Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 253981 krat)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Spol: Ženski
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #360 : 31 Oktober 2006, 10:52:27 »
Tale slikca je tako simpatična, da jo bom kar "ukradla", saj nisi huda, kaj ?

Simply not for sale Fort Bones in njen Bobi:

Pa še Slovenian Twister Fort Bones na CACIB Skopje v Makedoniji baby BIS 3. mesto med samičkami::

Slikal urednik revije ZOV-a, g. Milan Jovanović.

Še Zoya v BISu, BOG 2. mesto:

Slikal urednik revije ZOV-a, g. Milan Jovanović.

Pa še meni najljubša slikca Twistyce z našo Anči - Focoso:

Miša

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #361 : 31 Oktober 2006, 11:10:05 »
Aho!
Ne sploh nisem huda, saj če ne bi hotla deliti z drugimi slikce jih sploh ne bi dala ne net.
Tako da brez problema.
Pa počohaj tvoje pesjančke od prvega do zadnjega pa koš :-* za Simply
Lp
Ana

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #362 : 31 Oktober 2006, 13:12:47 »
Ana,

Simply je že vsa slinasta, toliko sem jo precmokljala.  ;D

Tole slikco sem izpustla, pa je tako lepa, da bi bil greh, če vam je nebi pokazala. Potem pa zaključim z Makedonijo, saj bodo kmalu na vrsti druge destinacije.  ;)

Miša

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #363 : 31 Oktober 2006, 13:45:14 »
Aho!
Lepo, lepo saj lahko tudi druge  :-*, da ne bodo ljubosumni,čeprav jih ne poznam. Razen s slikic,kjer so prav luškani,kakšni cukri so šele v resnici. ;)
Lp
Ana

matrox

• *
    • matrox
« Odgovori #364 : 04 November 2006, 10:51:46 »
Miša,
20.7.06
Citiraj
Upam, da bom zadeve v najkrajšem času postavila na svoje mesto, da bom lahko padla v običajno dnevno rutino in se posvetila normalnemu življenju. Do takrat pa računam na vas.  Kiss
23.10.06
Citiraj
Naj ti še odgovorim na tvoja vprašanja: za naše mastinčke je poskrbljeno in o tem bom kmalu napisala tudi kaj več, samo, da mine  čas, ko trpim za kroničnim pomanjkanjem časa in spanca. Ker vas je kar veliko, ki me o njih sprašujete tudi na privat, vam obljubim, da se bom takrat toliko bolj potrudila  Wink
Vejamem ti da nimaš časa. Saj imeti toliko psov ni mala malica. Upam le, da nam boš res v kratkem postregla z novimi  informacijami ;) Čeprav sem videla v temi nemških dog, da ti tako zelo časa le ne primankuje :P
A potem so še čisto vsi mladički doma ???

In še,
Citiraj
Joj, najraje bi obdržala vse. Ker je že itak določeno katera dva ostaneta doma ( sedaj se kregava samo še za spol ) še zmeraj kolebam in si mislim, zakaj pa tejle delam krivico, saj ji nič ne manjka, al pa tole, mojo ljubico Seven, ne, ne, Miška piška bi lahko ostala al pa....vsaki dan isti dvomi.  No, končna številka je dva mastinčka ostaneta, ker moja pasja trdnjava itak že poka po šivih in če se do zime ne preselimo, bomo pozimi počili od natrpanosti. Shocked
Koliko vas je sedaj pri hiši? Bo trdnjava res počila ??? Kako pa na vse to gledajo sosedje v vašem bloku???

Lp

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #365 : 04 November 2006, 16:49:52 »
 ;D, res imam malo viška časa, tako, da sem se sedaj že vrnila v svoj strai življenski tir.

Žal, niso čisto vsi mladički ostali doma  :(

Sem pa uspela zadržati štiri mastinčice, ki so mi v veliko uteho in veselje.

Pri hiši nas je včasih več, včasih manj, odvisno od tega, kje se kdo nahaja. Se zna zgoditi, da samo Čikolina čuva našo trdnjavo.
Mi ne živimo v bloku ampak v privatni hiši, kjer je samo par lastnikov stanovanj.

Miša

matrox

• *
    • matrox
« Odgovori #366 : 06 November 2006, 16:29:14 »
Citiraj
res imam malo viška časa, tako, da sem se sedaj že vrnila v svoj strai življenski tir.
No fino ;)
Citiraj
Mi ne živimo v bloku ampak v privatni hiši, kjer je samo par lastnikov stanovanj.
Uhh potem sem jaz nekaj zamučkala. No potem niti ni tako hudo ;D In se ni bati da bi trdnjava počila :D

Miša vseeno še enkrat kapo dol. Super skrbiš za te tvoje kosmatince.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
« Odgovori #367 : 06 November 2006, 18:21:53 »

Miša

Kaj bi jaz dala da bi imela eno takole Mišo s tolkimi živalcami v isti stavbi  :o  :D

Res si fenomenalna da ti uspe sfolgati vse tole  8)

lp, maja

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #368 : 07 November 2006, 08:13:57 »
Miša vseeno še enkrat kapo dol. Super skrbiš za te tvoje kosmatince.

:-[ :-[ :-[, hvala, hvala....se trudim po najboljših močeh. In če sem iskrena, še nobena stvar mi ni bila v tako veliko veselje, kot skrb za naše "pasje kosti". Vsak od njih je po svoje cuker ( občasno tudi kisel in z okusom limone ) ter ima svoje posebnosti, zaradi katerih odstopa od drugih.

Če pa boš kaj hodila po Šiški, matrox, se le oglasi. Boš pomagala šive skupaj držat  ;D

Res si fenomenalna da ti uspe sfolgati vse tole  8)

Tudi sama se včasih vprašam na koncu dneva, le kako mi je uspelo. No, pa naj ti zupam, da velikokrat ni tako težko. Na sprehod gresta skupaj Zoya in Miško, Zoro in Šaška. Betka in Okica ter vse štiri mastinske princeze naenkrat - dokler še gre.  Tudi pri hranjenju ni tako težko. Miško in Šaška jesta skupaj, Betka in Okica jesta skupaj. Velikokrat Okica je sama, ker se še vedno ni odvadila, da bi drugim kradla hrano, Zoro in Zoya  si tudi velikokrat delita "krožnik" in mastinčice imajo samo eno skupno posodo iz katere si vse naenkrat postrežejo.

Edino cartamo se posamezno, ker mama Miša ne more naenkrat prenesti toliko ljubezni hkrati  8) ( beri sline )
Zaenkrat  imajo dovoljenje samo male mastinčice, da izkazujejo skupinski izliv mastino ljubezni.

kanchy, tudi ti si vabljena, da prideš držat šive, če boš kaj hodila po Šiški  ;)

Miša

meta

• Pesjanar
    • Atrina spletna stran
« Odgovori #369 : 07 November 2006, 08:43:23 »
Kje v Šiški pa si to??? Jaz se velikokokrat vozim tam pa še nikoli nisem zapazila kakšnih pasjih parčkov, ki se sprehajajo :(

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #370 : 07 November 2006, 10:56:52 »
 ;D ;D ;D, meta,

zaman se oziraš po Šiški, da nas boš zagledala. In glej, da nebo zaradi nas nesreče  ;)

Mi se ne sprehajamo ravno okrog prometnih cest ampak bolj v notranjosti. Pa zadržujemo se v parkcu ob Šišenski. No, tudi sprehajalne ure so malo čudne - zgodaj zjutraj in  pozno zvečer, ko ni preveč drugih cuckov na sprehodu. Ko je bilo še dovolj toplo smo hodili tudi popoldan, a sem te sprehode ukinila, ker je preveč psov zunaj. Nekateri celo odvezani. Velikokrat pa prakticiramo tudi, da se napokamo v avto in se odpeljemo kam na obrobje Lj, kjer je kakšen osamljen travnik, ki potrebuje mastino družbo. Še dobro, da lahko vsaj ene 7-8  naših psov  naenkrat napokam v kombi  ;D

Drugače pa, meta, si tudi ti vabljena, na obisk naše pasje trdnjave, da ti ne bo zaradi nas po nepotrebnem napenjati učk na cesti  ;D

Missa

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #371 : 07 November 2006, 11:19:52 »
Kak ste kaj, kak kej vse punce, se mi tvoji trije fantej kar smilijo, ste jih lepo nadvladale!? :D ;D Za Poznan pa srečno pot in veliko sreče ter bere pokalčkov na razstavi sami, itak se ve da navijam za svojo favoritko ZOYA ZOYA ZOYA ;D (mi manjak un smeško k z zastavico maha) bomo pesti držal še na nogah ne sam na rokah ;)
Če boš slučajno na kakega CC-ja naletela se pa spomni malo name pa ga malo pofočkaj s fotičem če boš mela čas! ;) ;D :-*
Punci držta se in uživajta še zame! ;D :-*

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #372 : 07 November 2006, 15:08:43 »
kanchy, tudi ti si vabljena, da prideš držat šive, če boš kaj hodila po Šiški  ;)

Miša

Ja res bo treba enkrat priti (sem že male gube zamudila, ampak je ostalo še dovoj gub  :D). Vidiš pa sem 8 let hodila v šolo v Šiško, ravn zdaj ne hodim več tja. No upam da vas bom čimprej uspela obiskati  8)

Lp, maja

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #373 : 08 November 2006, 08:35:32 »
Satin,

hvala za lepe želje, vzpodbudo in podporo. Vpreteklih časih sem jo res dosti potrebovala, pa tudi sedaj prav pride  ;) Včeraj in danes počasi pakiram in pripravljam kombi za jutrišnjo pot. In imam ves čas občutek, da nekaj ne štima, nekaj manjka.... 8) Pa pogledam sem gor in kaj vidim ? Satinka nam manjka  :P Res bi lahko šla z nami. Kajti ta razstava bo baje dogodek prav posebne vrste. Vsaj tako so meni govorili, ko so me prepričevali, da si jo je vredno ogledati.
Škoda, pa drugič.

kanchy,

si dobrodošla v naši pasji trdnjavi.

Miša

Satin

• *
« Odgovori #374 : 08 November 2006, 08:44:41 »
Bi Satinka šla in to zelo rada pa ne gre :'(, bom pa zato toliko bolj doma za vaju dve in ostale navijala, če pa bodo mogoče kaj prek neta predvajal bom pa še tja malo pokukala  ;) :-* Bom pa del dopusta za drugo leto za Mehiko prišparala to bo šele nekaj en kup nežnih velikanskih gubic  ;) Drugače pa lahko kako kamero sabo vzamete pa posnamete pa bo tudi Satinka bila na en način del tega vzdušja ;) :P
Sej vem da se ponavljam ampak vseeno Srečno pot, veliko zabave in uspehov ;D :-*

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #375 : 13 November 2006, 15:53:16 »
Miša kako je bilo v Poznanu? Celo soboto sem tako stiskala pesti, da bom začela obrabnino računat  ;)  :P.
lp
T.

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #376 : 15 November 2006, 13:07:15 »
No, pa mi je končno uspelo usposobiti program, da se lahko ponovno logiram na forum.  ::)

Hvala vsem, ki ste mislili na nas, nas vzpodbujali tukaj, na privat in bili z nami v mislih. Tečka, ti kar računaj obrabnino. Če bo tudi naslednjič tako, ti jo bom rade volje poplačala.  ;)

Poznan  :):

Lepo in zanimivo mesto. Čisto, prijaznih ljudi in interesantno. Najbolj zanimivo je to, da so na vsakem vogalu butik z poročnimi oblekami, specializirane trgovine z alkoholnimi pijačami in pa sex shopi z nočnimi klubi in barskimi plesalkami  :o

Potovanje gor je potekalo 13 ur čez Munchen, mimo Berlina, prestop čez nemško - poljsko mejo, kjer sta stala dva prijazna carinika in lepa avto cesta do Poznana.

Tri forumašice, ki smo se  že v Ljubljani napokale v kombi, smo najele tri in pol sobno stanovanje za samo 100 zlotkov na noč po osebi samo 10 min od razstavišča. Psi so bili vklučeni v ceno, kuhinja polno opremljena.

Razstavni prostor je bil gromozanski. Že v petek smo si šle ogledat kje so naše hale, kako bomo parkirale in si še ogledale sojenje bullterierjev.

Sobotno razstavljanje 2 FCI skupine je bilo najobsežnejše in tudi najbolj obiskano. Tudi prijavljenih je bilo največ psov tisti dan. Moja Zoya je imela kat. št.:5431. V ring sva šli kot zadnji. Klasa šampionov je štela 9 favoritov, sodila je italijanska sodnica, večini italijanskih vzrediteljev in psov. Že na sammem začetku je dala jasno do znanja, da ne dovoli skakaknja po ringu, razstabnih napak ali kakšnih drugih odstopanj od standarda, saj je poleg trojk in štiric dala tudi eno diskvalifikacijo. Jaz sem od same živčnosti popihala v sosednjo halo in si šla živčke hladit k dogašem in pa v bife.

Kljub vsemu sva se dobro odrezali, saj je Zoya stala v ringu kot šus, se lepo obnašala in bila ubogljiva. Poželi sva  odobravanje sodnice in gledalcev, ko sva samostojno odlaufali cela dva kroga, saj sva celo v ocensko listo dobili napisano, da imava krasno in usklajeno gibanje. Zoya si je na koncu kljub hudi konkurenci prislužila odlično oceno, kar je potrdilo moja pričakovanja gleda na konkurenco.

V nedeljo smo si privošili še malo nakupovanja na štantih v hali 5, kjer je bil tudi ring za BIS. Posnela sem kratek filmček iz sobotnega BISa:

http://www.youtube.com/watch?v=k1ExtMr1J4o (http://www.youtube.com/watch?v=k1ExtMr1J4o)

Poljska nam bo ostala v lepem spominu. Predvsem po druženju z enakomislečimi iz vsega sveta od Beograda, preko Sicilije do Californije in obljubljenega Mexica. Spoznala sem veliko novih vzrediteljev in ljubiteljev mastinov ter srečala stare prijatelje, s katerimi smo prav prijetno klepetali in se zabavali.

Tanja v družbi beograjske in Somborske ekipe:

Prijateljica iz Nizozemske,lastnica zmagovalnega mastina:

Vesna in Čučka v zanimivem pogovoru:

Luka iz Amerike, ki je skrbel za naju z Zoyo:

Hvala Tanji in Katarini, ki sta z menoj si delili dolgo pot, neprespane noči in poskrbeli, da nam je bilo lepo.

Seveda tudi čestitke vsem, ki so se udeležili razstavljanje, ter posebaj čestitke tistim, ki so osvojili laskave nazive.

Na koncu smo sklenili, da se vidimo naslednje leto v Mexicu:

Miša

meta

• Pesjanar
    • Atrina spletna stran
« Odgovori #377 : 15 November 2006, 15:37:42 »
Vidim da ste se imele super!!  :) Čestitke za uspeh!!!  :-*

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #378 : 15 November 2006, 16:50:00 »
Čestitke za uspeh :) :)..lp

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #379 : 18 November 2006, 19:31:39 »
Ojla Miša!
En komentar na prejet SMS... JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
lp
T.

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #380 : 18 November 2006, 22:29:58 »
malo pozno Miša čestitke!!  8)

Topfield

• *
    • Topfield kennel
« Odgovori #381 : 19 November 2006, 15:18:39 »
Hehehe, Miša, res smo se imele noro fajn v Poznanu! Upam, da kmalu spet ponovimo tako turo, če ne prej pa, ko gremo v Španijo  :P! Hvala tud tebi in Katarini za dobro družbo in večerje, jaz namreč nisem ravno navdušena nad kuhanjem  >:D. Pa za polno smeha in vse dogodivščine na poti!

Pa še čestitke za Zoyin CAC, CACIB in BOB ter zelo perspektivno Twisty v Kortryku!!! Sploh nisem dvomila v vaš uspeh! :o

meta

• Pesjanar
    • Atrina spletna stran
« Odgovori #382 : 19 November 2006, 18:40:05 »
Pa še čestitke za Zoyin CAC, CACIB in BOB ter zelo perspektivno Twisty v Kortryku!!! Sploh nisem dvomila v vaš uspeh! :o

ČESTITKE!!! :-* :-*

Lola

• Gost
« Odgovori #383 : 19 November 2006, 18:50:18 »
Vidim da ste se v Poznanu res lepo imele, čestitke za rezultate!

Prav tako pa vem da ste včeraj razturale v Belgiji, bravo!!!! čakamo slikice naše žabi in njene čokoladke :D

Satin

• *
« Odgovori #384 : 20 November 2006, 08:51:52 »
Čestitke punce  :-* :-* :-* :-* :-*

flatka

• *
  • ***FCR***
    • http://www.lamai.si
« Odgovori #385 : 20 November 2006, 16:34:32 »
Joj, sploh se se nisem uspela oglasit.
Najprej CESTITKE tudi v moje imenu, super, super, super!  :)  :-*

Sedaj imam pa se za vse nekaj mmmm....  :o

Mama Misa kaj imas za naaaaaas?

Dve zvezdici  ;D

Lep pozdrav!!!

Satin

• *
« Odgovori #386 : 20 November 2006, 16:40:11 »
Punce so krasne, res si moram nekje nekaj časa nakopat da uletim v vašo trdnjavo, da mal premučkam vaše zverince! :P
Flatka krasne fotke ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #387 : 20 November 2006, 21:12:10 »
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE !!!!!!!

Mi smo se šele danes privlekli domov. Bilo je z eno besedo fantastično !!! :o :o :o

Hvala vam dekleta, za držanje pesti, tačk in šapic, je zelo pomagalo.  :-* :-* :-*

Kot je že naša Tanja napisala, je Zoya dobila CAC, CACIB in BOB, Twistwr pa ZP. Žal mi je samo, ker je bila v BISu med pappyi tako velika konkurenca, da je bilo nemogoče priti v ožji izbor. Obe moji  lepotički sta se perfektno prezentirali, imeli veliko občudovalcev in bili pofotkani iz vseh vogalov. Z menoj je bila ARIEB - Nadja in njeni dve šiperki, ki st ravno tako dosegli zelo velik uspeh, Beira v klasi šampionov drugo mesti in skupaj z Bonom v parih tretje mesto. Z nami je šla tudi naša agilitašica Daša, ki je s seboj imela svoje tri kužke in je ravno tako zadovoljna s svojimi doseženimi rezultati. Obema še enkrat čestitke !

Zaradi prezasedenosti hotelov v Kortrijku, sva se z Nadjo vsaki dan vozile iz 18 km oddaljenega francoskega hotela, ki je bil famozen v vseh pogledih. Dvoposteljna soba je stala samo 55 eu, kužki so bili dovoljeni v sobah brez exstra doplačila, velik brezplačen parkirni prostor pred hotelom in zadaj ogromen ograjen prostor z angleško travco namenjem samo našim kužkom. V hotel je bil možen vstop z elektronskim ključem, ki nam je omogočal vstop ob strani direkt do naših sob.

Če ste doživeli letošnjo razstavo v Poznanu, potem mi verjemite, da je bila tale v kortrijku 1000x boljša. Organizacija na višku, kljub 3000 prijavljenim psom brez ene čakalne vrste, 24 urno parkiranje v sami bližini naše hale samo za 1 eu. Avtodomovi so za enako plačilo lahko celo prenočili na razstavnem prostoru. Ringi veliki, dobro označeni že iz daljave, ograjeni z stabilno železno ograjo, vstop v ring po točno določenem časovnem seznamu, tako, da tisti, ki smo razstavljali šele v popoldanskem času, smo lahko mirne vesti odšli po nakupih. Vsa razstavna oprema nam je bila na voljo brezplačno, velike železne kletke, ki si jih lahko celo zaklenil, če si s seboj prinesel svojo ključavnico, dovolj stolov okrog ringov. Na vsakem koraku smetnjaki, skoraj v vsaki drugi hali so imeli lasten bife ali restavracijo, za agilitaše posebna hala, ravno tako poseben prostor za nagradni sklad, ki je bil velik, lep in pokalčki različnih oblik. Moja Zoya je dobila za BOB velik pokalček in bon za brezplačno slikanje, Twistwr pa polek pokalčka še šalčko za čaj z emblemom razstave.

Štanti so bili posajeni vzdolž vseh hal od št 1 do 6 razen v agiliti halah. Posebna hala za BIS in seveda za peedigre sponzorja, ki se je raadodarno izkazal z testerčki in darilci. Izbira je bila veliko večja kot v Poznanu in na vsaj polovici štantov so bile cene po "poljsko" nizke. Sama sem nakupila veliko stvari za moje male čokoladne žabice, še več majčk, puloverčkov in brezrokavnikov. Na vsakem koraku so delili brezplačne testerčke, ki sem jih v dveh dnevih nabrala vsaj za 20 kg.

Posebaj sem vesela, da je bilo na voljo veliko kinološke literature za vse mogoče pasme, revije, knjige, CDji, kasete v različnih jezikih po dostopnih cenah.

Polek vsega je bilo na voljo veliko kozarčkov, krožnikov in šalčk za motivi vseh pasem po ceni od 2 - 12 eu, razen ročnih in stenskih ur, kjer so se cene vrtele od 35 do 120 eu.

Ogledala sem si del sojenja nemških dog, dogo argentino, bullterierjev, kodrov. Ring za BIS ni nikoli sameval, saj so se v njem v dveh dnevih dogajale različne prireditve: od predstavitve vseh sedem belgijskih pasem, do prikaza učenja šolanja psov za pomoč slepim in invalidom. Posebno doživetje je bilo videti spravljanje račk ter ples otrok in pes pa tudi veliko starejših je bilo vmes.

Sam Kortrijk je čudovito mesto posajeno z starodavno arhitekturo. V starem mestnem jedru veliko trgovinic znanih modnih imen ter na vsakem koraku čokoladnice, ki so tako omamno dišale, da smo se z velikim veseljem podale v eno in jo oropale do onemoglosti, klub visokim cenam izdelokov. Čokolada je pa bila dobra.  ;)

Ljudje so na vsakem koraku prijazni in ustrežljivi ter takoj pripravljeni priskočiti na pomoč. Sporazumevanje je šlo brez problema a angleškem, italijanskem ali francoskem jeziku. Razen nekaterim je delalo moje ime preglavice, saj so me čisto uradno preimenovali  v "osebno izkaznico". Dobila sem celo čisto resno ponudbo o zaposlitvi  :-[. In za konec, sem srečala veliko prijateljev iz Belgije, Nizozemske in Nemčije. Spoznala nekaj novih in srečala vse tiste redke slovenske razstvaljalce in obiskovalce razstave.

Da ne pozabim omeniti edina dva lapsuza, ko so našega spoštovanega sodnika g. Miroslava Zidarja peljali svečano v BIS ringu pod Slovensko zastavo a je spiker napovedal, da prihaja iz Slovaške. Napako je hitro popravil. In drugi, ko so napovedali sodnico iz Yugoslavije in jo predstavili pod staro jugo zastavo s peterokrako zvezdo na sredini. Lapsuz gor ali dol, bilo je nostalgično za videti in sodnica se ni popolnoma nič razburila ob tej napovedi.

BIS je bil tako spektakularno izpeljan in napravljen, da smo se razstavljalci v njemu počutili bogovsko, saj je za nas že samo sodelovanje na taki prestižni razstavi in z tako dobrim doseženim rezultatom, odtehtalo vse bis nagade.

Kortrijk se ne da primerjati z do sedaj nobeno razstavo, ki sem jo obiskala. Z eno besedo - fenomenalno  !!!

Vsekakor jo bom obiskala tudi naslednje leto. Slikc imam bore malo, pa še te čakajo na digitalcu. Jih prilimam, ko se naspim. Sedaj bom samo še padla v posteljo.

Še enkrat hvala vsem, ki ste nas bodrili in mislili na nas. Tiste, ki nas imate namen obiskati, pa opozarjam, da se kar lepo poslovite od misli, da nas boste premučkali, kajti....zgodi se vam lahko, da boste sami premučkani  :P :P :P

:-* :-* :-* Missa

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #388 : 20 November 2006, 21:45:48 »
Po prebranem sodseč ste se res imeli noro dober  :o  8) 8)

Čestitke  8)

Satin

• *
« Odgovori #389 : 21 November 2006, 08:48:37 »
Se ne bojimo, če ne bo šlo drugače se bomo pa pustili da nas punce premučkajo :o :D :P