AAAA, ravnokar sem zvedela, da je Miša oz. njena Twisty dobila PRM IN BOB
Uf,

tole bi bilo prelepo. če bi bilo resnično

. Naša Twisty se je res lepo izkazala in pokasirala naš prvi slovesnki PRM a BOB je zasluženo odšel slovenskim mastinom iz Zreč.
Kljub vsemu, hvala vsem za lepe čestitke ob osvojitvi PRMa in seveda kvalifikacij za Cruftsa. Baje imamo že štiri potnike za tole prestižno razstavo

Hvala vsem, ki ste držali pesti za nas in kot vidite vas tudi tokrat nismo razočarali. Dan je bil lep, ne preveč vroč, lepo razstavo je pokvarila samo umazanija, ki se je vlekla čez celo razstavno halo, preko zasvinjanih miz v bifeju do sanitarnih prostorov. Jaz sem imela roke tako črne, kot da sem ravno prišla iz polja krompirja

Drugače pa...super družba, veliko novih forumašev spoznala, najedli smo se sladkarij, saj so vsi prišli čestitat naši čokoladni princeski za njen r.d., ogromno ljudi nas je pocukalo za rokav, mama Missa se je malo blamirala, ker je prave mame postavila k napačnim forumašicam. A nič hudega, na koncu je vsaka forumašica našla svojo pravo mamo

Naša Nadja nas je osrečila s kupčkom fotografij, med tem, ko je njen Branko poskrbel za pijačko. Bilo je res krasno vzdušje, prijetni klepeti, osvojen pokalček pa kot jagoda na smetani. Čeprav sem zvečer doma s težkim srcem razrezali "Šeykino" tortico. ( sem se skoraj zjokala, ko sem z nožem zarezala

)
Hvala naši Satinki in Neyki za pomoč pri hendlanju naših štirih čokoladnih lepotičk. Ko je Bobi slišal, da smo si prislužili PRM je preostale tri mastinčice napokal v kombi in prišel navijat za nas. Po razstavi smo vse štiri princeske "spustili" v portorožko marino, kjer so pokazale svojo ljubezen do vode, ki so jo podedovale po svoji mamici. Res je, da smo bili vsi mokri do kože a užitek jih gledati, kako so uživale v igri je bil neprecenjliv.
Še malo slikc:

Missa