 Maj 2006, 10:57:55 »
Ojej, a ne obstaja ena hrana prav za sterilizirane mačke ???
Pa Nastja povej ji, da se naša Kiky po sterilizaciji ni nič zredila, celo shujšala je, da je zdaj prava lepotica  8)
Pa saj e mačko bolj uniči s shujševalnimi tableti, kot s tem da se malo poredi, ker je lažje zbiti dol težo, kot recimo kakšno izpiranje želodca ali kaj podobnega... ??? :-X

Ostalo nimam komentarja...

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #117 : 29 Maj 2006, 14:07:21 »
(Zbrisano)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #118 : 29 Maj 2006, 14:14:50 »
Ej pa majkimi tale ženska ni lih... Če noče da je mačka debela , nej ji da manj za jest, ne pa neke SHUJŠEVALNE TABLETE!! To ni več normalno... No naš maček ima 6 kg, pa je čisto normalen ... Kam to pelje...

Šapa

• *
« Odgovori #119 : 29 Maj 2006, 14:47:24 »
da bi 3kg mačka na dan pojedla več kot moja dva psa skupaj... ja seveda  ::) meni se 3kg za mačka ne zdi veliko. moj ima 6kg pa ni debel  ::)