TIM,
nič slučajno ampak kar načrtovano pridemo danes v Maribor.

Tečka in Satin,
hvala ker sta me že sedaj spomnili na to.

Res je hudo. Prvi mesec te skrbi, če sploh kaj bo, drugi, da bodo živi in zdravi, potem je spet celi mesec brige kako bodo gor rasli in zadnji mesec te teži ni mori, da bodo kmalu odšli. Potem pa deset let muk in trpljenja ali je z njimi vse vredu, ali drugi lastniki delajo z njimi tako kot treba, jim pustijo spati na postelji, imajo klimo nastavljeno na dovolj nizko temperaturo, jim dajejo meseka in makarone ali samo brikete

Muka, ti povem Satin in Tečka, muka

Se mi vse bolj dozdeva, da jih boš več obdržala. 
Joj, najraje bi obdržala vse. Ker je že itak določeno katera dva ostaneta doma ( sedaj se kregava samo še za spol ) še zmeraj kolebam in si mislim, zakaj pa tejle delam krivico, saj ji nič ne manjka, al pa tole, mojo ljubico Seven, ne, ne, Miška piška bi lahko ostala al pa....vsaki dan isti dvomi. No, končna številka je dva mastinčka ostaneta, ker moja pasja trdnjava itak že poka po šivih in če se do zime ne preselimo, bomo pozimi počili od natrpanosti.

Erika,
res je, rastejo kot gobe po dežju. sedaj so že čez 5 kg pa so samo 3 dni čez mesec dni stari. Robcev še ne pripravljam, ker bom verjetno takrat kar umrla, ko bodo odhajali od doma in na koncu me bo pri tazadnjem od umiranja kar pobralo. Vidiš, tega mi pa takrat, ko smo šli parit, ni nihče poveadl, mislim, kako je to hudo

Vsi naši psi imajo naše žabončke radi, jih občudujejo in tamali se že z njimi igrajo. Zoro je bolj dostojanstven, kot neki stric iz Avstralije, se do njih obnaša spoštljivo. Betka paštetka pa jih jemlje kot male igračke in jih vabi na igro. Do sedaj jih v stanovanju še nisem imela združene, ker jih težko kontroliram, saj ima dnevna soba samo 25 m2. Na dvorišču pa so zjutraj ob 6h prav smešni skupaj za videt. Betka se nosi po bajti, kot da je ona mamica in Zoya ji to zameri. Zato zelo pazim, da ni na mladičkih po srečanjih kakšen vonj od Betke, saj je Zoya zelo ljubosumna. Zaenkrat imam ločene tudi Betko in Zoyo, predvsem zaradi Zoye, da se ne razburja preveč. Za Betko pa me je strah, da nebi dobila namišljene brejosti, ker mladičkom je vseeno na kateri sesek so priklopljeni. Sem pa šele sedaj opazila, da so Betki zrasli seski do konca in da jih ima sedaj kar 6 parov.
Kot vidiš, smo pri kontaktih še vedno previdni in tako bo ostalo še kakšen mesec ali dva, dokler mladički ne gredo od doma, tamala dva, ki pa ostaneta pa naj malo odrasteta.
S.A.R. se vidimo.

Miša