Avtor Tema: Mišina pasja trdnjava  (Prebrano 254273 krat)

Kast

• *
  • Spol: Ženski
Re: Mišina pasja trdnjava
« Odgovori #480 : 04 Januar 2007, 10:23:58 »

Vse naj naj Šaški in še velik pasjih vragolij :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #481 : 04 Januar 2007, 12:23:34 »
Šaška vse naj naj :)

Bugz

• Bugz 4ever
  • Super Pesjanar
  • ...pasje življenje...
    • Bugz
« Odgovori #482 : 04 Januar 2007, 12:27:39 »
Vse najboljše Šaška!
Da bi še dolgo nagajala Missi :P

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #483 : 04 Januar 2007, 12:37:58 »
Šaškica, vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan,   ostani taka prijazna energijska bombica, kot si. :-*

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #484 : 04 Januar 2007, 13:13:42 »
  :o :o :o, joj, same dobrote  ;D Od tortice, do kostk in energetskih bombic  ;D Šaški se kar sline cedijo. In verjemite mi, da vsakemu od vas pošilja koš poljubčkov z zahvalami za vse vaše čestitke in lepe želje.

Šaška je že čist ven padla, ker se veseli popoldanskega praznovanja. Sicer še ni čisto prepričana, kdo vse pride a upa, da bo na sprehodu imela čim več družbe, da se bo lahko naletala.

Če se nam želi kdo pridružiti na popoldanskem sprehodu nam lahko sporoči, pa se gremo skupaj nadivjat  ;)

Missa

kala,runo,bella

• *
« Odgovori #485 : 04 Januar 2007, 13:24:18 »
Aho!
Šaška vse naj naj, pa veliko veselja s tvojimi pasjimi, pernatimi, kosmatimi in človeškimi prijatelji. :-*

Lp
Ana

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #486 : 05 Januar 2007, 17:58:04 »
Naše včerajšnje praznovanje se je zavleklo pozno v noč. Šaška je pokazala vse svoje čare, da je ubogi Gusi kar z zobmi škripal. Pa saj ni čudno, ko mu je tako z ritko mahala pod noskom. No, saj prizna, najbolj ji je bilo všeč, ko jo je Gusi kar za plašček zgrabil in je ni pustil domov  :-[

Okica pa je najbolj fehtala Larsa, da bi se z njo igral. On je že pokazal voljo do igre, pa kaj, ko je imel skoz gazdarco na drugi strani štrikca  >:D Je pa zato klopco pridno zalival, ko je Satinka bila zaposlena z opravljanjem  :P

Imeli smo se lepo, Šaška je svojo polkilsko tortico delila še z Okico in Micekom, tako, da so se najedli vsi. Pa Larsu in Gusiju je ponujala pasje klobase a sta bila oba preveč fina, da bi si postregla.

Škoda, da nismo mogli slikat, ker je bilo preveč temno. Bomo čez viken naredili kakšen foto sešen, če bo vreme držalo, da jih oblečem v njihove rdeče plaščke  ;)

Missa

andreja

• Pesjanar
  • vedno z mano
« Odgovori #487 : 08 Januar 2007, 10:29:53 »
Malček z zamuda, a od srca. Vse naj naj Šaški! :-*

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #488 : 08 Januar 2007, 11:24:32 »
Miša ti bo gazdarca z druge strani Larsovega štrika mal ušesa kupirala :D >:D Je pa res da je moja zgaga odkar je dopolnil 7 let postal en tak tečko, kateremu je še najbolj všeč če njegova gazdarca crklja samo njega :D
Pa še nekaj tvoji dve frčafeli sta taki moderni punci ki naredita prvi korak če so jima pubeci všeč, ampak moj je pa še gentelmen starega tipa sej veš da je on lovec in ne plen, pa še zelo sumljivo se mu je zdelo ker so Okico njegovi dragulji tako zanimal :o :D Je revež strastno navezan na njih :P :D ;D Boste imel vsaj eno orenk klopco :P

Šaška in Gusi sta prav lušten par :o :D :P

Sta bili pa punci prav luštkani v svojih rdečih plaščkih, ki jima super pristajata :-*

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #489 : 08 Januar 2007, 17:37:41 »
Odo rdečim plaščkom sem že enkrat prej napisala. Gusi in Šaška, hm, mi je že Miša grozila, da bi bila ta poroka zadnje, kar bom doživela. >:D :P Jah, sploh Okica ima tak robat stil druženja, kot kak star mornar boksa kolege v ramo, najinima dvema mevžicama pa to ni pogodu. ;) Satinka, ti se pa spravi svojo temo odpirat, ker ti bom bolha stajl foro spustila, pa boš prisiljena v ta postopek. ;D

Satin

• *
« Odgovori #490 : 09 Januar 2007, 10:20:36 »
Ja pa jade, se te nč ne bojim me bojo moja Čučka bučka, Lars pa Gusi branli boš vidla..... Če pa še drugač nav šlo se bom pa pr mami miši med mastinčiče in Zokija skrila.... :o :D ;D :P

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #491 : 09 Januar 2007, 13:52:10 »
Satinka, sedaj pa smo te dobili, kako se šlepaš  ::)  Ampak saj ti dovolimo  :-*

Glej, med našimi picckami lepotičkami je še dovolj prostora zate:

Če boš vsaj pol tako lepa, kot so naše čokoladane princeske, te bom še peljala na kakšno razstavo po šampionat  :P :

Missa

Satin

• *
« Odgovori #492 : 09 Januar 2007, 13:57:27 »
No vidiš Nutka tutka ravno dovolj placa še zame da se skrijem med njih...

Miša glede šampionata ni blema, samo še nekaj let bo treba počakat, jaz še ne bi gubic mela.... :o :D :P, bom raje te zadeve trenutno mastino cukrom prepustila, jaz se bom raje samo med njimi crklala... :P :D

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #493 : 09 Januar 2007, 14:02:39 »
Ja, sm zadnjič vidla, da te nism vidla, ko se je mastino krdelo zgrnilo nadte, da te prelupčka. ;) :o :D

Satin

• *
« Odgovori #494 : 09 Januar 2007, 14:06:20 »
Ja moram čimprej spet malo naokol prit ker punce že kar malo pogrešam...  ;D :-* Res moram na lotu eno sedmico trofnit... :D ::) 8)
Al se morata pa mami Miša in ata Bobi čimprej preselit da bomo lahko na počitnice hodil... :P

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #495 : 09 Januar 2007, 14:36:18 »
 :D ;D :), ha, ha, ha... Saj ni treba, da se kam selimo ! Mi že imamo eno pasjo trdnjavo...na morju.

Imamo taaaaaaaako morsko rezidenco za celo pasjo trdnjavo pa še kakšenga obiskovalca povrh  :P In naša Zoya ter Zoro tako uživata doli, da imamo včasih celi teden težave s prilagajanjem na ljubljanski zrak, ko se vrnemo domov. Samo, da smo se lansko leto morali morski rezidenci odpovedati zaradi tetine selitve v Lj, pa zaradi legla,  in ko smo končno vse uredili pa nas doleti dvojna tragedija pa še kaj  za povrhu :'( :'(

Vidim, da nič ne brskate po missinem profilu  ;) Tam bi našli še luštne slikce.

In punce, kar pripravite se za vikende, bomo hodil travo kosit, pa drevesa obrezovat, pa sončku trebuške nastavljat, da bomo poleti lahko uživali, če ste zato.

p.s. sem preverila v profilu, ni noter službene spleetne strani. Evo je tukaj www.4missa.net (http://www.4missa.net)

Missa

simi

• *
    • Škd Bajka
« Odgovori #496 : 09 Januar 2007, 14:54:05 »
Saj od kar imate počitnice se samo se izležavate....tole bo potrebno kmalu prekinit ;)

Satin

• *
« Odgovori #497 : 09 Januar 2007, 15:06:09 »
Mi smo za, mi smo za...... :D :o :-*

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #498 : 09 Januar 2007, 16:20:02 »
Satin: ja, ja itak smo za, samo kaj pa na takšne ideje o izležavanju porečejo naši nadrejeni, je pa drugo  :-\

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #499 : 09 Januar 2007, 19:57:15 »
Saj od kar imate počitnice se samo se izležavate....tole bo potrebno kmalu prekinit ;)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, tršica, komaj čakamo, da se bo začela šolaaaaaaaaaaaaaaaa  :-* Nam je malo že dolg čas. Pa čokoladne princeske full pogrešajo pouk. Me najmanj 3x na teden okrog pol štirih spomnijo, da bi ipaq lahko nekam šle  ;D

Mi smo za, mi smo za...... :D :o :-*

No, no, kar zapomni si kaj si rekla, to si rekla.  ;)

Tečka, tudi vas bomo aktivirali, če bo potreba. Se lahko kar pripraviš  ;D

Nutellca, a vi pa nič ne marate morčka, al kako ? Mi se imamo vedno tako fajn.
Tukaj se je Betka paštetka učila kako se plava:

Zoya pa je na vodo itaq čisto nora:

Joj, tudi jaz pogrešam morje, ko je zunaj tako toplo:

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #500 : 09 Januar 2007, 20:16:48 »
A je zame tudi kaj prostora bi se malo pogrela bi čokoladkah :D

Tista slika Zoya v vodi hehe me je nasmejala - asociacija gliser v vodi :D kot da bi ''zakurblala'' pa gremo ihihi

nutella

• *
  • Fedra, Lili in Misti
« Odgovori #501 : 09 Januar 2007, 20:27:54 »
Oooo, dej nehi te slike dajat na forum, pa to je pravo mučenje ubogih prezeblih meščanov sredi zime. Prepozno, že voham morje. :'( Hehe, jest pa Zoje prvi hip sploh nisem spoznala, sem mislila, da je en nilski konj. ;) ;D ;D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #502 : 09 Januar 2007, 20:53:48 »
 ;D ;D ;D, mam še, mam še... :P

Joj, men se že čisto blede od te trapaste zime  >:( Na vrtu so mi že narcise pa žafran in " zumbule" ven pogledale. In to sredi Ljubljane, 10 januarja  :o

Me tolk na morje vleče, sploh, ker sem lansko poletje izpustila:

Letos pa komaj čakam, da pokažem morčka našim čokoladnim princeskam. Čeprav ga je Twisty lani spoznala v Belgiji in je bila nad njim navdušena. Upam, da bodo tudi ostale sestrice delile njeno mišlenje.

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #503 : 09 Januar 2007, 20:58:55 »
O, Anči moja, si le gor prilezla  :-* Sva te včeraj z Evo obirali, tako, da veš, ker te nič ni na forum  8)

Seveda bo prostor zate in tvojo Lolico, pa še za koga iz tvojega ognjenega firtla  ;)

Samo glejte, da mi boste princeske pomagale učiti plavanja !

p.s.: mi je Božiček prinesel novi monitor, tak, ki mu ekran nič ne migeta, pa taaaaake velike črke ima,  sem ga šele včeraj uspela namontirati...sedaj pa me Bobi dol z računalnika ne dobi  :D

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #504 : 09 Januar 2007, 21:01:23 »
Bravo Božiček, si je mama Miša res zaslužila!
Pridemo pridemo pod čokoladni kovter ob prvi priliki, veš je Anči izpit naredila ;) prileti enkrat, samo da se še malo privadi pa zavaruje prej :D

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #505 : 09 Januar 2007, 21:09:27 »
Oooooooooooo, ČESTITAM !!!  :-* :-* :-* Čestitkam se pridružuje tudi Bobi in kompletna naša pasja trdnjava  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Najbolj pa je tega izpita vesela naša, ups..."tvoja" Simply:

Seveda sem ji v tvojem imenu obljubila, da se bo kdaj pa kdaj lahko popeljala s teboj  :P :-*

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #506 : 09 Januar 2007, 21:14:38 »
OOOOOO Hvala!!!! Moja moja Simplica kako je lepa, komaj čakam da jo vidim v živo, me je kar sram kakšna botrca sem, tako je že velika jaz pa sem se samo s Twisty ukvarjala tztztz :( nadoknadim, ne pozabi čez pol leta pridem v Ljubljano živet, potem bom pa tudi večkrat prišla - obljubim!

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #507 : 09 Januar 2007, 21:16:40 »
Ja, kako naj bi pozabila, če pa te baje v naši pasji trdnjavi čaka ena sobica. Izgleda, da si ti pozabila  ???

Missa

Lola

• Gost
« Odgovori #508 : 09 Januar 2007, 21:19:26 »
:D Pa sem res....hvala, ampak sem že s sošolko zmenjena da greva malo iz lj ven da ne bova čisto v centru, skupaj

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
« Odgovori #509 : 09 Januar 2007, 21:21:38 »
Nič hudega, se bomo pa mi napokali in prilezli v vaše rovte z kompletno pasjo trdnjavo. Samo ti boš prej svojo Lolo prepričala, da so to male Zoye  ;D

Missa