Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 253939 krat)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Spol: Ženski
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #870 : 21 Marec 2008, 20:46:10 »
Đizus, mularija, kaj se vam da  ::)

Sarci, ti si zame odpisan primer se iz casov, ko si bila stara komaj 13 let. Zato sva medve zakljucile ze takrat.

Missa

sarci

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #871 : 21 Marec 2008, 20:56:14 »
Ah dej no dej, Misa, kaj sva imele pa za zakljucit? Saj se zacele nisva nicesar! A mislis da se sekiram al kaj? Jaz ti samo pravim da ne znas pozdravit, ker imas sama toliko za povedat o kulturi, ki je tebi ocitno tuja.
Res je da sem te spoznala ze takrat (sori, eno leto kasneje kot si ti napisala ce smo ze natancni), ampak sem si ze takrat lahko ustvarila svoje mnenje o tebi in tvojih psih. Mislim da sama ves kaj hocem s tem povedat. Sploh pa zalostno, da se v teh treh letih in pol nisi niti za ped spremenila, si se ze takrat rada prepirala s ''trinajstletnicami''..
Si zelo izkusena oseba ja, vsaj na tem podrocju.

nyssa

• *
  • winter joy
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #872 : 21 Marec 2008, 20:58:02 »
Ah,Miša-kakorkoli...izvedeli še kar ne bomo,ane?

No,zase lahko povem,da dokler me bo kaj zanimalo,bom vprašala. Vedno. Lahko ignoriraš,lahko znoriš,lahko karkoli-če me bo zanimalo oz. če bodo kakšne nejasnosti v zvezi s tvojim pisanjem(ali pisanjem od kogarkoli),bom pač vprašala.
It's in my nature ;)

Ps:To da si pa zamerila oz. opravila s 13-letnico,pa tudi,no....  ::)

Chiba

• *
    • Canis Carnium
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #873 : 21 Marec 2008, 21:20:03 »
Ker ravno berem tole temo...
Vsak človek si zasluži odgovor na vprašanje, ki ga le ta postavi - pa če je odgovor samo "nočem o tem govort" - ni težko napisat tega. Res ne.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #874 : 21 Marec 2008, 21:26:15 »
Zdaj pa resno:

Ah,Miša-kakorkoli...izvedeli še kar ne bomo,ane?

Medve se bova tako dogovorili, ker "izpolnjujes" mojo starostno mejo  :D sem bom s teboj pripravljena pogovoriti ob kaksnem soku ali caju. Lahko se vsedeva kar na kaksni slovenski razstavi. Tudi ce ne razstavljam pa gonim firbec, vecinoma. Seveda, ce me bos upala pocukati za rokav  ;D

Ce pa sprasujes  "v imenu nekoga", bos pa vztrajno nabijala brezvezne poste in nikoli docakala mojih odgovorov. Za svojim pisanjem na forumih vedno stojim. Vedno sem pripravljena za konstruktivni pogovor z resnimi osebami. Nikakor pa ne odgovarjam osebam, ki se jih tocno doticne stvari ne ticejo.

V temi o nemskih dogah so se javljali  osebki, ki s tistim, kar sem pisala, nimajo nobene zveze. Med drugim tudi ti, ki nisi dojela point mojega pisanja, niti sedaj ne mores razumeti, zakaj niste docakali mojih odgovorov. Ker oseba oz. lastnik tistih crnih nemskih dog  o katerih sem izrazila svoje negativno mnenje, ni trznila na moje pisanje se nisem imela v bistvu s kom pogovarjati. Oglasali so se lastniki, katerih psov sploh nisem videla, niti jih imela v mislih, niti ne vem, kdo so in popali slike svojih crnih psov ter od mene terjali ocenjevanje, kot, da niso bili zadovoljni s sodnicino obrazlozitvijo. Sem se pa, seveda, zelo nasmejala, ko sem videla, kako se v nekem pisanju prepoznajo tudi ljudje za katere jaz osebno niti ne vem, da obstajajo.  In kako nizko cenijo svoje pse, ce se vidijo celo v pisanju, ki ni niti od dalec letelo na njih. Zalostno in zaskrbljujoce.

Zal je tako, da se z neznanci na forumih, ki skrivajo v profilu svoje osnovne podatke in raznimi nakljucnimi uletavcki, ki se na forum logirajo samo zato, da mesajo drek in tistimi, za katere mislim, da ne stojijo za svojim pisanjem, ne morem  enakovredno pogovarjati.

To so zame odpisani primeri za katere velja pravilo, da jih ignoriram tako na forumih kot v resnicnem zivljenju.

Missa

nyssa

• *
  • winter joy
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #875 : 21 Marec 2008, 22:19:14 »
Me veseli,da izpolnjujem tvojo starostno mejo in če bo priložnost in volja,bi se z veseljem usedla s tabo in pogovorila ;) Ustrašit se pa nimam ničesar,vsaj z mojega stališča.
Citiraj
Ce pa sprasujes  "v imenu nekoga", bos pa vztrajno nabijala brezvezne poste in nikoli docakala mojih odgovorov. Za svojim pisanjem na forumih vedno stojim. Vedno sem pripravljena za konstruktivni pogovor z resnimi osebami. Nikakor pa ne odgovarjam osebam, ki se jih tocno doticne stvari ne ticejo.
Sprašujem samo in izključno zase in ne za druge-kolikor vem,imajo drugi tudi prste in osnovno pamet,da bi te vprašali sami,kar te želijo.
Niti nimam pojma zakaj bi si sploh mislila,da bi spraševala za koga drugega? Se ti ne zdi,da bi potem ti vsaj kakšno sporočilo poslala na zasebno? Ali res misliš,da smo (napol) odrasli ljudje vsi sposobni takega privitimizma?

Citiraj
Ker oseba oz. lastnik tistih crnih nemskih dog  o katerih sem izrazila svoje negativno mnenje, ni trznila na moje pisanje se nisem imela v bistvu s kom pogovarjati.
Hm...če si imela se kaj z njim (ali njo-govorim o lastniku črnih dog) za pogovorit,bi mu pač pisala ZS. Tako pa si pisala na javno in če je na javnem in če preberem in če me zanima-se me(preprosto zame) tiče.
Če pa te nekdo sprašuje nekaj v zvezi s tvojim pisanjem,pa se meni to zdi več kot zadosten razlog,da se pogovarjaš,ali vsaj odgovarjaš.

Citiraj
Zal je tako, da se z neznanci na forumih, ki skrivajo v profilu svoje osnovne podatke in raznimi nakljucnimi uletavcki, ki se na forum logirajo samo zato, da mesajo drek in tistimi, za katere mislim, da ne stojijo za svojim pisanjem, ne morem  enakovredno pogovarjati.
Mogoče me ne pozna več kot polovica foruma in mogoče sem zate uletavček,ampak nisem ;) Mogoče tudi nisem na tem forumu že 5 let,neznanka pa sigurno nisem,skrivam pa tudi prav nič ne ;) Če kaj napišem,tudi razjasnim. Isto pričakujem od drugih.
Samo fer odnos in to je to. Ne pa napadov in histeriranja,kjer to ni potrebno. Še najmanj pa ne pričakujem tega od ljudi,za katere bi se reklo,da premorejo nekaj taktnosti.

Na osebni nivo se ne mislim spuščat,isto (seveda) pričakujem od tebe. Če pa je sok ali čaj pogoj,da izvem kar želim,pa tudi prav  ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #876 : 21 Marec 2008, 22:25:04 »
No, pol sva pa zmenjeni! Zmeraj rada kaj spijem v dobri druzbi!  ;)

In samo za tvojo info, ne vem, zakaj si se nasla v mojem pisanju, ki ga omenjas v tvojem zadnjem odstavku  ??? Sploh ni letelo nate! Mislila sem taprave skrivalcke, uletavcke in razne slinavcke.... :P ( joj, se nisem mogla zadrzati, danes me drzi tazlehtna 8) ), ki imajo svoj profil  popolnoma prazen  :D

Missa

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #877 : 21 Marec 2008, 22:28:33 »
Jah, MIŠA, požri se v vsej svoji pameti.
Očitno ti nikoli ni dovolj in ti je starost in ta bedni profil vse kar ti pove o določeni osebi.
Patetično bi rekla.
Sploh pa ne razumem ignorance do mojega zadnjega posta. Se ti ne splača tratiti čas na otročaju ali ne znaš odgovoriti?
Glede Sare pa, Sara ima svoje stvari upam da kolikor toliko razčiščene, ti pa vidim jih še zdaleč nimaš...

Mimogrede pa, jaz bi tudi čaj ( a sem še prezelena za tvojo high society) ? !

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #878 : 21 Marec 2008, 22:42:58 »
Ne, ne, ti kar pridi na "cajcek". Vec nas bo, bolj bo veselo  ;D Samo s to razliko, da bomo tebi  iz preventive narocili mleko.

Missa

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #879 : 21 Marec 2008, 22:49:42 »
In ta tvoja zaj#!cija "starostnih razlik" naj bi bila glavna atrakcija in posmeh na forumu?

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #880 : 21 Marec 2008, 22:55:20 »
p.s.: nesramen froc se sprašuje, če bodo pomolzli tebe...?
(aja, ups... alregična na kravje mleko  ::) )

trigi

• Administrator
  • Spol: Moški
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
    • Moja Najljubša Stran ;)
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #881 : 21 Marec 2008, 23:00:36 »
Uff Ufff ... a je polna luna danes?

Miša: mislim da tvoj današnji odnos do soforumovcev ni ravno pošten, kar je povzročilo tudi nefer odnos drugih do tebe.

Zato predlagam da vsi prenehate z raznimi starostnimi opazkami in podobno zaj#!cijo, saj sem ravno na tem forumu spoznal da so marsikateri "otroci" veliko bolj odgovorni in odrasli v svojem obnašanju kot nekateri odrasli, tako da starost v profilu ne pove nič.

Priznam pa da gredo tudi meni rahlo na živce tisti ki se na forum prijavijo samo zato da podjebavajo folk, pa se mi je tudi že zgodilo da je bil prvi vtis povsem napačen.
Zato ni fer da se ljudi ocenjuje in obsoja na podlagi samo parih prispekov.

Resnično se zmenite za kak čaj in kavo in se v miru pogovorite (grem stavit da bodo padle kake sočne informacije  ;D)

Lp, Črt

P.s.: pa dajte se na ZS zmenit za kavico ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #882 : 21 Marec 2008, 23:02:42 »
Poslusaj, ce nisi dorasla pogovoru, potem molci. Z zgornjim postom je bilo namignjeno, da je "cajcek" lahko z dodatkom, kar pa je tebi se prepovedano konzumirati, saj je otrokom do 18 leta prepovedana prodaja in tocenje alkohola. Tudi za cigatete si se premlada! Torej je moje"mleko" imelo svoj skriti namen  ;)

Kaj boste ve pile, me en klinc briga, ravno tako vas en klinc briga kako bo moj "cajcek" zacinjen! Ali pa kaj bo pila nyssa, ki ji zakon ne omejuje nicesar. Zaradi mene lahko tudi eno prizge, ceprav sem se jaz tej razvad ze zdavnaj odpovedala. To samo dokazuje, da nekateri pac niste primerni za vsakovrstne debate, zal, vas ne "izdajajo" samo leta ampak tudi I.Q.

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #883 : 21 Marec 2008, 23:28:45 »
Joj, trigi, sem sele sedaj videla!  :-[
Tema, ki me danes okupira ze celi dan mi je dvignila pritisk. Na sreco nima s tole nevzgojeno mladino nic skupnega. Je pa prijetna popestritev ce se clovek ukvarja s tezko pasjo problematiko. :(
Zaradi mene lahko brises kompleten danasnji zapis. Mene pa das na verigo  ;D Ker ce me ne bos dal danes, me bos ziher dal v ponedeljek.  ;)

Missa

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #884 : 22 Marec 2008, 09:51:57 »
Seveda, pretirana reakcija- se opravičujem če je bil kdo prizadet.
Na pripombe o IQ-u pa samo- naj vsak prvo pomete pred svojim pragom, pa prej se res prepričaj o tem in onem preden začneš govorit neumnosti!

nyssa

• *
  • winter joy
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #885 : 22 Marec 2008, 19:20:10 »
No,Miša,potem sva zmenjeni ;)
Aprila bom v Celju na razstavi,verjetno se bova videli,ker bova po moje obe tam nekje okoli dog  :D

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #886 : 31 Marec 2008, 10:06:02 »
Zoki vse naj naj naj in da bi te tvoje babuške, Miša in Bobi ubogali in razvajali še naprej....

Andreja & Lars

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #887 : 31 Marec 2008, 10:34:29 »
Zoki vse najboljše :)

Sanja_

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #888 : 31 Marec 2008, 11:12:11 »
ta vaš Zoki je pa res lep.... 

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #889 : 31 Marec 2008, 16:01:01 »
Zoki vse naj naj...pa da boš pride :P (saj vem da si,samo da boš še bolj ;D )
Daj mu en slinast :-* od Baluja

Alya

• Pesjanar
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #890 : 31 Marec 2008, 16:05:35 »
Vse najboljše Zoki. :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #891 : 01 April 2008, 10:31:21 »
 Dekleta, Zoki se vsem zahvaljuje za cestitke  :-* :-* :-*

Satinka, zate bo prihranil prav poseben poljubcek  ;D

Urša in Balu, Zoki tudi vama zeli, da bosta pridna  :P

Aska, tebe tudi ze celo vecnost nismo slisali!

Tudi nase cokoladne princeske so praznovale svojih 22 mesecev. Zal je zokiju bila tako vsec zelenjavna tortica, da jo je skoraj celo sam pojedel in ni za njih nic ostalo. Pa nic hudega, so dobile boljso rojstnodnevno obljubo. Je mama Missa obljubila , da bo kmalu morje, pa kaksna razstava, pa sladoled in kopanje, kar princeske obozujejo.

Novejsih slikc  pa nic nimamo :-\

Missa

Satin

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #892 : 01 April 2008, 10:50:30 »
Je Zokič že vedel zakaj mora tako hitro popat tortico :D :P  Je vedel da mu babuške ne bi pustile niti drobtinice :D ;) Ti ampaka tele tvoje principese majo pa rojstni dan skorajda že vsak mesec, ni čudno da tako pridno kilce nabirajo  ;) :P, mama Miša boste mogli samo 1x na let praznovat ;) :D

Mama Miša za kak sladoled se pa še Satinka zraven prislini, bom spraskala nekaj cajta samo zato da se vam pridružim ;) :D

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #893 : 01 April 2008, 18:54:20 »
O, Zokili praznuje! ;D Vse najboljše, velikan. :-*

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #894 : 12 April 2008, 20:46:25 »
Nasa Cucka Bucka, starejsa kot je, bolj je pametna in bolj je razvajena:

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #895 : 28 April 2008, 10:02:29 »
Nase macke fracke so vceraj napolnile 23 mesecev. Ker sem imela delovni vikend in sem sele ob 3h zjutraj prisla iz Madzarske smo delanje tortice prestavili na danes. Edino Cucka Bucka si je privoscila malo samostojnega praznovanja na vcerajsnjem pikniku dogic, kjer so se zbrali njeni prijateljcki, Jack, Naco - Pacek  8), Pris, Troy...( samo fantje  :o)  Privoscila si je celo malo meska iz kuhinje, kamor je bilo, kot po navadi drugim psom prepovedano vstopiti. Uzivala je 100 na uro saj je bilo na voljo neomejeno stevilo rok za cohljanje, bozanje in stiskanje.
Mama Missa je bila prav ponosna, saj je Cucka Bucka ponovno dokazala, da je lepo vzgojena mastincica kljub temu, da vsi pravijo kako so nase sisenske ciganke razvajene.
Se dokaz, da je Cucka res blestela z lepo vzgojo in uzivala v cudovitem soncenm dnevu:

Missa

Satin

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #896 : 28 April 2008, 10:47:59 »
Miša saj vse naj naj naj naj ..... za tvoj rojstni dan :-*

Želje naj tvoje se v sad spremenijo,
le zvezde sreče z neba naj žarijo!
Naj te ljubezen obišče vsak dan,
naj vsak trenutek bo z njo posladkan!
Naj se ti vedno le tisto zgodi, kar si tvoje srce želi.

Andreja & Lars

nyssa

• *
  • winter joy
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #897 : 28 April 2008, 11:55:13 »
Vse najboljše in še veliiiiiiko veliiiikooo trenutkov (lepih,seveda) z mastinčicami in ostalimi gubicami!  8)

simi

• *
    • Škd Bajka
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #898 : 28 April 2008, 16:10:34 »
Vse najboljše in da bi se ti uresničili vsi zastavljeni cilji.

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #899 : 29 April 2008, 10:10:46 »
Vse najboljše!