hehe se nisem tukaj nič pohvalila..
Vse slikice so tukaj: http://www.facebook.com/photo.php?pid=30288481&l=e81c1584d2&id=1084196265
Torej bil je krasen razstavni vikend in Tamalannci smo skupaj odnesli kar 7 pokalov!!

Najprej damica Bella:
- Odli. CAC
- BISS (Najlepši španjelski par skupaj z Buxijem

)
Buxi:
- PRM (to je bil njegov zadnji PRM, ki ga je potreboval za J.Ch. SLO, tako da je zdaj mladinski prvak slo

)
- JBOB (najlepši mladi predstavnik pasme)
- BOS (najlepši v spolu)
- JBISS (najlepši mladi pes specialke)
- JBIS (najlepši mladi pes celotne razstave)
- BISS par z Bello

Presegli smo vsa možna pričakovanja!

Najbolj me je presenetil v BIS-u ko je bil prvi, saj sem se izredno mučila, da sem ga še sploh lahko krotila. A ko je sodnik gledal sva bila popolna!

Najprej ožji izbor (katerega sem na nek način pričakovala), potem pa sem rekla kar bo bo. Slišala sem kako so punce zavzeto navijale zame izven ringa, ker me je spodbudilo in je 100% pomagalo, k taki uvrstitvi. Res zlate ste vse

Ko je prišlo do razglasitve, sem Buxa popustila, češ kar je je. In Barbka začne.. 3.mesto novofudlandec.. ok, potem pa nič.

2. mesto.. rotvajler.. OK potem pa naju še opazil ni, če tako velike pse izbira..

1. mesto.. koker španjel. Najprej pomislim.. potem pa.. KOKER ŠPANJEL!!! To sva midva!!!

Sploh nisem dojela prvo stotinko, potem pa tako veselje izven inga kot tudi v njem!

Česa takega še nisem nikoli doživela, in res je bilo super imeti navijače izven ringa, ki so se veselili skupaj z mano.
Bilo je nekaj solz seveda v dobrem smislu, bili smo najbolj ponosni lastniki (jaz pa handler) tisti trenutek.
Kasneje smo navijali še za Lano, ter Nino Bešter, ki je s Klarkom osvojila BIS!!

pa še slikice, za tiste, ki se vam ne da brati mojih spisov

Bella in Nona

Bella

Bella&Buxi

Buxi BOS

Buxi JBISS

Buxi s pokali iz specialke (tukaj namreč nihče - razen mene - ni pričakoval še enega..)

V BIS-u

Stopničkeee!!

Najlepši pes na svetuu