Ooo, dekleta, hvala, ker ste držale pesti, ne samo za nas, ampak za celotno slovensko ekipo
Eno slikco z makedonske razstave sem dala v priponko, ostale sledijo zvečer.
Bilo je super, lepo vreme, čudovit hotel, popoldanski sprehod po Skopju, nedeljski sprehod po baš čaršiji, kjer dobiš praktično vse od sekret papirja do poročne obleke

in to po smešno nizkih cenah. Hrana je dobra, čeprav za nekatere malo alergena

, no pa smo preživeli tudi to z nekaj praskanja in krastic naslednji dan.
Ljudje so neverjetno prijazni, razgledani in zelo, zelo počaščeni, če jih slikaš ali se celo z njimi slikaš. V čast jim je, če lahko s teboj poklepetajo in so neverjetno odprti. Doživele smo topel sprejem na skopski mestni tržnici, ki je svojevrsten fenomen po založenosti s sadjem in zelenjavo. Saj ni čudno, ko pa imajo Kavadarce tako blizu

Naša slovensk odprava je bila stacionirana ob glavnem prehodu na razstavi in poželi smo največ ovacij, bili okarakterizirani kot neverjetno uigrana ekipa, ker smo si družno med seboj pomagale od hendlanja, slikanja, čuvanja in sprehajanja kužkov. Predvsem pa so nas vsi hvalili, da smo tako daleč pripeljale takšno število zelo kvalitetnih psov.
Razstava je bila zelo uspešna, kar vam je sporočila že naša Anči, ko smo bili v Makedoniji in vse smo z rezultati zelo zadovoljne.
Obiskale smo tudi novi dom ( samostan ) Ančinega mladička, ki je bil tudi moj favorit - Hayčka in preživele čudovite trenutke med popi v njihovem privatnem domovanju. Na koncu so nam odprli vrata tudi v svojo posvečeno kapelco, kjer sem celo jaz lahko prižgala svečki za mojimi pred kratkim preminulimi starši.
Dekleta, hvala vam za družbo, čudovito preživete trenutke, predvsem pa za vse tiste drobne malenkosti, ki naredijo tako dolgo potovanje prijetno.Na koncu smo se kar malo težko razšle, saj smo že pri meni pred hišo ugotavljale, da se že zelo kmalu podajamo novim dogodivščinam nasproti

na kar že vse z nestrpnjostjo čakamo.
Za Makedonijo pa velja, da jo kmalu zopet obiščemo, saj že dolgo nismo preživele tako sproščenih in lepih kratkih počitnic, kot so bile te.
Naj se še pohvalim, da je na makedonskem forumu polno naših slikc

Miša