jaz sem to zgodbo že napisala 1x pa jo bom še pod to temo...tudi mi imamo sosedo,ki ima nemškega ovčarja Lorda...on sicer ni skos spuščen (hvala bogu) ampak samo takrat ko gresta z lastnico na sprehod.vednar v meni je od takrat naprej strah in dvomim,da se ga bom rešila...
nekego nedeljo smo šli na obisk k bici,ki je 800m oddaljena od nas,pa sm vzela mojega Rexa zraven,seveda na povodcu in ko smo se vračali vidim,ko prileti Lord in že je biv v Rexu..sama si nisem mogla kaj pomagati,dva velika psa spraviti narazen..a-a...to je za mene preveč,tako,da je mogel posredovati moj ati in tudi on ju je le s težavo spravil narazen.Rexu ni bilo nič,Lord pa je imel malo presekan jezik in prav se mi je zdelo,da ga je to doletelo.
potem pa sem se sama 1x sprehajala z Rexom (ko ga itak vsak dan pele na sprehod) pa vidim enega pesa in eno osebo,ki mi prihajata nasproti pa se mi je prvo zazdelo,da je zlati prinašalec in si nisem delala skrbi,ker Rex ne napade in sem šla lepo naprej pol pa karnaenkrat vidim,ko se tisti pes zapodi proti nama in prepoznam Lorda..lastnica je samo obstala in gledala dejanje..Rexa mi je zbil na tla jaz sem pa čist panična začela teči proti domu (seveda z Rexom) mislila sem,da nama bo Lord sledil,vendar na srečo nama ni..naj povem,da sploh ni poslušen in,da lahko njegova lastnica šraja kolikor hoče on je ne bo slišal...sam pol se pa jaz vprašam-Zakaj ga nima na povodcu?- sem pa že od več ljudi čula,da je napadel njihove pse...
to leto sm šla na otepanje pa je šla moja tamala zraven Panda,pa pridema s sestro do te hiše,ko majo Lorda..pa tk reče lastni-Pazi na cuceka,naš jo v enem zamaho požre- jaz sm bla sam tiho pa sm šla...
samo res..kaj če ga srečam na sprehodu pa imam Pando spuščeno (na travnikih je spuščena) pa mi jo napada..takoj mi jo ubije...je pa ja kakih 10x manjša od njega...
ful me je strah in sploh ne vem kk se naj tega strahu znebim...(pa tudi naši bližnji sosedi imajo nemškega ovčarja Mišona,ki je ž napadel Rexa in Pando) samo on uboga svojega gospodarja....vsaj odpoklic ma naštudiran...vendar ga imajo pred bajto privezano na takem tankem štrikcu,da ga takoj strga,če grem mimo

zato pa raje hodim po bližnjicah...(poleti še gre,pozimi je pa bol kriza,ko je povno snega)
upam,da bojo Lorda imeli na povodcu(ker drugače je itak v boxu) Mišonu pa priskrbeli trdnejšo verigo (verigo za nemškega ovčarja,ne pa za pekinezerja)
lp
mateja