Psica mi že par dni šepa na zadnjo levo tačko. Vse skupaj se je začelo, ko se je pred 2 tednoma kar fajn skipala po hribu navzdol. Ko je padla je zacvilila, potem se je sicer takoj vstala, pobrala in šla dalje laufat. Ampak, ker noge ni uporabljala, sem jo vstavila, da se je spočila, malo pregledala nogo (dala se je lepo iztegnit in pokrčit, ampak jo je malo bolela) in za tisti dan nehala z gibanjem. Potem je padla še 2x (enkrat ob lovljenju žogice, enkrat pri divjanju po sveže zorani njivi

) in vedno jo je zabolela tale ista noga, šepala je še par minut, potem je bilo vse ok. Pred parimi dnevi pa sem ji metala žogice, nosila jih je res z velikim veseljem, brez problemov, padla je enkrat, ampak takrat ni izgledalo, da bi jo noga spet bolela, tako da sma nadaljevale z aktivnostjo. No, naslednji dan sem opazila da šepa. Od takrat pazimo, da na sprehodu in doma, ko je spuščena ne divja, večina sprehodov pa je na povodcu. Žogic več ne mečem, delam pa veliko miselnih vaj, da nekako zdrži. Sicer je psica kar zelo velika (pri zadnjem tehtanju je imela 43 kg, ampak je malo shujšala) in me zato kar skrbi. Je pa kar fajn aktivna, potrebuje kar veliko zaposlitve in ja, nažalost je zelo nerodna in velikokrat pade tako, da se niti ne čudim, da se je to zgodilo. Sicer pa je stara 2,5 let. Poškodb še ni imela (razen kar nekaj padcev, nekateri so se končali z bolečo nogo in šepanjem, ampak je minilo v 1 dnevu). Aja, pa sedaj te noge ne gre tako lahko iztegnit kot desno. Neke bolečine ne kaže.
Torej kaj mislite, je kaj poškodovano? Mogoče kaka tetiva? In kaj naj naredim, da se bo prej zacelilo? Pazim, da ne divja, ampak kako dolgo ne sme divjat? Ali naj dodajam glukozamin, kaj drugega?