Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 254105 krat)

tjasav

• *
  • Spol: Ženski
  • R&R
    • Rutove slike
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #570 : 04 Februar 2007, 17:50:01 »
Bonjuor frajerji!

Sem pod temo nemških dog zagledala tvojo frajersko slikico s Čučko bučko, pa sem še hitro sem pogledala, če še jih je kaj več, da se malo napasem....  :o

...in sem se...  :-|~  :-|~

P.S. Sem vedela, da mi bo ta novi slinasti smeško še prišel prav.  :P

dog4ever

• *
« Odgovori #571 : 04 Februar 2007, 17:52:36 »
Citiraj
Zaradi vedno večjega naraščanja terorizma je varnost na maximumu, saj se sprehajajo oborožene trojke pod stolpom, na sam stolp pa je nemogoče priti brez obveznega telesnega pregleda:

hmmm... zanimivo, 2 meseca nazaj tega še ni bilo (dvomim, da je sedaj to)!

Miša, kakšen se ti je drugače zdel Pariz in odnos ljudi do tako velikih psov (oz. psa)?

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
« Odgovori #572 : 04 Februar 2007, 19:01:33 »

Kako lepa je tale obala oziroma plaža.... res lepo in Čučka bučka in pa njena prijateljica se prav lepo zlijeta z okolico. :o 8) :)

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #573 : 05 Februar 2007, 13:19:35 »
Vidim da sta uživali s Čučko, na tetko Satinko tukaj v lepi Sloveniji sta malo pozabili ji nista niti kartice poslali (pa še zbira jih teta Satinka ;)) pa vama je vse oproščeno samo da sta uživali in se lepo imeli :D :-*
Pa upam da ostale frajle sploh še govorijo s tabo Miša!? :o :D ;) :-*

Sicer pa se kamlu oglasim, moram prit spet malo na en mastino doping :o :P

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #574 : 07 Februar 2007, 10:27:25 »
hmmm... zanimivo, 2 meseca nazaj tega še ni bilo (dvomim, da je sedaj to)!
Miša, kakšen se ti je drugače zdel Pariz in odnos ljudi do tako velikih psov (oz. psa)?

Nimam pojma, kaj je bilo dva meseca nazaj. Ko smo bili mi v Parizu so veljale posebne varnostne razmere za obisk stolpa. Ne vem, kako ti nisi opazila varnostnih trojk, saj imajo svoj sedež v eni nogi stolpa in to z velikim  opozorilnim napisom. Tudi gospod, ki je stal pred vstopom do blagajne in je imel v roki detektor za odkrivanje kovine je bil precej resničen. Nas, ki smo bili že po izgledu bolj evropski nas ni pretipal, samo prtljago je pregledal, nekatere, ki pa so bili temnejše polti, pa so bili deležni tudi telesnega tretmana s tisto palčko.

Kakšen se mi je zdel  Pariz? Prvi vtis, reven in umazan. Mi smo imeli to smolo, da smo se vanj pripeljali z napačne smeri in smo nehote obiskali arabsko, kitajsko in še kakšno četrt, v kateri smo videli vso umazanijo in bedo priseljencev.

Pariz kot mesto pa veliko, nabito in kaotično. Velike stavbe, komplicirana križišča in moja "jelka" ( GPS) se je v vsakem križišču drla kot kura, ko sem narobe zavila.

Ker to ni bil moj prvi stik z Francijo sploh nisem bila razočarana. Francoze sem nosila v spominu kot grobe in nevljudne, malo je takih, ki so govorili še kak tuj jezik in prvega vtisa nisem spremenila. Da ne omenjam njihove vozniške kulture  >:(

So pa poznali vse pasme, ki so bile z nami, bili so prijazni do naših psov in veseli, da jih smejo pobožati. Z velikimi mrcinami nismo imeli nobenih težav, razen, ko se je eden z avtomobilom skoraj zaletel v nas, ko je zagledal toliko pasjih glav v enem avtu in seveda še človeških  :o Imeli so edino težave z izgovorjavo naših imen. Zato so našo Čučko prekrstili v Tučko. JIm ni šla izgovorjava, čeprav so se trudili. Bila pa sem razočarana nad njihovo pasjo kulturo. Vsak drug parižan je imel na vrvici kužka, od argentincev, čivav, goldnov, setrov in terierjev...pa nič osveščenosti, da za svojimi ljubljenčki poberejo kakce. Na poti do stolpa smo tako morali paziti, da nismo nagazili na kakšno pasjo bombico in ko je moja Čučka bučka naredila svojo kupček sem bila celo ujeta v fotoobjektiv, ko sem ga pobirala :o

Pariz definitivno ni mesto v katerem bi živela :)

Zato pa me veliko bolj privlači Belgija, kjer imajo fenomenalno obalo, prav delano za naše pasje mrcine. Že Twisty je lansko leto uživala v peščenih sipinah. Čučka pa je bila, milo rečeno, prav navdušena:

Njihove ravnice pa so pravi balzam za moje oči:

Njihova majhna mesteca pa so nabita z zgodovinsko arhitekturo:

Lepimi hiškami:

No, definitivno se v Belgijo vrnemo...še letos... ;)

Satinka,

nič nismo pisali  :-[, ker nimamo te navade. Zato pa smo za teto Satinko, pa Nutello pa še za kakšno drugo teto nekaj kupili. In hitro se oglasit, da ne bo zmanjkalo...je zelo dobro... :P

Missa

Satin

• *
« Odgovori #575 : 07 Februar 2007, 10:48:50 »
Nič potem se moramo pa hitro narisat pri vas :D :-*

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #576 : 07 Februar 2007, 10:55:27 »
Miša vidim da ste res uživali, sploh .  :o Fotke so pa super.
A s tabo je bila samo Čuča? Kdo je pa ostale pesjančice pazil?  :)

ursa94

• *
« Odgovori #577 : 07 Februar 2007, 11:25:09 »
miša, enkratno :)
vsi psi so mi zelo všeč ampak zoro je bil nekaj posebnega (nevem zakaj, morda zaradi prijaznosti...)
želim vam še veliko uspešnih trenutkov.

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #578 : 07 Februar 2007, 11:30:06 »
Uau! Krasne slike!  :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #579 : 12 Februar 2007, 15:17:18 »
A s tabo je bila samo Čuča? Kdo je pa ostale pesjančice pazil?  :)

Z nami je šla samo Čučka bučka, ker je bila ves čas tako pridna in je ubogala vsako mojo željo, da sem ji obljubila, da gre ona z menoj na prvo poćitniško popotovanje. Naš ata Bobi pa je doma pazil na ostali del pasje trdnjave.

miša, enkratno :)
vsi psi so mi zelo všeč ampak zoro je bil nekaj posebnega (nevem zakaj, morda zaradi prijaznosti...)

ursa94, hvala!

Zakaj pa pišeš o mojem malem rumenem pikecu v pretekliku? Moj Zoki je še zmeraj živ in navihan in prijazen. In je pravi stric našim mastinčicam napolitančicam:

andreja, hvala  :-*

Missa

Satin

• *
« Odgovori #580 : 12 Februar 2007, 15:29:42 »
V petek nam je končno uspelo ponovno se pri Fort Bonovcih narisat smo bili vseeno toplo in prisrčno sprejeti, čeprav sta mi Simply in Čučka dali vedeti da je že skrajni čas da grem malo na obisk k frizerju, če ne drugega je potrebno vsaj konice za malenkost skrajšat :o :D ;) No malo sta jih že vrli frizerki :D ;D Polubčkani smo bili do konca in to brez izbire, brez pregovarjanje, za talanje lubčkov ni ovir... :o >:D :P Čučka je svojo tehniko v Franciji še dodatno izpilila :o :D :P

Punce so pridne, rastejo ko gobe po dežju :D, mama Zoya mami Miši skuša dopovedat da je tamalčke malo preveč razvadla, pa ji mama Miša samo odkimava, smo tudi njo precrkljali ni šlo brez tega, je to jasno in glasno dala vedet, sicer pa kdo se ji bi uprl ko te pogleda s tistimi gubicami in ti nekaj brunda v obraz, mali dve Šaška in Okica sta pravo živo srebro ena bolj nabrita ko druga in Zoki nanj pa sploh ne smemo pozabit, na tega nežnega velikana ki se tako nežno stisne k tebi ko ga cortaš in če prenehaš se obrne in te pogleda v očke ŠE ŠE ME DAJ ... in ne da bi se tega zavedali sma se kmalu oba in nato vsi trije skupaj z Nutello naslanjali na omaro, jah je Zoki gentelman pa sma ga lahko obe z Nutello cortali vsakič ga je ena na enem koncu nežno čohala :D ;D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #581 : 12 Februar 2007, 15:48:45 »
 ;D, ha, ha, ha....naša Čučka bučka je šla v Francijo samo zato, da izpili tehniko francoskega poljubovanja. In tečaj je opravila z najvišjo možno oceno, sedaj pa pridno uči naše obiskovalce in pili tehniko na njih  :D Satinka, a si mogla izdati, zakaj smo bili v Franciji  >:(

Moj Zoki je pa res tak nabritež  :-[ Ko se odloči okupirati nekoga, ga ne izpusti iz kremljev  ;D

Pa še kratek foto strip - malo za smeh. ( in če se naslednjih par dni ne javim, veste, da me je Bobi zadavil :o )

V nedeljo dopoldan naš Bobi lupi krpompir za kosilo.

Pa ga lupi....

in lupi....

in lupi...

Traja celo večnost, pa mu po kosilu iz kuhinje pošljem pomoč:

Ti, a to je vse kar si do sedaj nalupil ? To še zame ni dovolj !

Dajmo, dajmo, malo hitreje. A se v vojski nisi nič naučil?

Pa tukile bom sedela, za kontrolo, da ne boš preveč zabušaval:

No, krompir smo potem imeli za večerjo.  :D

Missa

Satin

• *
« Odgovori #582 : 12 Februar 2007, 16:00:54 »
Mama Miša takega talenta enostavno ne smeš in ne moreš skriti :P :P :P :D :o je enostavno nemogoče iti mimo je treba svetovni publiki pokazat kako punca obvlada stvar.... :D ;) :P >:D

Miša sej ni važno če je bil krompir šele za večerjo važno je da je bil :D ;) :P važen je namen in trud vložen vanj, ne pa kako hitro... :D :P
Sicer pa ni Bobi kriv če mu nisi dala tapravega nožka za lupljenje krompirja :P

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #583 : 12 Februar 2007, 18:43:13 »
Takšen nadzor na lupljenjem bi pa tudi jaz imela  :-*  :-*  :-*
lp (iz domače bolnišnice)
T.

Satin

• *
« Odgovori #584 : 26 Februar 2007, 11:33:53 »
No ker mama Miša nekaj štrajka (sem čakala nate ampak enostavno ne morem več :P ;))... bom pa punce jaz malo prehvalila...

No punce so bile  včeraj v Celju izredno pridne in so si našle kar nekaj novih občudovalcev, nad njimi pa nismo bili navdušeni samo mi ki jih že poznamo (in smo itak "rahlo" pristanski, jaz še posebaj a ne Miša :P :D), tisti ki so jih prvič videli temveč tudi sodnica ki nam je sodila :D 8) Punce so šle vse domov s prekrasnimi opisi, Šejka (Shake it Baby) pa je bila med sestrcami tista ki je bila najlepša včeraj in je svoj uspeh potem obogatila še s tretjim mestom v svoji grupi med najmlajšimi, punce pa so potem osvojile še tretje mesto v vzrejni skupini :-* :-* :-* Ni kaj punce so res lepotičke! Mama Zoya pa je osvojila CAC.

Mami Miši in atu Bobiju pa bi se tu še enkrat zahvalila za priložnosti ki sta mi jo dala in za čast ki sta mi jo izkazala  :-* :-* :-* ;D NAJLEPŠA HVALA!! Seveda ne smem pozabiti še moje Čučke bučke, Čuči HVALA tudi tebi  :-* :-* :-* :-* res si bila srce :-*

Mama Miša in ata Bobi zdaj pa čakamo na slikice in filmček!!!

Kast

• *
« Odgovori #585 : 26 Februar 2007, 11:41:09 »
Miša, čestitke, najbrž si zelo vesela.

Pri nas doma razgrajajo virusi, tako da nismo mogli navijati v živo, ampak z mislimi smo bili z vami ;)

BRUNO

• *
  • Naš medvedek
« Odgovori #586 : 26 Februar 2007, 12:03:18 »
Ha, ha....mi pa smo si privoščili malo čohanja Mišinih ljubic; a ne preveč, jih je Satinka preveč pazila  >:D

Miša, čestitke seveda! Pa Bobiju kupi lupilec krompirja, se mi je prav zasmilil s tisto posodo krompirja.... :P

Satin

• *
« Odgovori #587 : 26 Februar 2007, 13:15:37 »
Jaoooo :D bo še kdo mislu da sem bla res tak hud  >:D, ja seveda se jim ne sme frizure pokvarit :P ;) :D ;D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #588 : 26 Februar 2007, 14:34:21 »
JOj, :-[ dekleta, hvala za čestitke  :-* :-* :-* Brez vas nam ne bi uspelo.

Bilo je super.  In tudi sama udeležba je krasna. Srečaš veliko starih znancev, se družiš s prijatelji, spoznaš nove forumaše in ostale vzreditelje...malo z vsakim poklepetaš in dan prehitro mine.

Hvala vsem, ki ste nas prišli pogledat in se pocrklat z našimi čokoladnimi princeskami. Hvala vsem, ki ste navijali za nas. Hvala vsem, ki ste bili z mislimi pri nas. In seveda, hvala vsem, ki ste nam čestitali osebno, preko foruma ali na privat. Predvsem hvala vsem za smse.

Ker sva se z Bobijem odločila, da bi raje imela posnet filmček za spomin, je slikc bolj malo:

Še enkrat, hvala vsem  :-*

Missa

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #589 : 26 Februar 2007, 14:57:01 »
Aho!

Miša čestitke za vse vaše dosežke.  :-* :-* :-* za celo vašo trnjavo.
Kala pa prav posebej pošilja Simply en moker  :-*

Lp
Ana

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #590 : 26 Februar 2007, 15:04:54 »
Miša čestitke  8) Tole pa za tvoje lepotičke :-* :-*

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #591 : 26 Februar 2007, 16:19:00 »
MIŠA čestitke :)

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #592 : 26 Februar 2007, 18:22:30 »
Miša iskrene čestitke tebi, Bobiju in vajinim Mastinčicam Napolitančicam  :-*  :-*  :-*
lp
T.

erika

• *
« Odgovori #593 : 26 Februar 2007, 19:09:07 »

Miša,

tvoje male-velike mastinčice so me včeraj na CAC Celje očarale, moram reči, da sta z Bobijem dobro uigran team ;D

pa čestitke za stopničke

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #594 : 26 Februar 2007, 19:33:15 »
ČESTITKE CELOTNI TRDNJAVI!

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #595 : 26 Februar 2007, 20:40:54 »
Missa, čestitke!!!  :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #596 : 26 Februar 2007, 21:17:25 »
Dekleta, vsem iz srca lepa hvala za čestitke  :-* :-* :-* :-*

Bobi se je potrudil za vse tiste, ki nas niste mogli priti v živo gledat in naredil  deset minutni filmček iz ocenjevalnega ringa:

http://www.youtube.com/watch?v=v9Tw3xb25ao (http://www.youtube.com/watch?v=v9Tw3xb25ao)

Naše čokoladne princeske se vam zahvaljujejo za čestike in komaj čakajo, da vas v živo poslinijo  ;D

Missa

tjasav

• *
  • R&R
    • Rutove slike
« Odgovori #597 : 26 Februar 2007, 22:33:40 »
Miša, bile ste fantastične. Res pohvale tebi, tvojim princeskam in pomočnicam, ki so se odlično odrezale. ;D

Še posebej se mi je pri tebi dopadlo, kako si s poljubčki pohvalila eno oziroma dve izmed princesk, ki si jih vodila in kako potapkaš s prstom tvoje lepotičke po ritki, da se ti obrnejo. Res ljubko!!!

Lp, Tjaša

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #598 : 27 Februar 2007, 08:55:09 »
tjasav,
mi zmeraj pohvalimo naše kužke s poljubčkom. Ko sem pred leti prvič prišla v malo šolo nisem imela pojma, da se psa za zaželjeno reakcijo nagradi s...hrano  :o. Mi smo bili prepričani, da pes z veseljem opravlja naloge, če ga lastnik obilno pohvali. Pa so drugi tečajniki hodili v pasjo šolo z vrečami poli salame, hrenovkami, šunko, pršutom...mi pa s poljubčki  :-[ ::) No, danes tudi mi hodimo v šolo z mamljivimi priboljški a poljubčke še vedno talamo za povrh  ;D

Zoya je tista lepotička, ki ima rada, če jo malo dregneš po ritki. Sicer pa je psu treba na nek način pokazati, da si želiš njegove pozornosti. Jaz sem jo v tistem trenutku želela imeti v drugem položaju pa sem jo pač na tak način opozorila nase  :-[

Sicer pa se s posnetka lepo vidi, kako živahne so naše mastinčice in potrebujemo veliko iznajdljivosti, da jim vsaj za trenutek preusmerimo pozornost nase.

Missa

Satin

• *
« Odgovori #599 : 27 Februar 2007, 09:02:34 »
Miša a si ti spregledala vse občudovalce ob ringu ::) ;), jaz sem si danes filmček podrobno ogledala in mi je zdaj jasno zakaj so se male kot frtavke okrog vrtele, da so imeli občudovalci imeli kaj videti jasno :P :D, da so si jih v vsej njihovi lepoti ogledali z vseh strani :D ;D Madonca a nisi opazla da sem še jaz zrasla poleg moje bučke ;D :D :o, še danes hodim takale na okrog  ;D ;D
par cm višja in lahka ko peresce :D ;) 8)
Sej smo se babuške komaj iz ringa spravle, mi bi kar not ostale, še dobro da so nas malčice ven pelale :D