, že Čučka sama prekaša svojo mamico, kaj šele vse štiri skupaj.
Ja, menjavamo dlako. Nas je doletelo tisto najhujše, vse štiri se istočasno gonijo, vse štiri istočasno menjavajo dlaka in to v času najhujše vročine. Kakšen dan sem imela občutek, da je pri nas "petek 13". Sedaj pa izgledamo kot nastrelan švicarski sir. Upam, da so te gonitve na vsake štiri mesece bile samo v času odraščanja, kajti, če nas še v naslednjem letu čaka enaka situacija, ne vem, kako bom preživela

Naše čokoladne mačke fračke so res razvajene do amena in nazaj. Te zanima kako? Tako, da Šeyka včasih kar sede pred sedežno kjer je na steni klima in začne tuliti vanjo, češ, zakaj premalo hladi ali pa sploh ne. Čučka je včasih tako besna, če sedem za računalnik, da mi neumorno drega komolec desne roke, da ne morem tipkati. Simply je še bolj nesramna, ona mi kar celo roko odrine, se s prednjimi tačkami dvigne na mene in me slini. Najhujša je Twisty, ki meni nič tebi nič kar pride med mizo in stol, me odrine in mi pove svoje pritožbe.

No, pol pa sed za računalnikom če lahko. Na sedežno pa sploh ne smem, ker tam me pa tako premečkajo, da sem potem celi dan po mastinsko naštelana

Drugače pa smo zelo pridni in je pri nas vse po starem

, pa pri vas?

Missa