Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 254161 krat)

simi

• *
  • Spol: Ženski
    • Škd Bajka
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #600 : 27 Februar 2007, 09:54:28 »
tjasav,
mi zmeraj pohvalimo naše kužke s poljubčkom. Ko sem pred leti prvič prišla v malo šolo nisem imela pojma, da se psa za zaželjeno reakcijo nagradi s...hrano  :o. Mi smo bili prepričani, da pes z veseljem opravlja naloge, če ga lastnik obilno pohvali. Pa so drugi tečajniki hodili v pasjo šolo z vrečami poli salame, hrenovkami, šunko, pršutom...mi pa s poljubčki  :-[ ::) No, danes tudi mi hodimo v šolo z mamljivimi priboljški a poljubčke še vedno talamo za povrh  ;D

Saj zato, sem pa jaz sedaj taktiko spremenila, ker imajo že tako velike šnoflje, da se počutim kot pri svojem prvem poljubu, ko še nisem vedela kam in sem ga kušnila nekje pri ušesu. Sedaj je bolj pametno priti s krofi ali jabolki v šolo, ker če ne se mi ni treba več tuširat po lubčkanjih z njimi :P :o :D.

Ja no, saj dobijo še kakšnega, navada je železna srajca......pa paše tut kakšnega tako mehkega in mokrega občasno dobiti :-[

Lola

• Gost
« Odgovori #601 : 27 Februar 2007, 15:34:41 »
hehe super video! Moja Simply ni hotla zobkov pokazat in obvladala je sedi :D ampak drugače pa je bila pridna. Res mi je bilo v čast da sem lahko sodelovala v tej '' družinski '' razstavi, pohvalim naj vse mastinčise in handlerice ker so bile super!

Topfield

• *
    • Topfield kennel
« Odgovori #602 : 28 Februar 2007, 13:21:59 »
Focoso, mastinčiče kar preveč obvladajo sedi  :D :D! Video je res super, sem se prav zabavala ob gledanju :). Twisty je bila super pridna v ringu, prava mala manekenka :). Prov fajn je izpadlo vse skupaj.
Mama Miša, še enkrat velike čestitke za dosežene rezultate, Fort Bones rules! ;D

P.S. Iz Španije ti pošiljajo vroče pozdravčke in upajo, da boste z mastinčicami prišli kaj namočit sivo-čokoldane ritke  :P!

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #603 : 28 Februar 2007, 13:38:07 »
Mama Miša itak ve da so njene mastinčiče in ostala Fort Bones klapa itak naj naj naj naj ... zame, punce vama pa sem pozabla rečt da mi je bilo v zadovljstvo spoznati vaju

Tanja Balu pa me je tudi očaral kljub jezikovni barijeri :D

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #604 : 28 Februar 2007, 16:52:54 »
MIŠA zanimiv filmček ni kej :)

Lp

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #605 : 28 Februar 2007, 19:36:46 »
Focoso, mastinčiče kar preveč obvladajo sedi  :D :D! Video je res super, sem se prav zabavala ob gledanju :).

No a zdaj vidite, kako so pridne v šoli  :P :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #606 : 01 Marec 2007, 12:27:24 »
Miša a si ti spregledala vse občudovalce ob ringu ::) ;),

Ko sem jaz v ringu, ne vidim ničesar okrog sebe, saj sem fokusirana na svojega psa. Po navadi ne vidim niti sotekmovalcev in ne vem, kdo je zraven v ringu. No, tokrat je bilo drugače, saj so bile vse naše. Sem pa na posnetku tudi jaz opazila ( šele po tretjem gledanju) kako so nas ljudje gledali in slikali  :-[ Moram priznati, da sem kar ponosna. In ponosne ste lahko tu ve, hendlerce, saj ste veliko pripomogle k dobri prezentaciji in posledično k uspehu. Brez vas ne bi bilo nič.

Evo nekaj slikc iz BISa:

Foto Matjaž Zupanc

Foto Matjaž Zupanc

In še utrinek iz naše pasje trdnjave:

Foto Matjaž Zupanc

Vedno več telefonskih klicev imam, ki me opominjajo, da nisem ažurna s filmčki  :-[ No, tukaj je eden iz BISa:

http://www.youtube.com/watch?v=HZ1gQOCHy7A (http://www.youtube.com/watch?v=HZ1gQOCHy7A)

P.S. Iz Španije ti pošiljajo vroče pozdravčke in upajo, da boste z mastinčicami prišli kaj namočit sivo-čokoldane ritke  :P!

Španijaaaaaaaaaaaaa!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;D Kako lepo, da se me spominjajo. Pozdravi jih v imenu kompletne FB ekipe  :-* Povej, da letos definitivno gremo pogledat špansko obalo. In pozdrav za oba, gospoda in gospo  ;)

No a zdaj vidite, kako so pridne v šoli  :P :o

Tako je teba ! Biti priden in se učiti. S posnetka se lepo vidi, da v šoli lepo napredujemo, ubogamo tršico in doma pridno pišemo domače naloge.

Missa

p.s. sedaj bi se moralo vse videti  ;)

Lola

• Gost
« Odgovori #607 : 01 Marec 2007, 12:30:05 »
Aaaaa kako lepe slikice!!!! filmčka iz BISa pa ne vidim :(

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #608 : 01 Marec 2007, 12:49:38 »
Joj, me je kar malo sram  :-[. Tolk imam polno glavo vsega, da mi velikokrat kakšna stvar kar uide iz spominske kartice. V torek smo praznovali, ne samo naš nedeljski uspeh na razstavi ampak so naše mične čokoladne gospodične napolnile svojih 9 mesecev. Po pasjih zakonih so postale "polnoletne" saj se na razstavah lahko potegujejo za taprave ocene in taprave nazive. Mama Missa se je potrudila in jim je tokrat pripravila tapravo čokoladno torto, saj imajo sadja in mesa vsaki dan več kot dovolj.
Res pa je, da smo tokrat torto pojedli odrasli, čokoladne princeske pa so smele polizati smetano in vsaka je dobila en majhen košček tortice. Enkrat na devet mesecev pa žiher, kaj pravite:

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #609 : 01 Marec 2007, 12:56:46 »
Čestitke moje mastinčice, tudi botrca Anči in njeni bullčki vam pošiljajo poljubčke!

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #610 : 01 Marec 2007, 13:05:22 »
 :-* :-* :-* za tvoje bullčke! Bobi mi suflira, da ti napišem ( enako velja za Topfieldko in Satinko), da dobite vsaka svoj CD.

In da zopet ne pozabim  :-[, ker z nami ne more biti še naša druga bulli teta Eva - bullyzone, ji tukaj iz srca čestitamo v imenu naše pasje trdnjave za novo družinsko pridobitev -    za skoraj 3800 g težko deklico  :-* :-* :-* Čestitke tudi očiju!

Missa

Satin

• *
« Odgovori #611 : 01 Marec 2007, 13:14:22 »

Čestitke mačke pa za vse...

In še rožice za moje 4...

Lola

• Gost
« Odgovori #612 : 01 Marec 2007, 14:13:15 »
Pod news sem že uspela dati pod handling rubriko morem še urediti, bo kmalu mogoče že tokom današnjega dne :)

www.focoso-bullterriers.com/news.html (http://www.focoso-bullterriers.com/news.html)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #613 : 03 Marec 2007, 16:11:14 »
Hvala za čestitke!

Anči, moj poklon! Imaš zgledno in kar malo preveč urejene strani  :o Pridna!

Missa

Satin

• *
« Odgovori #614 : 06 Marec 2007, 10:13:48 »
MIŠAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Poročilo iz Münchna, čakam na pisno in slikovno gradivo...., ej mačka sem vam tak močno čez vikend pesti držala da sem zi gleženj zvila... :o :D :P >:D

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #615 : 06 Marec 2007, 11:07:53 »
Tudi jaz bi poročilo. Kar se tiče nesreč me pa Satinka nadomešča  :o  ;D
lp
T.

Satin

• *
« Odgovori #616 : 06 Marec 2007, 11:21:05 »
Se mi je zdelo da je nekje razlog skrit da sm na KC končala :o :D ::) >:( Tecka naslednja runda je tvoja :P >:D

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #617 : 06 Marec 2007, 15:52:25 »
Veš da. Imam že tako abonma na travmi  :-[
lp
T.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #618 : 16 Marec 2007, 12:15:43 »
Kako je dekleta? A ste se že pozdravile al ne? Ta vikend ponovno potrebujemo stiskanje vaših pesti in šapic  ;)

Še en kratek filmček iz pasje šole. V bistvu igralnih uric, kjer Šaška preizkuša svoje šarmerske sposobnosti na drugih pesjančkih, med tem pa se Okica skriva in poizkuša čim bolj nedelavno preživeti šolsko uro:

http://www.mojvideo.com/video-pasja-mala-sola/d8fbdfe50a5cd69ff8e5 (http://www.mojvideo.com/video-pasja-mala-sola/d8fbdfe50a5cd69ff8e5)

Missa

deteljica

• Pravi Pesjanar
« Odgovori #619 : 16 Marec 2007, 12:24:46 »
zakaj se pa lulčka ne sme vohat  ;D ?
a to je kakšna podružnica krščanskega verouka za pse al kaj? :P

ps.
joke
nanaša se na video iz male šole  ;)

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
    • moje zverce
« Odgovori #620 : 16 Marec 2007, 12:29:36 »
Mmmmmm, čokoladna torta!! ;D
MIŠA, a v hollywoodu so pa fort bones kar zvezdo postavili na walk of fame. :o Kok sem ti fouš. :-[ :D Jaz bi tudi.

Deteljica, lulčka lahko vohajo, samo lizat ga ne smejo. :D :D
Lp

deteljica

• Pravi Pesjanar
« Odgovori #621 : 16 Marec 2007, 12:34:40 »
Deteljica, lulčka lahko vohajo, samo lizat ga ne smejo. :D :D
Lp

a , ne sme se ga lizat :-[

hvala za opozorilo   :D ;)

Satin

• *
« Odgovori #622 : 16 Marec 2007, 12:51:04 »
Citiraj
Kako je dekleta? A ste se že pozdravile al ne? Ta vikend ponovno potrebujemo stiskanje vaših pesti in šapic  Wink

Mama Miša ne, sicer smo nekaj že delno sanirali, smo pa zato že na drugem področju odprli bolniško, ki jo bomo po vsej verjetnosti drug mesec podaljšali še na enem drugem področju, ma upam da do maja se spravim vkup :o :D ::) Madoniš zdaj me je pa že kar strah, bo še najbolj varno pesti držat iz varnega fotelja... :D :P ;), sicer pa sej je Tecka rekla da naslednja runda je njena >:D :P ;) :D, menda sem potem vsaj v fotelju varna :D :P
Ma za tvojo Šaši že itak vemo da samo zgleda kot mopsek, ma nekaj malega mopska v sebi ostalo je pa nekaj na raketni pogon priključeno, mislim tale mala žver tudi minuto ne more bit pri miru, če ne drugo z rito od veselje opleta naokoli :o :D ;)
Okica uni pa tanajbolj paše če se crklja v naročju, je ena taka fina naročna dama :D ;)

Pozabla vprašat s katerima dvema pa greš v Italy!? Drugač pa itak veš da bom držala pesti!!! :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #623 : 16 Marec 2007, 12:56:53 »
zakaj se pa lulčka ne sme vohat  ;D ?

Zato, ker ga bomo mogoče še kdaj potrebovali... :P

Pozabla vprašat s katerima dvema pa greš v Italy!? Drugač pa itak veš da bom držala pesti!!! :D

Samo Twisty. So tri razstave, pa nisem sposobna dve naenkrat kvalitetno shendlat!

Jaz bi tudi.

bolhica, samo zate... :P

Missa

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
    • moje zverce
« Odgovori #624 : 16 Marec 2007, 14:51:28 »
Uuuu, kok sem pa jaz zdaj važna. 8) ;D
Lp

Lola

• Gost
« Odgovori #625 : 16 Marec 2007, 16:05:35 »
jooooooooooooj jst bi tudi tooooo, Miša daj še meni naredi zvezdico Focoso da bom lohka še jst v avatarčku imela :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #626 : 16 Marec 2007, 18:49:33 »
Focoso, samo zate... :-*

Še kdo... ;D

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #627 : 16 Marec 2007, 18:53:02 »
aaaaaa, kako je lepo !!!!! muchas grasias amiga!!!!!

Topfield

• *
    • Topfield kennel
« Odgovori #628 : 18 Marec 2007, 15:41:56 »
Focoso, samo zate... :-*

Še kdo... ;D

Missa

ŠE JST!!!!!!!!! :D :D :D

No, pesti in tačke smo stiskali, kako ste se odrezale punce?! Kolk pokalčkov ste domov prinesle?

bullyzone

• *
    • Bully Zone
« Odgovori #629 : 18 Marec 2007, 23:16:28 »
:-* :-* :-* za tvoje bullčke! Bobi mi suflira, da ti napišem ( enako velja za Topfieldko in Satinko), da dobite vsaka svoj CD.

In da zopet ne pozabim  :-[, ker z nami ne more biti še naša druga bulli teta Eva - bullyzone, ji tukaj iz srca čestitamo v imenu naše pasje trdnjave za novo družinsko pridobitev -    za skoraj 3800 g težko deklico  :-* :-* :-* Čestitke tudi očiju!

Missa

Sicer sem ti že tako ali tako čestitala po telefonu, pa naj ti še tule. ČESTITAMO!!! iz Bully Zone tabora.  :o :o :o

No teta Eva je resda bila zelo, zelo zaposlena, pa vendar ves čas budno spremljala dogajanje v pasjem svetu. Teti Missi pa tale slikica naše nove pridobitve.
Ime ji je LARA, rojena 27.02.2007, težka 3770, dolga 54cm in na sliki stara 18 dni (uffff kako čas beži :() Njena posebnost pa je tudi da je že v trebuščku hendlala in pomagala ko smo imeli mladičke  :D :D

Aha Missa...tebi pa 1000x hvala da si pomagala pripraviti naš dom na veliki prihod naše dojenčice.   :-* :-* :-*

Lp, Eva