Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 253961 krat)

Satin

• *
  • Spol: Ženski
  • When wilderness calls...
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #720 : 05 Junij 2007, 10:55:51 »
A se je moja ljubica Zoya končno le dokopala kavča, mama Miša nov kavč bo treba ta je absolutno premajhen za vse pasje ritke ;) :D :P

Lola

• Gost
« Odgovori #721 : 05 Junij 2007, 19:45:04 »
Heh ja hiška je bila popolna samo namesto levov je imela mama Miša Mastine v mislih :D
Skopje je bilo meni fino, grad Kale še posebno, kaj jst vem meni je vedno fajn kamorkoli gremo, vedno dosti dobre volje, smeha, zabave, z ustaljeno klapo nikoli problemov :)

Tadeja, jooooj ja Plovdiv je bil super, meni resnično lušna razstava, ker je bilo dosti prostora, sejem je bil zraven smo si še fajn cote nakupile :D :D Vrjetno ne grem, če bo, bo zame šele drugo leto razstavna sezona, bomo pa takrat nadoknadile ;)

Satin nič nov kavč, ta je prav ko naročen, sicer pa ko se usedeš in se nate poči cela druščina je prav fajn tisto gužvanje :D

Satin

• *
« Odgovori #722 : 06 Junij 2007, 09:35:03 »
Focoso jp so punce izpopolnile tehniko gužvanja in ko že misliš da so se te male navihanke usmilile dobiš tisti nedolžno hudičkasti pogled in ena ti prilepi francoza, druga preuredi frizuro, tretja malo zmasira hrbet, četrta malo umije in potem sledi še obvezno mečkanje :o :D :P >:D
Na koncu se itak sprašuješ kje za vraga ti je prišlo na misel da se jim upiraš ko pa ti že vnaprej dajo vedeti da ti poljubčki, friziranje n vse kar še spada zraven ne uide :o :D >:D

So pa tele punce res ene prave čokoladke in tako naspidirane, da vedno znova sprašujem Mišo če je prepričana da ima doma prave napolitanke ali pa mama Miša tehtnica ne kaže prav :D :P, ker ko tele punce divjajo se zdi ko da so peresno lahke :D :P 8)

Miša tole je za celo Fort Bones klapo :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.....

P.S.: Saj vem mama Miša cuker cuker :D :D, ampak saj veš da si me čisto zasvojila z njimi pa sem itak vedno pristranska kadar gre za njih :P >:D 8)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #723 : 08 Junij 2007, 21:02:07 »
So pa tele punce res ene prave čokoladke in tako naspidirane, da vedno znova sprašujem Mišo če je prepričana da ima doma prave napolitanke ali pa mama Miša tehtnica ne kaže prav :D :P, ker ko tele punce divjajo se zdi ko da so peresno lahke :D :P 8)

Včasih se tudi sama sprašujem od kje jim toliko energije, lahkote pri skakanju, predvsem pa, po kom za vraga so podedovale to peresno lahko gibanje in občasno lebdenje...

..pa se vedno spomnim tiste zgodbice, kako so v času moje razstavne odsotnosti Bobiju sunile gajbo red bulla in jo potamanile... :o :D ;D

saj veste, red bull ti da kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila...

Missa

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #724 : 08 Junij 2007, 22:29:06 »
Če se spomnim moje babe na kofeinu in si poskušam predstavljat čokoladne princeske po gajbi red bulla se mi Bobi kar krepko zasmili ;) ;D
Cukre so tele babnice. Pa lubčki... Na pikniku sem uspela počepnit za sekundo in sem imela v trenutku opravljeno kompletno čiščenje obraza :o :D
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* za babnice,  :-* :-* :-* tale kupček pa za strica Zorota ;)
lp
T.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #725 : 08 Junij 2007, 23:11:28 »
Joj, dekleta, ve imate pa res srečo  ;D. Imate  zastonj lepotne tretmaje pri naših čokoladnih princeskah!  :P

Tečka, samo zate, frišna slikca mojega malega rumenega pikeca, kako ti hvaležen vrača poljubčke:

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #726 : 15 Junij 2007, 23:12:07 »
Nekaj včerajšnjih slikc naših čokoladnih princesk:

Missa

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #727 : 16 Junij 2007, 17:13:28 »
O kako so luštne :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #728 : 18 Junij 2007, 09:15:26 »
Aska, hvala!

Bo že čas, da jih prideš malo pocrkljat.  ;) Ampak ne sedaj, ko je taka vročina in se bomo kmalu preselili, da bodo naše čokoladne princeske uživale morskii zrak. Razen, če nas ne prideš z nami :P

Missa

Satin

• *
« Odgovori #729 : 18 Junij 2007, 09:24:45 »
Mama Miša kje pa ste se spet potepali :o :D Male so pravi cukri, bo treba kmalu na eno mečkanje prit :D ;) Čučki bučki reč da mi en plac prišpara kje pod kakim borovčkom da se boma čez vikend v mojem šotorčku za dve stiskali :o :D ;)
Pa pohvalit moram vašo zvezdo ki visi v Louvru :o ;), tile  :-* :-* :-* :-* :-* so pa samo zanj :D

Kast

• *
« Odgovori #730 : 18 Junij 2007, 10:41:51 »
:) res so luštne ...... jim prav zavidam, ko bodo šle uživat na morski zrak  :-*

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #731 : 19 Junij 2007, 08:14:04 »
Satin,

potepamo se malo tu in malo tam, ampak nič omembe vrednega. Poglavitno je, da naše čokoladne princeske uživajo. Pod borovčkom ti ne moremo nič prihraniti, ker jih nimamo. Je pa na pretek sence pod orehi, leskami, smokvicami, ringloji, marelcami, kutinami in palmami. Če ti pa te niso všeč imamo še kaktuse in agave... :P Placa več kot preveč za šotor postavit!

Pa pohvalit moram vašo zvezdo ki visi v Louvru :o ;), tile  :-* :-* :-* :-* :-* so pa samo zanj :D

Me je že pošteno strah ratalo, da nas ni nihče opazil. Pa sem kasneje skužila, da so nas vsi občudovali, le tema v kateri sem to objavila je  bila v tistem trenutku  napačna. No, saj bo kmalu bolje... ;)

:) res so luštne ...... jim prav zavidam, ko bodo šle uživat na morski zrak  :-*

Kast, saj se nam lahko kakšen vikend pridružite. Bomo družno ugotavljali ali je morje dovolj slano in zrak dovolj morski. ;)

Še nekaj posnetkov iz gorenjskega konca:

Jupiiiiiiiiiiiiiii...

Missa

mttara

• *
  • Tara - Beata
« Odgovori #732 : 22 Junij 2007, 08:50:49 »
Oj, Miša,
sem majčkan tudi v tvojo trdnjavo pokukala  ;D
Upam, da bom kdaj še ostale člane družine spoznala!!!
Čohica za Oko in Šaško  ;D
lp

Satin

• *
« Odgovori #733 : 22 Junij 2007, 09:03:23 »
Miša bo pod smokvicami, marelcami, ringloji, kutianami ali palmami čisto uredu za nas, sicer so nam kaktusi in agave čisto simpatični, nimamo pa nobenih želja da bi sprobavali trdoto in ostrost njihovih trnov :P :o :D Nismo fakirji po duši, pa še po naravi smo zelo radi na mehkem in udobnem :P >:D

Kast

• *
« Odgovori #734 : 22 Junij 2007, 15:23:34 »
kdo ve kako te princeske uživajo!
Z veseljem bi se jim pridružila, a kaj ko so ti videndi tako natrpani...sami žuri, rojstni dnevi...res nam bo slabo  ::)

Mucika

• *
  • Vita Vitae Meae
    • Niki
« Odgovori #735 : 22 Junij 2007, 20:26:43 »
Lepotičke!Mi je končno ratalo vse prebrat. ;)
Miša ste vi na morju mogoče v Fažani?
Lp

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #736 : 26 Junij 2007, 16:51:21 »
Miša ste vi na morju mogoče v Fažani?

Ja, smo od tam blizu. Nas pa večinoma v Fažani poznajo. Če nas boš letos kje videla v Peroju ali Fažani, nas kar pocukaj za rokav - nič ne grizemo  ;D

No, da vam še tukaj sporočim, da smo se vrnili živi in zdravi iz Rima, kjer je bilo polek obupno visokih temperatur nadvse očarljivo in prijetno se potepati po rimskih ogromnih ulicah in odkrivati njihove kulturne znamenitosti. Tisti vodnjak želja sem modro obšla, ker mi je zmanjkalo drobiža, rimske stopnice so bile preveč v soncu, zato smo si jih samo na daleč ogledali. Uživali smo kot že dolgo ne in nastalo je nekaj luštnih slikc iz Rima:

Nazaj grede smo obiskali še Firence:

Še malo Orvieta:

Aja, pa na razstavi smo tudi bili, kjer je naša Twisty očarala italijansko sodnico, ki nam je strogo sodila, napisala krasno ocensko listo in nam dodelila PRM. Slikce pa malo kasneje.

Missa

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
« Odgovori #737 : 26 Junij 2007, 20:43:23 »
Miša, super fotke! Pridih Italije.  8)

Čestitke za PRM:-* :o

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #738 : 27 Junij 2007, 05:35:13 »
Miša čestitke :o Si mi pa dala s slikcami skomine na Rim ;) ;D Lepo mesto, še posebno, če tam tavaš po lastni režiji :D

lp

Lola

• Gost
« Odgovori #739 : 27 Junij 2007, 16:16:57 »
Čestitke !!!!!

Kast

• *
« Odgovori #740 : 28 Junij 2007, 09:23:56 »
Čestitam!

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #741 : 28 Junij 2007, 11:29:39 »
Dekleta, hvala za čestitke v mojem in seveda imenu naše čokoladne mačke-fračke, Twisty.

Še dokaz, da smo res bili na razstavi:

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #742 : 28 Junij 2007, 11:38:39 »
Uf, skoraj sem pozabila  :-[

Na posebno željo se je naš Bobi zopet potrudil:

Missa

Mucika

• *
  • Vita Vitae Meae
    • Niki
« Odgovori #743 : 28 Junij 2007, 12:43:46 »
Hvala. :o Zakaj se pa moja zvezda nič ne svetlika? :-[

bullyzone

• *
    • Bully Zone
« Odgovori #744 : 29 Junij 2007, 17:25:47 »
Ja, smo od tam blizu. Nas pa večinoma v Fažani poznajo. Če nas boš letos kje videla v Peroju ali Fažani, nas kar pocukaj za rokav ...

Missa

He he, te bom jaz malo pocukala, ko bomo pri Peroju.  :o
Sicer smo se pa ravno zadnji vikend namakali, tako da ti je lahko žal, da niste že dol.   :P Morje je ravno pravšnje za tvoje mrcinice.  ;)

Drugače pa čestitke od bullyzončkov  ;D za razstavne uspehe!!!

Eva

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #745 : 30 Junij 2007, 14:10:26 »
Hoj, bullyzončica ( tukaj je mišljena tamincena...) te bomo prišli pocrkljat, ko bomo štacionirani doli na morju.

Mama Bullyzone, ti pa se kar pripravi, ker, ko mi uletimo v Lučico in naše mastino ritke namočimo v vašem zalivčku, boste v prikoli imeli poplavo, čoln pa vam bo odneslo na italijansko stran  :P

Hvala za čestitke. In res nam je malo žal, da se že prej nismo spokali na morje. Doli je sigurno manj vroče. Zato pa bomo letos malo dlje uživali, da nadoknadimo zamujeno. Upam, da nas boste prišli kaj obiskat, bomo kamin zakurili, pa kakšno ribco zapekli in lubenico razrezali... :-|~

Missa

bullyzone

• *
    • Bully Zone
« Odgovori #746 : 30 Junij 2007, 22:55:28 »
No mama Fort Bones....nestrpno pričakujem naše druženje na morju. :o
Sicer pa naj ti povem, da lahko spoštovane mastino goste popeljemo malo na izlet z čolnom, če bo zmanjkalo prostora pa imamo tudi malo manjši gumjast za tiste ki se ne bojijo pozibavanja. In ne boj se....smo dovolj odmaknjeni od obale da nas visoka voda ne bo dosegla  :P
Aja, smo nekaj časa nazaj malo napredovali, pa smo ''prikolo'' zamenjali z malo počitniško hišico  :D .

No  hec na stran, res se že veselim da se vidimo doli, poleg tule v Lj in upam da bodo nastale kake lepe fotke  ;)

Lp, Eva

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #747 : 02 Julij 2007, 06:35:18 »
Tudi mi imamo čoln  :P Bomo šli skupaj dirkat do Barbarige, kateri bo zadnji plača sladoled  :D In mi bomo zadnji, ker vem, da so naše mastino ritke težje. ;D
In vem, da vi nimate prikole, ker ste nad cesto, tam, kjer se lahko gradi. Mi smo pod cesto pa še v zaščitenem pasu, zato pa imamo samo 150 m od morja.
Vas bomo tudi mi zelo veseli, če se boste sprehodili do našega mini campa. In da boš vedela kakšne slinaste bučke te bodo prelubčkale, evo nekaj slikc naših čokoladnih princesk:

Šeyka:

Čučka bučka:

Šeyka in Twisty:

Simply:

Missa

Satin

• *
« Odgovori #748 : 02 Julij 2007, 09:24:50 »
Madoniš tele punce so pa ratale prave babuške, grem stavit da vse 4 prekašajo svojo mamico Zoyo :o, vidim da še vedno malo pomalem menjate dlakico, no hvala bogu mi smo jo že zamnjali tam 99,9%, tisti 0,1% pa še frli vsake toliko ven :D ::)

Punce uživajo 100 na uro, se jim prav na njihovih smrčkolinih vidi, da jih Bobi in Miša razvajata:D ;D

Ma moramo spet na vaš konec se prit malo razvajat, sam trenutno lupčkanje odpade tak da punce kar opozori na to :P ;), moram vašo Fort Bones bando podolgem in počez premečkat :D ;D
Ob slikicah že čutim kronično pomankanje oz. že počasi doživljam Fort Bones sindrom, kar pomeni da nujno potrebujem nekaj seans z vašo pasjo klapo :o :D
Pa seveda kak čvek z vama da navš rekla da samo male obrajtamo :P ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* mi celotno Fort Bones klapo :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #749 : 03 Julij 2007, 09:36:34 »
 :D, že Čučka sama prekaša svojo mamico, kaj šele vse štiri skupaj.

Ja, menjavamo dlako. Nas je doletelo tisto najhujše, vse štiri se istočasno gonijo, vse štiri istočasno menjavajo dlaka in to v času najhujše vročine. Kakšen dan sem imela občutek, da je pri nas "petek 13". Sedaj pa izgledamo kot nastrelan švicarski sir. Upam, da so te gonitve na vsake štiri mesece bile samo v času odraščanja, kajti, če nas še v naslednjem letu čaka enaka situacija, ne vem, kako bom preživela  ???

Naše čokoladne mačke fračke so res razvajene do amena in nazaj. Te zanima kako? Tako, da Šeyka včasih kar sede pred sedežno kjer je na steni klima in začne tuliti vanjo, češ, zakaj premalo hladi ali pa sploh ne. Čučka je včasih tako besna, če sedem za računalnik, da mi neumorno drega komolec desne roke, da ne morem tipkati. Simply je še bolj nesramna, ona mi kar celo roko odrine, se s prednjimi tačkami dvigne na mene in me slini. Najhujša je Twisty, ki meni nič tebi nič kar pride med mizo in stol, me odrine in mi pove svoje pritožbe.  :-\ No, pol pa sed za računalnikom če lahko. Na sedežno pa sploh ne smem, ker tam me pa tako premečkajo, da sem potem celi dan po mastinsko naštelana  :)

Drugače pa smo zelo pridni in je pri nas vse po starem  :D, pa pri vas?  ;)

Missa