Lilit,
žal nimam dovoljenja za dajanje teh osebnih podatkov ( niti na privat ). Upam, da ne boš huda name. Brez zamere, lepo prosim.
Satin,
kaj ti naj rečem ? Nič ! Samo tole: Tale Čučka bučka te tako zeeelooooooooo pogreša:

chory,
počivamo skoraj nič, brez živalc redko kam gremo. Dopust pa je prilagojen tako, da se vseh 13 živalic napoka v kombi in vsi trije človeški osebki ( razen akvarij z ribicami ostane doma ) in odpeketamo k nam na morje, kjer imamo ogromno vikend parcelo, vse naokrog zagrajeno, tako, da imajo tudi naši štirinožniki nekaj od dopusta. Predvsem naša mama mastinčica Zoya obožuje vodo in plava od jutra do večera:

pandy,
predvidevam, da te ne zanima standard in splošni opis mopsev ampak te zanima konkretno karakter moje Šaške ? Na kratko: ima izredno vesel, komičen in nezamerljiv karakter. Je zelo pogumna, hiperaktivna predvsem pa neumorna v preganjanju mojih malih mastinčkov. Če je potrebno se spravi tudi na našo nemško dogo, ki pa ga na skrivaj na veliko obožuje, saj ji tudi on nič noče. Ker je tako hiperaktivna ji nobena hrana ne pride do živega, sproti pokuri kar poje. obožuje otroke, nasplošno vse ljudi, predvsem pa vsakogar, ki se je pripravljen z njo vsaj malo poigrati. Ko mi je bilo najbolj hudo me je je v sekundi spravila v smeh in moram priznati, da ta pasma ni zaman okarakterizirana za komedijante.
Če si kje v bližini nas, se lahko oglasiš pri meni in spoznaš moji dve navihanki, saj imam kar dve mopsici. Torej je pri nas bera komedij v duplikatu.

Tecka,
nič hudega, saj vidiš kakšno je vreme. Se bomo že drugič dobili, ko bo bolj prikladen cajt. Pa tudi Bobi ima nekaj v planu za nedeljo, tako, da sem jaz delala račun brez krčmarja.

Pa vse najboljše tvoji mami za rojstni dan.

Geri,
škoda, da te ni več v LJ. No, vsaka stvar se enkrat konča. Žal. Kljub vsemu ti želim, da si dobro urediš stanovanje. Ko pa bo več časa, pa se dogovorimo za obisk. Predvsem mi je žal, da še nisem spoznala koz tvoje babice. Zato kar računaj na naš obisk. Seveda v kar obilni postavi. Računaj na vsaj enih 400 kg.

Ja, za malčke je pa potrebno imeti kar cel načrt izdelan. Od prehranjevanja, igranja, spanja in seveda varstva v nujnih primerih kakršen je bil ta sedaj. Sicer pa sama veš, kako je, če imaš enega psa ali če skrbiš za štiri. Potrebno je veliko matematike. Predvsem v naši hiši, ko imamo 7 mastinov, dve mopse, eno dogico pa enega starostnika. In, da si boš lažje predstavljala zakaj je letošnje poletje tako deževno: imamo sedem babnic in samo tri samčke. Tudi Bobi je v podrejenem položaju, saj ga s teto preglasujeva. In ko se babe skregamo - pada toča !

Miša