Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 253965 krat)

flatka

• *
  • Spol: Ženski
  • ***FCR***
    • http://www.lamai.si
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #180 : 05 Julij 2006, 15:19:54 »
JEeEe...  :o

Danes sem imela tudi jaz to čast, da sem obiskala Mišino pasjo trdnjavo.  8)

Najprej me je Zoya lepo pozdravila in pospremila do vrat.  :-*
Potem se je mala Šaška razburjala iz ˝torbe˝, ker me ni videla.  :P Nato me je pozdravila Čička in končno sem prišla do prisrčnih ˝malih˝ kep.  ;D Bili so ravno po malici in so vsi pridno spančkali. Samo en mastinček je debelo strmel vame, ki je tudi sam hitro padel v spanec.  :) Res jih je bilo lepo videti!  ;)
Šele kasneje sem opazila Miška, ki je pančkal pod mizo v svoji posteljici.  8)
Nato me je tudi Šaška prišla pozdravit, vesela, razigrana,... Iz slik, res nisem opazila, da je TAKO živahna, hehe, na večini kar sedi in se sprašujem kako ste jo ujeli v takem položaju.

Tokrat nisem videla ˝đentlmena˝ Zorota, Betke-paštetke in Lise (saj nisem nobenega pozabila,kaj ne), tako, da zagotovo pridem še kdaj, da spoznam še ostale.  ;)

Na obisku sem se imela res super!!! In HVALA Miša, da si me tako lepo sprejela in še enkrat čestitke za prisrčne mastinčke  :-*, njihovo mamico in vso ostalo druščino!

Lp,
Eva

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #181 : 06 Julij 2006, 06:13:14 »
Flatka,

hvala za obisk in seveda dobrodošla še kdaj. Moji žabončki so bili v času tvojega obiska, na žalost v zelo mirnem stanju, saj so se naskakali in noreli pred tvojim prihodom, pa še lepo najedli so se in potem je sledila tista njihova običajna ura spanja. In takrat jih nič ne premami ali zbudi, pa lahko streljamo s topovi. Drugič se oglasi ob kakšni bolj spodobni uri, ko bomo šli na dvorišče, kjer jih je zelo težko loviti in držati na kupu. Hvala za obiske tudi drugim, ki pa so imeli več sreče, saj so se mastinčki do popoldneva krepko naspali in so bili pripravljeni pokazati vse svoje vragolije, ki so jih sposobni.  :)

Miša

Lola

• Gost
« Odgovori #182 : 06 Julij 2006, 10:50:12 »
Nisi komentirala, kako so ti všeč slike Twisty :D Tista pozica je kar uspela

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #183 : 06 Julij 2006, 11:50:05 »
Jaz se moram tudi ZELO zahvaliti Miši za prevoz po Sloveniji, tako lep sprejem, prenočišče (polno mastinov  8) ), hrano, družbo in sploh vse! Hvala, Miša in Bobi!  :-*
Mali mastinčki so čudoviti, sploh Silvester je nekaj posebnega. Mamica Zoya je res prijazna in cartljiva gostiteljica! Hvala tudi njej!  :-* 
Šaška je pa tako simpatično bitje, polna energije, hehe.  :D
Miško je večino časa spančkal pod mizo in se ni dal motiti.  :)
Čisto na koncu sem uspela na hitro spoznati še Betko in Zora, oba sta prekrasna in izredno prijazna!
Čička mi je pa za spomin eno pero pustila v laseh, hehe.  :D

V glavnem neverjetna živalska druščina!  ;D  8)

Lp

p.s: Miša, tisto o zahvali, kar sem napisala na privat, še velja!

bullyzone

• *
    • Bully Zone
« Odgovori #184 : 06 Julij 2006, 16:47:24 »
No, naj povem, da smo v nedeljo malo tavali naokrog in tudi mi krog strnili v Mišini pasji trdnjavi.
Malčki, niso več tako mali, temveč že kar male mrcinice.
Ves čas so v glavnem počivali, vmes so se malo sprehodili, naredili vsak svojo lužico, poigrali, pocrkljali is spet zaspali.
Tako kot meni je bil našemu Kristjanu najbolj všeč Silvesterček, ki je bil tisti dan še prav posebno crkljiv.
V glavnem so vsi prav simpatični in en lepši od drugega.
Na žalost vam ne morem postreči z fotkami, ker smo aparat pozabili doma.  >:(

Drugače pa komaj čakam, da jih spet pridem malo pomečkat. :o

Lp, Eva

Nati

• *
    • Psarna Garisdene
« Odgovori #185 : 06 Julij 2006, 19:31:48 »
Tudi mi smo imeli včeraj čast obiskati male žabončke, ki so res luštni in simpatični knedeljčki. :)
Mala Čučka že zna odvezati superge ;), Simply pa je zadovoljno spančkala v svoji posteljici in je res čudovita rdeča psička s krasno glavo. Prepričana sem, da bo nekoč razstavna zvezda tako kot njena mamica Zoya in očka. Tudi drugi mladički so vsi zelo kvalitetni in simpatični in crkljivi in upam, da bodo vsi dobili skrbne in ljubeče nove lastnike.

Mamica Zoya je prijazna in lepa kot vedno, Zoro in Betka Paštetka sta se igrala na dvorišču, Miško se je tudi prišel malo pockrljat, mala Šaška pa je še vedno hiperaktivna psička in nabita z energijo in me vedno znova očara. :-*

Še veliko prijetnih trenutkov z mastinčki ti želim in upam, da jih bom še kdaj lahko prišla pogledat,

Nati

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #186 : 07 Julij 2006, 12:37:01 »
Hvala vsem za obiske, predvsem pa za lična darilca mojim žabončkom. No, tudi jaz sem dobila kakšno darilce in če bodo moje kilce šle gor, vsaj vem koga okriviti.

Ker je vedno več povpraševanja po obisku naših mastinčkov, vas obveščam, da bo jutri, v soboto  08.07. med 12h in 20h uro, dan odprtih vrat za ogled naših mastinčkov, pri nas doma. Vse zainteresirane naprošam, da se mi javijo na privat, da vam sporočim mojo mobi številko, ter povem naslov.

Naši žabončki so prekoračili 6 kg, so že kar veliki, razigrani in nagajivi, zato se pripravite na lovljenje predvsem pa na veliko crklanja in mečkanja naših gubic.

Miša

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #187 : 08 Julij 2006, 23:18:35 »
Danes smo pa s Satin in Šapo izkoristile dan odprtih vrat v Mišini trdnjavi in smo mel športni dan, 8) kajti podmladek je šel na pravi pravcati sprehod. No, po nekaj krogih okrog dekice so bili čisto preč in so popadali kot klade po travici, ampak kolk so to eni cortkani zgubančki. :o :-* Zraven je bila seveda nepogrešljiva "sedma mastinčica" Šaška - trenutno se ravno nekak ujemajo po velikosti, zato jih teta mopsika rahlo maltretira, dokler še lahko. Še malo slikic, ker se mi ne da pisat romanov:

Šaška je dobila žvečilno kostko od tete Satin:

Ker zasanjano-pozerski pogled:

Brata vlečem za žnable:

Bibe so nekaj časa spale kot ubite, samo Šaška se je šla vajo preskakovanje mastinkotov, če je pa komu skočila na glavo, pa še tolk boljš, ker se je potem Mišina pozornost obrnila nanjo:

Ne boj, mesarsko klanje (poglejte te biserčke ;D):

Obvladam že tudi praskanje:

Bu:

Še več slik od danes: http://nutella.moj-album.com/album/3993299/?stran=1 Hvala, Miša in Bobi, za tak topel sprejem v vajin domek, res sm čist impresionirana nad vajino trdnjavo. :o

Lola

• Gost
« Odgovori #188 : 09 Julij 2006, 17:38:15 »
o kako je Silvester siv oz srebrn!!!! lušni žabončki

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #189 : 10 Julij 2006, 08:27:52 »
Ooo, kakšne lepe pozerske slike. Tudi sama sem jih nekaj naredila, pa niso tako fensi. Hvala nutella. Upam, da ne boš huda, če jih bom uporabila še kje drugje. Pa pošlji mi originalne slike, da bom lahko poslala v studio, da mi naredijo taprave.  ;)

Drugače pa dekleta, hvala vam za obisk, darila in seveda pomoč pri cartanju naših malih žabončkov..

Za vse tiste, ki ste spregledali naš dan odprtih vrat pa naj potolažim, da bo ponovitev naslednjo soboto vendar v drugačni obliki. Torej:

Sobota, 15.07.06, med 10h - 14h uro v BTC, trgovina Mr.Pet bo predstavitev pasme mastino napoletano. Vabljeni !

Miša

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #190 : 10 Julij 2006, 12:19:37 »
Mali Mišini žabončki pa tudi ostala klapa so me čisto očarali, v male sladke gubice pa sem se naravnost zaljubila. Šaška je poskrbela da nam ni bilo dolgčas, je ni bilo vragolije ki se je nabrita mala gospodična ne bi spomnila. Gospodična je mela prav hudo mevlo v riti :o, ji mirovanje sploh ni dišalo. Če se nismo šli preskakovanja ovir, so bili tudi ključi dobri za okoli prenašat ;D.

Redki trenutki počitka!  :o
http://nutella.moj-album.com/album/3993299/?os=3993431

Kak se jaz rad cartam  :-*
http://nutella.moj-album.com/album/3993299/?os=3993477

Ne pa me ne boš  :P
http://nutella.moj-album.com/album/3993299/?os=3993561

Kok so gubice včasih teške....
http://nutella.moj-album.com/album/3993299/?os=3993817

Tale zadnja pa bo pristala na vseh treh računalniških ozadjih punc, ki smo imele to srečo da smo v soboto uživale v družbi z žabončki in Šaško, Mišo in Bobijem na travniku. Mali so tako uživali na izletu, da jih je bilo potem tako lepo gledat kako so popadali v spanec ob prihodu domov. Seveda ne smemo pozabiti na ostale štiri malo večje žabončke in žabice, Zoya je ena taka velika carta in lepotica in prijazna punca, Betka je pravi vragec in polna energije in Zoro postaven šarmer revež sploh ni vedel prikateri od nas treh bi se cortal, pa je moral potem revež krožiti da ne bi katere preveč zanemaril, ga je pa Betka že lepo strenirala kateri od njiju je šef, hi hi hi
Še enkrat hvala Miši in Bobiju za prijazno povabilo, Miša mislim da imate še enega navdušenca nad mastini na vaši strani več! Klapi pa čim več cortanja in ostalih užitkov, ki jima jih Bobi in Miša nudita v izobilju.

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #191 : 10 Julij 2006, 23:39:54 »
Joj super, tokrat pa ne bom manjkala (razen če me tramvaj povozi ali me strela udari...). Bodo malčki prisotni za mečkanje?
lp
T.

flatka

• *
  • ***FCR***
« Odgovori #192 : 11 Julij 2006, 10:30:52 »
Jaz tudi pridem!  :o

In vse vaše slikice pobalinčkov so res posrečene.  :-*

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #193 : 14 Julij 2006, 21:26:06 »
No meni mora it pa vedno kaj narobe...   ::)  :-\. Samo je staknil norice  :'( in je moj prihod pod velikanskim vprašajem  :'(.
lp
T.

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #194 : 15 Julij 2006, 08:53:13 »
Škoda da nisem iz Ljubljane .. bi prav rada vidla male žabice  :-* :-* :-* :P

Lola

• Gost
« Odgovori #195 : 15 Julij 2006, 17:30:33 »
Danes je bila predstavitev pesme, kako je šlo?

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #196 : 15 Julij 2006, 23:24:05 »
Torej, pred Mr. Petom so se predstavili trije korenjaki - Silvester, Čučka in Simply. Mimoidoči so največkrat strokovno ugotovili, da gre za "pse iz tiste reklame", torej šarpeje, vsi pa so se seveda raznežili nad malimi kepicami in jih hoteli božat - tako da je imela Šapa polne roke dela, ko je dezinficirala vse povprek. ;D Ugotovile smo, da ženske padajo na Silvestra in on nanje, potem pa si je pod pretvezo, da mora fantek kakat, priboril celo privilegij, da je lahko raziskal svet zunaj ograjice, v kateri so bile male od vročine zdelane bibe. Potem ga je morala pa Satinka lovit, ker se je delal, da se preteguje, v resnici bi se pa izmuznil pod ograjo in šel malo gledat razprodaje po BTC. Bili so tudi važni z novimi ovratnicami - Silvester z modro, Simply oranžno in Čučka  rdečo. Drugače pa Tecka, upam, da boste doma kmalu zdravi, flatka - a si bila ti tista ženskica, ki sem ji hotla poturit ta zadnji kornet? ;D Tukaj so še slikice:

Simply milo gleda:

Silvester poje:

Čučka kaže jezik:

Človeški obiskovalci:

In ptičji radovednež (kar nekaj časa je sedel za našimi hrbti in na ves glas čivkal, naj se mu vendar umaknemo, da še on vidi to čudo od mastinčkov ;D):

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #197 : 15 Julij 2006, 23:28:27 »
Že cel dan se držim kot bi pojedla kilo limon, ker mi ni uspelo priti  :'(. Vedno se kaj zalomi  :'(.
eh bo že
lp
kisla T.

flatka

• *
  • ***FCR***
« Odgovori #198 : 16 Julij 2006, 12:55:59 »
flatka - a si bila ti tista ženskica, ki sem ji hotla poturit ta zadnji kornet? ;D
hehe, res je.  :o Hvala!
No, pa nisem vedela, da ste prav vse forumašice.  >:( Torej so se mi sedaj poleg avatarčkov pokazali še obrazi.  :) Katera je bila pa še s teboj nutella? Naslednjič se pa lahko kaj bolje spoznamo.  ;)  >:D   8) In pohvale še Šapi, ki je bila res pridna in komaj čakala na svoj plen.  :D

Miša žabice so res od prejšnjič, ko sem jih videla zelo zrasle.  ;) Zopet ste bili zelo fletni in se jih enostavno ne moreš nagledati.  :o Sem pa sedaj po slikicah opazila, da imajo že učke obarvane po svoji barvi. Super!

:-*

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #199 : 16 Julij 2006, 22:36:11 »
Katera je bila pa še s teboj nutella? Naslednjič se pa lahko kaj bolje spoznamo.  ;)  >:D   8) In pohvale še Šapi, ki je bila res pridna in komaj čakala na svoj plen.  :D

Še Satin je bila v Mišini priložnostni vojski, ki je varovala del pasje trdnjave. ;) Ja, naslednjič se bomo pa spoznale, kot se šika. 8) ;D Šapo sem nadomeščala, medtem ko je bila na zasluženi malici, in morm rečt, da je mela res težko delo, ker morš prov lovit pravi trenutek, kdaj se bo kakšen bacilast nadobudnež odločil pobožat tamalčije. :o

*LuNa*

• *
    • Psarna Lunca's
« Odgovori #200 : 16 Julij 2006, 23:27:43 »
Kolk so luškani, pa tako lepe barve učke imajo.

Sunshine_1

• *
« Odgovori #201 : 16 Julij 2006, 23:29:08 »
Meni so vsi res všeč, še posebaj Simply  :D

Lp

Satin

• *
« Odgovori #202 : 17 Julij 2006, 14:00:27 »
V soboto sem tudi jaz skupaj z Nutello obiskala Mišino predstavitev pred Mr. Petom, malčki so lepo zrasli od zadnjega srečanja, malčki so bili pridni vendar pa so vsi trije pogrešali klimatizirano Mišino stanovanje ;) :D, vendar smo imeli z vremenom kar srečo :) Silvester je bil pravi magnet še posebaj za žensko populacijo :o :D. Jah Miša si je omislila šarpejčke z napakico namreč nimajo gubic po celem telesu :P ;), sicer se je našel gospod ki je pasmo le prepoznal. Saški čestitke za težaško a dobro opravljeno delo razkuževanja, čeprav je morala zadeva zelo hudo boleti ::) >:D, glede na to da so si nekateri potem premislili da bi male morali pocrkljati šele po tistem ko bi razkužili roke ::) ??? Čučka in Simply sta pridno počivale v stajici, med tem ko se je Silvester odločil da bo malo uporabil svoj zvezdniški vpliv in si je priboril izhod na plano... :D so bili pa prav hecni ko so zaslišali da je Miša vklopila kombi, se jim je takoj tak blaženi nasmešek zarisal na tisti ljubki gubani nosek, mama vklopla klimoooooo.... :o ;) :D Miša slikce sledijo!

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #203 : 20 Julij 2006, 08:58:36 »
Naši žabončki pridno rastejo. Prilezli smo že skoraj do 10 kg. Postali so že pravi navihančki: naučili so se kje se ugasne računalnik ( tisti gumbek se tako lepo sveti ), skoraj sami znajo že zamenjati CD na hifiju, najraje trgajo časopis, po navadi tistega, ki ga še nisem prebrala, zanimivi so postali razni kabli od kamere, računalnika in interneta. Na dvorišču so najbolj interesantne tiste gradbene zadeve, kjer lahko plezajo in raziskujejo, pa razne luknje in luknjice...skratka, pridni so kot hudič ;D

Dekleta, hvala vam za vso pomoč in  podporo. Predvsem sem vesela, da me pokličete ali pišete na privat. Žal je situacija zame prehuda, da bi imela voljo in veselje do foruma. Pa saj se slišimo na privat. Ve pa se kar najavite in oglasite na žokanje žabončkov. Če meni ni doma, je pa Bobi. Bo vesel vsake pomoči.

Upam, da bom zadeve v najkrajšem času postavila na svoje mesto, da bom lahko padla v običajno dnevno rutino in se posvetila normalnemu življenju. Do takrat pa računam na vas.  :-*

Ko bo vse mimo si bomo privoščili dober mastino piknik.

Miša

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #204 : 20 Julij 2006, 09:51:45 »
Ko bo vse mimo si bomo privoščili dober mastino piknik.

A jih bomo spekli na zaru ali ocvrli? >:D :D

Lola

• Gost
« Odgovori #205 : 20 Julij 2006, 12:39:39 »
uuuuu 10 kg, no jaz jih sploh vagam ne,,,, mogoče jih na domači vagi v roke vzamem koliko bo to točno pa ne vem. Upam da bo čim prej vse ok in na svojem mestu, vseeno pa naredi kakšno slikico če boš mela čas....

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #206 : 20 Julij 2006, 23:31:29 »
MIŠA pa mi je le uspelo pomanjšati fotke in vidne so tukajle: http://aska-zivali.moj-album.com/album/4127976/...lp

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #207 : 21 Julij 2006, 05:31:10 »
 :o Ooo .. kko so luškani. Moja sestra je včeraj gledala slikce .. pa vsak naslednji ji je bil lepši hahahaha   8) Ni se mogla nagledat Twisty-ke pa Silvesterčka  ::)  :-* :-*

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #208 : 21 Julij 2006, 11:17:53 »
Zdaj majo pa že 7 tednov, če se ne motim, a bo že kateri kmalu odšel v novi dom?

Satin

• *
« Odgovori #209 : 21 Julij 2006, 11:23:50 »
Aneda da so tele gubice tolk sladke :o :D ;D, mene so čist zasvojili in nekoč bo ena taka gubica delila z mano mojo po meri narejeno kraljevsko posteljo :o :D