Avtor Tema: Glasba  (Prebrano 111976 krat)

Alba

• *
  • Spol: Ženski
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
Re: Rock
« Odgovori #240 : 16 Marec 2007, 14:59:08 »
Odkar "zdravo živijo" so za en ku**.  ;)

Haha 5rca tole sem pa imeli v mislih  :P, pa rajš nisem napisala  :D.

Thor77

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #241 : 18 Marec 2007, 21:00:15 »
MetallicA se mi je zasrala z tožbo prot Napsterju... dobl so bitko, zugbil pa vojno, ker se je število P2P strani povečalo za par tisoč procentov... In namesto da bi se z musko ukvarjaal, so se tožaril, zapijal in drogiral, da so rabl še rehabilitiacijo, da so se vkup vrgl in posnel najbol podn album svoj kariere... Glede na to, kar pa slišim o lanskih koncertih, pa me mika it, za voljo starih dobrih časov...

Manson pa bo 20. junija v Križankah ob 21ih, karta pa samo 30€... tak da bo treba it!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #242 : 24 Marec 2007, 11:47:20 »
Tole ne spada ravno v to temo, nove se mi pa ne zdi vredno odpirat za eno vprašanje...

Zanima me, če kdo ve, kje se lahko dobi album Spindel - Aminje. Na netu ga ne najdem...  :( Gre za norveško tradicionalno glasbo , precej podobno irski in mi je zelo všeč.

Lp

Thor77

• *
« Odgovori #243 : 24 Marec 2007, 14:27:42 »
http://www.cdroots.com/grcd-spindel2.html

po mojem lahko CD tu naročiš

Evarty

• *
« Odgovori #244 : 24 Marec 2007, 16:07:12 »
Namerava kdo obiskat koncert od Red hot chili peppers 28.06.2007 v Vidmu(Italija)? :o

*ana*

• *
  • moj,moj "cukr" španjel...
« Odgovori #245 : 24 Marec 2007, 17:12:15 »
Poglejte, jaz nisem hotela vas tukaj prekinjat, a kot zgleda sem vas, Oprostite! Seveda se *ani* upam v obraz to povedati. Jaz sem vam hotela povedati, da vas nateguje. Tudi mene ne zanima ali je metalka. Za nos vas vleče!
 >:( O0

Hvala in lp
a budalu!
Kwa ti ni jasnu, Neja**?
Upaš se mi use te laži u faco povedat, pa si se zbrisala s foruma, da ti še ZSja nmorm poslt?
Aja, kr me je njbul zmotilu: Gdaj sm nazadne pršla u šolo u pink, zeleni... majci? Mejbi u petm nazadne!
                                     Pa prit raj preštet moje črne majce, preden se smešš tuki gor!Budalu!

Mejte se! Ti hinawka z*jebana pa raj premisl, če te je luna nosila ku si ti pisala!

*ana*

• *
« Odgovori #246 : 24 Marec 2007, 17:14:18 »
Scythe- se popolnoma strinjam s tabo.
*JsT*- če imaš kakršnekoli zamere do Ane, ji prosim sporoči in se pomenita kje drugje. Zelo lepo pa upam, da se ji to, kar si napisala upaš povedati tudi v obraz in da v "živo" nisi še ena tistih, ki si ne upajo odpreti gobčka.

Pa LP, Z
O, taka tale Neja** je! Če jo use nene usrane prjatlce držijo za rokco, si mi ne bo upala tega povedat!

Thor77

• *
« Odgovori #247 : 24 Marec 2007, 17:30:41 »
kdo ma prav gor al pa dol... vsak si ustvari svoje mnenje... moje je ta, da karkoli že pač mate, se zmenite preko privat sporočilc oz. v živo, vsekakor pa ne preko javnega dela foruma! Prav tako pa bi ti, *ana*, morala uporabljati vsaj približno pravilno slovenščino in ne neke lokalne dolenjske različice (pa nimam nič proti dolenjcem, ker sem tudi sam na dolenjski strani doma)...

*ana*

• *
« Odgovori #248 : 24 Marec 2007, 17:35:10 »
Hej!
Saj ponavadi jo, sam zdaj sem pa se razkurila. Sorite usi, se bom bolj potrudila. :) ;D
(s)mejte se! :-* :-*

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #249 : 24 Marec 2007, 17:35:41 »
Namerava kdo obiskat koncert od Red hot chili peppers 28.06.2007 v Vidmu(Italija)? :o

Uuu mene bi zanimalo! Kako daleč pa je to? Kakšna je pa cena karte?

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #250 : 24 Marec 2007, 17:38:05 »
Eh, sem se prehitro veselila.. imam po vsej verjetnosti 28. in 29. dva izpita  :(

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #251 : 24 Marec 2007, 18:19:29 »
Ni niti slučajno rocku podobno,sam me tok firbec matra...

Gre kdo 15.junija na Il divo-te? :-|~Bi šla za vsako ceno,pa so karte razprodali hitreje preden rečeš Il divo,pa še valeto imamo...aaaa!Ponovitvenega koncerta pa ne bo :( :'(

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #252 : 24 Marec 2007, 18:22:36 »
Kje pa bodo?

Evarty

• *
« Odgovori #253 : 24 Marec 2007, 18:34:44 »
Zoe to je v bistvu ful blizu :) Od Ng pa do Vidma je približno 30/40 minut vožnje :)

Glede cene pa sem malo zmedena...sem gledala na različnih straneh, ki imajo tudi organiziran prevoz in je cena 70 evrov...
pomoje je to cena vstopnica+prevoz, nisem pa 100%

Škoda, da imaš izpite takrat.... :-\

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #254 : 24 Marec 2007, 19:34:59 »
Ma ja, cel junij imam zafilan z izpiti  :'( Je bil pa en sošolec letos ali lani na RHCP-jih in je rekel, da je bilo noro!

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #255 : 24 Marec 2007, 19:38:46 »
Zoe, naj ti bo v tolažbo, da nisi edina.  :(

Lp

Tetameta

• *
« Odgovori #256 : 24 Marec 2007, 19:42:31 »
Joj, ko bi RHCP kdaj prišli v LJ... Ali pa kamorkoli v Slovenijo...takoj bi bila tam..  :D

newfka

• Newfs! I love them!!!
  • *
  • Newfing through life!
    • krace
« Odgovori #257 : 24 Marec 2007, 19:44:33 »
Aja, a gre kdo na metal camp?  ???  Baje pridejo Ensiferum, Blind Guardian...

Lp

kathy

• *
    • izi-ela
« Odgovori #258 : 24 Marec 2007, 20:51:50 »
Joj, ko bi RHCP kdaj prišli v LJ... Ali pa kamorkoli v Slovenijo...takoj bi bila tam..  :D
joj ko bi res  :D italija je pa kar mal predaleč za mene glede na to da sem stara šele 13 let tak da bom mogla še mal počakat :-[  greta pa 2 moji sošolki ampak sploh nevem zakaj ker pomoje poznata samo par največjih uspešnic  :-\

L.p

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #259 : 24 Marec 2007, 22:00:01 »
Res ko bi res ti prišli, bi bilo res sanjsko :o

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #260 : 24 Marec 2007, 22:49:56 »
Pomojem je Slovenija občutno premajhna za en ornk koncert. Najprej je problem prostor, kjer bi koncert potekal, potem je problem kje dobiti dovolj ljudi, če upoštevamo dejstvo, da je na velikih koncertih okoli 50.000 ljudi, kot tretje pa je za marsikaterega Slovenca verjetno problem cena. Redkokdo bi dal 70 evrov za karto.

Ampak ja, sanjamo lahko in upamo, da kdaj pridejo velike zvezde tudi k nam. Za ta čas pa lahko gremo mi k njim, navsezadnje Italija, Avstrija, Nemčija in podobne dežele niso tako daleč.

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #261 : 24 Marec 2007, 22:51:31 »
Ampak ja, sanjamo lahko in upamo, da kdaj pridejo velike zvezde tudi k nam.

RHCP se lahko pred Maidni skrijejo (ko se govori o zvezdah seveda).  8) ;)

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #262 : 24 Marec 2007, 23:08:33 »
Vsak ima svoj okus  :P ;D

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #263 : 24 Marec 2007, 23:10:00 »
Vsak ima svoj okus  :P ;D

Jp.  ;D Meni RHCP ne potegnejo lih...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #264 : 25 Marec 2007, 07:40:08 »
RHCP se lahko pred Maidni skrijejo (ko se govori o zvezdah seveda).  8) ;)
To se res lahko skrijejo ;D Samo oboje bi bilo fajn jih v živo poslušat, še posebno, če bi RHCP-ji na koncertu bolj stare komade špilal. So se mi tudi oni malce pokvarili kot Metallica z to njihovo novejšo glasbo ;) :P ;D Koncerte pa baje delajo res nore, tako da bi jih bilo fino v živo slišat :D

Pomojem je Slovenija občutno premajhna za en ornk koncert. Najprej je problem prostor, kjer bi koncert potekal, potem je problem kje dobiti dovolj ljudi, če upoštevamo dejstvo, da je na velikih koncertih okoli 50.000 ljudi, kot tretje pa je za marsi katerega Slovenca verjetno problem cena. Redko kdo bi dal npr. 70 evrov za karto.

Ampak ja, sanjamo lahko in upamo, da kdaj pridejo velike zvezde tudi k nam. Za ta čas pa lahko gremo mi k njim, navsezadnje Italija, Avstrija, Nemčija in podobne dežele niso tako daleč.
Se strinjam, da je SLO premajhna za take koncerte :-\ Če bi se pa že našel prostor, pa folk ne bi dovoolj kart kupil ali spet kakšen tak organizatoor bi bil, ki bi na veliko obljubljal ne vem kakšen hud konceret, ki bi na koncu odpadel. Sej vem iz izkušenj, da tak koncert ni tak mačji žakelj organizirat, samo vseeno se mi zdi, da jih na koncu ful veliko kar lepo odpade po vsem prvem pompu :-\
Dokler takih imen ni, moramo pa k sosedom iti na koncerte :D.

Lp

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
« Odgovori #265 : 25 Marec 2007, 08:49:16 »
Jaz sem od velikih slišala, da RHCP izredno slabo koncertirajo, tako, da ne mislim sploh tvegati in iti na koncert. Drugače so mi dobri za poslušat.
Da bi pa tak band prišel v Slovenijio jr pa tako malo verjetno.

Tetameta

• *
« Odgovori #266 : 25 Marec 2007, 10:36:01 »
Da bi pa tak band prišel v Slovenijio jr pa tako malo verjetno.
Tok pomembni pa spet niso... So pa fajn... :D
Sej je bilo kar nekaj dobrih in pomembnih bandov v Slo- recimo Nirvana (me mati ni pustila, ker sem bila takrat v sedmem razredu OŠ >:( ), Metallica (na te sem šla, itak), Green Day, The Offspring, Blondie, Nightwish (na te sem tut šla), Sex Pistols itd. (kdo bi se spomnil vseh)... Je pa res, da že dolg ni bilo kakšnega pametnega koncerta... :'(
RHCP bodo pa tut v Beogradu...sam se mi tut tja ne da it (komu naj pustim psa?  ??? )...

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #267 : 25 Marec 2007, 12:52:55 »

Thor77

• *
« Odgovori #268 : 25 Marec 2007, 12:53:45 »
RHCP studijsko razturavajo, v živo pa precej fušajo (kot je opaziti na video posnetkih koncertov in od ljudi, ki so že bili na koncertu). Zakaj ni več velikih koncertov v Slo? ne ker smo premajhni (20.000-30.000 ljudi za koncert ni tak mala številka) - problem je predvsem v organizatorjih; veliki bandi stanejo precej denarja in s tem je povezan precej velik riziko, če koncert ne bi uspel - plača pa se ponavadi vnaprej, kar prinese s sabo miljonske kredite in spet tveganje, ali se boš potegnil na pozitivno nulo ali boš še leta odplačeval neuspešen koncert... Se strinjam da so določeni koncerti absoultno predragi (recimo za Aerosmithe sem dal 100€, pa se moram še sam peljat do Münchna), lani za Bon Jovije tudi precej € (žal se ne spomnim točne cene)... medtem ko kljub ceni, pa so večji bandi ponavadi razprodani... velik faktor pa je tudi v oddaljenosti koncertnega kraja, od drugih krajov na turneji (in s tem povezano dejstvo koliko tujcev ti pride še na koncert).

newfka: bil na prvem MCju, zdaj pa je premalo meni dobrih bandov, da bi se mi splačalo it... pa še performanci na festivalih niso nikoli tako dobri in dolgi kot na lastnih turnejah

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #269 : 25 Marec 2007, 13:17:54 »
Tetameta na vseh teh koncertih, ki si jih naštela sem bila, no razen na Nightwish in Sex Pistols meni ni bilo.
Če se prav spomnim, ko sem šla na Bon Jovije v Avstijo na njihov koncert, me je skupaj z prevozom prišlo samo okol 13.000,00 SIT.

Thor77 kot praviš sam, res ni bistveno tako veličina stadiona oz. koliko obiskovalcev lahko vse pride na koncert, temveč organizatorji so problem, ker je res vse v naprej treba plačati in to poleg skuopine še vse ostale stroške, ki so povezanio s samo organizacijo (kot npr.  najem dvorane ali štadiona in ostale stvari, kar ni malo). Zato pa velikokrat na koncu odpadejo taki že prej opevani koncerti pri nas :-\ Vseeno pa se mi zdijo karte kar preveč zasoljene.

Karto za Iron Maidnone pa grem kupit ta teden :)

Lp