Avtor Tema: Royal Canin  (Prebrano 85834 krat)

rapgirl

• *
  • Spol: Ženski
Royal Canin
« Odgovori #90 : 21 Januar 2008, 19:58:13 »
Saj vem, samo nisem ravno kakšen laik v kinologiji, da nebi vedela, da se psom dlaka menja. Pa saj ni panike. LuNa hvala za skrb in nasvet!

botticelli

• Vzreditelj
  • *
    • Bionity Chinese Cresteds
Royal Canin
« Odgovori #91 : 21 Januar 2008, 21:47:42 »
Pri naši bernardinki ni bilo nobenih težav z RC, pa smo jo zelo dolgo hranili z to hrano, dlaka je bila super, ni bilo nobenega prhljaja, vredu prebava, ...tako da kot je že bilo neštetokrat povedano, vsak pes različno reagira na določeno hrano, posebno to velja za tovarniško narejeno.

ABBY LABRADOR

• *
Royal Canin
« Odgovori #92 : 22 Januar 2008, 12:10:59 »
Vsak pes ima rad drugačno hrano in vsak drugače reagira. Naprimer naša psička je bila alergična na Hiils, njen prijatu pa je to hrano oboževal in je brez problemov.

*LuNa*

• *
    • Psarna Lunca's
Royal Canin
« Odgovori #93 : 22 Januar 2008, 14:35:50 »
Mi smo trenutno na AG (že kar kakšno leto in pol). Vmes včasih probamo še kaj drugega, ker nimamo težav z ješčnostjo ali alergijami.

Rapgirl opozorila sem te zato, ker psi, ki so notri ponavadi menjajo oz. puščajo dlako preko celega leta. Moja psica (je sicer labradorka) nima nekega ostrega obdobja menjave dlake oz. je več teh obdobij, ko je izpadanje dlake bolj intenzivno. S tem da enkrat ji bolj odpada vrhnja dlaka, enkrat podlanka .... In tudi ni vsako leto ob istem času. Pri njej bi recimo težko rekla, da ima hrana sploh kakšen vpliv na izpadanje, razen če bi opazila še kakšne spremembe na koži. Sicer pa svojo psico najbolje sama poznaš.

petval

• *
  • LOU-LOU
Royal Canin
« Odgovori #94 : 24 Januar 2008, 10:15:58 »
Pozdravljeni!

Jaz mojo psičko- yorkshire terier- hrani z RC in moram povedati, da smo zelo zadovoljni. Nobenih problemov!!!

Imam pa jaz en problemček in sicer ko smo jo dobili, sem naročila preko spletne trgovine RC in so mi poslali napačno vrečo. Jaz sem jo nevede plačala in tud odprla, a so mi priporočali, da pri tej starosti ne uporabljam več te hrane in sicer RC starter(slika). Tako  da če kdo uporablja to hrano, naj mi sporoči v zasebno sporočilo in mu jo pošljem, Je pa pakirano 2kg.

rashy

• *
  • Go Rush
Royal Canin
« Odgovori #95 : 28 Marec 2008, 12:21:17 »
po mojem ne bo nobenmu škodlo, če tisti 2 kilci sama porabiš, ne verjamem da bodo kakšni stranski učinki. ali pa jo malo pomešaš med ostale brikete/hrano

kamy

• *
Royal Canin
« Odgovori #96 : 14 April 2008, 16:00:04 »
Ko smo se že pred nakupom naše prve psičke zanimali, katera hrana je dobra in hkrati tudi kvalitetna smo bili v poplavi reklam in različnih mnenj resnično zmedeni. Prijateljica nam je svetovala RC in res moram povedati, da je hrana odlična. Psička jo rada je, kakci so lepi in tudi vonj psa ni izrazit. Ko smo si pred časom nabavili še drugo psičko, nam je vzrediteljica dala nekaj Eukanube. Pa ne da bi to hrano kritizirala, vendar ko smo jo pomešali z RC je mala dobesedno pojedla le RC, Eukanubo pa pustila. To nas je še dodatno prepričalo, da smo se odločili za pravo hrano.

Lp,
Kamy

barby(ka)

• *
Royal Canin
« Odgovori #97 : 14 April 2008, 19:04:03 »
Da še jst povem svoje mnenje...svojga peseka nisem nikoli hranila z Royal Canin in ker me zanima pasja hrana oz. pasje življenje o tem veliko berem..royal canin vsebuje 3 umetne konzervanse: BHT, BHA in Ethoxyquin..vsi so v človeški prehrani absolutno prepovedani ker povzročajo raka!! In kaj potem počnejo v tako "kavalitetni" in dragi hrani?? Ne vem no..za tak denar jst pričakujem da ima hrana naravne konzervanse in barvila. Sestava sicer ni slaba ampak tole...tega si preprosto ne bi smeli privoščiti.

LP

ABBY LABRADOR

• *
Royal Canin
« Odgovori #98 : 14 April 2008, 20:49:50 »
No jaz upam, da če bo vse po sreči, da dobim hrano orijen.

irzi

• *
Royal Canin
« Odgovori #99 : 14 April 2008, 23:35:03 »
Ko smo se že pred nakupom naše prve psičke zanimali, katera hrana je dobra in hkrati tudi kvalitetna smo bili v poplavi reklam in različnih mnenj resnično zmedeni. Prijateljica nam je svetovala RC in res moram povedati, da je hrana odlična. Psička jo rada je, kakci so lepi in tudi vonj psa ni izrazit. Ko smo si pred časom nabavili še drugo psičko, nam je vzrediteljica dala nekaj Eukanube. Pa ne da bi to hrano kritizirala, vendar ko smo jo pomešali z RC je mala dobesedno pojedla le RC, Eukanubo pa pustila. To nas je še dodatno prepričalo, da smo se odločili za pravo hrano.

Lp,
Kamy

hmm jaz se ne bi strinjala s takim razmišljanjem. če otroku zmešaš fižol in bombone, bo tudi bombone ven pojedel, pa zaradi tega niso boljši...

kamy

• *
Royal Canin
« Odgovori #100 : 15 April 2008, 12:16:16 »
Je pa res, da vsi otroci ne jejo bombonov ;),  bi rajši pojedli fižol, kot pa bombone.( verjemi poznam več takih ;)) Nisem pa mislila, da je Eukanuba slabše kvalitetna hrana, kar sem poudarila že v prejšnjem postu. O sami kvaliteti hrane bi se lahko pogovarjali še pa še… pa nebi nikoli prišli do konca.
Sem pa, ko smo izbirali hrano za našo psičko pregledala veliko forumov in tem kjer so uporabniki podajali svoje izkušnje, pa ni bilo nobene hrane s katero bi bili vsi zadovoljni, na vsako hrano so bile kar resne pritožbe ::) :-\. Smo se pa po posvetu z prijateljico, ki že nekaj let vzreja pse odločili za RC, pa če psu nebi odgovarjala, bi jo pač zamenjevali, dokler nebi prišli do take, ki bi ji odgovarjala v vseh pogledih, pa mi je pri tem čisto vseeno, kaka je cena in  izkušnja drugih.
Mi je pa poleg kvalitete pomembno, da je hrana psu tudi tekne :P :D  ;saj tudi sama ne jem tistega kar mi ni dobro :-\ ;), pa to ne pričakujem tudi od svojega psa.
Sem pa samo podala svojo izkušnjo in mnenje o tej hrani in niti nisem pričakovala, da bi se vsi strinjali z mano ;D :P ;D.

lp,
Kamy

sasha

• *
    • Psarna Funkyland`s
Royal Canin
« Odgovori #101 : 15 April 2008, 13:14:02 »
Jaz tudi moje ne hranim z RC zato ker vsebuje umetne konzervanse..Pa se to mi ni vsec, da RC za labradorce (junior) vsebuje veliko kolicino beljakovin..

Lojze

• *
    • BRYNMOR
Royal Canin
« Odgovori #102 : 15 April 2008, 13:45:32 »
Pri nas pa vse pse hranimo ravno z RC,ker smo pri vseh drugih hranah imeli samo kup problemov.Po Eukanubi se mi je pes smilil,ker je šel tudi po 5x na blato in še tega je bilo nenormalne količine.Po Satisfactionu je imel tako tekočo in rumeno drisko,kot da ga hranimo z koruzo.Po Nutru je prdel in še blato je nenormalno smrdelo,Hillsa nikoli ni jedel,ker je bil rajši lačen,po AG je bil zaprt. Vedno sem se iz vseh hran vračala na RC in sedaj ga ne zamenjam več.Tudi mladički so na RC in jih je užitek gledati kako ga imajo radi in kako lepo delajo po njem.
LP Tjaša

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
    • Rutecenter
Royal Canin
« Odgovori #103 : 22 April 2008, 22:12:57 »
Živjo!

Mene pa zanima, kje bi se dalo dobiti Royal Canin Medium Junior 32? In kakšna je cela tele hrane? Ker tole jejo psi(mladiči) pri vzrediteljici in ne bi rada takoj menjala hrane! :)

Hvala!

Če je bilo že kje napisano se opravičujem  :-[

Lp

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
Royal Canin
« Odgovori #104 : 22 April 2008, 22:35:44 »
Mene pa zanima, kje bi se dalo dobiti Royal Canin Medium Junior 32? In kakšna je cela tele hrane? Ker tole jejo psi(mladiči) pri vzrediteljici in ne bi rada takoj menjala hrane! :)

Uvoznik je Zoo market Preis, trgovino imajo v Lj na Eipprovi ulici, in pa spletno trgovino tukaj (http://www.zoomarketpreis.si/).  ;) Drugace je pa tudi dosti ostalih zoo stacun kjer prodajajo RC, tako da sploh ni problem..  :)

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
    • Rutecenter
Royal Canin
« Odgovori #105 : 23 April 2008, 13:41:38 »
Uvoznik je Zoo market Preis, trgovino imajo v Lj na Eipprovi ulici, in pa spletno trgovino tukaj (http://www.zoomarketpreis.si/).  ;) Drugace je pa tudi dosti ostalih zoo stacun kjer prodajajo RC, tako da sploh ni problem..  :)

Hvala, ovcka!! :-*
Sem iskala pa sem dobila samo angleške trgovine in strani!
Aja, tukaj v temu linku, jaz ne najdem oz. ne vidim, hrane za mladičke.Je ampak je samo za "mamice".
Tukaj sem iskala: klik (http://www.zoomarketpreis.si/index.php/cPath/22_26)  :)

Lp

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
Royal Canin
« Odgovori #106 : 23 April 2008, 14:29:13 »
A nisi napisala da isces tole? (http://www.zoomarketpreis.si/product_info.php/cPath/22_26_46/products_id/60)  :)

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
    • Rutecenter
Royal Canin
« Odgovori #107 : 23 April 2008, 14:44:52 »
A nisi napisala da isces tole? (http://www.zoomarketpreis.si/product_info.php/cPath/22_26_46/products_id/60)  :)

Oooo, ovcka hvaala! Sem očitno spregledala :-[
Jap, to iščem! Oz. sem(si) jo najdla! :D

Seerland

• *
  • Noora je najbolj nora :-)
    • noorin album
Royal Canin
« Odgovori #108 : 24 April 2008, 12:41:34 »
tudi mi uporabljamo RC, in psička vedno poje do konca pa še poliže posodo. Napreduje odlično, dlaka je super, zobki so super, vse je super.

pupa t.

• *
    • The Other Side
Royal Canin
« Odgovori #109 : 29 April 2008, 11:12:50 »
Imam 6 kilogramsko vrečo RC Sensitive, zapakirano, pa bi jo rada prodala, če jo kdo rabi. Lahko se zmenimo tudi za nižjo ceno. Če koga zanima prosim na ZS.

Lp, Nina & Topla

*star*

• *
  • Joy of my life ;*
    • Rutecenter
Royal Canin
« Odgovori #110 : 29 April 2008, 15:29:07 »
Mi smo pa tele royan canin, zdaj vzeli pri vzrediteljici! ;D
20kg in ga ima Flo res zeloo rada! :)
Mislim, da bomo kar ostali na tej hrani! (občasno, bomo pa tudi malo zamenjali) :)

lp

friga

• *
  • Mix Luna & BC Vicky.
Royal Canin
« Odgovori #111 : 13 Februar 2009, 18:14:58 »
Jst sem pa na pasji razstavi vzela nekaj vzorčkov te hrane,
In ker so kar majhni,jih dajem moji psički kot priboljške.
Jo pa drugače hranim z Belcandom.
Je možno,da je zaradi tega dobila malo bolj temno dlako? (je bela)
Oziroma skoraj rumeno? :-\ :-[

Sinica

• *
Royal Canin
« Odgovori #112 : 12 Junij 2009, 23:20:29 »
Mene pa zanima, če imajo pri RC kakšne merice za hrano? In če jih imajo, kje jih lahko dobim? Atheni sem kupila 3 kg hrane za labradorce in so briketi tako neumno narejeni, da izgubim vsakršno predstavo o količini. Seveda sem jih stehtala in ji dajem predpisano količino, pa vendar. Hvala za odgovor!

Lojze

• *
    • BRYNMOR
Royal Canin
« Odgovori #113 : 13 Junij 2009, 08:45:44 »
Sinica,merice dobiš v vsaki trgovini z pasjo hrano.kjer držijo tudi RC.Samo povej,da ti dajo merico za Breed hrano.
LP Tjaša

_nnn_

• *
Royal Canin
« Odgovori #114 : 11 Avgust 2009, 17:46:44 »
Ker smo našemu weimaranerju kupili napačno hrano RC junior medium namesto maxi, bi zdaj medium radi prodali. Žakelj je 20 kg, porabili smo manj kot kilogram. V orginalu smo dali 67 evrov, teh 19 kilogramov pa prodamo za recimo 50. Če je kdo zainteresiran naj se prosim javi, ker se nam zdi škoda zdaj hrano vreči proč.
LP

MajaO

• *
Royal Canin
« Odgovori #115 : 11 Avgust 2009, 19:32:29 »
nnn mislim, da med hranami ni take razlike, da bi morala žakelj sploh prodati. jaz bi preprosto porabila. pasma, ki jo imaš tako ali tako to pomalca v dobrem mesecu

_nnn_

• *
Royal Canin
« Odgovori #116 : 11 Avgust 2009, 19:35:41 »
Ja, sicer bi se jaz strinjala, ampak naš sploh ne prežveči hrane, če briketi niso dovolj veliki, ti pa so res zelo majhni in že ko sem mu jih prvič dala, se je skoraj zadušil, ker jih je kar pogoltnil.
Eh, to je naš mali bimbo ::)

ABBY LABRADOR

• *
Royal Canin
« Odgovori #117 : 11 Avgust 2009, 22:40:00 »
_nnn_ ni edini ki ne prežveči hrane  :D :D

Mi smo zopet na RC-ju. Na eni dietni hrani za zmanjšanje telesne teže...

tajka

• *
  • moja pesjanka
Royal Canin
« Odgovori #118 : 27 Avgust 2009, 22:59:41 »
Jaz sem bila z RC zadovoljna,taja je jedla hrano  za velike pse,ker je mešanka z bernskim in hovawartom. razen tega da je taja noče več jest  >:( je bilo v redu.

Ron**Kala

• *
Royal Canin
« Odgovori #119 : 13 December 2009, 09:26:00 »
Jaz te hrane še nikoli nisem imela,amak bi jo kdaj provala :P.
Se jo že hotela enkrat imeti,ampak je potem moj brat neki ''vsebuje koruzo (čeprav nimajo nobenih problemov z koruzo,bbaj dela neke rakave celice)...''
Tako da je potem nismo vzeli :-[
Sm pa zdaj na Regalu in bomo šli na Canidae tako da verjetno nikoli ne bo nič.
Še neki ali veste olik zvezdic ima na tej strani  ???
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/