Avtor Tema: Troy  (Prebrano 18347 krat)

troy

• *
  • TROY from Valvasors land
Troy
« : 12 Julij 2006, 22:10:30 »
No naj se predstavimo ;)!Sva Polona :P in Aleš 8)(skupaj stejeva 54 let) in skupaj z nama prebiva tudi najin kužek >:( ,no prazaprav ni več kužek ampak pes in sliši na ime Troy ;D.Midva prihajava iz Ljubljane natančneje iz Polja in skupaj živimo v hiški ,Troy(poležen 25.12.2005 -Božiček >:D) pa prihaja iz Šenčurja natančneje s psarne From Valvasors Land in ravno tako večino časa prebije v hišk 8)i.Za nemško dogo sva se začela zanimati pred kakšnim letom in se kmalu za tem za njo tudi odločila(soglasno-brez glasov proti 2:0)!To je tudi najin prvi skupni kužek >:( ups, pes :).Od prej imam predvsem jaz izkušnje s psmi saj moj domači dom nikoli ni bil z manj kot 3-4 živalcami :P, mednje spadajo tudi psi.
Sledijo slikice in kratki komentarji; sl.1,2  naš kužek star en teden  sl.3,4 našmalček star skoraj 1mesec

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Spol: Ženski
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
Re: Troy
« Odgovori #1 : 12 Julij 2006, 22:12:29 »
Iz Polja sta?? Madona toliko dog v moji bližini pa nikoli nobene ne srečam :'(

Lp nina

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #2 : 12 Julij 2006, 22:16:17 »
Troya sem imela čast spoznati tudi sama in je res en cukerček (se opravičujem -  cuker). Smo se prvič srečali v Zajčji in ubogi Troy ni mogel ujeti Veni in je revček jokal za njo, naj se ustavi. Pa še enkrat smo se dobili na sprehodu in je kuža res ful luštkan.  :P

troy

• *
« Odgovori #3 : 12 Julij 2006, 22:28:50 »
Slikovna predstavitev se nadaljuje ;) .Na teh slikicah imate priložnost videti vse tri.Slikice so ko je bil Troy(tukaj je že imel svoj ime) star en mesec in sva bila na obisku pri Slavi ??? ,pravzaprav pri Troyu :D!
 sl.5 jaz in najin "dojenček" :D :D  sl.6 jaz in najn "dojenček" :P :P  sl.7 nijna kepica
 PS.:sem sredi nadaljevanja naše zgodbice tko vam zaenkrat čist nakratko odgovorim: Res sva iz bljižine zajčje in tudi midva se te spominjava 5ra ,nina ti pa kr oči na peclje in ko naju vidiš naju pocukaj za rokav ,no vsaj enega :D ;)!

troy

• *
« Odgovori #4 : 12 Julij 2006, 22:44:47 »
No in končno je napočil ta dan ko sva našega junaka pripeljala v svoj nov dom :o :o!Uf se je vleklo teh 8 tednov :'( :'( in Slavi je pri teh stvareh neomajna :P(pohvalno)!Sledile so spoznavne urice, in še to junak skoraj da ni jokcal!
sl.9 crklanje ali kot bi rekli nekateri cartanaj :D  sl.10 malček :-*  sl.11 v naročju je najlepše ::)  sl.12 prvo privajanje na kavč ???

troy

• *
« Odgovori #5 : 12 Julij 2006, 23:00:35 »
No kot boste gotovo še kdaj videli navajanje na kavč res ni bilo problematično >:D!Zlo hitr osvojena trdnjava >:(!No nasljednje slikice so ko je štel že cele tri mesece in smo bučkotu že začeli razkazovati širne sveta ??? :'((še brez sprehodov samo igra)!
sl.13 najljubše počivališče(še danes)  sl.14 učna ura vožnje terenskega vozila(praktični del) :( :'( ???!  sl.15 z najboljšo prijateljico domačo psičko Kalo

troy

• *
« Odgovori #6 : 12 Julij 2006, 23:23:53 »
No ker je ura že pozna in ker vsi pošteni državljani že spijo je zgodbice za danes konec.Se nadaljuje!Vsem ki zgodbico berete pa želim lahko noč!Še posebno pa ninci in 5ri ki sta zgodbico spremjali v LIVE verziji!

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
« Odgovori #7 : 12 Julij 2006, 23:40:56 »
OOO cukerček  :-* :-*

btw med živimi smo še vsi nepošteni državljani  ;) ki imamo še vedno čas za pravljice (jaz se celo priporočam - za kakšno dogaško sem vedno  ;D)

maja01

• zverinica ;-)
  • Pesjanar
« Odgovori #8 : 13 Julij 2006, 15:23:13 »
ampak na sliki 5 pa sigurno nisi ti  ;) ;D ;D ;D

troy

• *
« Odgovori #9 : 13 Julij 2006, 21:31:23 »
Hello!Neyka nadaljevanje pravljice se začenja... :)!Maja toje razmišljanje na glas sem razumel nekako takole; nekako bi rada izvedela kdo sem ona ali on pa nekako težko vprašaš direkt!?To je zdaj vprašanje :-\!?No ti olajšam sem on in sem na sliki! Ugibam ?????Sem zadel :o al čist falil :'(?No pa nadaljujmo začeto, če ste za?!

troy

• *
« Odgovori #10 : 13 Julij 2006, 21:48:24 »
No tko!In pol smo jedli in jedli in rasli in rasli!Rezultat bo viden na naslednjih slikicah :P ki so nastali na popoldanskem sprehodu v mrzli dolini ???(tko se reče temu kraju) ::)!Tukaj smo stari že nekaj dni več kot pol leta in naše merice so že kar lepe številke :o.Visok sem že 85cm tehtam pa ...(naju že lep čas vaga ne prenese več :-[,polona pa nima takih mišic da ga dvigne >:((groba res, groba ocena med 55 in 60kg))!
sl.18 tak zgledam star cca 6mesecev  sl.19 tko pa poziram na klopci pred bajerčkom in ribičem >:( podim ribice

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #11 : 13 Julij 2006, 21:50:56 »
Oprosti, da prekinjam... KAKO JE VELIK!!! Ful je zrasel od zadnjič, ko sem ga videla. Pa lep...  :P

troy

• *
« Odgovori #12 : 13 Julij 2006, 22:29:13 »
Nič ne motiš ker sem bl na izi :D :D.No kdaj prideš kej v zajčjo obaro ??? mi smo že bl hitri >:( in mogoče se te celo dotaknem :o!

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #13 : 14 Julij 2006, 22:16:35 »
Mi smo zdaj v tistih dnevih in hodimo ob urah, ko ni nobeneha zunaj, na sprehode. Mislim, da se ga bo Veni zdaj ful bala, ko je tako velik.  ;D

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #14 : 14 Julij 2006, 22:29:01 »
Mi smo se pa srečali v Zajčji pred približno dvema mesecema... Od takrat naju še ni bilo na tekanje, po slikah pa vidim, da je fant prav lepo zrasel  ;).
lp
T.

troy

• *
« Odgovori #15 : 16 Julij 2006, 11:53:47 »
No končno smo se lahko tudi mi stehtali!Smo našli eno vago pri prodajalcu sadja in zelenjave(šipcu) in ko je padla noč, švrk na vago.Pokazala je točno 55kg in kakšno deko.Visoki smo pa ;pred par dnevi izmerjeno 85cm.

troy

• *
« Odgovori #16 : 16 Julij 2006, 13:46:50 »
No da ne bom vsakega posebej omenjal vas kar vse povpršam kdaj spet pridete na tekanje v zajčjo!No?

Tecka

• Mali Pesjanar
  • **
  • večinoma blond
    • Moj album
« Odgovori #17 : 17 Julij 2006, 12:50:04 »
Ko prebolimo norice, bo imel moj dragi "frej",... Pri nas se vedno kaj zalomi  :(
lp
T.

troy

• *
« Odgovori #18 : 17 Julij 2006, 15:40:28 »
No pol pa čim prejšnje okrevanje ko pa bo vse OK pa akcija!LP

5rca

• *
  • Venka
    • 5rca
« Odgovori #19 : 17 Julij 2006, 15:43:28 »
No da ne bom vsakega posebej omenjal vas kar vse povpršam kdaj spet pridete na tekanje v zajčjo!No?

Pri nas smo še vedno vroči. Ta teden skoraj sigurno še ne bomo za v družbo, potem pa mogoče že.

troy

• *
« Odgovori #20 : 17 Julij 2006, 15:53:58 »
Krasno se že veseli!LP

erika

• *
« Odgovori #21 : 17 Julij 2006, 16:22:13 »

.Pokazala je točno 55kg in kakšno deko.Visoki smo pa ;pred par dnevi izmerjeno 85cm.

Čudovito ;D ;D, še malo pa bo ata Leona ujel

troy

• *
« Odgovori #22 : 17 Julij 2006, 17:08:06 »
No ja, bomo še videli kako bo šlo naprej ???.Četudi ga dohiti je po novem kriteriju ??? med ne prav velikimi( ;)nekateri tudi do 110cm in več :o)! Lep pozdrav tvoji številčni družinici.aleš

troy

• *
« Odgovori #23 : 25 Julij 2006, 12:15:10 »
Pa naj še gdo reče da pes ne gleda TV ???!
Naš troy je predvčerajšnim z zanimanjem :o in brez presledkov gledal odajo 4tačke 8)!Je bilo prav vidno kako je sledil pse na TV ,še posebej zanimivo je bilo ko so se oglašali >:D!To smo opazili že nekajkrat ampak samo za krajši čas,zdaj pa je bil pri stvari vsaj 20min :P.
Gledal pa je s takšnim zanimanjem kot na sliki, le da gre tu za drugo stvar(prihod polone iz službe)!

troy

• *
« Odgovori #24 : 28 Julij 2006, 16:37:58 »
No tko temo pod FC2 ND so nam zaklenili :P!No ampak to ni tema za tukaj... ;)

Lahko pa prilimam par slikic iz čofotanja v Savi :o.

troy

• *
« Odgovori #25 : 28 Julij 2006, 16:43:08 »
Trisha in Troy (oba FROM VALVASORs LAND)
med igro.

troy

• *
« Odgovori #26 : 30 Julij 2006, 20:22:58 »
Našega kosmatinca smo danes spet uspeli stehtati(ponovno pri "šipcu").Pri sedmih mesecih in petih dnevih tehta že 59 kilogramčkov in še zdaleč ni bajsi!Višina pride na vrsto drugič ker trenutno spi.

GOSCH

• *
« Odgovori #27 : 31 Julij 2006, 15:15:25 »
Ulala... :o Tale vajin Troyček pa lepo napreduje. 8) Cel foter postaja! :D 8) :-*

Lp,
B.

troy

• *
« Odgovori #28 : 02 Avgust 2006, 13:22:24 »
Proba!
Upam da mi uspe s prve ???!

troy

• *