Avtor Tema: Glasba  (Prebrano 112058 krat)

aska

• Pravi Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • AM Aska
Re: Rock
« Odgovori #330 : 11 Junij 2007, 17:04:59 »
"Samo" 30€?..Sem mislila da bo okoli 40+...
He he res ni tako huda cena ;)

*ana*

• *
  • moj,moj "cukr" španjel...
« Odgovori #331 : 14 Junij 2007, 18:45:56 »
Hoj!
Jaz sem pa učasih ful hotla it na Mansona, pol mi je pa ena povedala, da žvali pobija na odru me je pa use minil... :-X :-X :-X
On je motn. Samu ma pa res the best musko!!! :-* :-* :-*

LP, Ana & Bono  :-* :-*

*ana*

• *
« Odgovori #332 : 14 Junij 2007, 18:50:35 »
Ampak karta je pa po res prav smešni ceni... ::) ::) ::)

Thor77

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #333 : 15 Junij 2007, 10:18:46 »
ana, ne verjet vsega kar slišiš ;) v resnici so RKC in ostale verske sekte naredile demona iz njega... očitno v 21 stoletju se še kar gremo whitchhunting...

Drugače pa sem se danes v zgodnjih jutranjih urah vrnil iz Münchna iz koncerta Aerosmithov - z eno besedo NORO... cca. 10.000 folka v dvorani Olimpiahalle, predskupina nemški metalci EdGuy, potem pa ura in tričetrt vrhunskega rock'n'rolla z Steven Tylerjom in bando - igrali pa so praktično res vse največje hite!

Če boste pridni pa drug teden objavim še kako fotko iz koncerta ;)

Marko

• *
  • Pasji Kot Hudič
    • Slike
« Odgovori #334 : 15 Junij 2007, 22:18:44 »
Heineken Jammin' Festival - koncerti 16.06. ODPOVEDANI!

petek, 15.06.2007
Danes popoldne se je na festivalu Heineken Jammin' v Benetkah v močni nevihti s točo in orkanskih vetrom podrla odrska konstrukcija ter več organizacijskih objektov, zaradi česar so današnji in jutrišnji koncerti ODPOVEDANI!

Tako je odpovedan tudi naš prevoz na koncerte skupin Aerosmith, Smashing Pumpkins in ostalih, ki bi morali jutri nastopiti na festivalu.

Vir : http://www.koncerti.net/

Tetameta

• *
« Odgovori #335 : 16 Junij 2007, 11:46:23 »
Jaz sem pa učasih ful hotla it na Mansona, pol mi je pa ena povedala, da žvali pobija na odru me je pa use minil... :-X :-X :-X
On je motn.
Ja, in ti verjameš vse, kar slišiš... Tut prav...  :P
Najbrž bo v Križankah zaklal najmanj prašiča...za kaj drugega je oder najbrž premajhen... Upam, da bo pol vsaj celo občinstvo povabil na šnicle in klobase... :P

v resnici so RKC in ostale verske sekte naredile demona iz njega... očitno v 21 stoletju se še kar gremo whitchhunting...
Ja, točno tako... Folk pa seveda vse verjame...  ::)

*ana*

• *
« Odgovori #336 : 18 Junij 2007, 13:53:36 »
Hej!
Ja, sej še bolš da to ni res! Pol pa sploh super!
Ampak men je zdej u šol še polnu ludi tu reklu... Ok, recimo, da mate vi prav.

(s)mejte se!

doro

• *
« Odgovori #337 : 19 Junij 2007, 22:17:54 »
Vam povem v četrtek kakšne so bile klobasice  :P

Joke. Amapk upam,da bo SUPER,SUPER,SUPER..že dolgo nisem bla na kakšnem "večjem" koncertu...
(Eden "večjih" je biu: Kelly family  :D :o :P)

Tetameta

• *
« Odgovori #338 : 19 Junij 2007, 23:44:04 »
Vam povem v četrtek kakšne so bile klobasice  :P
Ful dobre... Zihr... ;)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
« Odgovori #339 : 21 Junij 2007, 11:22:53 »
Krvavice ratale ?  ;D

doro

• *
« Odgovori #340 : 21 Junij 2007, 15:24:03 »
Njaaa,njamm,dobre krvaviiceee  :o

Jaz sem sicer bolj malo videla  :'(, čeprav sem bila nekje v 5. vrsti..Pa ko je blo konec nisem verjela,da je res..MI bi šeeeeee :(
In najhujše je bilo tisto čakanje na začetku, preden je začel.
No,mogoče sem pričakovala malo več,ampak...sem vesela ( :o :-[ :-*),da je sploh bil in da sem ga končno vidla (ja,no..na začetku sem videla samo glavo njegovo,potem si je gospodič prnesu en gromozanski stol  :P in smo ga lahko opazovali v celoti .. :-*).
Pa neke čudne stvari so letele po zraku,danes jih imam še povsod polno.. 8)

Thor77

• *
« Odgovori #341 : 21 Junij 2007, 16:47:07 »
v bistvu sem razočaran nad koncertom MM

kot prvo organizacija v P+++I! Organizator si je privoščil natrpati v Križanke veliko več ljudi, kot je dovoljeno! Obenem ni pustil vnašanje pijače na prizorišče... Rezultat: na tisti vročini v taki množici, so kar nekaj MM fanov odpeljali reševalci onesveščene.... Nočem pomisliti kaj bi se zgodilo v primeru, da bi bilo treba ljudi evakuirati...

MM je zanihavil začetek do konca... če misli da je zabavno pustiti folk čakat na 30*C in več, več kot eno uro, je to njegova izpirjena zabava in tudi sam nastop, ki sicer ni bil tako slab, ni mogel popraviti slabega vtisa. Za povrhu je zelo šepala interakcija z poslušalci, pa vem da je posebnež ampak vsaj lahko bi rekel adijo preden je zabrisal mikrofon v oder... po kaki 30 koncertih, ki jih imam za sabo, lahko mirno rečem, da tudi če ne bi šel na ta koncert, ne bi zamudil veliko...

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #342 : 21 Junij 2007, 17:09:37 »
kot prvo organizacija v P+++I! Organizator si je privoščil natrpati v Križanke veliko več ljudi, kot je dovoljeno! Obenem ni pustil vnašanje pijače na prizorišče... Rezultat: na tisti vročini v taki množici, so kar nekaj MM fanov odpeljali reševalci onesveščene.... Nočem pomisliti kaj bi se zgodilo v primeru, da bi bilo treba ljudi evakuirati...
S tem se strinjam. Ne vem kdo je ta organizator bil. Mnogo preveč natrpane so bile včeraj Križanke. Pijače pa nikjer ne pustijo prinesti na koncerte ;).

Mene je najbolj motilo tisto enourno čakanje :-\.  Sam koncert mi je bil včeč :o Sem pa bila tudi že na boljših ;) Lahko bi bil tudi malo daljši ;) Ni mi žal, da sem šla.. Upam, da so filmčki kakor toliko uspeli :D

lp

doro

• *
« Odgovori #343 : 21 Junij 2007, 17:10:25 »
v bistvu sem razočaran nad koncertom MM

MM je zanihavil začetek do konca... če misli da je zabavno pustiti folk čakat na 30*C in več, več kot eno uro, je to njegova izpirjena zabava in tudi sam nastop, ki sicer ni bil tako slab, ni mogel popraviti slabega vtisa. Za povrhu je zelo šepala interakcija z poslušalci, pa vem da je posebnež ampak vsaj lahko bi rekel adijo preden je zabrisal mikrofon v oder... po kaki 30 koncertih, ki jih imam za sabo, lahko mirno rečem, da tudi če ne bi šel na ta koncert, ne bi zamudil veliko...

Ja,imaš prav. Sicer,kot sem rekla, nisem že dolgo bila na kakšnem večjem koncertu (na metal campu to poteka čisto drugače..) in nisem vedla kaj naj si o nekaterih stvareh mislim.
Uno s pijačo pa itak ni za komentirat..Najprej te not ne spustijo,ko prideš not,čakaš 20 min da dobiš nov drink,in nato spet letiš ven,ker imaš pijačo... ??? :-\
Sicer pa not niso dovoli nosti pijače,kao da ne pride do poškodb..Kdo je pa metal flaše z odra?...hmm.. :-X

doro

• *
« Odgovori #344 : 21 Junij 2007, 17:13:16 »
Jaz sem tudi nekaj snemala...Samo je videt samo neke roke,meglo..In use hrešči  :-[ :(

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #345 : 21 Junij 2007, 17:20:18 »
Sem imela dobro pozicijo - takoj na prvi dvignjeni stopnici ;) Kako so pa ratali filmčki pa še ne vem. Si jih kasneje pogledam. Ravno v prvo vrsto pred ograjo se mi pa ni dalo gužvat ;)

Thor77

• *
« Odgovori #346 : 21 Junij 2007, 20:39:34 »
no tako bom rekel... pred 7 dnevi sem bil na Aerosmith v Münchenski Olimpijski dvorani pa so prodajali pijačo znotraj parterja... tudi redbull v pločevinkah... tako da ne vem kdo si je ta "varnostni" ukrep izmislil pri nas... definitvno pa je bilo vse prej nevarno včeraj kot pa pijača ki je nisi smel imet

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #347 : 21 Junij 2007, 20:52:04 »
Hm ne bi rekla, da je tako samo pri nas, ker ko sem bila na treh koncertih tudi v tujini -  na Bon Jovijih in Toolih ter Roling stonsih in je bilo enako, da nisi smel notri nesti pijače. Pomojem je to zato, da potem gostinci bolje služijo na samem koncertu :-\

Thor77

• *
« Odgovori #348 : 21 Junij 2007, 21:51:00 »
kdo ve kaj je bila tista morbidna predskupina zaena?

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #349 : 22 Junij 2007, 07:48:00 »
Gre kdo na Pink 05.07.  ;D

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
« Odgovori #350 : 22 Junij 2007, 08:45:56 »
Pijače pa nikjer ne pustijo prinesti na koncerte ;).

lp

Tole pa ne drži ravno ;). Jaz sem jo do zdaj zmerja prnesla notr, brez problema.

Satin

• *
  • When wilderness calls...
« Odgovori #351 : 22 Junij 2007, 08:59:45 »
Pa na Brayanu Adamsu so jo tudi not nosil, jaz sem tudi na Dunaju v Stadthalle s pijačo šla not, res pa je da sem jo morala odpreti in pokrovček odvržti ;), so pa pijačo drugače tudi noter prodajali, pa ne samo pijače, še kokice in sladoled :o ;)

doro

• *
« Odgovori #352 : 22 Junij 2007, 11:00:42 »
kdo ve kaj je bila tista morbidna predskupina zaena?

Amateur god.
Vokalistka je pa profesorca na eni od fakultet.

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #353 : 29 Junij 2007, 22:17:28 »
Evarty, a si šla potem na RHCP? Jaz bi lahko šla zastonj pa nisem mogla zaradi izpitov. Ampak je šla sestrična in je rekla, da so jo razočarali. Pravi, da nimajo nobenega kontakta s publiko...

Evarty

• *
« Odgovori #354 : 29 Junij 2007, 22:30:37 »
Nisem šla :'( Ni hotel it noben z mano, ker niso nobenmu tko zelo všeč. Nekaterim frendom so Ok, ampak niso pripravljeni dat tolk denarja :-\

Hmmm....se vsaj malo bolš počutim zdej, ko vem da niso bli bohvekaj...vsaj nism tooolk zamudila ;D

Juja

• *
« Odgovori #355 : 01 Julij 2007, 18:39:29 »
Jaz sem hotela na RHCP! Pa je bilo že vse rezervirano...  :(
Drugače me je pa še najbolj zainteresiral koncert - Heineken Festival v Benetkah. Nastopali so pa My Chemical Romance pa Linkin Parki  :-*  Pa prijateljici potem niso dovolili iti tako da tudi jaz nisme šla  :(  :'(

kathy

• *
    • izi-ela
« Odgovori #356 : 01 Julij 2007, 19:29:00 »
Drugače me je pa še najbolj zainteresiral koncert - Heineken Festival v Benetkah. Nastopali so pa My Chemical Romance pa Linkin Parki  :-*  Pa prijateljici potem niso dovolili iti tako da tudi jaz nisme šla  :(  :'(
Je itak vse skupaj odpadlo  ::)

Juja

• *
« Odgovori #357 : 02 Julij 2007, 13:04:23 »
aja  ??? zakaj je pa odpadlo?

kathy

• *
    • izi-ela
« Odgovori #358 : 02 Julij 2007, 20:24:38 »

petek, 15.06.2007
Danes popoldne se je na festivalu Heineken Jammin' v Benetkah v močni nevihti s točo in orkanskih vetrom podrla odrska konstrukcija ter več organizacijskih objektov, zaradi česar so današnji in jutrišnji koncerti ODPOVEDANI!
Vir : http://www.koncerti.net/
Vrjemi, da nisi čisto nič zamudila.

petrca

• Pesjanar
  • BC Buffy in Gia & muca Suki
    • petrca
« Odgovori #359 : 06 Julij 2007, 07:34:18 »
Je bil včeraj kdo na koncertu Pink?  :o
Men je bil koncert všeč, samo konec me je mal zmotil. A se je samo men zdel, al se res ni nič poslovila  :-[.