Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 254089 krat)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Spol: Ženski
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #630 : 20 Marec 2007, 15:59:51 »
 :o :o :o, poglej jo punco, kar v francoske cunjice se je začela oblačiti. In to že zelo zgodaj. Ni kaj, ta bo ziher manekenka. Pa tolk je cukerček, da bi jo človek kar popapcal  :-*
Eva, z velikim veseljem. In če rabiš pomoč...potupofoniraj, saj veš, nisem daleč.

ŠE JST!!!!!!!!! :D :D :D

No, pesti in tačke smo stiskali, kako ste se odrezale punce?! Kolk pokalčkov ste domov prinesle?

Dobiš, naredimo zvečer!

Stiskali ste čisto dovolj, saj je Twisty oba dneva pokasirala prvo mesto. Žal imajo makaronarji neki čuden način sojenja in nam kljub naši šarmantnosti, lepoti in super napisanim ocenskim listam, niso podelili željenih titul.
Pa nič hudega. Z Tadejo sva se imeli super. Hotel na višku, kužki dobrodošli, tv, hladilnik in telefon v sobi, internet na recepciji. Velik LCD monitor v dnevni sobi, kjer so postavili pogrinjke in smo lahko ob gledanju fuzbala grickali pršut in sir. No, medve s Tadejo sva raje peljali naši lepotički na dolg sprehod nato pa spat. Medve pa sva šli malo po mestu in našli lušten in poceni lokalček, kjer sva super in poceni jedli.

Razstavi sta bili dobro organizirani, ringi veliki, ponudba pasjih štantov ogromna, talali so testerčke na vsakem koraku, tudi kakšna pasja konzerva je bila vmes. Ob dvigu prijave smo zraven dobili še kartončke za brezplačne vzorčke šamponov in testerjev...

Naša Twisty si je končno prislužila svojo prenosno platneno razstavno hišco, ki jo je z velikim veseljem okupirala in oba dneva tudi uporabljala:

V ringu je bila naša lepotička zelo suverena, saj se je obnašala kot pravi razstavni pesjanček:

http://www.moj-album.com/slike/1079189/0aNBaUZNpsmfQXi9.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1079189/ES09oDliZ2wZQHqb.jpg

Ker je bila prvi dan specialka mastinov, jih je bilo prijavljenih 32 in tudi BOG1 je odnesel letos najbolj atraktivni mastino. Drugi dan nas je bilo pol manj, samo 16. Srečala sem stare prijatelje, znance ter spoznala nekaj novih mastino entuziastov. Imeli smo se fajn, naužili smo se vročega italijanskega sonca ( in smo že dva dni šokirani nada tem, kaj ste tukaj počeli z vremenom  :o ), srečali veliko znanih slovenskih razstavljalcev in kolikor vem, smo vsi zadovoljni odšli domov.

Nekaj meni ljubih slikc:

http://www.moj-album.com/slike/1079189/sXoWV9NBk5hwWLWM.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1079189/k6aihynGtggaSybM.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1079189/DdtOVL9JiKZ4TTnK.jpg

http://www.moj-album.com/slike/1079189/zVMmpgAYJGEsYjL3.jpg

Hvala vsem, ki ste navijali za nas, stiskali tačke in nam stali ob strani  :-* Sedaj si lahko za kakšen teden vzamete dopust in se dobro odpočijte, kajti čaka vas še veliko držanja in stiskanja šapic.

Missa

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #631 : 20 Marec 2007, 16:11:51 »
Miša tale zadnja je bila samo zame a!!!! :o :D Sej sem vedla da se boš spomlna name ko jih boš vidla! :o :D Tamalčki čestitam za njene zmagem. Sicer pa se ta teden oglasim da malo premečkam vse mule njihovo mamo in ostalo pasjo klapo, mogoče vas presenetim že jutri dopoldne, bom v bližini nič pa ne obljubim. Te prej rufnem po mobilnem! ;) 8)

Mogoče kaj veš koliko je bilo huskyev in kateri je zmagal, sej če ni mi boš pa ob prvi priliki dala mal katalog za prešnofat!!!!
Aja pa Corsice kera je zmagala!? Sej vem komaj si gor pa te že matram! Samo iz ljubezni samo iz ljubezni :o :D :P >:D

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #632 : 20 Marec 2007, 16:13:58 »
Čestitke!  :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #633 : 20 Marec 2007, 16:20:51 »
Satinka,

v temi CC te čaka presenečenje. Sem mislila nate veš! Žal so huskiyi bili v tretji hali jaz pa v prvi ( ali obratno) pa jih nisem imela možnosti slikat. SEm enega skoraj ujela in ko nastavim fotkiča, se mi en makaronar postavi v objektiv... >:(
Pridi, imam oba kataloga doma, pa si boš pogledala "v živo".

Čestitke!  :D

Andreja, hvala  :-*

Missa

Satin

• *
« Odgovori #634 : 20 Marec 2007, 16:28:03 »
Sem si ga že ogledala hvala hvala hvala  :-* :-* :-* :-* :-* Drugače sma pa na vezi!
Ma sej moram že mal naokrog prit vas nisem vidla že vse od Celja, po slikah sledeč se je Twisty malo še potegnila in če sklepam po njej, me bodo punce spet presenetile!!! :D madoniš kako čas hitro leti, se mi včasih zdi da so še včeraj ble take male prikupne salamce, pol pa sam pomižikneš pa so pred tabo že prave donde ena bolj nabrita od druge! :o >:D

Topfield

• *
    • Topfield kennel
« Odgovori #635 : 20 Marec 2007, 23:32:40 »
Čestitke Twisty in mama Miša!  :o :o :o Sej sem vedla da ne držim zastonj pesti, pesoti so me pa tud že postrani gledat od stiskanja tačk  :D :D!

Bullyzone, čestitke za malčico  :)!

deteljica

• Pravi Pesjanar
« Odgovori #636 : 21 Marec 2007, 08:17:21 »

Naša Twisty si je končno prislužila svojo prenosno platneno razstavno hišco, ki jo je z velikim veseljem okupirala in oba dneva tudi uporabljala:

http://www.moj-album.com/slike/1079189/KilaI8hIhAOMTJTz.jpg

Missa

hehehe, jaz tud vedno torbo pri psih v boksu puščam   :P

TYASHY

• Gost
« Odgovori #637 : 21 Marec 2007, 13:21:34 »
Focoso, samo zate... :-*

Še kdo... ;D

Missa

Najprej, zeelo lepa predstavitev, tvojim mastičnicam se res lepo godi!!

jaaa še jst!!(bi uno zvezdico, kje se pa to dela????)

lp,tyaša

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #638 : 22 Marec 2007, 18:10:10 »
Satinka: upam, da si izkoristila čas za celjenje, jaz že spet izkoriščam svoj abonma  >:(

Miša: ne vem zakaj mi gre vedno, ko se hočem oglasit potem vse narobe in ne pridem do mečkanja tvojih kosmatincev  :'( Čestitke za razstavne uspehe tudi z moje strani  :-*
lp
T.

Satin

• *
« Odgovori #639 : 23 Marec 2007, 07:33:53 »
Tecka ja eno zadevo smo že v celoti posanirali, eno smo na pol poti tja, danes pa zvemo kaj bo še s tretjo zadevo! :D ;) Ti kar lepo počivaj tvoji naj te pa malo razvajajo!  :-*

Jaz sem si pa v sredo privoščla malo družbe Mišinih mastinčič, kake babuše  :-* :-* :-* Čeprav sem na momente imela občutek da sploh ne gre za mastinke, se je puncam dogajalo ... sploh ne morem verjeti mami Miši ko mi pove koliko jim že vaga pokaže... :P :-*

Topfield

• *
    • Topfield kennel
« Odgovori #640 : 23 Marec 2007, 08:42:43 »
Satinka, tud jaz ne bi verjela kolk vaga potegne, če ne bi bla zraven  ;D.... Sej bojo kmal že mene ujele  :D :D :D!

Satin

• *
« Odgovori #641 : 23 Marec 2007, 10:18:50 »
In one sploh ne mislijo na to, maš na momente občutek da kaki velikanski zajčki okrog tebe skačejo :o :D :P  "Moja" Čuči na momente tak deluje ko da je kje v vodi ali da jadra na kakem nevidnem oblačku, ostale tri pa prav nič ne zaostajajo za njo!
Da sploh ne omenjam kak so babnice izpopolnile svojo tehniko lubčkanja, Topfield ti priporočam da maš naslednjič eno čelado s seboj da se zavaruješ ;) :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #642 : 23 Marec 2007, 10:56:32 »
hehehe, jaz tud vedno torbo pri psih v boksu puščam   :P

Deteljica,
prav grda razvada je tole  >:(. In smo se dekleta pogovarjale v zvezi s tem. Sem rekla, da si bom žabco kupila, da zaklenem našo pasjo trdnjavo. In na velikih razstavah je možno imeti taprave železne kletke, ki imajo že sistem, če s seboj prineseš klučavnico, da jih lahko zakleneš. Saj mi ni toliko za tiste fičnke, ki jih nosim v denarnici, jih itaq vedno vse zapravim. Bi pa umrla, da mi ukradejo kakšno od mojih princesk

:'(
jaaa še jst!!(bi uno zvezdico, kje se pa to dela????)

se ti je želja uresničila:

Miša: ne vem zakaj mi gre vedno, ko se hočem oglasit potem vse narobe in ne pridem do mečkanja tvojih kosmatincev  :'( Čestitke za razstavne uspehe tudi z moje strani  :-*

Če se boš predolgo obirala, se bomo mi napokali v avto in prihrumeli na vaše konce  :P In spodobilo bi se, da našim princeskam za njihove razstavne uspehe tudi sama stisneš kakšnega cmočka.

... sploh ne morem verjeti mami Miši ko mi pove koliko jim že vaga pokaže... :P :-*

Mama Missa včasih tudi malo laže, da se obiskovalci preveč ne vstrašite tiste 300 kg mastino mase, ki vam leti po zraku :-[

Satinka, tud jaz ne bi verjela kolk vaga potegne, če ne bi bla zraven  ;D.... Sej bojo kmal že mene ujele  :D :D :D!

Sem včeraj, ko sem letela k vam na veterino Simply uspela vržt iz postelje, je bila še vsa v rožcah, ko smo jo tehtali. In ker ni nič jedla, pred tem pa se je dvakrat dobr pokakala na dvorišču, ni omembe vredno tistih par gramčkov pod 56 kg. Pa računaj, da sem pripeljala najlažjo in najmanjšo mastinčico. Pa še to samo zato, da smo Romanu lahko zobke pokazali. Pravzaprav, sem sedaj kar malo važno, morala bi reči čekane  ;D :o. Sedaj pa bomo grizli, da bo veselje.

In še nekaj za Topfieldko:

Satinčica, ti si pa tako lepo opisala  našo Čučko bučko, da se mi je milo storilo. Si naslednjič zaslužiš, da ti vse štiri naenkrat spustim v naročje. Boš videla kolk je luštno... >:D :P :D

Missa

Satin

• *
« Odgovori #643 : 23 Marec 2007, 14:37:08 »
Veš kaj daj ti raje še meni tako zvezdico naredi, če vse 4 vražičke  name spustiš me boš morala še kje okoli KC vozit, da sam ne omenim kaka gužva je ponavadi tam ko jih jaz obiščem..... Sej mogoče če boš še mule s sabo pripeljala boma takoj na vrsti :o :D :P
Drugače pa dobro da si me opozorila da mam naslednjič hokejsko opremo sabo za zaščito! :D ;)

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #644 : 23 Marec 2007, 20:45:16 »
Tole pa ni slaba ideja. Napolitančice, Zokija in Thebo sabo pa boš/bom drugič takoj na vrsti, ne pa da zabijamo tam 4 ure in pol  :o  ;D Me zanima kakšna reakcija bi bila...  :D :D :D
lp
T.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #645 : 23 Marec 2007, 21:23:56 »
Veš kaj daj ti raje še meni tako zvezdico naredi,

..tvoja želja meni ukaz...

Tole pa ni slaba ideja. Napolitančice, Zokija in Thebo sabo pa boš/bom drugič takoj na vrsti, ne pa da zabijamo tam 4 ure in pol  :o  ;D Me zanima kakšna reakcija bi bila...  :D :D :D

Verjetno bi pri priči zaprli urgenco in odprli oddelek za psihiatrijo  :P

Missa

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #646 : 23 Marec 2007, 23:45:22 »
MIŠA tudi Aska se ne bi branila kake take zvezdice, pa še posebnmo sedaj, ko je komaj dopolnila dve leti ;) :)

Lp

bullyzone

• *
    • Bully Zone
« Odgovori #647 : 24 Marec 2007, 13:27:49 »
Miša res si lahko ponosna na svoje lepotice. Čestitam še enkrat!!!
O klicu na pomoč pa ne dvomi :D

Tale je pa pustil vtis name. Zdi se mi da je samec ?!

Bullyzone, čestitke za malčico  :)!

Hvala Tanja  :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #648 : 25 Marec 2007, 11:05:56 »
bullyzone,

hvala za čestitke. Res sva z Bobijem ponosna na naše čokoladne princeske. Polek tega, da smo povsod na razstavah lepo sprejeti, tu pa tam odnesemo še kakšen pokalček, smo tudi pridni v pasji šoli, kjer dokazujemo kako smo pametni in učljivi. In najpomembnejše, zdravi smo kot dren, ter papcamo kot veliki ( pa kakamo tudi kot veliki  :-[ )

Mastinčica na sliki je stara 28. mesecev in mi je zanimiva samo iz razloga, ker ima lepo kupirana ušeska. Drugače pa prihaja iz svetovno znane psarne Del Nolano.

Se moram kaj oglasiti, vendar te bom prej poklicala! Pa  :-* za tvojo princesko Laro!

Missa

Kast

• *
« Odgovori #649 : 15 Maj 2007, 15:41:34 »
Ojla Miša, kako so tvoje čokoladne princeske?

Je kaj novih spomladanskih fotk?

LP

Satin

• *
« Odgovori #650 : 16 Maj 2007, 07:53:09 »
Kast princeske so super, mala Twisty (ki ni več mala  :o >:D) niza svoje uspehe in so doma in tisti ki jo poznamo zelo ponosni nanji, mala je pravi show freak :o :D, sestrice pa ji počasi sledijo ;)
Punce so zrasle in že prerasle mamico, so pa pridne punce, ki pa vsake toliko tudi kakšno ušpičijo da mama Miša in ati Bobi ne pozabita da imata 4 zelo nadebudne punce doma :D ;)

Se pa namesto Miše oglašam zato ker ima trenutno Miša internetni mrk, zato bodo kake nove slikice kasneje. ;)

Kast

• *
« Odgovori #651 : 16 Maj 2007, 08:11:42 »
Hvala Satin, bomo pa držali še naprej pesti za Twisty, da bo še v prihodnje tako blestela na razstavnih pistah  :)

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #652 : 16 Maj 2007, 09:59:24 »
No že nekajkrat sem rekla, da punce niso samo lepe, ampak tudi pridne.
Prejšnji teden so osvojle Tivoli v družbi sotečajnikov, v ponedeljek pa živalski vrt.

beatrice

• *
  • *Beatrice's Diamond*
    • Beatrice's Diamond
« Odgovori #653 : 16 Maj 2007, 11:06:41 »
Bok miša

puno pozdrava iz dalmacija

Napuljci su prekrasni baš su se lipo razvili

ljubi mi šašku

Satin

• *
« Odgovori #654 : 16 Maj 2007, 11:14:08 »
Bok Beatrice ču joj prenjeti tvoje pozdrave in narediti joj da dobro izljubi Šašku, jer ima nešto problema oko neta ;)

Satin

• *
« Odgovori #655 : 16 Maj 2007, 11:31:18 »
Kast, Simi in Beatrice Miša vam vrača pozdrave :-*, punce pa vam poleg pozdravov pošiljajo še slinaste  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Beatrice tole je pa od Šaške samo za tebe  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*...

Vsi skupaj pa vam še sporočajo da uživajte  :-* ;)

uša

• *
« Odgovori #656 : 17 Maj 2007, 08:02:45 »

Čau Miša!

Zelo mi je všeč tvoja trdnjava in pasji prebivalci v njej! :o :o :o :o

Imam pa eno vprašanje; kam je Silvester izginil, oz. kaj ga novi lastniki nič ne razstavljajo?
Me firbec matra kakšen je zdaj? 8)

L.p. v pasjo trdnjavo, pa še veliko razstavnih uspehov želiva  :o

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #657 : 17 Maj 2007, 13:01:34 »
Še malo dokaza kako so punce pridne.

Tivoli
Del sošolcev in sošolk

No Bobija še čakamo

Vzorni lastniki lepo vodijo svoje pse

Seveda tudi malo povadimo poslušnost

Sedaj veste od kot tak lep sedi na razstavah  :P

Malo si ogledamo ureditev parkov če je vse dobro obrezano

Seveda tudi malo počivamo

Moški tudi kakšno rečejo

No seveda ne za dolgo, ker je le šola in gredo naprej

Da ne bo pomote, tudi ženske nismo boljše

Ampak gremo potem skupaj naprej

Bela stella

• *
« Odgovori #658 : 17 Maj 2007, 13:08:36 »
simi super slikce :D Iz katere šole je to?

bolha

• Pesjanar
  • Če jih ne prepričaš, jih zmedi.
    • moje zverce
« Odgovori #659 : 17 Maj 2007, 13:29:52 »
Kakšna karavana :o, škoda da sem vas zgrešila. Meni je fajn gledat kako se šolarčki učijo. ;D :P
Lp