Ja , jeb**u, vidi , da ima rada mladičke, katera jih pa nima

To me spominja na tisto, si je želela imeti otroka in smo jo sparili s sosedovim mešancem...
Pa halo kje ti je logika !?
Okej, po naslednjem leglu jo bo sterilizirala, pa takrat ji bo spet kapnilo, da ima njena mačka rada svoje bejbije pa bo še eno pa eno leglo, v redu, jaz vem, da sem delala isto napakko, dokler nisem prebrala pametnih stvari na forumih, ampak , da ti ob takili obilici pamtnih nasvetov ne kapne , da bi bilo mogoče u redu, mačko sterilizirati, jaaaaaaaaa, naša mačka je v vseh svojih leglih vestno skrbela za svoje male , kot bi le malokatera, pa sem se odločila, da jo damo sterilizizrati ... Zakaj ? Ker grem po cesti , vidim zraven 3 mrtve mačke, grem naprej tam se 10000 samcev ravsa za eno samico ipd.
Aja ker so pa to Cupyni mladički, se pa ne bodo naprej razmnoževali, ne , ne kje pa...
Samo tole, kot "šteparji" nečistokrvnih konec koncev pocestniških mačk nimate najmanjše pravice, da bodočim lastnikom gvorimo kaj naj delajo z njo... čisto zares. Ja malo na grobo sem napisala, ampak na nek način tudi jaz sebe vidim kot nekakšnega šteparja, imam samo srečo , da je večina Frfrinih mladičev odšla v dobre domove in se večina ni razmnoževala naprej. Imam srečo, ne vem če jo bom imela sedaj , ko moram oddat 6 malih barbaic ki so stare že 5 tednov jaz pa imam le enega odgovornega skrbnika. Evo to je problem mačk, usi imamo na veliko legla , ljudje pa mačk nočejo ker so že prenapolnjeni z njimi . Ker grejo na WC pa vidijo 500 mačk, ker so mačke povsod!!!
In večine sploh ne zanima problematika mačk...
Žalostno ja, da moraš ti Nastja plačat briketke za njeno mačko, če jo lahko hrani s tistim šrotom, bi ji lahko kupila tudi bolšo hrano zagotovo.
Ja, jaz sem sterilizirala Kiky, naslednji teden gre na kastracijo Maco in ko bo končno tudi naša Frfra oddojila gre na sterilizacijo tudi ona...
No Lep Pozdrav...Kana&Co