Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 254128 krat)

valvasor

• *
  • Spol: Ženski
    • www.valvasorsland.com
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #390 : 21 November 2006, 10:00:39 »

Ojla!

Misa cestitke!!!   

Sem gledala slikce, pa vidim, da imas na steni nekaj zelo zanimivega:))

Cao-Slavi

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #391 : 21 November 2006, 18:31:46 »
Hvala vsem za čestitke tukaj in na privat.  :-* :-* :-*

Slavi, pri nas še marsikaj zanimivega visi po stenah  ;) Se boš morala kdaj oglasiti pri nas, da si te zanimivosti ogledaš  8). Ali boš čakala, da bomo začeli slikati malo bolj v višino ?  :P  ;D

Sedaj pa še tiste obljubljene slikce :

Tokrat se je pod slovensko zastavo stisnilo šest psov od sedmih prijavljenih:

Daša in Nadja:

Povsod je bilo polno čokoladnic:

Za nagrade je bila pripravljena kar cela hala:

Tole je samo zame:

Mamica Zoya je vso noč rihtala sebe in svojo Twistico, da sta bili lepi za na razstavo:

Mogoče še kasneje prilepim kakšno slikco.

Miša

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #392 : 22 November 2006, 10:35:37 »
Povsod je bilo polno čokoladic.......si se kaj spomnila na svojo tršico ????

matrox

• *
    • matrox
« Odgovori #393 : 22 November 2006, 14:50:34 »
Miša kako potem ali boš vse ostale mladičke obdržala ali se kakšnemu že obeta nov dom ???
Daj nam sedaj malo odgovori, saj si obljubila, da boš ko boš imela čas ;)

Lola

• Gost
« Odgovori #394 : 22 November 2006, 21:16:55 »
Mama Miša najprej nova frizurica ti paše v nulo! Čokoladka raste in prav mično izgleda. Vidim da je bila ena stojnica idealna zame, čokoladaaaaa in kot vedno mama miša ne more s svoje kože so njene bejbe dobile spet ogromno posladkov kolikor vidim na slikici :D

Naslednjič pa z vami ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #395 : 24 November 2006, 13:29:33 »
Povsod je bilo polno čokoladic.......si se kaj spomnila na svojo tršico ????

Tršica, nič se bat ! Mama Miša je mislila na vse  ;) Svetujem ti, da do torka, ko zopet pridemo v cicimastinobansko šolo, krepko shujšaš  :P

Miša kako potem ali boš vse ostale mladičke obdržala ali se kakšnemu že obeta nov dom ???
Daj nam sedaj malo odgovori, saj si obljubila, da boš ko boš imela čas ;)

Matrox,

odgovor na tvoje vprašanje sem ti že zdavnaj podala. Ampak, ker vem iz lastnih izkušenj kako to izgleda, če je človek površen kot kura bom sama sebe citirala :

Žal, niso čisto vsi mladički ostali doma  :(

Sem pa uspela zadržati štiri mastinčice, ki so mi v veliko uteho in veselje.

Focoso,

:-[ hvala, ker si opazila mojo novo frizurco. Se še vedno nisem navadila na tako kratke lase. Me je pa Čučka bučka prisilila k frizerju. Cele noči se je ukvarjala z mojo frizuro ( očitno ji ni bila povšeči ) mi grizla lase, lizala glavo in z šapami ustvarjala novo frizuro. Včasih sem se zjutraj zbudila v glavo kot nafurjen puran. Sedaj se je malo unesla, ker so lasje prekratki, da bi jih žvakala. ::)

Res sem izpraznila veliko štantov v Kortrijku in posledično je bilo prazno stanje v moji denarnici ob povratku. Pa mi ni žal, saj si moje čokoladne lepotičke zaslužijo vse dobro in še več.

Ja, en plac je res rezerviran zate. Vendar boš morala na dolge destinacije malo počakati, vsaj do marca. Takrat pa je nekaj sedežev že rezerviranih, zato boš morala pohiteti z rezervacijo  ;) :P ;D

Tole slikco sem posnela v Kortrijku na razstavi. Ko sem se sprehajala med štanti, sem opazila, da je veliko prodajalcev imelo nov marketinški pristop k prodaji svojih artiklov. Veliko jih je uporabilo kar svoje razstavne pse za pasje modele in manekene.

Kaj mislite ali je kuža na sliki taprav ali le lutka? :

Miša

matrox

• *
    • matrox
« Odgovori #396 : 24 November 2006, 16:41:16 »
Miša ne ne nisem spregledala tvojega odgovora. Samo sprašujem ali boš sedaj kar vse obdržala ali je še možnost prodaje kakšnega?

Ti si odgovorila, da si uspela doma zadržati 4. Torej sta nov dom našla le 2. Ali si to načrtovala že na začetku ali mladičkov ne moreš prodati?

Ker se mi ne zdi logično obdržati doma skoraj celo leglo mladičkov ??? Zato sprašujem ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #397 : 24 November 2006, 20:56:16 »
Matrox,

možnost prodaje mojih čokoladnih princesk popolnoma odpade.  ;D

Za mladičke je bilo več povpraševanja, kot sem jih jaz imela na voljo.

Koliko je logično ali ne, da sem štiri mastinčice zadržala doma, ne vem. Je pa k temu pripomogel splet tragičnih okoliščin, na katere sem mogoče preveč čustveno reagirala.

Vendar sedaj, ko sem se čustveno streznila, svoje odločitve ne obžalujem.

Miša

Mašy

• *
« Odgovori #398 : 25 November 2006, 23:07:44 »
Malo se vmešavam v tole temo ampak moram te vprašati Miša... ti je kaj znana tale majčka? ::)

Lp

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #399 : 26 November 2006, 14:28:38 »
Mašy, pozdravljena !

Čisto nič se ne vmešavaš. Prav lepo, da si se oglasila  ;). Seveda se te spominjam, pa majčke tudi. Me veseli, da ti je bila majčka uporabna. Tudi mi smo eno uporabili za našega medvedka:

Glede nato, da sem že dvakrat za božične praznike naredila natečaj z nagradno igrico, je to mogoče opozorilo s tvoje strani, da bi lahko letos še tretjič zapovrstjo naredila kaj podobnega ?  ;D ;)

Mašy, obljubim, da bom razmišljala v tej smeri  ;) Pa Nino in Črta moram prej vprašati za dovoljenje!

Kako pa kaj tvoji boxerčki ? Koliko jih imaš sedaj?

Verjetno si zasledila, da se je naša trdnjava krepko razširila  ::) In tako moje čokoladne mastino princeske ugotavljajo, da je letos moderno rumeno:

Eh, tale rumena je že prav dogočasna:

Miša

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
« Odgovori #400 : 26 November 2006, 21:45:35 »
Miša, zakaj pa imajo te ovratnike?  :) Jim prav paše .. pa vseeno so tako razigrane psičke  :D naš bimbo bi verjetno znorel in bil ves depresiven  :o

Vaša banda se je pa zelo razšir'la  8) Same luškane babn'ce maste  ::) :-* :-* :-* :-*

Lp, Nastja

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #401 : 27 November 2006, 07:24:29 »
Mene je pa ta vaša trdnjava čisto očarala. Pa mogli bi videt reakcijo moje mame, ki vedno govori da ona pa kej večjega od maltežana nebo imela( čeprav je zaljubljena v mojga Bugza-Rotti), da lepših psov in lepših gubic še ni vidla. Najbolj ji je pa všeč čokoladna lepotička Twistica :D ;D ::)

res čisto očarala jo je tale tvoja trdnjava  :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #402 : 04 December 2006, 18:37:17 »
*nastja*,

na voljo je več odgovorov, zakaj so nosile rumene lučke:

mastinčice so bile solidarne s svojo sestrico, ki je morala nositi ovratnik, kar potrjuje pravilo, vse za eno in ena za vse  :D

mogoče  je ali bo letos med mastinarji moderna rumena barva   ::)

lahko delamo poizkusne teste vzdržljivosti materijala  8)

testiramo vzdržljivost naših mastinčic  :P

Malo heca ne škodi.  :) Naše mastinčice so vsako svojo lučko sprejele kot modni dodatek, ki je obvezen in so se temu primerno tudi obnašale. Druga drugi so se kazale in nastavljale in na splošno so bile važne, ker imajo nekaj okrog vratu.

Podobno je z ovratnicami. Posebaj sta važni tisti dve, ki ju doleti čast, da gremo ob sredah z malo šolo na nočni sprehod po mestu z svetlečimi ovratnicami okrog vratu. Se nam je že zgodilo, da so nas turisti slikali  :-[

Bugz,

me veseli, da so vam všeč naše čokoladne princeske. Hvala za pohvale. Če ste kje v Lj ali bližini se lahko z mamo najavita na gladenje in cartanje naših mastino gubic. Bomo tudi v Celju na razstavi pa nas lahko obiščete. S seboj bomo imeli pet mastinčic, tako, da bo več kot dovolj gubic za čohljanje na voljo.

Pa še nekaj slikic naše važne Čučke bučke, kako je obdelala svojo soimenjakinjo, ki je tudi njena botrca, saj ji je nadela rodovniško ime.

V zahvalo ji je naša Čučka bučka preuredila frizurco:

In vsem svojim sestricam ter nam dala vedeti, da je to samo njena botrca zato jo je popolnoma okupirala in ji veselo pomagala pri pitju šampanjca:

Miša

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #403 : 04 December 2006, 18:49:22 »
Mi smo na žalost iz kopra- kr daleč....ampak enkrat jih bom ze prečohala:)

matrox

• *
    • matrox
« Odgovori #404 : 04 December 2006, 18:59:35 »
Citiraj
*nastja*,

na voljo je več odgovorov, zakaj so nosile rumene lučke:

mastinčice so bile solidarne s svojo sestrico, ki je morala nositi ovratnik, kar potrjuje pravilo, vse za eno in ena za vse  Cheesy

mogoče  je ali bo letos med mastinarji moderna rumena barva   Roll Eyes

lahko delamo poizkusne teste vzdržljivosti materijala  Cool

testiramo vzdržljivost naših mastinčic  Tongue

Malo heca ne škodi.  Smiley Naše mastinčice so vsako svojo lučko sprejele kot modni dodatek, ki je obvezen in so se temu primerno tudi obnašale. Druga drugi so se kazale in nastavljale in na splošno so bile važne, ker imajo nekaj okrog vratu.

??? ??? ???
So to ovratniki ali lučke ???
So jih potem nosile kar tako ???

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #405 : 04 December 2006, 19:40:03 »
Bugz,

Koper pa ja ni daleč. Prejšnji teden sem zjutraj ob 6.30 šla v Koper, opravila delo in bila ob 10h dopoldan že doma pri svojih mastinčicah  ter z njimi zajtrkovala jabolka, mandarinke in korenček.

Sedaj, ko je AC se da prevoziti teh nekaj kilometerčkov v  celih 65min  :P

Miša

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #406 : 05 December 2006, 08:42:30 »
Boga Čuča....dvonožna  ;)

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #407 : 05 December 2006, 12:44:54 »
Sej maš prav ni tolko daleč....enkrat bomo že prišli na obisk...vi pa k nam na šparglje:)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #408 : 05 December 2006, 13:29:32 »
Boga Čuča....dvonožna  ;)

Simi,  >:(

kaj pa boga Miša in bogi Bobi  :D

Bugz,

dogovorjeno  :-*

Za oboževalce mojih čokoladnih princesk sem naredila triminutni filmček, kako razvajene mastinčice mučijo svojo mamo Zoyo:

http://www.youtube.com/watch?v=x1zRCOAbKHI (http://www.youtube.com/watch?v=x1zRCOAbKHI)

Nekaj  slikc naše Zoye:

Šaška, Šašon... ???

Šaška, kje si  ???

Šaška, zakaj se skrivaš  ???

Zoya, a si že našla Šaško, sprašuje Miško ?

Šaška, veš kaj, drugič napiši listek, da te ni doma  >:(

Miša

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #409 : 05 December 2006, 13:45:08 »
Joooj, boga Zojčka. Pa kako se direkt vse na njo spravljajo, babnice ogromneeee. :o Miša, s kakšnim križanjem si pa prišla do te hiškaste oblike glave? :P In s kakšno hrano do te pravilno kariraste barve. Jest mislim, da Čučka ne išče Šaške, ampak se hoče skrit, ker bi rada oder za nekaj trenutkov prepustila še kakšnemu mopsku, dogici ali mešančku... ;) Hihi, Miškolin, lupka ti pošilja tvoja občasna gostiteljica. :-* Sem za prvi november mislila nate in na tvoj rojstni dan, čeprov so ti malo morbiden datum izbrali. ;D ;D A zdej smo že polnoletni? ;)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #410 : 05 December 2006, 14:22:08 »
nutella,

Miško je res ratal polnoleten. Kar pa mu prinaša kup težav. Ker nič ne vidi, ga moramo nositi, kadar gremo ven, se moramo plaziti po tleh in ga iskati po vseh njegovih kotičkih, kajti tudi sliši nič več. Pa hrano mu je treba miksat, drobit in paštat saj je že ob 15 zobkov. In venomer ga moramo paziti pred tavelikimi, da ga ne izrinejo ali po nesreči pohodijo. Pa vsega tudi ne sme več jesti, ker želodček ne prenese vsega, tako, da moramo skrivati hrano pred njim.

Ampak Šaško še vedno porihta in tudi vse štiri mastinčice nažene s svojega prostora, če je potrebno.

Miša

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #411 : 05 December 2006, 14:36:04 »
Joj Miša tale je pa res huda, skoraj bi se razpočila od smeha ob gledanju slikic Zoje s hiško  :D  :D  :D  :D
lp
T.

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #412 : 05 December 2006, 15:47:45 »
Full dober video( vam sigurno ni nikoli dolgčas) in full dobre slikce od Zoye!

Kast

• *
« Odgovori #413 : 06 December 2006, 11:25:03 »
madonca, kako je ta mama potrpežljiva  :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #414 : 06 December 2006, 12:56:21 »
Naša Zoya je že od samega začetka pridna, vestna in vzdržljiva mamica. Seveda zna kdaj pa kdaj tudi povedati kaj resnega svojim nadebudnim deklicam. A na srečo se do danes še niso resno skregale. Upam, da do tega nebo prišlo, kajti v tistem trenutku jih bom morala ločiti.

Na posnetku se sicer ne vidi, da je Zoya na koncu popolnoma "omagala" in prepustila svojim deklicam, da jo nadvladajo vsaj v igri. Ko je Zoyi dovolj demonstrativno odkoraka čez vrata in jim da jasno vedeti, da je dovolj igranja.

Pa še en filmček naših čokoladnih princesk:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7403297338875834715 (http://video.google.com/videoplay?docid=-7403297338875834715)

Miša

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #415 : 06 December 2006, 13:07:23 »
Koliko kil pa imajo sedaj že "male" gubice? Pa koliko so zdej stare?
Katere mrcine boš razstavljala v Celju?

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #416 : 06 December 2006, 13:39:49 »
Bugz,

tamale so imele ene 10 dni nazaj tam okrog 45 kg. Ne vem točno koliko imajo sedaj, ker na vago moramo do veterinarja. Tam nekje pri 35 kg sem jih nehala tehtati doma. Po mojih "očeh" imajo tam nekje ¸med 46 - 47 kg, ker ne tehtajo vse enako. Po navadi je najtežja Twister, takoj za njo ali celo enako težo je Šeyka, nekaj manj Čuča in kakšno kilco manj Simply.

Danes so stare točno 6 mesecev, 1 teden in dva dni  :)

V Celje peljem vse štiri čokoladne princeske ter njihovo ponosno mamico. To bo verjetno prvič in zadnjič, da se bodo vse naenkrat skupaj pokazale v javnosti. Upam, da se bodo lepo obnašale in da bodo v lepi luči prezentirale svojo pasmo. Do sedaj nisem imela z njimi na tem področju problema in upam, da ga tudi v nadalje nebo. Čeprav se krepko zavedam, da bo v prihodnosti z njimi vedno težje skupaj hoditi v javnost. Zato pa sedaj izkoriščam to celjsko razstavo  :-[

V nedeljo bom razstavljala mamo Zoyo in njeno, razstav vajeno, hčerkico Twister. Upam, da se bosta obe pokazali v najlepši razstavni pozi. Ostale tri sestrice pa bodo imele vlogo navijačic.

Držite pesti za nas  ;)

Miša

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #417 : 06 December 2006, 13:42:03 »
Seveda bomo držali pesti in tačke!
Mogoče pa pridemo celo pogledat če bo čas :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #418 : 08 December 2006, 22:15:40 »
Bugz,

joj, to bi bilo pa super, če boš imela čas in se pripeljala v Celje na razstavo. Bomo lahko kakšno pametno rekli na štiri oči ( koliko bo to zraven naših čokoladnih terorist mogoče ).

Miša

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
« Odgovori #419 : 09 December 2006, 10:14:25 »
Miša:

Zdaj sem malo pregledovala tvojo predstavitev in si ogledovala tvoje kužke - kaj naj rečem - vsa čast, da imaš toliko lepotcev in lepotičk :o!
Verjamem, da imaš ogromno dela z njimi, ampak vem pa, da ti gotovo to vračajo z ogromno ljubezni in sreče, ki ti jo prinesejo dan za dnem! :)
Tako da pohvalno in samo tako naprej! ;)

Lp, Tina