RHCP studijsko razturavajo, v živo pa precej fušajo (kot je opaziti na video posnetkih koncertov in od ljudi, ki so že bili na koncertu). Zakaj ni več velikih koncertov v Slo? ne ker smo premajhni (20.000-30.000 ljudi za koncert ni tak mala številka) - problem je predvsem v organizatorjih; veliki bandi stanejo precej denarja in s tem je povezan precej velik riziko, če koncert ne bi uspel - plača pa se ponavadi vnaprej, kar prinese s sabo miljonske kredite in spet tveganje, ali se boš potegnil na pozitivno nulo ali boš še leta odplačeval neuspešen koncert... Se strinjam da so določeni koncerti absoultno predragi (recimo za Aerosmithe sem dal 100€, pa se moram še sam peljat do Münchna), lani za Bon Jovije tudi precej € (žal se ne spomnim točne cene)... medtem ko kljub ceni, pa so večji bandi ponavadi razprodani... velik faktor pa je tudi v oddaljenosti koncertnega kraja, od drugih krajov na turneji (in s tem povezano dejstvo koliko tujcev ti pride še na koncert).
newfka: bil na prvem MCju, zdaj pa je premalo meni dobrih bandov, da bi se mi splačalo it... pa še performanci na festivalih niso nikoli tako dobri in dolgi kot na lastnih turnejah