Me veseli,da izpolnjujem tvojo starostno mejo in če bo priložnost in volja,bi se z veseljem usedla s tabo in pogovorila

Ustrašit se pa nimam ničesar,vsaj z mojega stališča.
Ce pa sprasujes "v imenu nekoga", bos pa vztrajno nabijala brezvezne poste in nikoli docakala mojih odgovorov. Za svojim pisanjem na forumih vedno stojim. Vedno sem pripravljena za konstruktivni pogovor z resnimi osebami. Nikakor pa ne odgovarjam osebam, ki se jih tocno doticne stvari ne ticejo.
Sprašujem samo in izključno zase in ne za druge-kolikor vem,imajo drugi tudi prste in osnovno pamet,da bi te vprašali sami,kar te želijo.
Niti nimam pojma zakaj bi si sploh mislila,da bi spraševala za koga drugega? Se ti ne zdi,da bi potem ti vsaj kakšno sporočilo poslala na zasebno? Ali res misliš,da smo (napol) odrasli ljudje vsi sposobni takega privitimizma?
Ker oseba oz. lastnik tistih crnih nemskih dog o katerih sem izrazila svoje negativno mnenje, ni trznila na moje pisanje se nisem imela v bistvu s kom pogovarjati.
Hm...če si imela se kaj z njim (ali njo-govorim o lastniku črnih dog) za pogovorit,bi mu pač pisala ZS. Tako pa si pisala na javno in če je na javnem in če preberem in če me zanima-se me(preprosto zame) tiče.
Če pa te nekdo sprašuje nekaj v zvezi s tvojim pisanjem,pa se meni to zdi več kot zadosten razlog,da se pogovarjaš,ali vsaj odgovarjaš.
Zal je tako, da se z neznanci na forumih, ki skrivajo v profilu svoje osnovne podatke in raznimi nakljucnimi uletavcki, ki se na forum logirajo samo zato, da mesajo drek in tistimi, za katere mislim, da ne stojijo za svojim pisanjem, ne morem enakovredno pogovarjati.
Mogoče me ne pozna več kot polovica foruma in mogoče sem zate uletavček,ampak nisem

Mogoče tudi nisem na tem forumu že 5 let,neznanka pa sigurno nisem,skrivam pa tudi prav nič ne

Če kaj napišem,tudi razjasnim. Isto pričakujem od drugih.
Samo fer odnos in to je to. Ne pa napadov in histeriranja,kjer to ni potrebno. Še najmanj pa ne pričakujem tega od ljudi,za katere bi se reklo,da premorejo nekaj taktnosti.
Na osebni nivo se ne mislim spuščat,isto (seveda) pričakujem od tebe. Če pa je sok ali čaj pogoj,da izvem kar želim,pa tudi prav