Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 253936 krat)

Urša in Balu

• *
  • Spol: Ženski
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #810 : 05 Januar 2008, 09:10:52 »
Vse naj naj Saška :-*

LP Urša

Alya

• Pesjanar
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #811 : 05 Januar 2008, 11:05:57 »
Vse naj naj Saska, pa še na velikoooo, velikooooooo let! :-* :-*  Zelo mi je všeč tvoja nova oprsnica! 8)

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #812 : 05 Januar 2008, 11:38:24 »
Že dve leti ima Šaškica al kaj. :o Vse najboljše, mali hiperaktivček! :D Teta nutella ti pošilja koš :-* :-* :-*

nyssa

• *
  • winter joy
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #813 : 05 Januar 2008, 11:50:54 »
Saškica,vse naj naj in še veliko mastinčic ti želi naša banda  :D

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #814 : 05 Januar 2008, 12:24:38 »
Šaši vse naj naj da bi te tvoj Zoki in mastinčice ubogale še naprej, ter da bi te Misa in Bobi razvajala in ubogala kot do zdaj ti želi teta Satinka, ki ti za povrh pošilja še en ogromen koš  :-* :-* :-* :-* :-*, ob prvi priliki pa te še z nečim posladka :-* :-* Ti mali marelični škratek :-*

bullyzone

• *
    • Bully Zone
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #815 : 05 Januar 2008, 13:17:45 »
Dvomim da se je utrudila zaradi poziranja. Prej bi rekla da se je nažrla kot p....  :P

Sicer pa Šaški čestitke za rojstni dan!!! :o Mama Miša lepo torto si ji naredila.

Lp, Eva

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #816 : 05 Januar 2008, 13:24:30 »
Slučajno zalutam sem gor... bežno pogledam samo zadnji dve strani. pa kaj vse ne izvem... Da je Miša spet doma :P, da ni več Miškota :'(, da ima Saška 2 leti  :o .... No, fajn da si spet tu :)

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
    • http://www.majchy.com
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #817 : 05 Januar 2008, 17:02:01 »
Saska, čestitke za 2.rojstni dan!!!  :-*

Miša, super lepo tortico si naredila! Verjetno so se vsem tvojim kosmatincem cedile sline. :P

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #818 : 06 Januar 2008, 09:44:24 »

Takole se je Saska razveselila vasih cestitk in poljubckov ter lepih zelja.

Peljali smo jo tudi na sprehod in sprobali njeno novo oprsnico:

Je kar zadovoljna z njo, jaz pa malo manj. Glede na to, da je rogzova sem pricakovala malo vec kvalitete, tako pa polagajo veliko na dizajn na funkcionalnost pa malo manj.

Joj, dekleta, kako sem vas vesela, da nas se niste pozabile! :-* :-* :-* Nadija, ko sem prebrala tvoj post so se mi oci orosile. Tako dolgo se nismo videle :-\. Sem iz MNE pisala kartice pa sem sele sedaj ugotovila, da jih nekateri niso dobili, pa sem jih poslala kaksnih 15 kom, tudi tebi Nadja, da bos vedela. In Tadeji pa Urski tudi. Se moramo enkrat dobit pa naklepetat, pa kaksne plane narediti za naprej. Tako mi je hudo, ker sem zamudila lansko jesensko razstavno sezono.  :'(

Ja, nutella in satinka, bo treba kaj naokrog pridet in malo Sasko osebno pocrkljati, vas ze kar nestrpno pricakuje. Pa tisto malenkost daril izpod jelke odnesti, da mi ne bo do srede poletja stala na mizi.

Verjetno so se vsem tvojim kosmatincem cedile sline. :P

Kaj sline cedila, Seyka jo je ob prvi priloznosti zmazala, kolikor jo je se ostalo!

In bullyzonka ima prav, Saska se je tortice tako najedla, da je se pred koncem slavja omagala v spanec.

Missa

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #819 : 06 Januar 2008, 16:31:00 »
Ja, saj res, pozabila sem se ti zahvalit za razglednico! Do mene je prišla in bila sem je zelo vesela. Ne glede na to, da sem si poletje in jesen tako skombinirala (pa tudi zimo :o) da skoraj nisem imela prostega vikenda (nekaj razstave, več pa agilitya). sem kakšno daljšo turnejo zeloooooooo pogrešala, predvsem Bolgarijo in še posebej Belgijo  :'(!

Jaz sem bila letos kar 3x na Slovaškem, pa v Budimpešti, seveda A in IT... Zaključili smo kar nekaj šampionatov... Dosegli kar nekaj zelo kepih uspehov. Zabavno, ni kaj. Upam, da se res na kakšni kavi dobimo in res kaj splaniramo - a tvoj forum je še aktualen?

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #820 : 06 Januar 2008, 23:09:44 »
Lepo, da si jo vsaj ti dobila, ker sem ze od treh izvedela, da je niso prejeli. Po treh mesecih pa je malo moznosti, da bi prispele, kaj?
Se moramo res 1x dol usesti in poklepetati, da si povemo tazadnje novice.  Zate in za tvoje crne diamantke pa ne dvomim, da ste posegali po najvisjih mestih. Cestitam in sigurna sem, da ne zaman. Joj, dobro, da si me spomnila na moj forum. Ja, je se vedno v obtoku, samo, da sem ga malo zanemarila. Ga bom ta teden malo pregledala in spravila v pogon. Vidis, danes nisem imela nic pametnega za poceti, pa se nisem spomnila, da bi ga sla malo prevetrit. Bom od jutri dalje bolj pridna. Obljubim  :-*

Da ne pozabim, zate imam "crnogorsko darilce", ki je identicno Urskinemu ( Ursa, hvala za prelepo voscilnico in tebi Tadeja tudi ), ki nas bo grelo na naslednjih osvajalskih pohodih  :P Upam, da prides naslednji vikend v LJ?

Missa

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #821 : 07 Januar 2008, 05:16:16 »
Saski vse naj naj za njen 2. rojstni dan :-*

simi

• *
    • Škd Bajka
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #822 : 07 Januar 2008, 09:08:27 »
Saški enga lubčka za RD, piškotek pa dobi, ko se vidimo. Moje velike lubice pa....ene par mokrih in ravno prav nežnih se nikoli ne bi branila.
Lepo vas je spet brati, samo da mi poligon odmrzne bi vas rada videla, ker me prav zanima kako se punce kaj obnašajo.
Je bilo kaj težav, ko se je karedlo spet dobilo skupaj?

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #823 : 07 Januar 2008, 11:53:47 »
Trsicaaaaaaaaa :-* :-* :-* !!!
Ko bi ti vedela, kako te pogresamo. Predvsem jaz  ;) Sem tudi nate mislila, se moram en dan oglasit pri tebi. Ampak sama, ker drugace te moje mastincice okupirajo in jaz ne pridem zraven. Cucka je se zmeraj ista nezna dusica, ki ti ga strokovno uvali, ce nisi prevec pazljiva. Simply je se bolj zvezdnisko razvajeno bitje kot je bila prej, saj ima sedaj kar dva uradno potrjena certifikata, da je sampionka v lepoti. Ti bom ob kavici povedala, kako so jo sestrice za kazen nabunkale, ker se je prevec hvalila s svojo lepoto. Je bila tako nabunkana, da je drugi dan izgledala v gobcek kot neseser kufer  ::). Seyka je postala zelo ljubosumna fracka in si me je zacela lastiti, zato se temu primerno tudi obnasa. Ne spusti me izpred oci niti za sekundo. Je postala hujsa od Bobija. Simply pa je...nova Simply. Cisto je spremenila karakter. Ker je najstarejsa v leglu, po konstituciji pa najbolj drobckena od ostalih si je vtepla v glavo neke svoje ideje, katerih verjetno ne razume niti sama. Se dobro, da jih jaz. Pri zatiranju le teh pa nisem tako uspesna. Saj takoj, ko eno idejo iznicim, ona pogrunta novo. Se sreca, da so mastini tako predvidljiva bitja in oba z Bobijem sva matematicno podkovana, tako, da nimamo vecjih tezav pri koncnem mastino izracunu. Kar pa ne pomeni, da te ne potrebujemo. Kar pripravi se! Sedaj smo vecji, lepsi in seveda mocnejsi ter mislimo, da smo najpametnejsi... skratka, moras jih videti! Samo v zivo jih lahko dozivis kot  mastino pravljico!

Aska, hvala za cestitko!

Missa

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #824 : 07 Januar 2008, 17:31:20 »
Citiraj
"crnogorsko darilce"
Skoraj bi si upala ugibati ;), v bistvu mislim, da je to darilce kakšno zdravilce  :P, morda lo**micin :o

Ej, pozabila sem ti povedat, da sem pred par dnevi prijavila Crufts, hmmm  :-\ norci, ni kaj.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #825 : 07 Januar 2008, 23:02:36 »
Ha, ha, ha...lo**micin je zakon! Najboljsi!!! Seveda sem ga prinesla, kar nekaj "kilc". Take, domace "kilce", ki so vse dobro ulezane. :P A prides slucajno ta vikend v Lj? Bilo bi super, da malo poklepetamo in da ti osebno izrocim crnogorsko darilce.

KAJ ??? Kam gres ??? A ti to resno mislis ??? Kdaj pa je  zadnji rok prijave ?  A gre Tadeja tudi ? Mi bi tudi sli, saj imamo papircek, ki nam  to dovoljuje. A imas ze vse zrihtano? Prevoz, spanje, termin...joj, moras priti ta vikend v Lj, da se osebno pomeniva o tej zadevi. Ce te ni, povej kje bos ta vikend dirkala agilyti pa pridemo navijat za vas.

Missa

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #826 : 09 Januar 2008, 12:38:01 »
Ja, za Crufts imamo vse zrihtano (saj če ne se ne bi mogli prijavit :P). Rok prijave po pošti je potekel, je pa možno še do 14.1. on-line. Kartonček ni dovolj, moraš imeti njihovo št., za katero pa moraš prej zaprositi njihovo kin. zvezo, saj traja kar neakaj časa, da jo dobiš. Šele na podlagi te in kvalifikacij se lahko prijaviš. :o

Ja, bom v Lj ta vikend, ravno zaradi treninga, saj veš da drugače meni ta Lj vikend ni všeč (gužva, dren, kakci, ...) :-\, drugi vikend pa sem v G. Radgoni.

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #827 : 09 Januar 2008, 12:42:56 »
Aja, za Tadejo si spraševala. Nimam pojma. Jo bolj malo vidim. Jaz vem da gre na Crufts Simon :o in jaz :P, za druge res ne vem, bi me pa zanimalo ;)

simi

• *
    • Škd Bajka
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #828 : 09 Januar 2008, 13:36:41 »
ste gledalci al razstavljalci v soboto?

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #829 : 09 Januar 2008, 23:01:04 »
Citiraj
ste gledalci al razstavljalci v soboto?
Simon je v soboto (menda), mi pa že v četrtek (v GB ne spadamo med ovčarje) ;) Razstavljamo, seveda :P

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #830 : 09 Januar 2008, 23:11:33 »
O, bombon,

fino, se potem ta vikend vidimo. Pripravi  in vzami si cas, da bova dooooooooooooooooooooooooolgo klepetali. Pa nic ne smes zajtrkovat ( se se vedno drzis te navade ? ) bova en mal tudi obirali  :P A to je un Simon ( promorc ) z borderko ko smo bili v Ita skupaj?

Simi,
sem bila prepricana, da mene sprasujes za soboto in sem se ze razveselila, da bos tudi ti na razstavi  :)

Missa

bombon

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #831 : 09 Januar 2008, 23:35:16 »
Ja, res je, še se držim, da ne jem zjutraj... zato ker mi ne gre... Pa bi rada to navado spremenila :-\
Citiraj
Simi,
sem bila prepricana, da mene sprasujes za soboto in sem se ze razveselila, da bos tudi ti na razsta
Morda pa sem jaz narobe razumela, verjetno je res tebe kaj spraševala :'(

simi

• *
    • Škd Bajka
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #832 : 10 Januar 2008, 08:57:08 »

Simi,
sem bila prepricana, da mene sprasujes za soboto in sem se ze razveselila, da bos tudi ti na razstavi  :)

Missa

Samo še vedno ne vem ali razstavljaš al ne, da vem ali iščem rumeno trdnjavo ;)

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #833 : 10 Januar 2008, 09:25:01 »
Simi mislim da mama Miša ne bo nič huda če jaz namesto nje odgovorim, mama Miša bodo samo firbcali, malo preveč gužve, na rumeno mastino trdnjavo bomo morali še malo počakati :D

Mama Miša vam v trdnjavo pošiljamo ogromen koš  :-* :-* :-* :-* :-* :-*, in v rokovniku že iščemo luknjo da se pridemo malo pocartat k vam :D

Nati

• *
    • Psarna Garisdene
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #834 : 10 Januar 2008, 10:20:16 »

Ojla,

Missa super da ste se vrnili zdravi in srečni nazaj v Lj. Škoda, da ne boš razstavljala; tako rada bi spet kdaj videla "mojo" najljubšo Twisty :) Pa tako lepo novo  fasado ima zdaj tvoja hiška ;)

No pa odgovorim še na to vprašanje:

Citiraj
Aja, za Tadejo si spraševala. Nimam pojma. Jo bolj malo vidim. Jaz vem da gre na Crufts Simon  in jaz , za druge res ne vem, bi me pa zanimalo

Ne ne na Crifts mi ne gremo. Kot razstavljalke me Crufts sploh ne zanima, bi pa šla še kdaj kot gledalka, ker je res užitek videti toliko kužkov ene pasme skupaj v ringu. Pa toliko materiala in raznih potrebščin za kužke se da kupiti, spoznati nove in ponovno srečati mnoge stare znance z razstav. Crufts je res mega v vseh ozirih z dodatnim, spremljevalnim programom.

Sicer pa mi pridemo  v nedeljo v Lj, ker Calli rabi še en CAC da zaključi SLO šampionat, potem pa bo nastopila daljša pavza na kinološkem področju kar se razstav in agilitija tiče ;), ampak upam da bomo poleti že nared za nove pustolovščine....

Lepo se imejte, pa upam, da se v nedeljo kaj vidimo in kakšno rečemo.

Pozdravčke,

Nati

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #835 : 10 Januar 2008, 12:47:09 »
Škoda, da ne boš razstavljala; tako rada bi spet kdaj videla "mojo" najljubšo Twisty :) Pa tako lepo novo  fasado ima zdaj tvoja hiška ;)

Sicer pa mi pridemo  v nedeljo v Lj, ker Calli rabi še en CAC da zaključi SLO šampionat, potem pa bo nastopila daljša pavza na kinološkem področju kar se razstav in agilitija tiče ;), ampak upam da bomo poleti že nared za nove pustolovščine....

Lepo se imejte, pa upam, da se v nedeljo kaj vidimo in kakšno rečemo.

Nati, Natka, Tadejaaaaaaaaaaaaaaa...

Sem se prepozno vrnila iz Mne, pa je bil rok prijave ze mimo. >:( Drugace pa ti bom izpolnila zeljo po crklanju. Jaz in Twister te prideva v nedeljo pozdravit in se ti zahvalit za lepo cestitko, ki si nam jo poslala.

Ja, Bobi se je v stroske vrgel v tistih stirih meseceih, ko me ni bilo. Fasada je resda nova, je pa barva ko pri sipcih ::)

Kar se pa tvoje pavze tice, da ni slucajno kaj vmes prislo, a... ;D A lahko ugibam ? A slucajno kaj takega leta nad vaso stolpnico:

Missa

tjas

• *
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #836 : 10 Januar 2008, 13:04:13 »
Ce se v tej drzavi znajdete kot turist, potem imate kaj videti. Crna Gora je polna kulturnih spomenikov in verskih znamenitosti. Obiskala sem enega najvecjih in najlepsih manastirjev, ki je vklesan v skalo:

OSTROG  ;)

Nati

• *
    • Psarna Garisdene
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #837 : 10 Januar 2008, 13:45:13 »
Ojla Missa,

Citiraj
Sem se prepozno vrnila iz Mne, pa je bil rok prijave ze mimo.  Drugace pa ti bom izpolnila zeljo po crklanju. Jaz in Twister te prideva v nedeljo pozdravit in se ti zahvalit za lepo cestitko, ki si nam jo poslala.

Ja, Bobi se je v stroske vrgel v tistih stirih meseceih, ko me ni bilo. Fasada je resda nova, je pa barva ko pri sipcih

Kar se pa tvoje pavze tice, da ni slucajno kaj vmes prislo, a...  A lahko ugibam ? A slucajno kaj takega leta nad vaso stolpnico:

Super, da nas prideta s Twisty pozdravit v nedeljo na razstavo. Se že zelo veselim, da vaju spet vidim in seveda, da malo pocrkljam lepotičko Twisty  :)

Meni je barva fasade zelo všeč  ;), ampak saj veš, da sem mahnjena na roza in podobne odtenke.

Glede pavze pa si seveda uganila  ;), če bo vse po sreči bomo dobili še enega otročička, kateremu bo vsaj prve mesece posvečena naša 100% pozornost. Nati že ve in je zato postala še bolj crkljiva in nežna, Calli je pa še vedno velik otrok, čeprav otročke naravnost obožuje. Z Lano sta best frendici, pa tudi kot terapevtski kuža uživa na obiskih. Drugače pa še vedno rada kaj ušpiči kadar nas ni doma in ima za to priložnost.

Upam, pa da se poleti/jeseni spet skupaj odpravimo na kakšno razstavo ;)

Lepo se imejte, pa se vidimo v nedeljo.

Enga  :-* za Twisty pa pozdravčke tebi, Bobiju in ostalim članom vaše simpatične družinice,

Nati

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #838 : 11 Januar 2008, 10:53:34 »
Tadeja,

hvala za pozdravcke, jih vracamo  :-*. Upam, da se v nedeljo vidiva!

Tole kar bom sedaj zapisala  je namenjeno nasim mamam. Tistim, ki so z nami in tistim, ki jih vec ni:

:'( :'( :'( :'

Dokler imamo zive starse smo otroci, ko nam umre mama ostanemo sami ne glede na druzino in prijatelje okrog nas. Ocetov imamo lahko vec ( receno v prispodobi ), mama je ena sama! In mame nebi smele imeti dovoljenja za umiranje. Mame bi lahko umrle en dan za nami. To bi moralo veljati za vse mame,  tudi mojo, Nadjino, tvojo, ki je umrla vceraj!

Vem, da imas svojo pasjo hisko a vedi, da je zate vedno prostor v nasi pasji trdnjavi. Ko ti bo hudo, ko ti bo najtezje, pridi v naso pasjo trdnjavo, stisni se k nasim gubicam, Cucka bucka ti bo naredila frizurco, Twisty ti bo solze polizala z obraza. Seyka se bo stisnila k tebi in Simpy te bo cuvala. Saska ti bo poizkusila zvabiti nasmeh na licka...

Ce me potrebujes, ves kje me dobis!

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #839 : 25 Januar 2008, 11:32:16 »
Vcasih se sprasujem, kje sem ga kiksnila pri vzgoji svojih psov. No, tudi besede pes ne smem vec uporabljati, ker se punce pritozujejo, da delamo z njmi kot z psmi.

Kadar pa zbolim pa bi pricakovala malo njihove uvidevnosti a sem se ustela. Se v posteljo me ne spustijo in zdi se mi, da namerno dezurajo, da ne bi oblezala:

Povejte mi, kako naj clovek stoje ozdravi?

Missa