Mama Miša, ne morem verjet, vedno bolj super zgledaš ( všeč mi je frizurca in style ! )!!

, ja naša Čučka bučka skrbi za moj izgled - predvsem frizurco. Sem se zaradi njenega neprestanega vtikovanja v mojo naglavno gnezdo morala v mesecu dni kar 2x postrižti. Še vedno se nisem navadila na tako kratke lase. Glede styla pa - 10 kg v slabih dveh mesecih in še na pet dol v naslednjem računam
Tudi mi te pogršamo!

Hej,Miša veš kaj

A meni pa nisi mogla povedati,da praznujete? Bi povabila Twisty na pijačo

Ja, pa saj smo veš čas trobili, da gremo po ocenjevanju na sladoled in pijačko, pa ste kar nekam ušli...

Jaz pa sem na poti domov na cestninski postaji v smeri proti Portorožu videla tvoj kombi in celo pot gruntala,kako hudiča ti je uspelo v tem kratkem času priti iz Portoroža domov in nazaj

Ja, vidiš, to je pa tako, kot takrat, ko mi je eden od carinikov napovedal, da bom 1x sama sebe srečala na meji

Miša torto si pa ful ful ful ful..... lepo naredila! 
Si bila povabljena na razrez...torta pa je bila naročena pri enem našem forumašu, ki se je posebaj za naše čokoladne princeske exstra potrudil in naredil prav čudovito okusno tortico

cacy, saj sem že tri dni prej trobila, da gremo po razstavi na praznovanje...sedaj pa boste rekli, da sem hotela tortico sama pojesti.
Še enkrat lepa hvala vsem, ki ste nam poslali čestitke, nas bodrite in nas držite pokonci v tej temi.
Pa še malo slikc iz naše pasje šole, kjer se prav dobro zabavamo in nekaj malega naučimo:
Hubi, jaz se šparam za tapravega:

Obisk ZOOja:

Naše sošolke:

In ostali sošolci:

Oki, Šaš in Šeyka:

Takole nas tršica v pasji šoli uči, kako je treba skupaj ritke držati:

Arči, enga lubčka zate:

Joj, kako je vroče:

Missa