Kdor bo zainteresiran, ti lahko denar kr pošlje na račun. Ti mu pa na zasebno pošlješ številko. To je samo en primer. Se pa strinjam, da če pride ena družina ni potem frer, da se plača polno. Jaz predlagam, da če pride več kot dva, da se plača samo za dve osebi ali 3000 sit. Recimo če pride ena družina ( 4 članska ) se plača samo 3000 sit. Pa sej še tako bo dosti ostalo, sej si nobeden razen mene in še kakšnega ne upa vzeti kozarček vode ali pecivo, kaj šele porcijo čivapčičev! Pa otroci tako ali tako bolj malo pojejo. Haha
Si pozabil nam, ne? Marko takrat si rezerviraj cel dan, tebe bom zadolžila za peka , vem da ti te stvari gredo od rok tako da... Lp nina
Hmmm!! Samo potem bom pa rabil malo piva ( Laškega ). Samo ne zame ampak za polivanje po čevapčičih. Kdaj smo že rekli? A 25.junija ( nedelja )
Aja pa da ne boste potem rekli, da ne pridete, ker bo dež itd. vam jaz že danes povem, da je za 25.6.2006 napovedan dež Lp nina
mamo pa tud nove ovire za agyliti tak da jih lahk probate
Lahk jest tud povem. Sem iz istega društva kot Zoran oba sma tudi inštruktorja za šolanje psov. Sicer pa jaz dajam dovoljenja za piknike, in za kinologi ni bil nikoli problem. Z Zoranom boma uredila zadevo kar se da dobro. Čevapi bodo pa zakon.
No evo-vi kar pridno glasujte za Varpolje,midva bova pa potem že "pošlihtala" kot je treba. Aja,Marko-tiganj je pod straho ja,tako da ni problema. Lp
ma seveda sem glasovala z DA. če pridejo Vrpovle rožica se jaz peljem z vami ....a prov lp