Imaš prav, da veliko veterinarjev ne pozna dobro pasme shar-pei in velikokrat ne ukrepajo pravilno, saj ne poznajo dobro pasme

. Moje mnenje je, da moraš paziti glede učkov in veterinarjev, ker nekateri naredjio iz tega bav bav in bi takoj operirali, tako da se prej o tem pozanimaj. Ker mislim, da učki so pa res zelo občutljiva stvar in ne bi bilo dobro da bi kdo kaj zafrknil

.
Meni, ker sem tudi iz Ljubljane, so priporočali kliniko tristokosmatih, ker naj bi dobro poznali pasmo in njihove težave. Drugače sem s kliniko zadovoljna, res pa je da se je meni pri zadnjem obisku kar malo klinika zamerila zaradi njihovih računov, torej kaj ti zaračunajo in kaj v resnici sploh naredijo. No, npr. tak problem sem imela prejšnič, ko so mi zaračunali stvari, dejansko ji pa naredili sploh niso ampak, ker je bil s Peo moj fant in ne jest, seveda se mu račun ni zdel prevelik, glede na zdravljenje, ki so ji ga naredili. Zato sem pri pregledu to tudi povedala, a kaj ko jim tega nisem mogla dokazati. Šlo se je za čiščenje sluhovoda, kar se mi zamalo zdi, da če računajo čiščenje sluhovodov, ga naj še res ščistijo

, ne pa da nič.
No pa še to: Ko smo obiskovali kliniko dr. Matka, si npr. po nekem zdravljenu prišel na pregled čez kakšen teden, in ti seveda pregleda niso računali

(torej, da ti je povedal ali je vse ok) seveda pa je v Ljubljani čisto drugače, saj ti vsak pet minuten pregled po zdravljenju zaračunajo, da ti veterinar reče " S peo je pa vse OK", najbolj zamalo se ti pa zdi, ker enkrat ga zaračunajo, drugič pa ne, najbrž je to odvisno od dneva in počutja veterinarja

Upam, da nisem preveč kritična, ampak tako nažalost je